Gość: misiak IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 10:52 Ponoć są grupowe zwolnienia w Gazecie Wyborczej.Czy nawet taka duzą redakcje dotyka ten problem-recesja w gospodarce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Grupowe zwolnienia w GW? 30.11.01, 10:57 Cos slyszalem o spadku sprzedazy papierowej "GW" wiec moga byc te zwolnienia prawda... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luj Re: Grupowe zwolnienia w GW? IP: 10.10.70.* 30.11.01, 11:58 Podobno Reagana aresztowali! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Grupowe zwolnienia w GW? 30.11.01, 12:07 Steve Wonder to widział! Polynomial de BigPlotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Grupowe zwolnienia w GW? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 12:23 Dobrze się spytajcie Waszych szefów :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Grupowe zwolnienia w GW. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 23:09 Może i by sie przydały.Gazeta robi sie nudna jak flaki z olejem. Bryndza. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Grupowe zwolnienia w GW. 01.12.01, 23:14 Zawsze kiedy udaje sie po zakup prasy,zaczynam od GAZETY WYBORCZEJ. Ja zawsze tam znajde cos ciekawego i interesujacego. radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Grupowe zwolnienia w GW. 02.12.01, 17:09 Powyzsze wypowiedzi Krzyzaka i Radcy "lekko" sie roznia widze ^_^ ale chyba Radco nie masz dostepu codziennie do GW wiec nie mozesz byc obiektywny, ale z Krzyzakiem tez sie nie zgadzam nie jest az tak zle, a szata graficzna dodatkow lokalnych, jak dla mnie stala sie o niebo lepsza no i same dodatki bardziej ciekawe. Szczegolnie do gustu przypadly mi te "karteczki"> masz wiadomosc. Na dole kazdej z nich jest podpis??? ":)" jest taka osoba na czacie hi hi czy to pracownik GW, czy zbieznosc? KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Do Krotiego. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 17:50 Każdy może i pewnie ma inny punkt widzenia na GW.Ja jak juz powiedziałem zauważam stałyzjazd gazety.Ponieważ ją prenumeruję nie mogę jej wyrzucać nie czytając przed tem.Sobotniego wydania wogóle nie czytam,ani jednej strony. W przyszłym roku na pewno nie zamówię. Pozdrawiam. PS Wole Rzeczpospolitą bo jest autentyczna i nie ulega manipulacjom i naciskom Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Krotiego. 02.12.01, 17:56 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > PS Wole Rzeczpospolitą bo jest autentyczna i nie ulega manipulacjom i naciskom Hieh pewnie ze to kwestai gustu, ale skarajnosc w stylu "nudna jak flaki z olejem" jest chyba lekko przesadzona. A co do RZ to byla to moja gazetka ktora zdradzilem wlasnie dla GW ^_^... eh gdyby format zrobili tak jak w GW moze bym wrocil... choc raczej nie bo probowalem opuscic GW ostatnio i odwyk sie nie udal. Pozdrawiam-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczytany Re: Do Krotiego. IP: 10.10.65.* 02.12.01, 17:57 Nie wiesz co tracisz. Polecam ostatnie Wysokie i repo o prokuratorach z Brygad Tygrysa. Nawet jak juz wyrzuciles tą �be� gazetę to wierz mi: warto sięgnąć do kosza i wygrzebać sobotnią GW. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Oczytanego 02.12.01, 18:03 Jak mozesz to odloz dla mnie ten egzemplarz.Chetnie poczytalbym o prokuratorach. Niestety nie mialem mozliwosci zakupu GAZETY w sobote. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Oczytanego 02.12.01, 18:18 radca napisał(a): > Jak mozesz to odloz dla mnie ten egzemplarz.Chetnie poczytalbym o prokuratorach > . > Niestety nie mialem mozliwosci zakupu GAZETY w sobote. > Mogli by udostepniac na www artykuly itd. chocby po tygodniu.. sprzedaz papierowej GW na pewno na tym ne ucierpi, a portal na pewno uzyskal by przez to wieksza "klikalnosc" no i przez to wplywy z reklam. Z tego co wiem to jest na www wyborczej jest archiwum.... ale platne. Jezeli sie zmienilo to jednak to prosze o uswiadomienie ^_^ Pozdrawiam-KroTosS Ps.Radco jest tez prenumerata zagraniczna GW jezeli Ci tak na tym zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczytany Re: Do radcy IP: 10.10.65.* 02.12.01, 19:08 Nie ma problemu. Mam gazetkę i chętnie dam gazetkę. Mój numer tel. 501 54 88 22. mail: marcin.kowalski@bydgoszcz.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Oczytanego 02.12.01, 19:47 Bardzo dziekuje za mozliwosc przeczytania sobotniej GAZETY.Ja oczywiscie, podczas nieobecnosci czytam tylko z internetu.Lecz jak tylko sie pojawie w poblizu kiosku,sklepu lub pierwsze stacji benzynowej-natychmiast zaopatruje sie w GAZETE. Marcinie,odezwe sie,trzymaj ten egzemplarz prosze. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Do Krotiego. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 20:19 Gość portalu: oczytany napisał(a): > Nie wiesz co tracisz. Polecam ostatnie Wysokie i repo o prokuratorach z Brygad > Tygrysa. Nawet jak > juz wyrzuciles tą �be� gazetę to wierz mi: warto sięgnąć do kosza i wygrzebać s > obotnią GW. Hi,hi czy redeakcja Ci za tą reklame płaci? Tak szczerze,w GW czytam tylko dział sportowy/dobry bo zwiezły i treściwy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak Re: Grupowe zwolnienia w GW? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 14:54 OK :) Nikt nie odpowiedział mi na pytanie - czy zwalniają w Gazecie, tak czy nie? Mi wiewiorki powiedziały, że zwolnili wiele osob, m.in w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Grupowe zwolnienia w GW? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 20:37 slyszalem o ponad setce zwolnionych, ilu w bydg nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: Grupowe zwolnienia w GW? 04.12.01, 10:46 Gość portalu: Ted® napisał(a): > slyszalem o ponad setce zwolnionych, ilu w bydg nie wiem Coś z 5-6 osób, kto z piszących? - widać kogo zabrakło na łamach. Sądząc po podpisach, tych co nadal piszą, to nie fachowość decydowała o odstrzale. Nie tylko gorszy pieniądz wypiera lepszy: kilka ludzkich miernot też stanowi niezłą siłę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bert Re: Grupowe zwolnienia w GW? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 11:07 W kręgach zbliżonych do dziennikarskich mówi się o oszczędnościach w bydgoskiej GW. Może to plotki, ale ponoć mają zmniejszyć zajmowaną powierzchnię, fotoreporterom kupili cyfry (nb. ponoć niezbyt dobre) żeby zaoszczędzić na filmach i wywoływaniu. Zmniejszeniu zatrudnienia miało sprzyjać ukomiksowienie gazety - dużo zdjęć (niekoniecznie dużych - z cyfry by im nie wyszły) koniecznie z jakimś podpisem, mniej tekstów, więcej światła między artykułami... Efekt widoczny w regionalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Grupowe zwolnienia w GW? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 11:31 Czyli jednak odchudzanie w fabryce ?????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz wiem Dokładnie 170 osób zwolniono w GW-inf.giełdowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: zostawcie da kille!!!!-glos nr 3 (notxt) IP: *.atr.bydgoszcz.pl 06.12.01, 16:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP zostawcie da kille!!!!-glos nr 4 (notxt) IP: 194.203.162.* 06.12.01, 16:06 Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: zostawcie da kille!!!!-glos nr 3 (notxt) 06.12.01, 16:07 prawde powiedziawszy wzruszyliscie mnie chlopaki... zostaje z wami... da ?wzruszony? killa Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: zostawcie da kille!!!!-glos nr 3 06.12.01, 16:10 Milusio ^_^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman (txt) IP: 194.203.162.* 07.12.01, 10:56 da.killa napisał(a): > prawde powiedziawszy wzruszyliscie mnie chlopaki... > zostaje z wami... e-tam, nawet o tym nie wspominaj poza tym milo jest troche poprotestowac... Kroti nawet juz zapro0ponowal zeby spalic opony w jego Merku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® wywalcie da kille - glos nr 1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 11:42 zartowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: wywalcie da kille - glos nr 2 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 12:31 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman temu szalenstwu mowimy stop!!!! IP: 194.203.162.* 07.12.01, 12:35 Kroti - podpalaj opony!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® wywalcie ochmana- glos nr 1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 12:48 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: wywalcie ochmana- glos nr 2 IP: 194.203.162.* 07.12.01, 13:01 a niech wywalaja :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: wywalcie ochmana- glos nr 2 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 13:33 nareszcie jakis rozsadny glos Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: temu szalenstwu mowimy stop!!!! 07.12.01, 13:00 Gość portalu: ochman napisał(a): > Kroti - podpalaj opony!!!! Juzem zrobil teraz Ty wyciagaj brony i stawiamy zapore protestacyjna przed bydziowa redakcja GW KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: temu szalenstwu mowimy stop!!!! IP: 194.203.162.* 07.12.01, 13:02 jakie brony? ja z dlugopisow szaniec zrobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: temu szalenstwu mowimy stop!!!! IP: 194.204.138.* 07.12.01, 13:09 z monitorow i klawiatur... a niech maja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: temu szalenstwu mowimy stop!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 13:12 Będziemy jak Ninja walić w nich wiatraczkami z zasilaczy ? Weźmiecie mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: temu szalenstwu mowimy stop!!!! IP: 194.204.138.* 07.12.01, 13:17 z zasilaczy z prockow i z kart graficznych co lepsi.. pewnie niektorym sie siegnie szuflada od twardziela... doloze kluczykami... wezmiemy Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: temu szalenstwu mowimy stop!!!! 07.12.01, 13:20 Gość portalu: atomski napisał(a): > Będziemy jak Ninja walić w nich wiatraczkami z zasilaczy ? No to co mi opony kazales... w takim razie bede rzucal starymi kosciami Ramu. KroTosS Ps.atomski ja Cie nie wezme bo ne mam opon w samochodzie... ale moemy isc razem na piechote, po drodze podszkolimy sie w rzucaniu czesciami. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Grupowe zwolnienia w GW? 09.12.01, 13:23 Jak beda odwalac stalym czytelnikom takie numery jak w ostatni czwartek, to rzeczywiscie czekaja ich zwolnienia... Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś