Dodaj do ulubionych

nowy podkład Astora-magic

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 20:26
czy któraś z was próbowała tego fluidu,ja testowałam próbkę z gazety i
nawet,nawet..dlatego jestem ciekawa opini innych osób.mam ochote go kupić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Xena Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.acn.waw.pl 20.02.02, 00:11
      Sprawia wrażenie identycznego, co Natural Sensation Rimmela (tak samo się
      rozsmarowuje, tworzy na skórze podobną, satynową i śliską powłoczkę). Dlatego
      ja zdecyduję sie raczej na Rimmela, bo jest pewnie o jakieś 15 zł - jeśli nie
      więcej - tańszy.

Pozdrawiam
      • Gość: Ewa Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 13:27
        Xena -czy ten Rimmel ma działanie matujące i czy nie brudzi ubrania,jest trwały?
        • Gość: Xena Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.acn.waw.pl 20.02.02, 17:08
          Nie zauważyłam, żeby brudził. Jest chyba dość trwały, ale nie zaszkodzi w ciagu
          dnia przypudrować nosek. Co do matowania - matowi, ale nie tak na zupelnie
          sucho, tylko pozostawia delikatny, satynowy połysk na skórze. Ja lubię taki
          efekt, bo buzia wygląda naturalnie, ale nie wiem, czy Tobie będzie to
          odpowiadać.

Pozdrawiam
    • janiko Re: nowy podkład Astora-magic 20.02.02, 18:39
      Za mało matuje ten Magic skin - skóra jednak troche za bardzo sie błyszczy.
      Poza tym nie pokrywa przebarwien. Bardziej juz mi odpowiada naprawde dobrze
      matujący AirWear L'Oreala - matuje, pokrywa przebarwienia, ale nie tworzy maski.
    • janiko Re: nowy podkład Astora-magic 20.02.02, 19:13
      Jak dla mnie to jest stanowczo zbyt mało matujący (a niby ma matowić!) - skóra
      błyszczy sie trochę i nie przykrywa plamek i znamion. Zdecydowanie wolę nowego
      L'Oreala AirWear - porządnie matuje, ale nie tworzy maski, przykrywa
      niedoskonałości i przebarwienia na skórze.
      • an.ia Re: nowy podkład Astora-magic 20.02.02, 20:29
        dziewczyny, w jakiej gazecie jest próbka tego podkładu?
        • Gość: yagna Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 20:43
          w obcasach z soboty
        • Gość: Ewa Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 20:44
          Ja miałam w sobotnim wydaniu gazety Wyborczej-wkładka Wysokie obcasy
          • ada1 Re: nowy podkład Astora-magic 21.02.02, 14:22
            Konsystencję ma beznadziejną, i dla tych kobiet, które lubią podkłady matujące
            trwałe i kryjące, zupełnie się nie nadeje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka