Gość: Ewa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 20:26 czy któraś z was próbowała tego fluidu,ja testowałam próbkę z gazety i nawet,nawet..dlatego jestem ciekawa opini innych osób.mam ochote go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xena Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.acn.waw.pl 20.02.02, 00:11 Sprawia wrażenie identycznego, co Natural Sensation Rimmela (tak samo się rozsmarowuje, tworzy na skórze podobną, satynową i śliską powłoczkę). Dlatego ja zdecyduję sie raczej na Rimmela, bo jest pewnie o jakieś 15 zł - jeśli nie więcej - tańszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 13:27 Xena -czy ten Rimmel ma działanie matujące i czy nie brudzi ubrania,jest trwały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.acn.waw.pl 20.02.02, 17:08 Nie zauważyłam, żeby brudził. Jest chyba dość trwały, ale nie zaszkodzi w ciagu dnia przypudrować nosek. Co do matowania - matowi, ale nie tak na zupelnie sucho, tylko pozostawia delikatny, satynowy połysk na skórze. Ja lubię taki efekt, bo buzia wygląda naturalnie, ale nie wiem, czy Tobie będzie to odpowiadać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janiko Re: nowy podkład Astora-magic 20.02.02, 18:39 Za mało matuje ten Magic skin - skóra jednak troche za bardzo sie błyszczy. Poza tym nie pokrywa przebarwien. Bardziej juz mi odpowiada naprawde dobrze matujący AirWear L'Oreala - matuje, pokrywa przebarwienia, ale nie tworzy maski. Odpowiedz Link Zgłoś
janiko Re: nowy podkład Astora-magic 20.02.02, 19:13 Jak dla mnie to jest stanowczo zbyt mało matujący (a niby ma matowić!) - skóra błyszczy sie trochę i nie przykrywa plamek i znamion. Zdecydowanie wolę nowego L'Oreala AirWear - porządnie matuje, ale nie tworzy maski, przykrywa niedoskonałości i przebarwienia na skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
an.ia Re: nowy podkład Astora-magic 20.02.02, 20:29 dziewczyny, w jakiej gazecie jest próbka tego podkładu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yagna Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 20:43 w obcasach z soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: nowy podkład Astora-magic IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 20:44 Ja miałam w sobotnim wydaniu gazety Wyborczej-wkładka Wysokie obcasy Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: nowy podkład Astora-magic 21.02.02, 14:22 Konsystencję ma beznadziejną, i dla tych kobiet, które lubią podkłady matujące trwałe i kryjące, zupełnie się nie nadeje. Odpowiedz Link Zgłoś