tlss 12.05.07, 16:58 Kończą się prace chyba przy ostatniej kładce w Wenecji. Tutaj słowa podziękowania dla projektantów i wykonawców. Wyłożenie tej kładki drobnym brukiem to był strzał w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azzurro666 Re: Ładna kładka przez Brdę na Wenecji 13.05.07, 01:36 1.Kładka o której wspominasz jest przez Młynówkę,a nie Brdę. 2.jest to 2-ga kładka,a nie ostatnia 3.Juz wybudowana,aczkolwiek poprawiają schody :) 4.Trzecia[ostatnia]kładka spinac bedzie Wyspe Młyńską i Opere Nova.Własnie przez Brdę. 5.a to wszystko nie w Wenecji jak było w poscie napisane tylko na Wenecji.Bydgoskiej Wenecji. Żadnych złosliwosci z mojej strony sie nie dopatruj.Jedynie w formie sprostowania napisałem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Ładna kładka przez Brdę na Wenecji 13.05.07, 10:52 Nic się nie stało. Może nawet lepiej że mnie poprawiłeś. A kładka rzeczywiście jest ładna - bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sponsorbydgoszcz Re: Ładna kładka przez Brdę na Wenecji 14.05.07, 01:11 Kładka jest przez Brde, Brde Mlynowke, ale przez wciaz Brde. Żadnych złośliwości z mojej strony się nie dpoatruj. Napisałem to jedynie w formie sprostowania. Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 młynówka nie Brda 14.05.07, 23:54 Młynówka na Wyspie Młyńskiej jest odnogą Brdy o której wszyscy wiedzą/Ty widać nie/.Termin tego cieku wodnego w Bydgoszczy ma juz wielopokoleniowe nazewnictwo,które Ty próbujesz podwazyć byle zaistniec na forum.Proponuje spytac rodziców lub swoja pania w szkole gdzie w tym miescie jest wspomniana młynówka.Żadne źródło [poważne]nie potwierdzi Twoich śmiesznych teorii.Tak jak nigdy palca czy kciuka nie nazwiemy ręką.Tak młynówka zawsze pozostanie młynówką,a nie Brdą! Odpowiedz Link Zgłoś
janko152 Re: Ładna kładka przez Brdę na Wenecji 13.05.07, 16:32 tlss napisała: > Kończą się prace chyba przy ostatniej kładce w Wenecji. > Tutaj słowa podziękowania dla projektantów i wykonawców. Wyłożenie tej kładki > drobnym brukiem to był strzał w dziesiątkę. no Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 foto kładki 13.05.07, 17:31 fotoforum.gazeta.pl/72,2,745,40683015,60778605.html jedna z kładek na zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: foto kładki 15.05.07, 14:16 Zastanawia mnie tylko co dalej z ta kladka przy Operze Przeciez szpeci Wyspe i okolice! Odpowiedz Link Zgłoś