Dodaj do ulubionych

do europejki ...

IP: *.SBI.COM 04.06.03, 18:28
heya !
euro wrocilem wlasnie z bayerow i mimo ze w samym city bylem jeden dzien, to
zalowalem bardzo ze sie nie spotkalismy z przyczyn natury "techincznej". w
zwiazku z tym na szybciora otworzylem sobie konto na yahoo. prosze napisz tam
cokolwiek, zebym mial do ciebie jakis kontakt. ja odrazu odpisze z mojego
email.
nymess2112@yahoo.com
pozdrawiam i czekam na wiadomosc,
gut
Obserwuj wątek
    • Gość: zonc Re: do europejki ... IP: *.awacom.pl 04.06.03, 19:03
      Ojro może ci długo nieodpowiedzieć... jakby to powiedzieć jest bardzo zajęta...

cze pozdr

PS. Zazdroszcze piękne miasto...
      • Gość: gut Re: do europejki ... IP: *.SBI.COM 04.06.03, 19:09
        Gość portalu: zonc napisał(a):

> Ojro może ci długo nieodpowiedzieć... jakby to powiedzieć jest bardzo
        zajęta...
        >
        >
        > cze pozdr
        >
        >
        > PS. Zazdroszcze piękne miasto...

gulaj dzieki za indo. ja poeczkam spokojnie.
        miasto jest piekne, a za miastem jeszcze piekniej.
        zapytaj sie euro to ci powie.
        gut

ps
        a mozesz strescic co sie dzialo na forum przez jakies ostatnie dwa tygodnie ??
        jakies skandale, ploty itd
        • Gość: zonc Re: do europejki ... IP: *.awacom.pl 04.06.03, 19:14
          Uuuu działo się... Cygne poczte ktoś opublikował... jakiś 3 walecznych...
          chcieli dobrze zrobili źle... sprawa bezsensu nie wiem o co chodzi... poczytaj
          może skapniesz kto ma racje... w każdym bądź razie tak się cygne wkurzyła że na
          forum już powieidzała że się nie pojawi...

Było kilka wątków, ale każdy przy 20 wpisie spadał na dół... nic ciekawego
          raczej nie było... jak coś sobie przypomne... to powiem...

cze pozdr

papa
          • Gość: gut Re: do europejki ... IP: *.SBI.COM 04.06.03, 19:21

> Uuuu działo się... Cygne poczte ktoś opublikował... jakiś 3 walecznych...
            > chcieli dobrze zrobili źle... sprawa bezsensu nie wiem o co chodzi...
            poczytaj
            > może skapniesz kto ma racje... w każdym bądź razie tak się cygne wkurzyła że
            na
            >
            > forum już powieidzała że się nie pojawi...
            >
            > Było kilka wątków, ale każdy przy 20 wpisie spadał na dół... nic ciekawego
            > raczej nie było... jak coś sobie przypomne... to powiem...
            >
            >
            > cze pozdr
            >
            > papa

okdioki dzieki wielkie ! zaarz poszperam i nadrobie lekture. widze tez cos o
            zaradnych polkach ladnie w gorze jest ale do czytania jest uuuuuuuuu !
    • Gość: zonc Re: do europejki ... IP: *.awacom.pl 04.06.03, 19:23
      O tych polkach to bezsens... szkoda czytać...
      • Gość: lisiczkaa Re: do europejki ... IP: *.visp.energis.pl 04.06.03, 22:30
        Zonk, jestem naprawdę pod wrażeniem Twojego streszczenia ;)
        Chyba zaczynasz "qmać czaczę" (tę foroomową ofc.)
        Tak 3maj!

Pozdrawiam @ll
        • radca Re: do europejki ... pozdrowienia 04.06.03, 22:39
          Korzystajac z okazji

pozdrawiam serdecznie Europejke.Jak tam roboty remontowe ?
          Zycze,abys sie jak najszybciej wyrobila z tym wszystkim - powodzenia :)

radca
          • Gość: zonc Re: do europejki ... pozdrowienia IP: *.awacom.pl 04.06.03, 22:45
            Biedaczynka ma qpe roboty... kuchnie robią u niej.. kafelki... biedaczka...

cze pozdr

PS. Była dziś na minute i juz leciała sprzatać bo ma przez to dom na
            głowie...a my zadaleko by jej pomóc... ;-)
            • Gość: gut Re: do europejki ... pozdrowienia IP: *.nyc.rr.com 05.06.03, 02:19

> Biedaczynka ma qpe roboty... kuchnie robią u niej.. kafelki... biedaczka...
              >
              >
              > cze pozdr
              >
              > PS. Była dziś na minute i juz leciała sprzatać bo ma przez to dom na
              > głowie...a my zadaleko by jej pomóc... ;-)

gulas powiem tobie ze mnie tym troche uspokoiles. bo z tego wynika ze dla mnie
              tez na miejscu by czasu nie miala, wiec nie mam juz az tylu wyrzutow ze sie z
              mojej winy nie spotkalismy.
              gut
            • Gość: Europejka Re: do europejki ... pozdrowienia IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 12:39

> Biedaczynka ma qpe roboty... kuchnie robią u niej.. kafelki... biedaczka...
              >
              >
              > cze pozdr
              >
              > PS. Była dziś na minute i juz leciała sprzatać bo ma przez to dom na
              > głowie...a my zadaleko by jej pomóc... ;-)

Zonczek, czy ten uśmiech na końcu zdania ma oznaczać, że "na szczęście za
              daleko"?
              Mieszkam niedaleko lotniska i jak przylecisz, to cię odbiorę i możesz mi pomoc,
              a i Monachium byś sobie mogł zwiedzić......zapraszam!
              pozdr.
          • Gość: Europejka Re: do europejki ... pozdrowienia IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 12:32
            radca napisał:

> Korzystajac z okazji
            >
            > pozdrawiam serdecznie Europejke.Jak tam roboty remontowe ?
            > Zycze,abys sie jak najszybciej wyrobila z tym wszystkim - powodzenia :)
            >
            > radca

Radco, dziękuję i też pozdrawiam.
            Pracy w domu bardzo dużo; całą kuchnię "zdrapaliśmy" do murow i zrobiliśmy
            wszystko na nowo, po południu jedziemy kupic nowe meble - cieszę się, bo będzie
            czyściutko. Ale jak pomyślę, co nas jeszcze czeka......w tym roku na pewno nie
            będziemy mogli zająć się ogrodkiem; zazdroszcze ci, bo pewnie sobie wieczorkiem
            siedzisz w ogrodku z pieskiem! Dom to jest praca na cale życie, zawsze coś się
            znajdzie do remontu - ty też pewnie ciągle coś "ulepszasz" (taras skończony?),
            stukasz, pukasz :)
            Masz staw w ogrodku? Pytam, bo się nad tym zastanawiam (żabki - OK, ale
            przyciągnę pewnie komary?!)
            Podrap pieska za uchem i pogłaszcz ode mnie.
            pozdr.

• radca Re: do europejki ... pozdrowienia 05.06.03, 20:18
              Gość portalu: Europejka napisał(a):

> Radco, dziękuję i też pozdrawiam.
              > Pracy w domu bardzo dużo; całą kuchnię "zdrapaliśmy" do murow i zrobiliśmy
              > wszystko na nowo, po południu jedziemy kupic nowe meble - cieszę się, bo
              > będzie czyściutko.

- Witam serdecznie
              No i gratuluje, nie moge wyjsc z podziwu.Duzo roboty,ale to cieszy - bo
              na swoim :)

>Ale jak pomyślę, co nas jeszcze czeka......w tym roku na pewno nie
              > będziemy mogli zająć się ogrodkiem; zazdroszcze ci, bo pewnie sobie
              > wieczorkiem siedzisz w ogrodku z pieskiem! Dom to jest praca na cale życie,
              > zawsze coś się znajdzie do remontu - ty też pewnie ciągle coś "ulepszasz"
              (taras skończony?),
              > stukasz, pukasz :)

- dacie rade - nie martw sie.Widze po sobie - ile juz udalo sie mi wykonac :)
              Jestem aktualnie w czasie wykonywania Tarasu :) Czesc juz wykonana i siedze
              sobie w miedzy czasie - pijac zimna Cole lub kawke :) Pieski rowniez leza :)
              Ulepszam ciagle - jestem "czlowiekiem czynu " - wiec stale cos nowego
              wymyslam lub wynajde do roboty :) Rok temu przelozylem sam - caly dach z
              dachowek :)

> Masz staw w ogrodku? Pytam, bo się nad tym zastanawiam (żabki - OK, ale
              > przyciągnę pewnie komary?!)

- nie mam teraz stawku w grodzie i nie bede juz robil.Mialem taki staw na
              poprzednim miejscu - przed mym powrotem do Kraju.Byly rybki i piekne rosliny,
              ale i bylo pelno komarow.Pomimo,ze ryby jedza je - to i tak bywalo,ze bylo
              tysiace komarow.

> Podrap pieska za uchem i pogłaszcz ode mnie.
              > pozdr.

- OK :))) zrobie to

pozdrowienia dla " pracusiow " :)
              radca

• Gość: Europejka Re: do europejki ... pozdrowienia IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 13:13
                radca napisał:

> Gość portalu: Europejka napisał(a):
                >
                > > Radco, dziękuję i też pozdrawiam.
                > > Pracy w domu bardzo dużo; całą kuchnię "zdrapaliśmy" do murow i zrobiliśmy
                >
                > > wszystko na nowo, po południu jedziemy kupic nowe meble - cieszę się, bo
                > > będzie czyściutko.
                >
                > - Witam serdecznie
                > No i gratuluje, nie moge wyjsc z podziwu.Duzo roboty,ale to cieszy - bo
                > na swoim :)

- dziekuję! Mieszkaliśmy rok w wynajętym mieszkaniu i dlatego doceniamy to, że
                mieszkamy teraz we własnym domu - jak coś zrobimy, to dla siebie, a nie dla
                obcych ludzi, a poza tym czynsze są tu tak horrendalnie wysokie, że aż serce
                boli, jak się komuś co miesiąc tyle musi płacić.
                >
                >
                > >Ale jak pomyślę, co nas jeszcze czeka......w tym roku na pewno nie
                > > będziemy mogli zająć się ogrodkiem; zazdroszcze ci, bo pewnie sobie
                > > wieczorkiem siedzisz w ogrodku z pieskiem! Dom to jest praca na cale życie
                > ,
                > > zawsze coś się znajdzie do remontu - ty też pewnie ciągle coś "ulepszasz"
                >
                > (taras skończony?),
                > > stukasz, pukasz :)
                >
                > - dacie rade - nie martw sie.Widze po sobie - ile juz udalo sie mi wykonac :)
                > Jestem aktualnie w czasie wykonywania Tarasu :) Czesc juz wykonana i siedze
                > sobie w miedzy czasie - pijac zimna Cole lub kawke :) Pieski rowniez leza :)
                > Ulepszam ciagle - jestem "czlowiekiem czynu " - wiec stale cos nowego
                > wymyslam lub wynajde do roboty :) Rok temu przelozylem sam - caly dach z
                > dachowek :)

Radco, przeproś ode mnie jednego z twoich pieskow, że o nim zapomniałam!
                Przecież ty masz dwa "futerka" w domu!!! Ale ci zazdroszczę!
                Nie potrafię sobie wyobrazić, jak ty sam jeden potrafiłeś uporać się z wymianą
                całego dachu?!!!!! Widze, że ty jesteś podobny do mojego męża - on też ciągle
                coś majsterkuje :)

>
                > > Masz staw w ogrodku? Pytam, bo się nad tym zastanawiam (żabki - OK, ale
                > > przyciągnę pewnie komary?!)
                >
                > - nie mam teraz stawku w grodzie i nie bede juz robil.Mialem taki staw na
                > poprzednim miejscu - przed mym powrotem do Kraju.Byly rybki i piekne
                rosliny,
                > ale i bylo pelno komarow.Pomimo,ze ryby jedza je - to i tak bywalo,ze bylo
                > tysiace komarow.

To sprawa ze stawkiem się wyjaśniła! Właśnie komarow się obawiałam, a ty to
                potwierdziłeś, więc lepiej zaniecham.
                >
                > > Podrap pieska za uchem i pogłaszcz ode mnie.
                > > pozdr.
                >
                > - OK :))) zrobie to
                >
                > pozdrowienia dla " pracusiow " :)
                > radca
                >

Jutro referendum!! Trzymam kciuki, by frekwencja przekroczyła wymagane 50%, a
                za przystąpieniem Polski do UE opowiedziała się większość Polakow!!!!
                Ja niestety, choć mam polskie obywatelstwo, nie posiadam ważnego polskiego
                paszportu, więc nie mogę głosować. Wierzę jednak w rozsądek Polakow!
                Czy słyszałeś może o jakichś "nieporozumieniach" na granicy, jeśli ma się tylko
                paszport obcego kraju, a jest się obywatelem Polski? Chciałabym latem pojechać
                do Polski, ale trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś problemy. Wiesz coś na
                ten temat?
                pozdrawiam cie serdecznie
                >
                • radca Re: do europejki ... pozdrowienia 06.06.03, 14:37

> - dziekuję! Mieszkaliśmy rok w wynajętym mieszkaniu i dlatego doceniamy to,
                  > że mieszkamy teraz we własnym domu - jak coś zrobimy, to dla siebie, a nie
                  > dla obcych ludzi, a poza tym czynsze są tu tak horrendalnie wysokie, że aż
                  > serce boli, jak się komuś co miesiąc tyle musi płacić.

- to prawda.Wielu musi placic jeszcze kaucje ( ktorej pozniej nie oddaja )
                  Nastepnie wielki ( na kilka stron ) REGULAMIN przepisow dla najmujacego.
                  Jednym z punktow jest np. " zadnych zwierzat domowych " itd.itd.
                  Cokolwiek wlasciciel ainwestuje w obiekt - daje podstawy do podniesienia
                  czynszu - poniewaz " poprawil standart ".

> Radco, przeproś ode mnie jednego z twoich pieskow, że o nim zapomniałam!
                  > Przecież ty masz dwa "futerka" w domu!!! Ale ci zazdroszczę!

_ wesolo jest,ze hej :)))

> Nie potrafię sobie wyobrazić, jak ty sam jeden potrafiłeś uporać się z
                  > wymianą całego dachu?!!!!! Widze, że ty jesteś podobny do mojego męża - on
                  > też ciągle coś majsterkuje :)

- ja tez sie sam sobie dziwie :) Lecz nie tylko dach wymienialem.Rowniez okna
                  i drzwi murowalem sciany,zalewalem posadzki,kafelkowalem podloge i lazienke :)
                  Doprowadzalem wode i rozprowadzalem ja.
                  Kazda robote tutaj ( oprocz tynkwania - bo nie umiem ) wykonalem calkiem sam.

> Jutro referendum!! Trzymam kciuki, by frekwencja przekroczyła wymagane 50%, a
                  > za przystąpieniem Polski do UE opowiedziała się większość Polakow!!!!
                  > Ja niestety, choć mam polskie obywatelstwo, nie posiadam ważnego polskiego
                  > paszportu, więc nie mogę głosować. Wierzę jednak w rozsądek Polakow!
                  > Czy słyszałeś może o jakichś "nieporozumieniach" na granicy, jeśli ma się
                  > tylko paszport obcego kraju, a jest się obywatelem Polski? Chciałabym latem
                  > pojechać do Polski, ale trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś problemy.
                  > Wiesz coś na ten temat?

> pozdrawiam cie serdecznie

- wiem,ale to tylko ze slyszenia i nie wiem - co jest prawda.Najpewniejszy
                  jestem - jak sam sie popytam i to kilka razy :) Wiec jak bede juz mial
                  konkretne i pewne wiadomosci - natychmiast dam znac Tobie.

pozdrowienia serdeczne
                  radca

ps. no i dobrego wypoczynku w ogrodzie - pelnym zieleni :)

• Gość: Europejka Re: do europejki ... pozdrowienia IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 22:08
                    radca napisał:

>
                    > - to prawda.Wielu musi placic jeszcze kaucje ( ktorej pozniej nie oddaja )
                    > Nastepnie wielki ( na kilka stron ) REGULAMIN przepisow dla najmujacego.
                    > Jednym z punktow jest np. " zadnych zwierzat domowych " itd.itd.
                    > Cokolwiek wlasciciel ainwestuje w obiekt - daje podstawy do podniesienia
                    > czynszu - poniewaz " poprawil standart ".

Na szczescie kaucje nam oddali, ale dopiero po zaplaceniu 250 Euro, bo nie
                    mielismy czasu, by wymalowac cale mieszkanie (mieszkalismy tam tylko 1 rok) -
                    160 m2 (!!) - tyle nam policzyli za niewymalowany 1 pokoj!

>
                    > - ja tez sie sam sobie dziwie :) Lecz nie tylko dach wymienialem.Rowniez okna
                    > i drzwi murowalem sciany,zalewalem posadzki,kafelkowalem podloge i
                    lazienke :
                    > )
                    > Doprowadzalem wode i rozprowadzalem ja.
                    > Kazda robote tutaj ( oprocz tynkwania - bo nie umiem ) wykonalem calkiem
                    sam.

Jestem pelna podziwu dla ciebie!!! Twoja zona to ma dobrze z toba :)
                    >

>
                    > - wiem,ale to tylko ze slyszenia i nie wiem - co jest prawda.Najpewniejszy
                    > jestem - jak sam sie popytam i to kilka razy :) Wiec jak bede juz mial
                    > konkretne i pewne wiadomosci - natychmiast dam znac Tobie.
                    >
                    > pozdrowienia serdeczne
                    > radca
                    >
                    > ps. no i dobrego wypoczynku w ogrodzie - pelnym zieleni :)

Dziekuje! Jednak zanim bedziemy mogli wypoczywac, trzeba jeszcze wlozyc duzo
                    pracy, by bez wyrzutow sumienia sobie poleniuchowac:))

pozdrawiam serdecznie
                    >
                    >
    • Gość: Europejka Re: do europejki ... IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 12:54
      Gość portalu: gut napisał(a):

> heya !
      > euro wrocilem wlasnie z bayerow i mimo ze w samym city bylem jeden dzien, to
      > zalowalem bardzo ze sie nie spotkalismy z przyczyn natury "techincznej". w
      > zwiazku z tym na szybciora otworzylem sobie konto na yahoo. prosze napisz tam
      > cokolwiek, zebym mial do ciebie jakis kontakt. ja odrazu odpisze z mojego
      > email.
      > nymess2112@yahoo.com
      > pozdrawiam i czekam na wiadomosc,
      > gut

Hi Gucio!
      Nic straconego, pewnie nie ostatni raz byłeś w Monachium! Pod koniec maja
      przeprowadziliśmy się do własnego domku i niestety mamy wiele pracy, by
      doprowadzić go do porządku. To nawet dobrze, że nie spotkaliśmy się teraz, bo
      bym pewnie przyszła ochlapana tynkiem i ze zmierzwionym włosem!!
      Pisałeś niżej, ze Monachium jest piąknym miastem - zgadzam się, jest
      najładniejszym i kulturalnie najbardziej znaczącym miastem w Niemczech, a
      okolice wymarzone! Starnberger See! Nic dziwnego, że w Monachium mieszka
      najwięcej milionerow, nie tylko niemieckich - wiedza, gdzie jest pięknie!
      Byłeś tylko w Bawarii, czy gdzieś jeszcze?
      Jak znajdę trochę wolnego czasu, na pewno do ciebie napiszę; powspominamy sobie
      naszą wspaniałą szkołę!
      pozdr.

• Gość: gut Re: do europejki ... IP: *.SBI.COM 05.06.03, 14:49

> Hi Gucio!
        > Nic straconego, pewnie nie ostatni raz byłeś w Monachium! Pod koniec maja
        > przeprowadziliśmy się do własnego domku i niestety mamy wiele pracy, by
        > doprowadzić go do porządku. To nawet dobrze, że nie spotkaliśmy się teraz, bo
        > bym pewnie przyszła ochlapana tynkiem i ze zmierzwionym włosem!!
        > Pisałeś niżej, ze Monachium jest piąknym miastem - zgadzam się, jest
        > najładniejszym i kulturalnie najbardziej znaczącym miastem w Niemczech, a
        > okolice wymarzone! Starnberger See! Nic dziwnego, że w Monachium mieszka
        > najwięcej milionerow, nie tylko niemieckich - wiedza, gdzie jest pięknie!
        > Byłeś tylko w Bawarii, czy gdzieś jeszcze?
        > Jak znajdę trochę wolnego czasu, na pewno do ciebie napiszę; powspominamy
        sobie
        >
        > naszą wspaniałą szkołę!
        > pozdr.

hallo euro !
        pewnie ze jeszcze nei raz bede w miescie takze sie spotkamy 100procentowo.
        wyslij tylko cokolwiek na ten email zebym mial juz do ciebie adres i w razie
        czego bede mogl sie skontaktowac. jak juz bedziesz miala czas to wtedy sobie
        popiszemy.
        w sumie z mojego prawie ponad dwutygondiowego wyjazdu w bayerowni spedzilem
        jakiies 3 dni. 2 dni bylismy nad Königssee ( co jest jednym z moich ulubionych
        miejsc i chyba jedno z najpiekniejszych na tej planecie ) bo moje onklostwo
        mialo 50 lecie slubu i tam fajerowalismy. jeden dzien spedzilem w miescie zeby
        zalatwic najpotrzebniejsze rzeczy ( piwko w HB, znalezienie wielkiego pokala
        erdingera z ktorego to chlopaki bayernu pili po wywlaczeniu DM ) i odrazu
        smigalem do berlina. reszta czasu to bremen no i berlin bo tam mieszka moja
        lady. trafilem na naprawde super pogode ( w stanach padalo jak wyjezdzalem i
        pada do teraz ) no i chyba najgorsze korki jakie kiedykolwiek spotkalem w
        rejonach wlasnie München.
        aaa piszesz ze mieszkacie kolo lotniska czyzby Garching ???
        okidoki to by bylo tak na szybciora. czekam na wiesci z budowy i serdecznie
        pozdrawiam,
        gut
        • Gość: Europejka Re: do europejki ... IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 13:34

>
          > > Hi Gucio!
          > > Nic straconego, pewnie nie ostatni raz byłeś w Monachium! Pod koniec maja
          > > przeprowadziliśmy się do własnego domku i niestety mamy wiele pracy, by
          > > doprowadzić go do porządku. To nawet dobrze, że nie spotkaliśmy się teraz,
          > bo
          > > bym pewnie przyszła ochlapana tynkiem i ze zmierzwionym włosem!!
          > > Pisałeś niżej, ze Monachium jest piąknym miastem - zgadzam się, jest
          > > najładniejszym i kulturalnie najbardziej znaczącym miastem w Niemczech, a
          > > okolice wymarzone! Starnberger See! Nic dziwnego, że w Monachium mieszka
          > > najwięcej milionerow, nie tylko niemieckich - wiedza, gdzie jest pięknie!
          > > Byłeś tylko w Bawarii, czy gdzieś jeszcze?
          > > Jak znajdę trochę wolnego czasu, na pewno do ciebie napiszę; powspominamy
          > sobie
          > >
          > > naszą wspaniałą szkołę!
          > > pozdr.
          >
          > hallo euro !
          > pewnie ze jeszcze nei raz bede w miescie takze sie spotkamy 100procentowo.
          > wyslij tylko cokolwiek na ten email zebym mial juz do ciebie adres i w razie
          > czego bede mogl sie skontaktowac. jak juz bedziesz miala czas to wtedy sobie
          > popiszemy.
          > w sumie z mojego prawie ponad dwutygondiowego wyjazdu w bayerowni spedzilem
          > jakiies 3 dni. 2 dni bylismy nad Königssee ( co jest jednym z moich
          ulubionych
          > miejsc i chyba jedno z najpiekniejszych na tej planecie ) bo moje onklostwo
          > mialo 50 lecie slubu i tam fajerowalismy. jeden dzien spedzilem w miescie
          zeby
          > zalatwic najpotrzebniejsze rzeczy ( piwko w HB, znalezienie wielkiego pokala
          > erdingera z ktorego to chlopaki bayernu pili po wywlaczeniu DM ) i odrazu
          > smigalem do berlina. reszta czasu to bremen no i berlin bo tam mieszka moja
          > lady. trafilem na naprawde super pogode ( w stanach padalo jak wyjezdzalem i
          > pada do teraz ) no i chyba najgorsze korki jakie kiedykolwiek spotkalem w
          > rejonach wlasnie München.
          > aaa piszesz ze mieszkacie kolo lotniska czyzby Garching ???
          > okidoki to by bylo tak na szybciora. czekam na wiesci z budowy i serdecznie
          > pozdrawiam,
          > gut

Hallo Gucio!
          Tak sobie pomyślałam, że pewnie udany ten wasz związek; nawet nie macie czasu,
          żeby się porządnie pokłocić...:)))
          Nasz domeczek (mały) leży na tej samej "wysokości" (od centrum Monachium) co
          Garching, tylko po drugiej stronie Isery. A z tymi korkami, to masz niestety
          rację - horror!!, ja w ogole nie wsiadam do samochodu, bo się tak wkurzam, że
          wolę jezdzić metrem: szybciej i wygodniej!!
          A w ogole, to moje zdanie o czystości i dokładności niemieckiej uległo niemal
          diametralnej zmianie!!!!W tym domu nigdy nikt nie sprzatał,
          takiego "zasyfiałego" domu jeszcze nigdy nie widziałam! - dlatego nie mam
          czasu, bo codziennie "wygryzam" brud ze wszystkich kątow, a na dodatek trzeba
          go porządnie wyremontować.....oj, długo to będzie trwało!!
          Ale niedługo do ciebie napiszę, obiecuję!
          Gucio, dlaczego ty nie mieszkasz w Niemczech? Masz tu całą rodzinę, a siedzisz
          gdzieś za Wielką Wodą?
          pozdr.
      • Gość: zonc Re: do europejki ... IP: *.awacom.pl 05.06.03, 16:37
        A mojego pieska za uchem nie drapiesz?? Psotka się obraziła... ;-) A z tym
        przyjazdem to już ci tłumaczyłem.. może za 2 lata....

cze pozdr

A z tym sprzataniem... to ja troche leń, ale dla ciebie wszystko!!!
        • Gość: Europejka Re: do europejki ... IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 12:54

> A mojego pieska za uchem nie drapiesz?? Psotka się obraziła... ;-) A z tym
          > przyjazdem to już ci tłumaczyłem.. może za 2 lata....

No dobrze, to podrap tę twoję Psotkę pod brodką!! A jeszcze lepiej - przywiez
          mi ją, to ją codziennie będę głaskać.
          >
          >
          > cze pozdr
          >
          > A z tym sprzataniem... to ja troche leń, ale dla ciebie wszystko!!!
          Hmmm, dziekuję za dobre chęci!
          Moze kiedyś uda ci się przyjechać w ramach programu wymiany uczniow, np. na
          jeden semestr, by podszkolić język niemiecki.....a jak bedziesz mieszkał u nas,
          to my cię juz zgermanizujemy :)))))))
          "Coż tam Panie w polityce?" Wierzę, że Polska będzie niedlugo członkiem UE, a
          jak nie, to się załamię! Nie widzę innej drogi dla Polski.
          pozdr.

Chciałam jeszcze zapytać, jak jest w Galerii Centrum? Masz może jakieś zdjęcie?
          • Gość: gut Re: do europejki ... IP: *.SBI.COM 06.06.03, 14:39

> Hallo Gucio!
            > Tak sobie pomyślałam, że pewnie udany ten wasz związek; nawet nie macie
            czasu,
            > żeby się porządnie pokłocić...:)))
            > Nasz domeczek (mały) leży na tej samej "wysokości" (od centrum Monachium) co
            > Garching, tylko po drugiej stronie Isery. A z tymi korkami, to masz niestety
            > rację - horror!!, ja w ogole nie wsiadam do samochodu, bo się tak wkurzam, że
            > wolę jezdzić metrem: szybciej i wygodniej!!
            > A w ogole, to moje zdanie o czystości i dokładności niemieckiej uległo niemal
            > diametralnej zmianie!!!!W tym domu nigdy nikt nie sprzatał,
            > takiego "zasyfiałego" domu jeszcze nigdy nie widziałam! - dlatego nie mam
            > czasu, bo codziennie "wygryzam" brud ze wszystkich kątow, a na dodatek trzeba
            > go porządnie wyremontować.....oj, długo to będzie trwało!!
            > Ale niedługo do ciebie napiszę, obiecuję!
            > Gucio, dlaczego ty nie mieszkasz w Niemczech? Masz tu całą rodzinę, a
            siedzisz
            > gdzieś za Wielką Wodą?
            > pozdr.

heya heya !!!
            jesli chodzi o zwiazek to masz zupelna racje ! bardzo zdrowy on jest, ale juz i
            taka mala siedzi wiecej w ny niz u siebie, takze wszystko wraca do normy.
            jesli chodzi o Garching to skojarzylo mi sie odrazu z moimi znajomymi, ktorzy
            sie tam buduja i pomyslalem ze teraz z miasta wsyztskich tam wywiewa, a ze jest
            to kolo lotniska i za kazdym razem mijam Garching jadac z Berlina to mysle
            sobie ze musisz tam mieszkac ... ale duzo sie nie pomylilem.
            stauy w tym roku maja mistrza ! zawsze bylo tloczno na autobahnie zwlaszcza jak
            sie jechalo od strony austrii ale teraz to bylo az do przesady !
            dobrze dobrze nie spiesz sie z tym odpisywaniem jak jestes zajeta. to jest na
            nastepny raz zebysmy mogli sie dokladnie poumawiac i zdzwonic.
            za wielka woda dostalem super prace, jestem na studiach i mysle ze wracajac do
            europy z amerykanskim dyplomem bede mial wiecej mozliwosci, chociaz tuatj tez
            ich nie brakuje no i fajnie jest. napewno brakuje tego porzadku, ludzie sa
            tutaj mniej mili ale dam rade. nie moge narzekac, jest dobrze i przynajmniej
            cos innego sie dzieje.
            pozdrowionka i udanego latania dachu !
            gut
            • Gość: gut Möllemann ... IP: *.SBI.COM 06.06.03, 19:24
              euro wielka prosba !
              powiedz prosze co sie mowi o jego smierci na miejscu ? czy naprawde byla na
              niego az taka nagonka ze musial sie posunac do samobujstwa ? musze przyznac ze
              bardzo lubilem tego polityka. mozna sie bylo nie zgadzac z wieloma jego
              wypowiedziami ale tego co zrobil dla kraju w przeszlosci nikt mu nie odbierze.
              • Gość: Europejka Re: Möllemann ... IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 21:58

> euro wielka prosba !
                > powiedz prosze co sie mowi o jego smierci na miejscu ? czy naprawde byla na
                > niego az taka nagonka ze musial sie posunac do samobujstwa ? musze przyznac
                ze
                > bardzo lubilem tego polityka. mozna sie bylo nie zgadzac z wieloma jego
                > wypowiedziami ale tego co zrobil dla kraju w przeszlosci nikt mu nie odbierze.

Hi Gucio! Twoja prosba jest dla mnie rozkazem!
                Odnosnie J.Möllemanna: po sekcji zwlok stwierdzono, ze nie byl on w
                momencie "wypadku" pod wplywem zadnych lekarstw, narkotykow, alkoholu. Koledzy
                z klubu potwierdzili, ze rowniez pod wzgledem technicznym jego sprzed byl OK,
                wiec podejrzewaja samobojstwo. Zona Möllemanna podejrzewa morderstwo (o smierci
                meza dowiedziala sie z gazety!!!).
                Akurat tego dnia (przed poludniem) w Bundestagu przyjeto decyzje o odebraniu
                immunitetu Möllemannowi, a wiec mial stanac przed sadem za "niewyjasnione"
                finansowanie antysemickich ulotek przedwyborczych. Möllemann twierdzil, ze
                finansowal je z pieniedzy podarowanych przez ludzi popierajacych jego cele
                polityczne. Okazalo sie jednak, ze pieniadze pochodzily z jego prywatnego konta
                w Luxemburgu. Poza tym zostal wykluczony z FDP.
                W rzadzie zastanawiaja sie, czy ma odbyc sie oficjalny pogrzeb z udzialem
                wszystkich dostojnikow panstwowych - byl przeciez ministrem gospodarki.
                Stan rzeczy na dzien dzisiejszy - wiekszosc jest pewna, ze to bylo samobojstwo.
                Jak chcesz jeszcze cos wiedziec - pytaj!
                pozdr.

• Gość: gut Re: Möllemann ... IP: *.SBI.COM 06.06.03, 22:11

> Hi Gucio! Twoja prosba jest dla mnie rozkazem!

drogie euro ! az mi sie glupio i zaraem milo zrobilo ze tak napisalas ale nie
                  wiem czym sobie zasluzylem ! na pewno bede jeszcze nie raz mial okazje
                  odwdzieczyc sie milusinstwem.
                  dzieki za te info. w Der Spiegel dosyc pisali o tym ale oni jakos na lewo
                  skrecaja i nie mozna im we wsszystko wierzyc. sam jestem ciekawy jak to sie
                  konczy i po jakim czasie umorzone zostanie sledztwo.
                  a tak poza tym co na bayerach slychac ? pogoda ciagle pikna ? bo u nas po
                  deszczowym, koszmarnym, tygodniu zaczynaja sie juz typowe dla wschodniego
                  wybrzeza upaly z bardzo wysoka wilgotnoscia. o ile dzisiaj bylo tylko kolo 25C
                  to na niedziele zapowiadaja juz cos w granicach 35C takze padaczka.
                  aaaa w nowym domku masz swoj komputerowy pokoj czy wszytsko jest ciagle pisane
                  na kolanie ???
                  pozdrowionka,
                  gucio
                  • Gość: Europejka Re: Möllemann ... IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 22:25

>
                    > > Hi Gucio! Twoja prosba jest dla mnie rozkazem!
                    >
                    > drogie euro ! az mi sie glupio i zaraem milo zrobilo ze tak napisalas ale nie
                    > wiem czym sobie zasluzylem ! na pewno bede jeszcze nie raz mial okazje
                    > odwdzieczyc sie milusinstwem.
                    > dzieki za te info. w Der Spiegel dosyc pisali o tym ale oni jakos na lewo
                    > skrecaja i nie mozna im we wsszystko wierzyc. sam jestem ciekawy jak to sie
                    > konczy i po jakim czasie umorzone zostanie sledztwo.
                    > a tak poza tym co na bayerach slychac ? pogoda ciagle pikna ? bo u nas po
                    > deszczowym, koszmarnym, tygodniu zaczynaja sie juz typowe dla wschodniego
                    > wybrzeza upaly z bardzo wysoka wilgotnoscia. o ile dzisiaj bylo tylko kolo
                    25C
                    > to na niedziele zapowiadaja juz cos w granicach 35C takze padaczka.
                    > aaaa w nowym domku masz swoj komputerowy pokoj czy wszytsko jest ciagle
                    pisane
                    > na kolanie ???
                    > pozdrowionka,
                    > gucio

Hi Gucio, ty to istna blyskawica - tak szybko odpowiedziales.
                    W domku mam swoj pokoj, co prawda mam laptopa, ale pisze przy biurku i otoczona
                    jestem wieloma regalami z niezliczona iloscia moich ksiazek. Najchetniej nie
                    wychodzilabym stad, ale niestety jak otworze drzwi i zobacze te budowe, to
                    musze zakasac rekawy, inaczej moj maz mnie przez kolano!
                    Pogoda tutaj jest....hmmm jak dla kogo? Dla mnie okropna: upaly (ponad 30°C) i
                    burze ( ja sie strasznie boje burzy i musze sie kryc!)
                    Nie zazdroszcze ci tego NYowego lata!!!! I jeszcze do tego wilgoc - okropne!
                    A mozesz napisac, co ty studiujesz?
                    pozdr.

• Gość: zonc Re: Möllemann ... IP: *.awacom.pl 06.06.03, 22:34
                      OJRO nalegasz wkoło bym odpisal!! Ale co!!! Znam te historie, a po drugie o
                      nic mnie nie pytasz...

cze pozdr
                      • Gość: gut Re: Möllemann ... IP: *.SBI.COM 06.06.03, 22:55

> OJRO nalegasz wkoło bym odpisal!! Ale co!!! Znam te historie, a po drugie o
                        > nic mnie nie pytasz...
                        >
                        >
                        > cze pozdr

gulas to moj bohater !
                        krotko, zwiezlowato, na temat ! dwa sierpowe ;-)))))
                        oj ten mlodzienczy zapal i bunt !
                        gulczuch jak ja ci zazdroszcze tych nastu lat !
                        pozdrowionka,
                        gut
                      • Gość: Europejka Re: Möllemann ... IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 23:55

> OJRO nalegasz wkoło bym odpisal!! Ale co!!! Znam te historie, a po drugie o
                        > nic mnie nie pytasz...
                        >
                        >
                        > cze pozdr

Zonczek, jakas wesz ci dzisiaj przez watrobe przebiegla i ugryzla????
                        pozdr.
                    • Gość: gut Re: Möllemann ... IP: *.SBI.COM 06.06.03, 22:50

> Hi Gucio, ty to istna blyskawica - tak szybko odpowiedziales.
                      > W domku mam swoj pokoj, co prawda mam laptopa, ale pisze przy biurku i
                      otoczona
                      >
                      > jestem wieloma regalami z niezliczona iloscia moich ksiazek. Najchetniej nie
                      > wychodzilabym stad, ale niestety jak otworze drzwi i zobacze te budowe, to
                      > musze zakasac rekawy, inaczej moj maz mnie przez kolano!
                      > Pogoda tutaj jest....hmmm jak dla kogo? Dla mnie okropna: upaly (ponad 30°C)
                      i
                      > burze ( ja sie strasznie boje burzy i musze sie kryc!)
                      > Nie zazdroszcze ci tego NYowego lata!!!! I jeszcze do tego wilgoc - okropne!
                      > A mozesz napisac, co ty studiujesz?
                      > pozdr.

heya heya !
                      pisze bo juz jest luzik ! piatek, o 5pm zamykaja gielde, ludzie rozchodza sie
                      do domow i tylko niedobitki zostaja. ja jeszcze siedze bo musze porzadki
                      porobic, mam zaleglosci i tak sobie serfuje i same mi glupoty w glowie, wiec
                      milo mize moszemy sobie popisac.
                      faktycznie lato jest tutaj killerowe a i zima jest sroga - same skrajnosci,
                      jednak zawsze sa tez pozytywne strony i tak trzeba na to patrzec. 30 stopni i
                      niska wilgotnosc to jest jeszcze do zniesienia. a tak jak jest kolo 100F czyli
                      pod 40C i 90% wilgotnosci to mozna jeza zniesc. tylko z klimy w klime inaczej
                      nie dasz rady.
                      studjuje business a obecnie capital markets and investments na columbia uni
                      takze sie nie nudze.
                      my tutaj plotkujemy a maz pewnie na pomoc czeka, jeszcze sie zdenerwuje i
                      faktycznie przez kolano przelozy a co gorsza moze zabronic kompa po 8pm ;-) i
                      bede mial moje ulubione euro na sumieniu ...
                      buziaczki,
                      gucio
                      • Gość: zonc Re: Möllemann ... IP: *.awacom.pl 06.06.03, 23:07
                        Gucio zeby ci sie moj zapal nie udzielil dzisiaj bo mam chcec wziac kija i
                        rozwalac co sie da!!! ;-)
                        Jestem tak wkurzony ze ho ho ho ho...
                        cze pozdr

PS. A ty moze staruszek Gutku???
                        • Gość: gut Re: Möllemann ... IP: *.SBI.COM 06.06.03, 23:58

> Gucio zeby ci sie moj zapal nie udzielil dzisiaj bo mam chcec wziac kija i
                          > rozwalac co sie da!!! ;-)
                          > Jestem tak wkurzony ze ho ho ho ho...
                          > cze pozdr
                          >
                          >
                          > PS. A ty moze staruszek Gutku???

gulczus powiem tobie tak jak bym sie baaaaaaaardzo ale to baaaaaarszo postaral
                          to bym mogl byc twoim ojcem ( no moze nie ale prawie ) jesli jestes 1987
                          rocznik.
                          siemanko,
                          gut
                      • Gość: Europejka Re: Möllemann ... IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 23:51

>
                        > heya heya !
                        > pisze bo juz jest luzik ! piatek, o 5pm zamykaja gielde, ludzie rozchodza sie
                        > do domow i tylko niedobitki zostaja. ja jeszcze siedze bo musze porzadki
                        > porobic, mam zaleglosci i tak sobie serfuje i same mi glupoty w glowie, wiec
                        > milo mize moszemy sobie popisac.
                        > faktycznie lato jest tutaj killerowe a i zima jest sroga - same skrajnosci,
                        > jednak zawsze sa tez pozytywne strony i tak trzeba na to patrzec. 30 stopni i
                        > niska wilgotnosc to jest jeszcze do zniesienia. a tak jak jest kolo 100F
                        czyli
                        > pod 40C i 90% wilgotnosci to mozna jeza zniesc. tylko z klimy w klime inaczej
                        > nie dasz rady.
                        > studjuje business a obecnie capital markets and investments na columbia uni
                        > takze sie nie nudze.
                        > my tutaj plotkujemy a maz pewnie na pomoc czeka, jeszcze sie zdenerwuje i
                        > faktycznie przez kolano przelozy a co gorsza moze zabronic kompa po 8pm ;-) i
                        > bede mial moje ulubione euro na sumieniu ...
                        > buziaczki,
                        > gucio

Gucio, maz mi nic nie zrobi, bo juz pozno i zasnal przed TV!!
                        A poza tym mam b.tolerancyjnego meza i mi niczego nie zabrania.
                        Twoje studia sa swietne, daja ci wiele perspektyw!! Masz zamiar zostac w
                        Stanach, czy osiadziesz kiedys w Europie? Jak mozna przyzwyczaic sie do zycia w
                        NY? Napisz pare plusow i minusow, ja zawsze marzylam o tym, by mieszkac w
                        Stanach, ale jakos nie wyszlo, dlatego interesuje mnie, jak sobie tam zyjesz?
                        Ja mam przyjaciolke, ale troche dalej od ciebie - w LA.
                        Gucio, dzisiaj ide juz na zasluzony odpoczynek (dochodzi 24 !!), a jutro
                        napisze do ciebie na wyzej podany adres, OK?
                        Trzymaj sie "chlodno"
                        pozdr.

• Gość: zonc Re: Möllemann ... IP: *.awacom.pl 07.06.03, 13:24
                          Jak ja bym sie postarał to też mógłbym być już ojcem ;-) Jeśli wolno zapytać
                          ile masz lat?? Jak poniżej 40 toś chłopie młody... (wskaźnik dla kobiet poniżej
                          90 ;-) )

cze pozdr

• Gość: gut Re: Möllemann ... IP: *.nyc.rr.com 08.06.03, 17:44

> Jak ja bym sie postarał to też mógłbym być już ojcem ;-) Jeśli wolno zapytać
                            > ile masz lat?? Jak poniżej 40 toś chłopie młody... (wskaźnik dla kobiet
                            poniżej
                            >
                            > 90 ;-) )
                            >
                            > cze pozdr
                            >

gulas jestem od ciebie starszy o pechwa liczbe !!!
                            pozdrawiam,
                            gut

• Gość: gut ...drogie to ojro ... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 18:26
                              czy dostalas milusinska moj wczorajszy email ??? raz mi sie cofnol i wyslalem
                              ponownie. mam nadzieje ze dotarl.
                              pozdrowionka,
                              gut
                              • Gość: Europejka Re: ...drogie to ojro ... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 21:34

> czy dostalas milusinska moj wczorajszy email ??? raz mi sie cofnol i wyslalem
                                > ponownie. mam nadzieje ze dotarl.
                                > pozdrowionka,
                                > gut

Gucio!
                                dostalam, a jakze, dzieki. A ze ci sie cofnal, to nawet wiem dlaczego - des
                                Anhangs wegen!
                                Odpowiem ci jutro przed poludniem, OK?
                                pozdrawiam
                                • Gość: Europejka Re: ...drogie to ojro ... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 21:57

> Gość portalu: gut napisał(a):
                                  >
                                  > > czy dostalas milusinska moj wczorajszy email ??? raz mi sie cofnol i wysla
                                  > lem
                                  > > ponownie. mam nadzieje ze dotarl.
                                  > > pozdrowionka,
                                  > > gut
                                  >
                                  > Gucio!
                                  > dostalam, a jakze, dzieki. A ze ci sie cofnal, to nawet wiem dlaczego - des
                                  > Anhangs wegen!
                                  > Odpowiem ci jutro przed poludniem, OK?
                                  > pozdrawiam

Chcialam wyjasnic: - mialam tu na mysli moj Anhang do mojego maila - ten ci sie
                                  pewnie jeszcze teraz cofa!!!!
                                  pozdr.
                                • Gość: gut Re: ...drogie to ojro ... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 21:59

>
                                  > > czy dostalas milusinska moj wczorajszy email ??? raz mi sie cofnol i wysla
                                  > lem
                                  > > ponownie. mam nadzieje ze dotarl.
                                  > > pozdrowionka,
                                  > > gut
                                  >
                                  > Gucio!
                                  > dostalam, a jakze, dzieki. A ze ci sie cofnal, to nawet wiem dlaczego - des
                                  > Anhangs wegen!
                                  > Odpowiem ci jutro przed poludniem, OK?
                                  > pozdrawiam

ojro nie sztresuj sie i jak bedziesz miala czas to odpowiadaj. wazniejsze zebys
                                  pomogla mezusiowi bo bedzie znowu przez kolano pzrekladal. chcialem tylko
                                  wiedziec czy wszytsko dolecilo. tez nie wiem co mu sie pomieszlao, ze za
                                  pierwszym razem dostalem cofke ;-)) wszytsko powinno byc juz alles gutas ;-)))
                                  caluski,
                                  gutas
                                  • Gość: gut ... a owce nas gonia... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 22:02
                                    ojro czy wy ogladacie mecz z wysp ??? po 45 minutach 0:0 i amatorskie owce
                                    wcale tak latwo futerka nie sprzedaja...
                                    gut
                                    • Gość: Europejka Re: ... a owce nas gonia... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 22:18

> ojro czy wy ogladacie mecz z wysp ??? po 45 minutach 0:0 i amatorskie owce
                                      > wcale tak latwo futerka nie sprzedaja...
                                      > gut

Jakie wy? Siedze sama w domu i pisze do ciebie.
                                      A kto gra?
                                      pozdr.

PS Ale ty fajny jestes!
                                      • Gość: gut Re: ... a owce nas gonia... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 22:25

> Jakie wy? Siedze sama w domu i pisze do ciebie.
                                        > A kto gra?
                                        > pozdr.
                                        >
                                        > PS Ale ty fajny jestes!

jak to jakie WY ??? ojro, hazbent i dzieciok ??? teraz wiem ze maz na tenisie z
                                        panienkami, wiec moze ojro z dzieciokiem oglada Färöer - dojczlant - pilka
                                        kopana eliminacje do ms.

ps
                                        ale i tak jestes zawsze fajniejsza !!!
                                  • Gość: Europejka Re: ...drogie to ojro ... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 22:06

>
                                    > > Gość portalu: gut napisał(a):
                                    > >
                                    > > > czy dostalas milusinska moj wczorajszy email ??? raz mi sie cofnol i
                                    > wysla
                                    > > lem
                                    > > > ponownie. mam nadzieje ze dotarl.
                                    > > > pozdrowionka,
                                    > > > gut
                                    > >
                                    > > Gucio!
                                    > > dostalam, a jakze, dzieki. A ze ci sie cofnal, to nawet wiem dlaczego - de
                                    > s
                                    > > Anhangs wegen!
                                    > > Odpowiem ci jutro przed poludniem, OK?
                                    > > pozdrawiam
                                    >
                                    > ojro nie sztresuj sie i jak bedziesz miala czas to odpowiadaj. wazniejsze
                                    zebys
                                    >
                                    > pomogla mezusiowi bo bedzie znowu przez kolano pzrekladal. chcialem tylko
                                    > wiedziec czy wszytsko dolecilo. tez nie wiem co mu sie pomieszlao, ze za
                                    > pierwszym razem dostalem cofke ;-)) wszytsko powinno byc juz alles gutas ;-)))
                                    > caluski,
                                    > gutas

bu hahaha.....mnie przez kolano! Sam dzisiaj gra w tenisa z pieknymi, mlodymi
                                    panienkami, a ja sama w domku - tak to wyglada.
                                    A ty w domu, czy w pracy?
                                    pozdr.
                                    • Gość: gut Re: ...drogie to ojro ... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 22:18

> bu hahaha.....mnie przez kolano! Sam dzisiaj gra w tenisa z pieknymi, mlodymi
                                      > panienkami, a ja sama w domku - tak to wyglada.
                                      > A ty w domu, czy w pracy?
                                      > pozdr.

ja w pracy i mecz ogladam i wlasnym oczom nie wierze !!! po 70 minutach 0:0 !!!
                                      btw znalazlem jeszcze pare zdjec ulubionych przez ciebie "futerek" i bede
                                      podsylal co jakis czas !!!
                                      pozdrowionka,
                                      gut
                                      • Gość: Europejka Re: ...drogie to ojro ... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 22:24

>
                                        > > bu hahaha.....mnie przez kolano! Sam dzisiaj gra w tenisa z pieknymi, mlod
                                        > ymi
                                        > > panienkami, a ja sama w domku - tak to wyglada.
                                        > > A ty w domu, czy w pracy?
                                        > > pozdr.
                                        >
                                        > ja w pracy i mecz ogladam i wlasnym oczom nie wierze !!! po 70 minutach
                                        0:0 !!!
                                        > btw znalazlem jeszcze pare zdjec ulubionych przez ciebie "futerek" i bede
                                        > podsylal co jakis czas !!!
                                        > pozdrowionka,
                                        > gut

A zawsze mowilam, ze ty fajny jestes i to prawda!
                                        Ja sama nie moge otoczyc sie futerkami, bo mam alergie na siersc psow, kotow i
                                        swinek morskich. Lekarz powiedzial, ze moge trzymac konia, krowe, owce,
                                        swinke.....itd.
                                        pozdr.
                                        • Gość: gut Re: ...drogie to ojro ... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 22:29

> A zawsze mowilam, ze ty fajny jestes i to prawda!
                                          > Ja sama nie moge otoczyc sie futerkami, bo mam alergie na siersc psow, kotow
                                          i
                                          > swinek morskich. Lekarz powiedzial, ze moge trzymac konia, krowe, owce,
                                          > swinke.....itd.
                                          > pozdr.

eeee no to jestesmy podobni. jestem ogolnie uczulony na wszelkiego rodzaju
                                          sierciuchy: kon i kot mnie zabijaja, swiniaki luzik, psy nic nie robia chyba ze
                                          sie zaczynam tulic to wtedy mam czerwone plamy, przy krowach bykach mam
                                          kichawke a z owcami niw prubowalem ... ale po dzisiejszym meczu bede musial
                                          sprubowac :-))))))
                                          g
                                          g
                                          • Gość: Europejka Re: ...drogie to ojro ... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 22:31

>
                                            > > A zawsze mowilam, ze ty fajny jestes i to prawda!
                                            > > Ja sama nie moge otoczyc sie futerkami, bo mam alergie na siersc psow, kot
                                            > ow
                                            > i
                                            > > swinek morskich. Lekarz powiedzial, ze moge trzymac konia, krowe, owce,
                                            > > swinke.....itd.
                                            > > pozdr.
                                            >
                                            > eeee no to jestesmy podobni. jestem ogolnie uczulony na wszelkiego rodzaju
                                            > sierciuchy: kon i kot mnie zabijaja, swiniaki luzik, psy nic nie robia chyba
                                            ze
                                            >
                                            > sie zaczynam tulic to wtedy mam czerwone plamy, przy krowach bykach mam
                                            > kichawke a z owcami niw prubowalem ... ale po dzisiejszym meczu bede musial
                                            > sprubowac :-))))))
                                            > g
                                            > g

Gucio, tylko popros, zeby ci ktos te owieczke przytrzymal..:)))))

pozdr.
                                            • Gość: gut ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 22:40

> Gucio, tylko popros, zeby ci ktos te owieczke przytrzymal..:)))))
                                              >
                                              > pozdr.

no sa dwie brami w ostatnich dwoch minutach dwa tory wpadly ! a jesli chodzi o
                                              owieczke to dam rade. najpierw oglusze a potem bede przytulal ...
                                              gut
                                              • Gość: Europejka Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 22:57

>
                                                > > Gucio, tylko popros, zeby ci ktos te owieczke przytrzymal..:)))))
                                                > >
                                                > > pozdr.
                                                >
                                                > no sa dwie brami w ostatnich dwoch minutach dwa tory wpadly ! a jesli chodzi
                                                o
                                                > owieczke to dam rade. najpierw oglusze a potem bede przytulal ...
                                                > gut

Z kobietami tez tak postepujesz?

pozdr.
                                                • Gość: gut Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 22:59

>
                                                  > Z kobietami tez tak postepujesz?
                                                  >
                                                  > pozdr.

z kobietami odwrotnie, najpierw przytulam, potem ogluszam...
                                                  pzdr
                                                  gut
                                                  • Gość: Europejka Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 23:09

>
                                                    > z kobietami odwrotnie, najpierw przytulam, potem ogluszam...
                                                    > pzdr
                                                    > gut

A po co ogluszasz? Zeby zostaly?
                                                    pozdr.
                                                  • Gość: gut Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 23:12

>
                                                    > >
                                                    > > z kobietami odwrotnie, najpierw przytulam, potem ogluszam...
                                                    > > pzdr
                                                    > > gut
                                                    >
                                                    > A po co ogluszasz? Zeby zostaly?
                                                    > pozdr.

nie ! zeby szybko nie stygly ...
                                                    pzdr
                                                  • Gość: Europejka Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 23:16

>
                                                    > > Gość portalu: gut napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > z kobietami odwrotnie, najpierw przytulam, potem ogluszam...
                                                    > > > pzdr
                                                    > > > gut
                                                    > >
                                                    > > A po co ogluszasz? Zeby zostaly?
                                                    > > pozdr.
                                                    >
                                                    > nie ! zeby szybko nie stygly ...
                                                    > pzdr

To chyba owieczki jednak lepsze! No wiesz.....welna grzeje...
                                                    pozdr.
                                                  • Gość: gut Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 23:18

> To chyba owieczki jednak lepsze! No wiesz.....welna grzeje...
                                                    > pozdr.

... o ile nie zostala zgolona wczesniej...
                                                    pzdr
                                                  • Gość: Europejka Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 23:22

> ... o ile nie zostala zgolona wczesniej...
                                                    > pzdr

Oj, Gucio w ciemna uliczke mnie zagonisz.....
                                                    pozdr.
                                                  • Gość: gut Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.SBI.COM 11.06.03, 23:25

>
                                                    > > ... o ile nie zostala zgolona wczesniej...
                                                    > > pzdr
                                                    >
                                                    > Oj, Gucio w ciemna uliczke mnie zagonisz.....
                                                    > pozdr.

juz zaginilem i jeszcze chwila a zaczne sie przytulac ...
                                                    pozdrowionka,
                                                    g
                                                  • Gość: Europejka Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 23:27

> juz zaginilem i jeszcze chwila a zaczne sie przytulac ...
                                                    > pozdrowionka,
                                                    > g

Czas spac, Gucio!
                                                    pozdr.
                                                  • Gość: gut Re: ...goooooooooooooooooooole dwa juz sa... IP: *.nyc.rr.com 12.06.03, 02:55

>
                                                    > > juz zaginilem i jeszcze chwila a zaczne sie przytulac ...
                                                    > > pozdrowionka,
                                                    > > g
                                                    >
                                                    >
                                                    > Czas spac, Gucio!
                                                    > pozdr.

zgadzam sie ojro ! czas na nas ! do przeczytania jutro !
                                                    pozdrawiam,
                                                    gucio
                                                  • Gość: gut DIE ZEIT IP: *.SBI.COM 12.06.03, 18:05

ojro wiedzialas ze mozna ich teraz sluchac online ???

hoeren.zeit.de/index.html
                                                    papapapa
                                                    gut
                                                  • Gość: Europejka Re: DIE ZEIT IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 21:41

>
                                                    > ojro wiedzialas ze mozna ich teraz sluchac online ???
                                                    >
                                                    > hoeren.zeit.de/index.html
                                                    > papapapa
                                                    > gut

Nie, nie wiedzialam!!! Extra!
                                                    pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka