Gość: bodo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:30 To już nie nacholność , to upierdliwość - dwa razy otrzymałem broszurkę o "plusach" przystąpienia do uni , i wielu sms dzisiaj z samego rana przypominające o referendum . Na czyj koszt ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ochman Re: Nachalność IP: 81.5.147.* 05.06.03, 21:36 Heniu - i ty narzekasz na nachalnosc?!? Hmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Nachalność 05.06.03, 21:52 Gość portalu: ochman napisał(a): > Heniu - i ty narzekasz na nachalnosc?!? > Hmmmmm... Nie bądź cyniczny . Moja nachalność , to moje pieniądze i moja sprawa , Nachalność o której pisze to nasza sprawa i nasze pieniądze . hmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Nachalność 06.06.03, 09:37 Te posty to zwykla nachalnosc. Proba za wszelka cene stworzenia obrazu, ze na forum jest wielu pzreciwnikow uni. Ale takie metody zakladanie ielu podobnych watkow na ten sam temat swiadcza o tym , ze pzreciwnicy uni nie maja czuja juz ze przegrali. I dobrze. a co do ulotek i sms-ow, to chyba chodzilo o to zeby kazdy dostal informacje na temat referendum. A jesli dostales kilka to swiadczy pozytywnie o organizatorach kampani. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: Nachalność 06.06.03, 09:49 rhemek napisał: > Te posty to zwykla nachalnosc. Proba za wszelka cene stworzenia obrazu, ze na > forum jest wielu pzreciwnikow uni. buhhhaa Ale takie metody zakladanie ielu podobnych > watkow na ten sam temat swiadcza o tym , ze pzreciwnicy uni nie maja czuja juz > ze przegrali. I dobrze. daj spokoj chłopcze > a co do ulotek i sms-ow, to chyba chodzilo o to zeby kazdy dostal informacje na > temat referendum. tak bo nikt o nim nic nie wiedział > A jesli dostales kilka to swiadczy pozytywnie o > organizatorach kampani. ta, takiej propagandy gomółka by sie nie powstdził forum jest dla wszytkich którzy mają ochotę powiedzieć o czym chcą i kiedy chcą a skoro mieści sie coś w ramach regulaminu to zajmij sie łaskawie czym innym i nie baw sie w cenzora bo kwasisz nie pierwszy raz a propos wątek z cyklu glosuj na jo pojawia sie też kilka razy czemu tam brakuje twojego upierdliwego komentarza ?? jeżeli wszystko cie tak wkurza pisz sobie swoje posty w komórkach excela - bedziesz miał porządek i usystematyzowanie - żaden post ci sie nie powtórzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Nachalność IP: 62.190.181.* 06.06.03, 10:44 Oti, boj sie boga, ales ty niegrzeczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Nachalność 06.06.03, 14:53 Gość portalu: ochman napisał(a): > Oti, boj sie boga, ales ty niegrzeczny!!! Nie mieszaj Boga w nasze ziemskie plugawe interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Nachalność IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 10:49 moze i niegrzeczny ale szczery gdybym nie byl taki grzeczny napisalbym to samo Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Nachalność 06.06.03, 14:54 Gość portalu: Ted® napisał(a): > moze i niegrzeczny ale szczery > gdybym nie byl taki grzeczny napisalbym to samo Ja już mam dosyć tej grzeczności , i czasami mam ochote napisać coś mocniejszego . Pewnie i napiszę . Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Nachalność 06.06.03, 13:34 Czesc. Wiecie wlasciwie macie racje. Po co sie czepiam. Wasze forum jest kompletnie zasciankowe i tylko potwierdza jaka prowincja stala sie ostatnio Bydgoszcz. Moze mieszkajac w wawie nie powinienem sie mieszac do tubylczego piekielka. Kocham to miasto, ale jezeli wiekszosc osob ktore teraz pisza na forum jest reprezentatywnych dla mieszkancow bydgoszczy to lepiej sie trzymac od tego miasta z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś