Gość: atomski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 14:04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: Krotoss ma 5 narzeczonych !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 14:05 I psa. Ja z tego co pamiętam mam królika. Mój królik umie jednak gwizdać na pazurkach,a Krotiego pies nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Krotoss ma 5 narzeczonych !!! IP: 194.204.138.* 07.12.01, 14:13 a ja mam psa ktory potrafi mowic mama.. a o krotossa to jestem zazdrosna!!! klamca mowil, ze ma tylko 3 i ja bede jedyna czwarta... tak mnie oszukac :(((((((((( ide do kata pokleczec na grochu a mama mnie ostrzegala nie zadawaj sie z facetami na "K" Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Krotoss ma 5 narzeczonych !!! 07.12.01, 15:33 Gość portalu: #kasia napisał(a): > a ja mam psa ktory potrafi mowic mama.. a o krotossa to jestem zazdrosna!!! > klamca mowil, ze ma tylko 3 i ja bede jedyna czwarta... > > > > tak mnie oszukac :(((((((((( > > ide do kata pokleczec na grochu > > > > a mama mnie ostrzegala nie zadawaj sie z facetami na "K" To przez to ze moj nick pochodzi z laciny a wiadomo ze w lacinie praktycznie nie ma slow na litere "K" wiec od poczatku mozna bylo miec podejrzenia w stosunku do mojej osoby ^_^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś