patriota_lokalny 26.07.07, 20:09 Widziałem dzisiaj skład naprawczy na torach pomiędzy Bydgoszczą Wschód a Bydgoszczą Fordon. Czy ktoś z Was wie, czy to jakiś rutynowy przegląd czy też może PLK zaczyna remont tej trasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuroslip [...] 26.07.07, 20:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Tory kolejowe na Fordon 26.07.07, 21:10 patriota_lokalny napisał: > Widziałem dzisiaj skład naprawczy na torach pomiędzy Bydgoszczą Wschód a > Bydgoszczą Fordon. Czy ktoś z Was wie, czy to jakiś rutynowy przegląd czy też > może PLK zaczyna remont tej trasy? -- bez powodu nie robi się takich przeglądów, najprawdopodniej moze byc rozpatrywana ewentualnosć wznowienia połaczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Tory kolejowe na Fordon 26.07.07, 22:45 patriota_lokalny napisał: > Widziałem dzisiaj skład naprawczy na torach pomiędzy Bydgoszczą Wschód a > Bydgoszczą Fordon. Skład, to znaczy? Cały pociąg sieciowy czy coś krótszego? > Czy ktoś z Was wie, czy to jakiś rutynowy przegląd czy też > może PLK zaczyna remont tej trasy? Przegląd/konserwacja zapewne, żadnych remontów w planach nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kuroslip Re: Znalazła sie zguba. 26.07.07, 22:58 Kazet byłes na tych torach ,liczyłeś skład? Opisz mi wszystko dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patriota_lokalny Re: Tory kolejowe na Fordon 26.07.07, 23:15 ka_zet napisał: > Skład, to znaczy? Cały pociąg sieciowy czy coś krótszego? Nie znam się dokładnie, ale przed przejazdem z Konduktorskiej na Inwalidów stał dziś około 16.00 trzywagonowy skład techniczny. Takie same swoją bazę mają w Maksymilianowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: Rutynowy przegląd ,i nic więcej........ 27.07.07, 08:25 Zamiast dowiedzieć się u żrudla to rozpisujecie się i snujecie dywagacje w tym temacie.Taki przegląd techniczny nic nie zwiastuje,po prostu rutynowa kontrola.A może ktoś myślał że jaśnie panujący chce zrealizować kiełbasę wyborczą??,nic błędniejszego.Po prostu sam ją skonsumował..Niedowiarków odsyłam do PKP-Przewozy Regionalne-dz marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Rutynowy przegląd ,i nic więcej........ 27.07.07, 10:03 A powiem ci szczerze, ze mnie to gila...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś