andzina 06.08.07, 23:24 chyba jakieś zmiany widzę... czy może to tylko u mnie ;)? podoba się Wam? ja chyba muszę przywyknąć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksantypa77 Re: New look... 07.08.07, 09:54 Ale jakie zmiany? Ja przytyłam z 2 kg. po urlopie, bo codziennie ryba, minimum 2 piwska... ale spalę to! Takie są moje zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: New look... 07.08.07, 11:11 pozmieniali. ale tak podobnie bylo juz od dawna na forach typu fotofora. raczej srednio fajnie, ale pewnie do przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: New look... 07.08.07, 11:27 gówno, gówno, gówno. Ble- oczy bolą. Ja chcę stare forum :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: New look... 07.08.07, 11:36 Ciemna masa ze mnie! Nowy look strony. Nie śmiałam pisać z obawy o reakcje Moderatorek, ale zgadzam się z Mamą_Idalki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: New look... 07.08.07, 22:31 Nie mogę się tu znalezc, szkoda ze nie mozna wybrac opcji - STARE czy nowe. Moim skromnym zdaniem NIELOGICZNIE - BAŁAGANIARSKO - BEZ PLANU I DOBREGO POMYSŁU Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: New look... 07.08.07, 22:37 o kurczę, no to się wyłamię, bo mnie z dnia na dzień coraz bardziej się podoba. czyściutko, przejrzyście... troszkę drażni ta zakładka z prawej ("drzewko") , bo nie korzystam z niej, a zajmuje miejsce. a poza tym - opcja dodawania zdjęć, nęcąca :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: New look... 08.08.07, 22:02 ja sie musze przyzwyczaic na razie ciezko jets Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: New look... 09.08.07, 18:24 juz zaczęły działać zakładki z ulubionymi forami i wątkami, chociaz to Odpowiedz Link Zgłoś
naska77 Re: New look... 09.08.07, 19:00 moim zdaniem zimno jakoś mimo że zielono-czyli niby radośnie...ale jakoś tak bez ikry i kompletnie bez duszy...jakos tak komputerowo za baardzo...czuje się jakbym na jakimś technicznym forum była a nie na pogaduchach z fajnymi babkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: New look... 09.08.07, 22:45 zielono??? Naska ja mam w różu/beżu - skąd masz ten zieleń??? Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: New look... 10.08.07, 08:53 andzina napisała: > zielono??? > > Naska ja mam w różu/beżu - skąd masz ten zieleń??? > ZIELONO MI! POGRZEB W USTAWIENIACH JAK SIĘ ZALOGUJESZ. JA SE ZROBIŁAM ZIELONO, BO CHOCIAŻ LUBIĘ BEŻ, TO ZIELONY LEPSZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: New look... 10.08.07, 10:14 dzięki Baśka! zrobiłam sobie militarne - a co! no no no - mi tam się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś