intervention 04.09.07, 17:02 Dzisiaj zauważyłem że na linii 51 kursuje wypożyczony autobus z MPK Poznań. Ktoś się orientuje czy on jest na testach, czy w jakim celu? No i jaka to marka pojazdu bo nie mogłem się przypatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_zet Re: Poznański autobus 04.09.07, 17:06 intervention napisał: > Dzisiaj zauważyłem że na linii 51 kursuje wypożyczony autobus z MPK > Poznań. Ktoś się orientuje czy on jest na testach, czy w jakim celu? Matrymonialnym. :-) Irisbus wypożyczył te autobusy dla PKS Bydgoszcz, ponieważ nie wyrobił się z zamówieniem. Dwanaście, o ile pamiętam. > No i jaka to marka pojazdu bo nie mogłem się przypatrzeć. Many Lion's City. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Poznański autobus 04.09.07, 17:13 Matrymonialnym powiadasz:))) Tak tez myslałem ale chciałem się upewnić :P Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Poznański autobus 04.09.07, 18:18 Ale ze mnie pierdoła, jest nawet artykuł o tym miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,4454571.html Odpowiedz Link Zgłoś