27.09.07, 15:30
czytam ciebie i nie wierze ze są tacy fajni ludzie co wszystko
wiedzą i wszystko ich ciekawi a najlepiej to żeby komuś dosrać a ty
to kumpli masz
Obserwuj wątek
    • sauber1 Re: sauber1 27.09.07, 19:02
      nn-n napisała:

> czytam ciebie i nie wierze ze są tacy fajni ludzie

Aż miło że tak ładnie piszesz do mnie, mogłeś już 09.09.07 to napisać, ale
      dzięki. Co tak Cię drażni, czasem szczera prawda, czy złotówkę jestem Ci winień???
      • bzyku654321 Re: sauber1 28.09.07, 08:33
        SAUBER JEST SPOKO GOŚĆ! JA TAM LUBIĘ POCZYTAĆ JEGO POSTY. CZASEM
        TROCHE PRZEMĄDRZAŁY ALE W GRUNCIE RZECZY FAJNIE WYPISUJE.
        SAUBER POZDRO!
        • magda330 Re: sauber1 28.09.07, 09:02
          A ja lubię Ciebie Bzyku :-)
          Pozdrawiam.
          • bzyku654321 Re: sauber1 28.09.07, 12:46
            DZIĘKI MAGDA. Z WZAJEMNOSCIĄ! POZDRO
            • sauber1 Re: sauber1 28.09.07, 13:09
              Dziękuję Wam Serdecznie, tyle radości mi dostarczyliście, a już myślałem, że
              nikt mnie nie lubi
              • nn-n Re: sauber1 28.09.07, 17:38
                pewnikiem sam się logujesz i mówisz że się lubisz. być chyba inaczej
                nie może. pozdrowionka
                • sauber1 Re: sauber1 28.09.07, 19:47
                  nn-n napisała:

> pewnikiem sam się logujesz i mówisz że się lubisz. być chyba inaczej
                  > nie może. pozdrowionka

Nie wiem, ani mnie to nie interesuje, jakiej płci jesteś, ale stosujesz znaną
                  mi taktykę zastraszenia na necie, może jesteś strażnikiem netowym, bronisz
                  czyjejś "słusznej" tylko sprawy? Ja nie muszę ukrywać się pod żadnym nickiem no
                  bo i po co, ale tak jest ładniej - prawda? W czasach stalinowskiego reżimu
                  mawiano "ciszej będziesz dalej zajdziesz" ale mi jest nie po drodze z Tobą.
                  Pozdro ...
      • lokalny_latynos Re: sauber1 30.09.07, 19:31
        Na forach osciennych wsi tez jest pelno saubera! Oniemialem, jak to
        zobaczylem. Facet musi miec sporo czasu, albo pracuje w Urzedzie
        Miasta:). Ale ogolnie gosc jest w porzo.
    • laska615 Re: sauber1 30.09.07, 00:03
      sauber to super gość , no i wszedzie go pełno , ale to forum
      nabiera życia dzieki niemu!!!!!!!
      • ka-wa3 Re: sauber1 30.09.07, 20:13
        a ja sie w wersal bawić nie będę, jedno to prawda - wszędzie go pełno, strach
        zajrzeć do lodówki bo może też tam czyha, żeby sie wypowiedzieć. Sorry, sauber,
        ale twoje wypowiedzi to jeden wielki bełkot i zniechęcają do wchodzenia i
        czytania forum.
        • nn-n Re: sauber1 30.09.07, 21:43
          oj sauber sauber i przecież wiesz że tajemnic nie ma a ty juz
          tajemNY nie juesteś!!!!!!!!
          • sauber1 Re: sauber1 02.10.07, 23:59
            nn-n napisała:

> oj sauber sauber i przecież wiesz że tajemnic nie ma a ty juz
            > tajemNY nie juesteś!!!!!!!!

Tak wiem całe miasto od tygodnia aż huczy, nawet stare baby mnie zatrzymują i
            mówiąc dziwią się jak to możliwe, a ja im nówie że cbś wzięło już to w swoje
            ręce ...
        • sauber1 Re: sauber1 30.09.07, 22:07
          ka-wa3 napisała:

> ... Sorry, sauber, ale twoje wypowiedzi to jeden wielki bełkot i
          > zniechęcają do wchodzenia i czytania forum.

Nie musisz mnie przepraszać, nie ma za co, tu wszyscy mamy takie same szanse,
          kiedyś bałem się tu cokolwiek napisać, ale poczytałem Netykietę i jakoś mnie tak
          to zachęciło. Pisuję sobie gościnnie na forum w Zielonej Górze, ale pomyślałem
          że tu też można, zalogowałem się i czasem wtrącę swoje niepotrzebne nikomu trzy
          grosze, nawet nie zastanawiałem się czy to dobrze. Wiem, wielu to nie podoba
          się, ale co ja na to poradzę, czasem nie rozumiemy się, ale to chyba normalne,
          że ludzie czymś sie różnią, a czasem tylko sposobem myślenia, lub stylem bycia.
          Ale jak tylko sobie tego życzysz specjalnie dla Cibie, mogę zmienić nicka i
          proszę bardzo jedziemy z innej beczki, tylko na tak, lizanie po plecach, czy
          odpowiada?

"To tylko moje osobiste zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać, a jeżeli
          kogoś uraziłem, to bardzo przepraszam"

• laska615 Re: sauber1 30.09.07, 23:24
      Fajnie że są tacy ludzie jak sauber , przynajmniej piszą cos na
      temat i duzo wiedzą !!! Pozdro sauber.
      • bzyku654321 Re: sauber1 01.10.07, 12:48
        DOBRZE ŻE SAUBER DZIAŁA NIE TYLKO NA NASZYM FORUM ALE I NA FORACH
        OKOLICZNYCH WSI NP. OSIĘCIN. NIEKTÓRYCH NAUCZY KULTURY.
        • sauber1 Re: sauber1 01.10.07, 13:29
          bzyku654321 napisała:

> DOBRZE ŻE SAUBER DZIAŁA NIE TYLKO NA NASZYM FORUM ALE I NA FORACH
          > OKOLICZNYCH WSI NP. OSIĘCIN. NIEKTÓRYCH NAUCZY KULTURY.

Nie Bzyku, to nie moja rola. Ja tam zostałem zaproszony i obiecałem się ładnie
          bawić tylko, ale jak to w życiu, zawsze znajdzie się parszywa owca i rozgonić
          próbuje tam gdzie śmiech i zgoda.
          Sam zobacz, ludzie generalnie boja sie pisać na forach, nie ma się co dziwić
          ja dostrzegam podobieństwo do czasów stalinowskich, "kto nie z nami ten
          przeciwko nam", a też jest ogólnie wiadomym, że prawdziwa cnota krytyk się nie
          boi. Czasem dobrze jest wyeliminować przeciwnika czując zagrożenie, teraz mamy
          okres zapowiadanej, dość brutalnej walki o pozyskanie namacalnych korzyści dla
          naszego dobra szczególnie, to i różne dziwne rzeczy dziać się będą, ale tak
          tworzą sie wielkie demokracje świata
          • bzyku654321 Re: sauber1 03.10.07, 11:21
            NO NIBY TAK ALE NIEKTÓRYCH PODSZKOLISZ W TYCH ICH GADKACH. POKAŻESZ
            CO TO KULTURA WYSOKA JEST
            • nn-n Re: sauber1 03.10.07, 16:19
              sorki dawno mnie nie było musiałem się ewakuować przed wojskiem jak
              mój znajomy K.
              • nn-n Re: sauber1 04.10.07, 15:55
                a może ty mi podpowiesz sauber bo doświadczenie w tj materii masz i
                woja się nie boisz a i straż się czasami przyda
                • sauber1 Re: sauber1 04.10.07, 16:06
                  nn-n napisała:

> a może ty mi podpowiesz sauber bo doświadczenie w tj materii masz i
                  > woja się nie boisz a i straż się czasami przyda

Otóż synu jak juz chcesz wiedzieć dokładnie, to Ja jak miałem iść do woja w tym
                  dniu padał deszcz akurat, dziadek mówi co będziesz w taką pogodę się trudził
                  wnuku, pojechał do szwagra napił się wódki, a ja i tak po latach odsłużyłem
                  swoje, chciałem iść do zomo, ale zabronili mi plamić nazwiska, tak czasem bywa w
                  rodzinie. Dokładnie odsłużyłem dla ludowej ojczyzny cały rok, 11 miesięcy i 21
                  dni, nalegali bym został, oferowali mi dobra emeryturkę na koniec, ale jakoś tak
                  do munduru nigdy mnie nie ciągnęło.
            • sauber1 Re: sauber1 03.10.07, 16:31
              bzyku654321 napisała:

> NO NIBY TAK ALE NIEKTÓRYCH PODSZKOLISZ W TYCH ICH GADKACH. POKAŻESZ
              > CO TO KULTURA WYSOKA JEST

Myślę, że teraz źle nie jest, a nawet bardzo dobrze i wysoka kultura, od czasu
              jak wprowadzono nowe porządki. Kiedyś jak z nicków wynosiłem, dostrzegało sie
              wielu pochodzenia z gminu- a chamy honoru nie mają, to i wstrętne wulgaryzmy,
              obrażanie zachowaniem ludzi było na porządku dziennym. Ja tam sobie nic nie
              przypisuje, powściągliwy w swojej skromności, często tylko raczę się miłym
              słowem ...
    • carolla88 Re: sauber1 05.10.07, 08:58
      hej n-nn ty ściągaro!!!! :))))))))
      Może już dajmy spokój temu sauberowi, bo za bardzo się wbije w dumę i będzie
      chodził napuszony jak paw! <albo puści pawia:))) >
      Albo co gorsza, stanie się lalusiem lub jakimś egoistą. On nie jest Bogiem,
      tylko zwykłym człowiekiem, aczkolwiek przyznam, że trochę niesamowitym. I za to
      Cię kochany SAUBERZE cenimy. Pozdro!
      • nn-n Re: sauber1 16.10.07, 00:29
        pozdrowionka czy nie szkoda czi nie edyty i tak skoro wiemy kim
        jesteśmy czy ci je żal i tak żal oj karol załatwwwwwwisaz
        wszystkiuch w radziejowied hej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka