luca28 29.09.07, 21:38 od jskiegoś czasmu przymierzam sie zapisania sie do jakieś szkoły nauki jazdy. Nie chciałabym trafić na jakąś nieuczciwą firmę więc może polecicie mi szkołe z której usług warto skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maliciosa Re: którą szkołę nauki jazdy byście polecieli 30.09.07, 19:35 polecam auto jazda na Dworcowej przy Dworcu PKP. Zdałam za pierwszym razem (wprawdzie dawno temu) a nie uważałam się za geniusza kierownicy. Polecam mojego instruktora - p. Henryka Majerana. Za innych nie odpowiadam. Nie wiem czy on jeszcze tam pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Szkola Kopaczewski... 30.09.07, 20:59 przy Gimnazjum 23 na Szwederowie! 100 % najlepsza w Bydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aras77 Re: którą szkołę nauki jazdy byście polecieli 30.09.07, 21:30 Polecam Agora-Miraż na ul.Gajowej. Najlepsza w mieście. Ja po tej szkole zdałem za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: którą szkołę nauki jazdy byście polecieli 01.10.07, 17:40 To ja polecam Anmark. Nie tylko najlepsza w miescie, ale i w calym wojewodztwie lepszej nie znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś