Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 11:47 200 dzien roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LJane Re: jutro Święto IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.07.03, 11:54 Może jakieś spotkanie "Komitemu Nagonkowego"? Sprawdz harmonogram obrad rocznych, Ted ;) Byle szybko! Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jutro Święto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 12:24 za pozno na obrady, komitet juz dziala trzeba wymyslic jakis inny komitet, a moze partia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: jutro Święto IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.07.03, 13:43 Gość portalu: Ted® napisał(a): > za pozno na obrady, komitet juz dziala Powaznie?! ;) W takim razie może uczcimy rocznicę działania Komitetu? Sprawdziłam w kalendarzu. Jest co opijać ;) Więc? Konkrety jakieś? > trzeba wymyslic jakis inny komitet, a moze partia? Warto rozważyć równiez opcję stowarzyszenia ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: jutro Święto IP: *.awacom.pl 19.07.03, 00:21 Jutro mam 33 dzień wakacji... ;) Można tesh opic.. pepsi.. ale bez śliwek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: jutro Święto IP: 217.97.134.* 18.07.03, 13:26 Gość portalu: Ted® napisał(a): > 200 dzien roku ej, to jakoś tak na dniach przestaniemy oddawać cały dochód Ojczyźnie i zaczniemy pracować dla siebie?... a moze już nawet zaczęliśmy, w błogiej nieświadomości?.. trzeba to opić! szkoda, że Kołodko odszedł, przecież mogło być tak fajnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 18.07.03, 13:54 Gość portalu: Ted® napisał(a): > 200 dzien roku Dwieście dni? Hm..... Akurat, żeby podsumować miniony okres błędów i wypaczeń...... Zebranie sprawozdawczo-wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: jutro Święto IP: 200.5.1.* 18.07.03, 14:18 Mam jutro gości. Teraz przynajmniej wiem z jakiej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 18.07.03, 14:48 Gość portalu: Ted® napisał(a): > za pozno na obrady, komitet juz dziala > trzeba wymyslic jakis inny komitet, a moze partia? Świeża partia piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jutro Święto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 15:07 ja tylko przypominam o waznym dniu, ktory sie juz w tym roku nie powtorzy na zadne prowokacje nie bede reagowal, zwlaszcza ze strony goscia ktory ma problem z przejsciem na druga strone ulicy bedzie haslo to i odzew sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 18.07.03, 15:15 Gość portalu: Ted® napisał(a): > ja tylko przypominam o waznym dniu, ktory sie juz w tym roku nie powtorzy > na zadne prowokacje nie bede reagowal, zwlaszcza ze strony goscia ktory ma > problem z przejsciem na druga strone ulicy > bedzie haslo to i odzew sie znajdzie Sorry Winnetou ;-) Ja przeszedłem na drugą stronę ulicy, ale córka mnie pociągnęła do domu. Chciałem, ale nie dałem rady. Widziałeś mnie, wiesz, że jestem wątły..... No jak? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 18.07.03, 15:23 16.00 - 17.00 Piaskownica w parku koło teatru. Warunek: przyjść z dziećmi :-), bez piwa :-( #kasia, Wiech - przykro mi, ale możecie popatrzeć z daleka. Jest zjeżdżalnia i kaczuszki na sprężynach.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: jutro Święto IP: 217.96.75.* 18.07.03, 15:35 ja protestuje.. taki ted i atomski to maja nadprogramowo starczy dla wszystkich a na serio nie to nie, jade sie do gdyni utopic. o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: jutro Święto IP: 217.97.134.* 18.07.03, 15:38 a ja bedę chłonął do swego wnetrza płynną naturę u się, o! bez łaski, weżcie sobie Wasze piaski... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: jutro Święto IP: 217.96.75.* 18.07.03, 15:42 zasikane piaski.. he!! ej noo.. widzialam jak somsiad wprowadzal swojego doga do piaskownicy oo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: jutro Święto IP: 217.97.134.* 18.07.03, 15:44 Kasiu, Hardcorello -to było zbyt moczne jak na swiąteczny wątek... trzymaj fason, tak!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: jutro Święto IP: 217.96.75.* 18.07.03, 15:46 no co ktos w towarzystwie musi za sanepid, sodome i gomore odpowiadac.. ja siem tylko martwie o ich zdrowie i kaczuszek.. po kilku te kaczuszki myszkami sie stana.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jutro Święto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 15:47 a myslisz, ze z zaglowki to gdzie sie sika? niby dlaczego morze takie slone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: jutro Święto IP: 217.96.75.* 18.07.03, 15:49 a ja siem kompac w morzu nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Jutro Święto w piaskownicy, albo? ;) IP: 213.25.95.* 18.07.03, 16:14 Wszystko do zaakceptowania, ale BEZ piFka?! Ja tylko dodam, że liczy się również POTENCJALNE ojcowstwo i macierzyństwo. Dlatego przybywajcie, o przyszłości Kujawsko-Pomorskiego! Miejsca starczy dla wSiech ;) W piaskownicy to nas jeszcze nie było ;) Taka konspiracja, że ho ho ;P MAM POMYSŁ! A może w ogródku Mózgu? PiFko i co ważniejsze PIASKOWNICA też jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Jutro Święto w piaskownicy, albo? ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 19:54 drąż dalej, moze twoj urok sprawi, ze wreszcie sprawdzimy czy lokator istnieje naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 19.07.03, 00:14 Uwaga! Niebezpieczeństwo! Jest północ, za oknem leje. Piasek w piaskownicy będzie rano i po południu mokry. Dzieci się tam bawić nie będą, a dorośli tym bardziej. Ostatnio przesypałem tam małą łopatką metr sześcienny piachu, bo Zuzia chciała górę. Taki sam piasek, ale mokry to będzie jakieś półtorej tony. Ja się nie podejmuję... Są inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: jutro Święto IP: *.visp.energis.pl 19.07.03, 01:57 Ale słonca nie widać ;( ;) Będzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 19.07.03, 02:09 Gość portalu: LJane napisał(a): > Ale słonca nie widać ;( ;) > > Będzie dobrze? Nie wiadomo.... ....co to za podejrzany adres? O, kurczę! Robaki chodzą mi po monitorze! Takie tyci, o przepraszam, takie zupełnie malutkie.... ...chyba się już położę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: jutro Święto IP: *.visp.energis.pl 19.07.03, 02:12 Mówisz o ogródku Mózgu?! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 19.07.03, 02:30 Gość portalu: LJane napisał(a): > Mówisz o ogródku Mózgu?! > Mówisz o adresie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: jutro Święto IP: *.visp.energis.pl 19.07.03, 02:35 Tiaaaa.... To sobie pogadali ;) PS: Jaki adres????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 19.07.03, 02:37 Gość portalu: LJane napisał(a): > Tiaaaa.... > > To sobie pogadali ;) > > PS: Jaki adres????????? *.visp.energis.pl ;-) Podróba? G.I.Jane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: jutro Święto IP: *.visp.energis.pl 19.07.03, 02:24 Znowu pada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: jutro Święto IP: *.visp.energis.pl 19.07.03, 02:43 Tylko nie podróba, dobrze? No. Co z "piaskownicą"? Wiech "chiba" zobowiązuje, pamiętaj! Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: jutro Święto 19.07.03, 03:37 Przyjemnego spotkania... piaskownicę odradzam - mokro wszędzie... no i bez pifka... hmmm ale fakt , jak dzieci to nie pifko :) Życzę słonecznej pogody :) Pozdrawiam cały Komitet...eee...Partię...eee...stowarzyszenie... czy jak się tam zowiecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 19.07.03, 11:08 elodia napisała: > Przyjemnego spotkania... piaskownicę odradzam - mokro wszędzie... no i bez > pifka... hmmm ale fakt , jak dzieci to nie pifko :) Życzę słonecznej pogody :) > Pozdrawiam cały Komitet...eee...Partię...eee...stowarzyszenie... czy jak się > tam zowiecie :))) Lacrimosa sie już skończyła? Nie dowieźli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: jutro Święto IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 19.07.03, 12:16 Dzień dobry ;) Jak skończycie rozmawiać o pogodzie to bardzo prosze, by ktoś dał mi znać. Na razie znikam. Dzień święty 3eba święcić. Pamiętajcie. Pozdrawiam @ll, Bydgoszcz i Toruń PS; Znów nie pada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elodia Re: jutro Święto IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 13:25 Lacrimosa nie pasowała mi w to miejsce :((((( Chyba... że życzyłabym WAM atmosfery melancholijnej... ale wolę żebyście byli radośni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jutro Święto 19.07.03, 23:30 Święta, święta i po świętach.... Byłem w piaskownicy, czekałem, nikt nie przyszedł. Ulepiłem 72 baby i ok. 10 lokomotywek z foremki. Na koniec pozwoliłem Zuzi wszystko rozwalić, co uczyniła z wielką radością. Ja i Zuzia bawiliśmy sie doskonale z okazji dwusetnego dnia roku. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Gdzie nocują bydgoskie gołębie? IP: 213.25.95.* 19.07.03, 23:56 "Bo tutaj jest jak jest po prostu... i Ty dobrze o tym wiesz" 3. godziny prawie spędziłam w piaskownicy przy bloku. Były baby, huśtawki, potem dogłębna selekcja kamyczków sitkiem... dużo radości i uśmiechu na pysiu mojej Córeczki ;) Wieczorkiem, jak już wspomniałam - pojechałam z Rodzinką w pełnym składzie nakarmić gołąbki na Stary Rynek, ale wszystkie już spały ;P Na szczęście było kilka nocnych-ptasich Marków na Placu Wolności ;) Potem Happy M. w niezawodnym McD (kto projektuje te zabawki?!)i do domku ;) Taka rodzinna sielanka ;) Ale chyba ŚWIĘTO zostało godnie uczczone. Tak myślę ;) Pozdrawiam @ll świątecznie jeszcze przez 5 min. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator TED!!! 21.07.03, 12:44 ======================================================================== ======================================================================== ======================================================================== ======================================================================== Ted! Nie przegap spotkania komitetu! www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=303&w=5803703&a=7059287 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manifest Lipcowy Re: TED!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 06:05 elodia napisała: > ...na muniu ? Kuku na muniu, tylko u którego to występuje i czy równoczesnie, czy naprzemiennie? p.s.Pozdrownienia dla Tyciarka, ktory ma wszystko na swoim miejscu na codzień, nie można nie wierzyć sarence, która to niegdyś na forum toruńskim w/w anatomicznie i endokrynologicznie zdiagnozowała, jako jedynego pozytywnie. :)) Dla wszystkich - zycznia z okazji dzisiejszego święta. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: TED!!! 22.07.03, 06:16 OOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto śmie nie spać o tej porze oprócz mnie ?!?!?!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: TED!!! IP: 217.97.134.* 22.07.03, 08:43 ci kolejarze.... co, znowu nocka na nastawni była?... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś