wujek_bronek_z_ciechocinka 18.07.03, 15:30 Serdeczne życzenia zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia dla mojego bratanka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Pilne!!! 18.07.03, 15:37 wujek_bronek_z_ciechocinka napisał: > Serdeczne życzenia zdrowia, szczęścia i wszelkiej > pomyślności na nowej drodze życia dla mojego bratanka. - rowniez i ja sie przylanczam do Zyczen " niech sie wiedzie " pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Pilne!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 15:38 wujek_bronek_z_ciechocinka napisał: > Serdeczne życzenia zdrowia, szczęścia i wszelkiej > pomyślności na nowej drodze życia dla mojego bratanka. i jego zony sle wujek_ted Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Pilne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 17:46 i pozdrowienia od michala chiniek@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Pilne!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.03, 21:06 Tez zycze wszystkiego dobrego, ale dlaczego to pilne? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Pilne!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 21:18 Gość portalu: Europejka napisał(a): > > Tez zycze wszystkiego dobrego, ale dlaczego to pilne? > > pozdr. bo to juz jutro moze jeszcze zmadrzeje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Pilne!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.03, 22:34 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: Europejka napisał(a): > > > > > Tez zycze wszystkiego dobrego, ale dlaczego to pilne? > > > > pozdr. > > bo to juz jutro > moze jeszcze zmadrzeje a moze dlatego ogloszone wszem i wobec!? ......klamka zapadla! Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Pilne!!! 19.07.03, 04:21 Niech żyje ! Długo , mądrze i świadomie a będzie szczęśliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś