nadrat1 Popieram!!!! 12.10.07, 17:28 z takimi krótko! do tego dołożyłbym wandali niszczących przystanki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
yanko1 Re: Zaczęło się polowanie na grafficiarzy 12.10.07, 18:32 Bardzo dobra inicjatywa! Mam jednak trochę wątpliwości co do zródła finansowania tej akcji. Prezydent nie płaci przecież z własnej kieszeni tylko z naszej! A może należałoby spowodować aby ci złapani wandale pokrywali koszty nagrody i usuwania ich bohomazów!? Odpowiedz Link Zgłoś
patriota_lokalny Do Yanko1 12.10.07, 20:57 Ale do tego potrzebne były zmiany w ogólnopolskim prawie. Prawdopodobnie jednak nawet gdyby Sejm uchwalił takowe byłyby one sprzeczne z pozostałym prawodawstwem. Jest jeszcze drugie wyjście: właściciel posesji mógłby wystąpić z pozwem cywilnym przeciwko takiemu delikwentowi. Jednak z uwagi, że grafficiarzami najczęściej są osoby niepełnoletnie i niepracujące tez niewiele wskórałby. Odpowiedz Link Zgłoś
green.kola Re: Zaczęło się polowanie na grafficiarzy 13.10.07, 10:23 niech ten gnojek co malowal przy gopru odda mi pieniadze za usuwanie tej cholernej faby z samochodu bo niestety trafil na moje auto Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Zero profesjonalizmu dziennikarskiego 14.10.07, 13:49 Jacek Konopka, mieszkaniec pobliskiego bloku - podali w artykule nazwisko "informatora"? mało poważni dziennikarze. A gdyby ten złapany zaczął się teraz mścić??? Zna nazwisko i rejon zamieszkania tego, co na niego nakablował... Brawo dziennikarze. Dno... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Zero profesjonalizmu dziennikarskiego ? chyba nie 14.10.07, 14:24 kornaccy napisał: > Jacek Konopka, mieszkaniec pobliskiego bloku - podali w artykule nazwisko > "informatora"? mało poważni dziennikarze. A gdyby ten złapany zaczął się teraz > mścić??? Zna nazwisko i rejon zamieszkania tego, co na niego nakablował... Brawo dziennikarze. Dno... - imie i nazwisko jest zmyslone ( do wiadomosci redakcji ) napewno tak jest....... radca Odpowiedz Link Zgłoś
green.kola Re: Zero profesjonalizmu dziennikarskiego ? chyb 14.10.07, 23:39 niech mi podadza nazwisko tego typa co mi samochod wymalowal Odpowiedz Link Zgłoś