hubar 31.07.01, 12:40 Sprawa nie nowa ale co o tym sądzisz? Potrzebne czy nie. Ps apeluje o pomoc! Katowice chcemy minąć i to jak najszybciej!!! Pozdrowy z Łodzi gdzie życie tylko debilom szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baton Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 09:19 Kreci, kreci.... w koncu my tez bedziemy potrzebowali pomocy przy mijaniu Poznania, Warszawy i Wroclawia.... ;-))) Zaraz wejde na Wasze forum i wypowiem sie madrze na jakis temat... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osielsko Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 22:26 Hubar + Osielsko ..... H.O. Unity - możesz na mnie liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopatolo OSIELSKO IP: *.zse.bydgoszcz.pl 28.11.01, 12:09 OSIELSKO górą Misiu@lop.z.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 19.10.01, 23:52 Gość portalu: Baton napisał(a): > Poznania, Warszawy i Wroclawia.... ;-))) > Zaraz wejde na Wasze forum i wypowiem sie madrze na jakis temat... ale to było dawno i zapomniałem. Łut sklerozki, czy nie spodobało sie w Łodzi? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ IP: 10.10.70.* 05.08.01, 14:37 Juz ide z pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 05.08.01, 14:39 Tak tez pomoge bo widze ze narazie sa za Katowicami ale Hubar odezwij sie tez u nas, bo dawno Ciebie tu nie bylo. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 14:44 pomoc nadchodzi!!!!!!!!!!!!!! Przy czym chcialam wspomiec, ze juz nieraz u was goscilam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ IP: 213.25.90.* 05.08.01, 14:56 Dziękuję wszystkim!!! Łezka mi się w oku kręci ze wzruszenia, że mamy tylu przyjaciół w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 20.10.01, 00:02 radca napisał(a): > Jak zawsze. A ciebie to znam. Pozdrówka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 19.10.01, 23:56 krotoss napisał(a): > Tak tez pomoge bo widze... ...tylko łódzki czat. A na forum po łódzku piszą, to po bydgosku - to nie zrozumieją. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 05.08.01, 15:45 Juz pomagam LODZ-BYDGOSZCZ RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osielsko Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 21:27 Łódź i Bydgoszcz - dwa bratanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 00:03 Gość portalu: Osielsko napisał(a): > Łódź i Bydgoszcz - dwa bratanki ...i na forum i do balangi pozdrowienia z Lodzi vladip Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 23.09.01, 19:53 Ladny mi sojusz... Nie to, zebym Łodzian nie lubula, ale teraz troche zadymki tam maja;) P.S> Pozdrowienia dla Pepe, Kropki i Hubara:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 20.10.01, 00:05 .weronika. napisał(a): > Nie to, zebym Łodzian nie lubula, ale teraz troche zadymki tam maja;) Mieli! I sobie świetnie poradzili! Juz czysto - mozna przychodzic! > P.S> Pozdrowienia dla Pepe, Kropki i Hubara:) Dziekuje i serdecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macia ŁÓDŹ i BYDGOSZCZ dwa bratanki i do ....... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 25.09.01, 20:59 Lodz jest spoko , choc miasto nie zapiekne , ale u was duzo ludzi slucha hip - hop'u i macie tanie ziele . macia Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ŁÓDŹ i BYDGOSZCZ dwa bratanki i do ....... 20.10.01, 00:08 Gość portalu: macia napisał(a): > ale u was duzo ludzi slucha hip - hop'u i macie tanie ziele . Co mamy tanie??!!!!!! Jakie ziele??? Strasznie stara jestem, bo tego slungu nijak nie rozumiem. Ale jak tanie, to przychodź i kupuj! Czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 17.10.01, 17:17 Cze czy jeszcze pamiętacie o Łodzi i o dobrych czasach? Kiedy to HuBar i pepe byli częstymi gośćmi na Waszym forum, a Wy na naszym? Pomimo kilku wpadek było fajnie, czy nie można reaktywować SOJUZ? pozdrowy z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 20.10.01, 13:24 Ja rowniez szczegolnie ze na czacie ten "sojuz" ;-) podtrzymuje codziennie :-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 22.10.01, 21:42 podtrzymujemy!!!! pozdrowy SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pB Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ IP: *.pai.net.pl 22.10.01, 22:12 hubar napisał(a): panBozia też się dołącza. a co.... greetz to all Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 13.11.01, 08:46 Ostatnio przeglądałem sobie forum i wspominałem czasy gdy oba nasze forumy były chętnie odwiedzane (na wzajem). Był to okres wakacji, czy to oznacza że teraz osoby potrzymujące wówczas SOJUZ są teraz tak zajęte, że nie mogą go kontynuować? Serdecznie zapraszam! POZDROWY SOJUZ ŁÓDŹ-BYDDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 20.11.01, 18:46 Ja staram sie podtrzymywac sojuz Rhemek sojuz bydgosz-lodz Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 22.11.01, 08:46 Wczoraj w Bydgoszczy był koncert T.LOVE! Była ekipa z Łodzi (Bartolomeo) pozdrowy SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 09.12.01, 13:39 Niedzielne pozdrowy dla Lodzi!!!!! Rhemek Sojuz Bydgoszcz-Lodz Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 11.12.01, 20:36 wtorkowe pozdrowionka dla Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ 11.12.01, 21:02 kropka. napisał(a): > wtorkowe pozdrowionka dla Bydgoszczy! dzieki i nawzajem ^_^ widze ze przelamalas sie Kropko i piszesz mam nadzieje ze problem "abdullow" zostal u was raz na zawsze usuniety. Pozdrowki-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś