jusiadyk 26.10.07, 23:09 Niedługo te adresy moga być potrzebne: Kameleon ul. Podolska 5, tel. 602702663, 513085565 oraz ul. Jagiellońska szary "domek" na przeciwko Komfortu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amj2 Re: stroje na bal przebierańców 27.10.07, 19:28 A ten domek to po drugiej stronie Jagiellońskiej,czy po tej samej co komfort? byłam tam ostatnio i nic mi się nie rzuciło w oczy.Mają jakąś tablicę ??? Dokładam jeszcze Pałac Młodzieży,tez fajne stroje...No i w Tesco w zeszłych latach stali w pasażu,ale nie pamiętam czy to czasem bliżej stycznia nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: stroje na bal przebierańców 28.10.07, 17:17 A ja w tym roku chyba zainwestuję w ... bandaże i zrobię małą mumię ;) taki pomysł mi wpadł do głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: stroje na bal przebierańców 28.10.07, 17:21 Dobry pomysł z tymi bandażami. A ten domek po przeciwnej stronie niż komfort. Szary taki. Chyba mają tablicę ale raczej małą jak już. Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: stroje na bal przebierańców 28.10.07, 17:32 o dzieki Justyna, a ja sie zatanawialam, gdzie tego szukac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_sk Re: stroje na bal przebierańców 28.11.07, 15:52 Właśnie dzwoniłam do Pałacu Młodzieży, juz nie prowadzą wypozyczalni strojów. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: stroje na bal przebierańców 08.12.07, 23:22 Chcę przebrać synka za policjanta. Spodnie mam, czapkę też. Ale jakby któraś z Was gdzies wypatrzyła jakąś ekstra bluzkę czy koszulę policjanto-podobną na wzrost mniej więcej 110 albo inny "bezbronny" gadżet (odznaka jakaś czy coś, bo to będzie taki bezbronny, miły policjant) to proszę o sygnał gdzie i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: stroje na bal przebierańców 09.12.07, 12:53 Jusia, bezbronny policjant to policjant z ... drogówki!!! Zrób lizaka do sterowania ruchem drogowym białe kółeczko na białym patyku z czerwonym kółeczkiem w środku. i koniecznie białe rękawiczki :) ps. cieszę się, że łazanki wyszły smaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 szukam stroju aniołka 10.12.07, 21:42 na jasełka dla mojego dziecka ma moze któras? Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: szukam stroju aniołka 10.12.07, 22:27 oj Lucynka spóźniłaś się o kilka dni... oddałam skrzydełka i sukienkę oraz aureolkę koleżance :( chociaż pociechą może być, że na Twoją kruszynkę to i tak za wielkie - strój po wyyyysokiej ośmiolatce a pasował nawet na dużą jedenastolatkę. to i tak nie bardzo dla Olgi. wiem, że są gotowe w sklepie (dziś podpatrzyłam w przedszkolu u innych dzieciaków) - "skrzydełki" i "tusienka" jak mówiła moja siostrzenica :) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: szukam stroju aniołka 10.12.07, 22:44 jakbyś widziała w jakim sklepie to daj znać, potrzebuje ten strój na 19 grudnia. Widziałam kiedys takie krzydełka w H&m ale woczraj były tylko akcesoria dla dziewczynki w przebeniu wróznki a nie aniołka Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: szukam stroju aniołka 11.12.07, 09:31 te krzydełka to moja siostra sama robiła, z dwóch kawałków tektury połączonych razem, na tym naklejona krepa pocięta w takie drobne paseczki. jak coś zobaczę to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_sk Re: ile kosztuje wypożyczenie stroju ? 12.12.07, 15:42 Strój aniołka w wypożyczalni chyba na Wańkowicza - 30 zł. Myślę że to drogo, na allegro widziałam chyba za 49 - można go potem jeszcze wykorzystać albo sprzedać. Może taniej jest w innych punktach chociaż wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: ile kosztuje wypożyczenie stroju ? 17.12.07, 14:19 Fajne i niedrogie stroje mozna kupic na stronie e-balony firma Baltex czy jakos podobnie. Tylko wysylają kurierem (chyba 21 zł) , choc w regulaminie jest ze poczta też. Ja zdecydowalam sie na odbior osobisty.... Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: ile kosztuje wypożyczenie stroju ? 17.12.07, 14:20 Widzialam jeszcze stroje w Makro i jakies resztki w Rosmanie Odpowiedz Link Zgłoś