Dodaj do ulubionych

Najlepszy pub , klub w Bydgoszczy

IP: 213.77.40.* 26.07.01, 21:00
Wedlug mnie najlepszy klimat jest w Sogo Hard Rock Cafe ... , choc ostatnio mnie z wyrzucili :( .. Ale i tak tam Bywam . A jakie pub''y sa najlepsze wedlug was .
MACIAS
Obserwuj wątek
    • Gość: sonia Re: Najlepszy pub , klub w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 21:46
      Eljazz
      • Gość: hc Re: Najlepszy pub , klub w Bydgoszczy IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 26.07.01, 22:26
        Wiatraczek, Propaganda i ( mimo wszystko ) Mózg
    • Gość: dk Re: Najlepszy pub , klub w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.01, 23:29
      Moim zdaniem SAVOY, trochę duży, ale czuję się tam naprawdę bezpieczny,
      ostatnio naprawdę dużo się tam zmieniło, dużo studentów
      • Gość: Bolek Re: Najlepszy pub , klub w Bydgoszczy IP: *.pl 30.07.01, 08:02
        Rzadko bywam teraz w Bydgoszczy, ale zawsze wrazenie robil na mnie MOZG. Kiedys
        - raz dwa bylem w Bogarcie i dosc milo to wspominam. Jednak generalnie wada
        bydgoskim klubow jest /nie z ich winy/ geografia. wiele jest od siebie zbyt
        oddalonych i nie mozna robic tzw. rajdow po knajpach.
        No i moze jeszcze jedna uwaga - jednak zdecydowanie lepiej zawsze bawilem sie w
        knajpach torunski
    • Gość: Tomcio Re: Najlepszy pub , klub w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 15:41
      Obecnie - na tą pogodę która jest - knajpki na Starym Rynku (te pod
      parasolami). Można wypić zimne piwko nie racząc się przy okazji całym dymem
      papierosowym z knajpy. A tak poza tym to chyba Sawoy. Tam faktycznie można czuć
      się w miarę bezpiecznie.
      • Gość: Chewie Re: Najlepszy pub , klub w Bydgoszczy IP: 216.104.228.* 30.07.01, 17:19
        Savoy - bezpiecznie? Czy to nie tam ochroniarze pobili klienta, ktory bronil
        przed jednym z nich swojej siostry? Cos takiego mi sie o uszy obilo... Wie ktos
        cos o tym?
    • Gość: ulan mozg IP: 10.10.70.* 30.07.01, 16:27
      zdecydoawanie mozg. super klima, zero dresu, muza oki, i ludzie na poziomie. zadnych bum bum jeje aha aha
      • Gość: bzybzy Re: Nie ma w Bydgoszczy fajnej knajpy IP: 10.10.65.* 30.07.01, 17:58
        Nie ma w Bydgoszczy fajnej knajpy, pubu. Po prostu nie ma. Oprócz wymienionej tu �geografii�, to dla mnie
        najwiekszym minusem jest ciasnota naszych smutnych lokali. Podobno renomą cieszy sie u przyjezdnych gosci
        Eljazz i Mózg, ale dla mnie i tak wszystkie lokale to kicha. Wszedzie znajdzie sie minus.
      • Gość: Kevin Re: mozg IP: *.telia.com 02.08.01, 22:29
        Zaimponowales mi. Mowie serio. Umiales zawrzec w jednej linijce duzo trescio.i w super formie. Zostan poeta.
        Masz talent i wyczucie jezyka
    • Gość: MONK Re: Najlepszy pub , klub w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 21:15
      Dla mnie jednak Medyk, chociaz lubie wszystkie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka