Gość: Waldek IP: *.hartford-02rh16rt.ct.dial-access.att.net 05.08.03, 06:55 szkoda, ze nikt z dwójki nie pisze. moze odnalazłbym moja jedyna miłość Alinę Szczurek. Albo pana Klese od robótek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waldek Re: II LO (pod górkę) IP: *.hartford-02rh16rt.ct.dial-access.att.net 05.08.03, 21:06 Alina to była najpiekniejsza kobieta w dwojce, uczennica. Odpowiedz Link Zgłoś
tara6 Re: II LO (pod górkę) 05.08.03, 23:55 A w jakich latach miales zaszczyt pobierac nauki w tej szacownej kuzni wiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: II LO (pod górkę) IP: *.*.*.* 26.08.03, 14:01 ... nie. To ładna sympatyczna dziewczyna, obecnie żona jednego z biznesmenów (ściganych za łąmanie prawa itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek II LO (pod górkę) IP: *.dyn.optonline.net 04.04.04, 06:12 miki dzieki za info. dalej jest taka ładna? ucałuj ja ode mnie, dla mnie to trudne bo mieszkam w USA. tutaj business mozna robic normalnie. jezeli w czyms moge pomóc to prosze o kontakt wperlik1978@yahooo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: II LO (pod górkę) IP: *.medwln01.nj.comcast.net 06.08.03, 01:47 ja tez chodzilam do kochanej dwojki i bardzo mile wspominam te czasy. Kiedy konczyles szkole? Moze mamy wspolnych znajomych. W " szkolnych wspomnieniach" mozesz znalesc pare ciekawostek na temat LO II. Poszukaj dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: II LO (pod górkę) IP: *.hartford-03rh15rt.ct.dial-access.att.net 06.08.03, 09:06 aga, sorki, chyba jestem ślepy. teraz widze kilka wątkow o II LO. do dwójki chodziłem chyba ok 1974-76. jestem 59 rocznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjk Re: II LO (pod górkę) IP: *.gda.pl 30.11.03, 21:40 Pana Klessę od robótek to ja doskonale pamiętam, bo - niestety - w tamtych czasach nasza klasa (klasa C rocznik 1969-1973)nie miała dla Niego litości. Chodziłem do klasy z Ryśkiem Pujszo, Krzysiem Juchniewiczem, Jurkiem Buczkiem, Gosią Sobkowiak, Elą Wiśniewską, Elą Lewandowską no i całą rzeszą innych artystów i artystek. Pozdrawiam Zbyszek (matura 1973 w klasie IV C- u Stachy S.P. Stanisławy Butkiewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: II LO (pod górkę) IP: *.dyn.optonline.net 11.05.04, 09:22 Wojtek, tesknię! odezwij się, please ! Odpowiedz Link Zgłoś