polynomial 11.08.03, 20:26 tajnedokumenty.com/iraq_pictures.html Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polynomial Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 20:31 Aj, czepiasz się. Jak co chwilę otrzymujesz informację, że "system cię wylogował", to poźniej dzieją się takie rzeczy. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 20:47 www.cbc.ca/stories/2003/05/14/iraq_grave030514 osiagniecia Twojego pupilka. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 20:56 Jakiego pupilka? Czy ja kiedykolwiek wyrażałem się "ciepło" o dyktatorze Iraku??? Co ty mi tu inputujesz??? Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Sukcesy GROM-u IP: *.awacom.pl 11.08.03, 21:10 Ohhh POL-C... gonisz na USA, ale policz sobie ile wcześniej zamordował Saddam?? Wiadomo że tu również o ropę chodzi, ale... jakoś USA musi odzyskać to co straci?? W dobre duszki nie wierze... coś za coś... KAsa i ropa za wolność... Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 21:15 Gość portalu: zonc napisał(a): > Ohhh POL-C... gonisz na USA, ale policz sobie ile wcześniej zamordował Saddam?? > > Wiadomo że tu również o ropę chodzi, ale... jakoś USA musi odzyskać to co > straci?? W dobre duszki nie wierze... coś za coś... KAsa i ropa za wolność... Ohhh Zonc. Pewnie, że MIEDZY INNYMI ALE GŁÓWNIE chodzi o ropę. Ja też w dobre duszki nie wierzę... Coś, za coś... Ale dlaczego kasa i ropa za kulę w łeb??? Widziałeś jak pięknie zachowali się dziś amerykańscy żołnierze w Iraku? Z zimną krwią zastrzelili dwóch policjantów goniących złodzieji. Nawet kureswtwo ma swoje granice... Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 21:11 Tego pieseczka, który zerwał się (jak wielu przed nim) z amerykańskiej smyczy? Nie! Polynomial-C p.s. Zgadnij kto dostarczył broń biologiczną reżymowi Saddama? Mała podpowiedź: kraj ten ma za stolicę Waszyngton. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 21:12 > p.s. Zgadnij kto dostarczył broń biologiczną reżymowi Saddama? Mała > podpowiedź: kraj ten ma za stolicę Waszyngton. Wiem nie od dzis. Naprawil syn blad ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Sukcesy GROM-u IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 21:12 polynomial napisał: > Tego pieseczka, który zerwał się (jak wielu przed nim) z amerykańskiej smyczy? > Nie! > > Polynomial-C > > p.s. Zgadnij kto dostarczył broń biologiczną reżymowi Saddama? Mała > podpowiedź: kraj ten ma za stolicę Waszyngton. a paryz? a warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 21:18 Wątek "warszawski" wypłynął już przy okazji afery Iran-Contras. Pamiętacie dwóch, porwanych przez amerykańskie służby specjalne, polskich generałów? Historia z początku lat dziewięćdziesiątych... Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 21:42 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1616423.html Poly, zaniedbujesz sie. jak mogles przegapic? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 21:52 :) A rzeczywiście! Dziękuję! Wczoraj zamieściłem podobny wątek i też historia z coca-colą działa się w Indiach. Mam nadzieję, że znasz przyczynę nagonki na amerykańskie w firmy w tym kraju? Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Sukcesy GROM-u IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 21:52 pepsi jest ok, to ta druga Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Sukcesy GROM-u 11.08.03, 22:12 A fuj obie! Polynomial-C p.s. Pobieram tylko w stanach zatrucia organizmu C2H5OH. Odpowiedz Link Zgłoś