bartas1 16.01.08, 21:46 18.01.08 ma być otwarcie ofert , na wykonawce bydgoskiego parku wodnego.Miejmy nadzieje ,że jutro poznamy szczegóły i że otwarcie ofert ponownie nie zostanie odłożone ( pierwotnie miało mieć miejsce 24.12.07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_creep Re: Aqua Park 16.01.08, 23:58 Jak to mówił prezydent? Aquapark będzie kosztował okrągły miliard złotych? Jego budowa skończy się w tym roku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Aqua Park 17.01.08, 00:13 Ja znam te szczegóły! Przełożą na następny termin tj. 23 czerwca 20...? Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Re: Aqua Park 17.01.08, 08:33 ja się łudzę ,że może wreszcie sołtysowi coś się uda, chociaż jakbym miał obstawiać to 90 % ,że dzisiaj nic z tego nie będzie.Nie zapominajmy ,że dombrowicz to wielki nieudacznik i toruńczyk Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Aqua Park 17.01.08, 10:39 > ja się łudzę ,że może wreszcie sołtysowi coś się uda, Ale o jakim sukcesie my mówimy?! Uda mu się otworzyć koperty?! Sukces będzie, jeśli będzie aquapark wart 1 mld zł (przelicznik taki, jak przy lodowisku) do końca tego roku. Wiemy, że to jest już niemożliwe. > toruńczyk Mi to nie przeszkadza. Chociaż mógłby sobie darować swoje wspominki o niechęci do Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Aqua Park 17.01.08, 13:21 Bydgoszcz i tak przegra, głosujcie na Toruń- to faktycznie było poniżej pasa nawet z jego strony. Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Aqua Park 17.01.08, 23:14 Czy jeszcze w ogole ktos sie ludzi ze za kadencji tego nieudacznika powstanie cos na skale np.luczniczki?Kwiaty sadzic to mu najlepiej wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
tahitanczyk Re: Aqua Park 18.01.08, 00:15 krysmat napisał: > Czy jeszcze w ogole ktos sie ludzi ze za kadencji tego nieudacznika > powstanie cos na skale np.luczniczki?Kwiaty sadzic to mu najlepiej > wychodzi Ja się łudzę. Mało tego, gorąco wierzę, że tym razem naprawdę się uda. Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze otwarcie kopert. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Aqua Park 18.01.08, 00:52 termin składania ofert nie musi byc tożsamy z terminem otwarcia ofert Odpowiedz Link Zgłoś
tahitanczyk Re: Aqua Park 18.01.08, 01:28 Ale przynajmniej coś bardziej konkretnego wreszcie się dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Aqua Park 18.01.08, 11:53 tahitanczyk napisał: > Ale przynajmniej coś bardziej konkretnego wreszcie się dowiemy. Tak dowiemy sie ze zamiast aquaparku z prawdziwego zdarzenia (o takim mowil Dombrowicz)bedzie lipa no co najwyzej basen z rura.Ja nie wierze w tego goscia aby mial przyczynic sie do budowy czegos ponad przecietnego.Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
tahitanczyk Re: Aqua Park 18.01.08, 11:58 krysmat napisał: > Tak dowiemy sie ze zamiast aquaparku z prawdziwego zdarzenia (o > takim mowil Dombrowicz)bedzie lipa no co najwyzej basen z rura.Ja > nie wierze w tego goscia aby mial przyczynic sie do budowy czegos > ponad przecietnego.Niestety< Daj mi chociaż ten raz się połudzić, pliiiiz! A swoją drogą; po co to czarnowidztwo? Dziś się dowiemy, czy ten mój optymizm ma podstawy. A jeśli będzie tak jak piszesz, to chyba eksploduję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Aqua Park 18.01.08, 12:06 tahitanczyk napisał: > krysmat napisał: > > Tak dowiemy sie ze zamiast aquaparku z prawdziwego zdarzenia (o > > takim mowil Dombrowicz)bedzie lipa no co najwyzej basen z rura.Ja > > nie wierze w tego goscia aby mial przyczynic sie do budowy czegos > > ponad przecietnego.Niestety< > > > Daj mi chociaż ten raz się połudzić, pliiiiz! > A swoją drogą; po co to czarnowidztwo? Dziś się dowiemy, czy ten mój optymizm m > a > podstawy. A jeśli będzie tak jak piszesz, to chyba eksploduję!!!! No dobra czekamy na jakies wiadomosci.W sumie pisze ze nie wierze ale jakas tam nadzieja we mnie tez jest.No chyba ze znowu sie oszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Aqua Park 18.01.08, 12:12 > Dziś się dowiemy, czy ten mój optymizm ma podstawy. Dzisiaj możemy się dowiedzieć o kolejnej porażce lub o tym, że działania w sprawie aquaparku są na etapie na którym już kilka razy w ciągu ostatnich 5 lat były (a z czego nic nie wyszło). Odpowiedz Link Zgłoś
tahitanczyk Re: Aqua Park 18.01.08, 12:22 Ale, do diaska, jak się na to tak spojrzy z boku, to aż się nie chce wierzyć, że to się może nie udać! Przecież to niezły biznes i każdy inwestor wie, że w półmilionowej aglomeracji jest potencjał i pewność dużych zysków! A tak na marginesie; może to i dobrze, że to się tak dotychczas wlokło w czasie, bo teraz byśmy mieli Aquapark byle jaki i już zupełnie nie byłoby nadziei na powstanie czegoś super porządnego, bo miejscowy rynek byłby już nasycony . Tak przynajmniej jest szansa. Możecie się śmiać, ale ja naprawdę wierzę w pełen "wypas". Odpowiedz Link Zgłoś
kuromiot1 Re: Aqua Park 18.01.08, 11:29 otwórzmy je za miesiąc, ale będzie niespodzianka, albo 1 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Pamietacie ?? 17.03.08, 10:46 Pamietacie jeszcze ten watek ?? No i co minely dwa miechy .Czy jeszcze ktos z Was wierzy temu nieudacznikowi Odpowiedz Link Zgłoś
alf79 Znowu dombrowicz kłamał , albo nie potrafił 17.03.08, 11:16 chyba ,że nie może kopert otworzyć i jak Anioł w Alternatywach 4 nad czajnikiem walczy Odpowiedz Link Zgłoś
tech80 Przetarg żart czy błazenada Dombrowicza? 17.03.08, 15:09 pracownik od kopert poszedł na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś