ania_brozek
20.01.08, 21:20
Witam
kiedys juz do Was pisalam ze przeprowadzamy sie do Bydgoszczy i od poczatku stycznia juz w Bydgoszczy mieszkamy. Nianie znalazlam dzieki waszej inforamcji o agencji / bardzo dziekuje za pomoc)))
Teraz mam jeszcze jedna prosbe dotyczaca przedszkola...
Poniewaz narazie nie ozemy sie zameldowac w Bydgoszczy wiec musze wyslac coreczke do przedszkola prywtanego, dodam od razu ze nie jest to dla nas problem finansowy, bardziej zalezy nam zeby przedszkole bylo naprawde dobre...
Na Pomorskiej jest przedszkole ale niestey panstwowoe wiec bez zameldowania nie mamy na nie szans a szkoda... bardzo nam sie spodobalo, niedaleko tego przedszkola jest niepubliczne przedszkole chyba Kubusia Puchatka i to mi sie bardzoe nie podobalo... no i na tym moja wiedza sie konczy, czy mozecie mi podac jakies namiary na inne przedszkola w centrum, dodam ze prywatne bo woem ze juz powoli trzeba skladac podania, bo pozniej moze byc problem...
aca zdziwialo mnie bardzo ze to prywtane przedszkole kosztuje tyle co panstwowe... dlaczeg??? Panstwowe ma dofinansowanie z urzedu miasta a prywatne... jesli ma taka cene to musi na czyms oszczedzac???
Acha i jeszcze jedna moja prosba...
nie wybralam jeszcze dla dzieci lekarza pierwszego kontaktu (zalezy mi aby byl to pediatra - tak mielismy w krakowie) wiec czy znac jakas dobra przychodnie, nie musi byc w centrum z pediatrami, u was na foeum wyczytalam ze na wzgorzach wolnosci jest dobra ale moze jest cos blizej
z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam