maemiliana Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 12:48 To bardzo dla mnie smutne,żeby młode kobiety 18 -letnie tak sie zachowywały,i doprowadzały do kalectwa siebie i koleżanki- to naprawde trudno zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
fioolkaa Re: Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 12:49 a ty wierzysz w te bzdury? przeczytaj komentarze powyżej zwłaszcza synaulicy Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek "synulicy" to sam jakiś kibol sądząc po poglądach 05.02.08, 12:54 A ilość ataków na autorkę świadczy o tym, że coś jest na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fioolkaa Re: "synulicy" to sam jakiś kibol sądząc po poglą 05.02.08, 12:55 a kibol nie może być wiarygodny? a gazeta po raz kolejny sie osmieszyła Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Tylko tym, co sami się tłuką, może zależeć na 05.02.08, 12:58 ośmieszeniu autorki Odpowiedz Link Zgłoś
fioolkaa Re: Tylko tym, co sami się tłuką, może zależeć na 05.02.08, 13:02 zależy mu, bo i osmieszenie jej sie nalezy. a argumenty ma sensowen poparte przykładami Odpowiedz Link Zgłoś
synulicy Re: Tylko tym, co sami się tłuką, może zależeć na 06.02.08, 21:57 myslicie ze jestem chuliganem albo ze biore udział w ustawkach...hahaha :D <lol2> <lol3> <lol4> <lol itd> ja tylko bronie spraw ulicy która nie chce zeby takie rzeczy wychodziły na wierzch...a Ci którzy to krytykuja nigdy sie z tym nie spotkali...nie przezyli dnia tam gdzie my zyjemy od lat...wy którzy uwazacie mnie za chuligana i kogos kto bezpodstawnie przedstawia zarzuty-nie przeżylibyscie dnia tam gdzie my żyjemy od zawsze...nie znacie patologii,nie znacie biedy i ulic które nie maja zasad...uwazacie sie za ludzi ktorzy cos wiedza,a wiecie tyle co nic...to co sie dzieje na blokach znacie z gazet,radia i telewizji...nigdy tego nie przezyliscie...nie mieliście problemu za co nakarmić dziecko a uważcie sie za mądrych!! ;/ a to ze ona pisze w tym "reportarzu" głupoty to wiedza Ci którzy znaja sie naprawde na tym lub wiedz co dzieje sie na miescie. H.W.W.D.buraki a Elo prawd[Z]iwym i kumatym Odpowiedz Link Zgłoś
synulicy Re: "synulicy" to sam jakiś kibol sądząc po poglą 06.02.08, 12:01 na jakiej podstawie zarzucasz mi że jestem kibolem??I jakie wg Ciebie moje poglądy o tym świadczą?Nie znasz mnie wiec nie mozesz oceniac człowieczku... a ilość ataków na ole jest oparta na tym,że pare osob wypowiadajacych sie na tym forum zna ja osobiscie(w tyn ja)i wie jaka ona jest...wie kim jest i ze kłamie w tym reportazu. sorry ale widze ze naprawde nie jestes w temacie tego co sie dzieje na ulicy. PO[Z]DRO PRAWD[Z]IWYM Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice mitomanka 05.02.08, 12:52 Ty dziewczyno jesteś mitomanką:/ I jak się nie mylę, to chyba masz podwójną osobowość, albo świetnie udajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ryanzg Strażnik Teksasu 05.02.08, 13:36 www.photoblog.pl/freeefall/11560049 www.photoblog.pl/wariatkiwb4/11210613 www.fotka.pl/profil/CiApUs69/ Koniec bzdur gazety i ich "reporterek". Ośmieszacie się. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Kapitalizm III i IV RP to teżdegeneracja dziewcząt 05.02.08, 13:13 w chamskich bójkach. Społeczeństwo stale głupieje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarno.biala Re: Kapitalizm III i IV RP to teżdegeneracja dzie 05.02.08, 13:16 wlodzimierz.ilicz napisał: > Kapitalizm III i IV RP to też degeneracja dziewcząt róbta co chceta Odpowiedz Link Zgłoś
jazwyzyn Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 13:19 ludzie no zrozumncie nie bylo zadnych ustawek napewno nie z udzialem oli - shaoh i siwej - blondiwb4 a juz napewno nie w gronie innych 100 kolezanek czy tam 110. ole znam i to predzej ja bym jej dala w pysk niz ona mi.. taki z niej HULIGAN ! Odpowiedz Link Zgłoś
synulicy Re: Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 06.02.08, 22:02 myslicie ze jestem chuliganem albo ze biore udział w ustawkach...hahaha :D <lol2> <lol3> <lol4> <lol itd> ja tylko bronie spraw ulicy która nie chce zeby takie rzeczy wychodziły na wierzch...a Ci którzy to krytykuja nigdy sie z tym nie spotkali...nie przezyli dnia tam gdzie my zyjemy od lat...wy którzy uwazacie mnie za chuligana i kogos kto bezpodstawnie przedstawia zarzuty-nie przeżylibyscie dnia tam gdzie my żyjemy od zawsze...nie znacie patologii,nie znacie biedy i ulic które nie maja zasad...uwazacie sie za ludzi ktorzy cos wiedza,a wiecie tyle co nic...to co sie dzieje na blokach znacie z gazet,radia i telewizji...nigdy tego nie przezyliscie...nie mieliście problemu za co nakarmić dziecko a uważcie sie za mądrych!! ;/ a to ze ona pisze w tym "reportarzu" głupoty to wiedza Ci którzy znaja sie naprawde na tym lub wiedz co dzieje sie na miescie. H.W.W.D.buraki a Elo prawd[Z]iwym i kumatym P.S. sorry ze odpowiadam na Twojego posta jazwyzyn ale nie moge inaczej napisac nic...;/ po[Z]dro Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 13:19 Nie wierze. Gdyby 2 x 100 osobniczek sie walilo palami, toby w szpitalu w okolicy na korytarzu po schodach lala sie krew. I statystyka szpitalna bylo to juz dawno wyraznie pokazala. Odpowiedz Link Zgłoś
jazwyzyn Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 13:20 a gazecie bym radzila odebrac nagrode bo pewnie kto inny na nia zasluzyl.. troche by mienie gazecie moze wzroslo bo jak narazie po wydaniu tego artykulu to dno... Odpowiedz Link Zgłoś
jazwyzyn Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 13:21 laly sie laly moze i owszem ale w jakies GRZE KOMPUTEROWEJ HA. ! Odpowiedz Link Zgłoś
przestan Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 13:30 a świstak siedzi i zawija.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.taddy Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 13:40 Dzicz po prostu - to typowe dla dzikich/czytaj czarnych/ w USA - ijeszcze jak oni powinne przychodzic z pistoletami i inna bronia palna. Odpowiedz Link Zgłoś
fioolkaa Re: 20 lat wychowywania przez Solidarność 05.02.08, 13:44 ok, wróćmy do komny. było przecież tak fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
norman_bates Re: znowu ta propaganda równouprawnienia... 05.02.08, 13:46 Jak mawia Korwin - Mikke "Socjalista nie jest człowiekiem, lecz bydlęciem – człowiek bowiem różni się od zwierzęcia tym, że kieruje się Zasadami Moralnymi. A Czerwoni ich programowo nie przestrzegają." To odnośnie dyskusji o lewakach Co do artykułu O ile jest prawdziwy - w co wątpię bo grupy 200 osób lejącej się kastetami i nożami po prostu nie da się przeoczyć - to myślę, że powinno się je zamknąć gdzieś razem i każdej dać broń. W ten sposób margines zlikwiduje się sam i będzie po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski A któż to jest Korwin-Mikke? 05.02.08, 14:38 Czy to ten starszy pan, który w połowie lat dziewięćdziesiątych usiłował kokietowac młodzież ekstrawaganckimi strojami i głoszeniem poglądów, mających irytować pracujące w państwowych fabrykach pokolenie rodziców tejże młodzieży? Państwowych fabryk praktycznie już nie ma, a ówczesna młodzież to teraz trzydziesto- czterdziestolatkowie, którym to truchło może zaimponować najwyżej swoimi rzekomymi umiejętnościami gry w bridge'a. No chyba, że mój przedmóca mówił o jakimś innym Korwinie-Mikke. Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: znowu ta propaganda równouprawnienia... 05.02.08, 13:48 eee, to chyba prawicowiec chce "miec" a lewak to raczej "spokojnie zyć" Odpowiedz Link Zgłoś
skttrbrain autorka to ta Szoah..tu macie link: 05.02.08, 18:20 www.photoblog.pl/freeefall/11560049#comtop żenująca ściema przeszła w wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
thomas_percy Bujda - seks & przemoc - zero zdjec 05.02.08, 13:49 "Reportaz" jest zmyslony. Zbudowany na zasdzie "seks & przemoc", by zwrocic uwage na autorke. Brak zdjec i linkow na YouTube wyklucza wiarygodnosc. Ale sie ktos dal nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 13:56 "...to fragment reportażu 17-letniej Aleksandry Gwizdały..., za który otrzymała drugą nagrodę na VII Ogólnopolskim Turnieju Reportażu dla szkół ponadgimnazjalnych." TYLE WARTE SĄ INFORMACJE NA PORTALU gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck A w Poznaniu na Pl.Wolnosci to sie 500 bije co 05.02.08, 14:04 tydzien, w dodatku bija sie topless. Opowiem wam wszystko jak zrobicie ze mna wywiad :p Odpowiedz Link Zgłoś
fioolkaa Re: A w Poznaniu na Pl.Wolnosci to sie 500 bije c 05.02.08, 14:24 i to na dodatek w kisielu! ale nikt niby tego nie widział, bo przekupiły przychodniów. Nigdy nie byłam w Poznaniu ale wiem, bo jedna z nich to moja przyjaciółka, tancerka go-go, która tak naprawdę to wrażliwa dziewczyna, pisze wiersze, a matka jej nie kocha i nie robi jej kanapek do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Wlasnie nie!Wszyscy widzieli, ale jest znieczulica 05.02.08, 14:44 I dlatego nikt nie reaguje :) Odpowiedz Link Zgłoś
fioolkaa Re: Wlasnie nie!Wszyscy widzieli, ale jest zniecz 05.02.08, 14:50 a to wszystko wina pisu!! Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Tak. Zauwaz ze wszystko zaczelo sie 2 lata temu 05.02.08, 15:22 Dziwny zbieg okolicznosci :P Odpowiedz Link Zgłoś
fioolkaa Re: Tak. Zauwaz ze wszystko zaczelo sie 2 lata te 05.02.08, 19:49 a nie mówiłam? i ojca rydzyka pewnie też wina! Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Na to zareagowałbym pomimo znieczulicy 05.02.08, 14:51 Czasem straszna znieczulica mnie dopada, ale na bójkę półnagich dziewcząt chyba bym jednak jakoś zareagował. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Na to zareagowałbym pomimo znieczulicy 05.02.08, 15:22 > Czasem straszna znieczulica mnie dopada, ale na bójkę półnagich > dziewcząt chyba bym jednak jakoś zareagował. Ale jak ktos wyciaga komorke zeby zadzwonic po psy, to go zaraz lapie 10 takich i leje "sprzetem" :) A potem wrzucaja do empiku a tam dobijaja go bedace w zmowie panie z obslugi :P Odpowiedz Link Zgłoś
wentyl77 apel 05.02.08, 17:51 Apeluję do wszystkich Czytelników portalu, by opisane zdarzenia, jak i sam reportaż, traktowali z dużą ostrożnością. Sam mieszkałem na Kapuściskach ponad 20 lat i nigdy nie widziałem jakichś rażących patologii. Cała historia mówiąca o wojnie między wielką ilością dziewczyn jest mocno naciągana, koloryzowana i nie spełnia kryteriów rzetelnego opisu socjologicznego. Jeśli chcielibyśmy szukać prawdziwych patologii, musielibyśmy odwiedzić raczej następujące dzielnice: Śródmieście, Szwederowo, Bocianowo, Wilczak. Kapuściska noszą cechy typowego osiedla post-robotniczego z wieloma internatami, osiedlowymi uliczkami, będącego raczej osiedlem- sypialnią, i jestem pewien, że poziom agresji nie wykracza w nim poza średnią krajową. Bydgoszcz jest normalnym miastem z raczej typowymi problemami (korki, niedostateczna infrastruktura, słabość lokalnych elit, migracja), lecz nadmierna agresja wśród nastolatek (???) nie jest jednym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
bydzi Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 14:12 Dziewczyny nie mają co robić na tych osiedlach więc jedyna rozrywką jest trzaskanie się Prezydent miasta nic nie robi aby dzieci i młodzież miały się czym zająć A Łuczniczka stoi pusta Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_banan Re: Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 14:29 Słabo mi sie robi od tego co czasem można wyczytać na gazecie. Jakim sposobem ogólnopolskie medium może puszczać tak oczywiste ściemy? Redaktorzy GW są ślepi na te dziesiątki komentarzy pod artykułem, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_ Re: Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 15:03 zielony_banan napisał: > Słabo mi sie robi od tego co czasem można wyczytać na gazecie. Jakim sposobem > ogólnopolskie medium może puszczać tak oczywiste ściemy? Redaktorzy GW są ślepi > na te dziesiątki komentarzy pod artykułem, czy co? Nie wiem, tez sie nad tym zastanawiam, napisalam maila do redakcji podajac im pare linkow - watpie czy bedzie jakas reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Pachnie ściemą ... 05.02.08, 14:35 200 osób ?! Hehe, no dobra to pokazcie te filmiki z ustawek to uwierze! Przeciez to bylby hicior na youtube'ie! Myślę, że było tak: laska nagieła trochę faktów by reportaż stunningowac, trochę ją poniosło, wygrała, ktoś się zainteresował to i musiala brnac w fantazje Odpowiedz Link Zgłoś
baba_z_magla Re: Pachnie ściemą ... 05.02.08, 14:41 Sciema jak nie wiem co. Od kiedy Gazeta nie sprawdza faktów (nie cciały rozmawiać nawet w kominiarkach), bo to bujda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode profil Dziary 05.02.08, 14:50 www.fotka.pl/profil/Dzziara91 czy to właśnie ta Dziara? Odpowiedz Link Zgłoś
humanistyka Czytac nie umiesz? 05.02.08, 17:50 Dziara, skromna ekspedientka, zostala dotkliwie pobita, i podczas pobytu w szpitalu do perfekcji opanowala j.angielski, poczym kulejac jeszcze, po niepelnej rehabilitacji, wyjachala do Irlandii, gdzie pracuje w ksiegowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kakens Re: Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki 05.02.08, 15:07 Niezła hiena, taka młoda a już wszystkich dookoła sprzedaje. Brawo, będzie z niej dobra dziennikarzyna. Dopóki dziewczyny tłuką się między sobą i z własnej woli, to co komu do tego? Fight Club i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tymus_ool Dziewczyny z ustawek to mogą być wasze córki - TAA 05.02.08, 15:12 Co za głupoty, o rany.. Przekolorowane, zmyślone, śmieszne :) Ustawki dziewczyn, 90 na 150, chyba największe bandy polskich hooliganów dawno takich ustawek nie robiły, a te laski walczą 'ze sprzętem', petarda! Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Ochroniarze mają z tego złoty biznes! 05.02.08, 15:17 W jednej grupie jest 90 dziewczyn, w drugiej 150 i każda daje po dyszce, jak napisano, to z jednej bójki pracownicy ochrony mają 2400 pln do podziału na czterech. Dwie bójki w miesiącu i jest druga pensja! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_ Re: Ochroniarze mają z tego złoty biznes! 05.02.08, 16:06 Tylko ciekawe, ze dziewczyny taka kase wola placic niz naparzac sie w lesie w Fordonie czy Myslecinku... Moze jeszcze pozyczaja od ochrony paralizatory? i najlepsze jak sie bojka konczy - jadne leza bez zycia i sie nie ruszaja, inne stoja i dysza :D Odpowiedz Link Zgłoś