tyciarek Re: Barcin, gdzie to jest ? 21.08.03, 23:01 --gdzieś tutaj ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.icpnet.pl 22.08.03, 22:08 tzn. gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 08:30 Naprawdę wznosicie się na wyżyny (wszystkiego). Pozdrawiam z Barcina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: 213.195.173.* 23.08.03, 09:25 To jednak Barcin istnieje?ale dalej nie wiemy gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 23.08.03, 11:38 nie wiecie?!.. kawałeczek za Julianowem przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Barcin, gdzie to jest ? 24.08.03, 10:53 --a gdzie jest Julianów ? ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 11:53 Pewnie koło Barcina. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Barcin, gdzie to jest ? 24.08.03, 12:26 a ja czuje ze to gdzies kolo Bydgoszczy :) ps: tyciarek tylko prosze nie pytaj gdzie to jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 17:30 ivica napisał: > a ja czuje ze to gdzies kolo Bydgoszczy :) > > > ps: tyciarek tylko prosze nie pytaj gdzie to jest:) > > wiadomo, kolo torunia no a gdzie jest torun to juz kazdy wie Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Barcin, gdzie to jest ? 24.08.03, 18:01 tak, od jednego starca słyszalem ze Torun jest niedaleko Bydgoszczy. Wicie takie tam stare legendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kh Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: 213.195.173.* 24.08.03, 19:44 Jak sama nazwa wskazuje to w okolicach Berlina chyba jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica moja dedukcja 24.08.03, 20:59 By wyjasnic podana przez ciebie hipoteze skonsultowalem sie w domu i musze stwierdzic iz nie masz racji. A dlaczego?? By to wyjasnic posluze sie historią. Bydgoszcz zostala "wyzwolona" przez naszych radzieckich sojusznikow pod koniec stycznia 1945 roku. Berlin zostal "wyzwolony" w maju tegorz roku. daje nam to prawie 3,5 miesiaca prawie 100 dni. przy zalozeniu iz armia czerwona posuwala sie srednio dziennie 5- 6 kilometrow daje nam to odleglosc okolo 500 km miedzy Bydgoszcza (ktora jak ustalilismy jest gdzie kolo Barcina) a Berlinem. W zwiazku z tym Bydgoszcz czyli tez BArcin nie lezy kolo Berlina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: moja dedukcja IP: *.icpnet.pl 25.08.03, 20:51 Ale ja pytałem powaznie gdzie to jest a tu sie wywiązała dyskusja Bydgodko- Toruńska na temat blizej,którego miasta lezy Barcin:( Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: moja dedukcja 25.08.03, 20:53 alez wszyscy jak jeden maz starali ci sie udzielic odpowiedzi na powyzsze pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: moja dedukcja 25.08.03, 20:57 --odległości chyba już nie ustalimy. to może chociaż -z grubsza- kierunek ? -że koło Torunia. tylko w jakim kieunku to koło i w jakim kierunku sam Toruń ? ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: moja dedukcja 25.08.03, 21:02 > -że koło Torunia. tylko w jakim kieunku to koło i w jakim kierunku sam Toruń ? A co to Toruń? Sorry, juz wiem. Taka miejscowosc jakies 45 km na polnocny wschod od Barcina. ps. Barcin: www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=18115&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: moja dedukcja 25.08.03, 21:12 siadaj dwója genuine44. przeciez wlasnie naukowo dowiodlem iz Torun nie lezy na wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: moja dedukcja 25.08.03, 21:11 tyciarek napisała: > > --odległości chyba już nie ustalimy. > to może chociaż -z grubsza- kierunek ? > -że koło Torunia. tylko w jakim kieunku to koło i w jakim kierunku sam Toruń ? > > ....................................................... > > ....................................................... panowie sprezmy sie . kolega mysli ze my sie nabijamy. w celu ustalenia kierunku posłuże sie zasłuzonym dzielem J. Machulskiego. A wiec w Seksmisji jest taka scena gdy bochaterowie mówia: "Idzmy na wschód. TAm musi byc jakaś cywilizacja" z tego zdania wnioskuję że Toruń na pewno nie lezy na wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Barcin, gdzie to jest ? 26.08.03, 09:25 koledzy, bracia, obywatele naszej swiatlej ojczyzny, pomozmy forumowiczowi maxowi w ustaleniu polozenia Barcina. Miejmy to na uwadze jako sprawe honorowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.icpnet.pl 29.08.03, 17:57 no genera;nie bardzo ciekawa dyskusja sie wywiązała :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 18:38 Gość portalu: max napisał(a): > no genera;nie bardzo ciekawa dyskusja sie wywiązała :)))))) ale przynajmniej teraz wiesz, gdzie jest Barcin Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Barcin, gdzie to jest ? 30.08.03, 00:05 ok koniec jaj tak wiec barcin jest.................................. Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_mundo Re: Barcin, gdzie to jest ? 30.08.03, 00:34 Jako prezydent świata stwierdzam z cała stanowczością, że Barcin leży i jest. Dla ułatwienia dodam, że właśnie w tym pięknym miasteczku rozgrywał swoje mecze wspaniały zespół koszykarzy Noteci Inowrocław. I wcale nie wykluczone, że jeszcze będzie tam mecze rozgrywał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Barcin, gdzie to jest ? 30.08.03, 00:38 A tak wogole to Barcin mi sie z Dębem kojarzy. Dąb Barcin ?? Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Barcin, gdzie to jest ? 30.08.03, 04:03 Oj ludziska , to trza konkretnie - Barcin jest kawałek za Mamliczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.icpnet.pl 04.09.03, 19:07 chciałem tylko zakomunikować, ze juz znalazłem ten Barcin i nawet tam byłem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 23:57 Czy Barcin koło Koła może ?napisz jak tam dotarłeś i kędy drogi wiodły? Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Barcin, gdzie to jest ? 05.09.03, 00:10 Gość portalu: max napisał(a): > .... w piekle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Barcin, gdzie to jest ? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 23.09.03, 17:37 prostactwo i jeszcze raz prostactwo trzeba sie bylo geografii w szkole uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Barcin, gdzie to jest ? 23.09.03, 22:03 o moj ulubiony watek :P to jak z tym Barcinem w koncu i kiedy to bedzie dzielnica Bydgoszczy ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś