Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 21:59 slimak majac jednoczesnie plec meska i zenska nie korzysta z tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: Dlaczego? 25.08.03, 22:06 korzysta tylko robi to tak woooooooooolllllllllllnnnnnnnnnoooooooooooooooo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Dlaczego? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 22:25 do rozrodu potrzebne sa 2 osobniki i nie maja problemow z homoseksualizmem, hm Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Dlaczego? 25.08.03, 22:32 i znowu watek o gejach............ - Wszystko jest możliwe dla wierzącego (Mk. 9,23) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Dlaczego? 30.08.03, 02:27 Hmmm... a ja kiedyś czytałam ostrzeżenie żeby nie umieszczać w akwarium dla ozdoby jednego ślimaka bo szybko będzie ich dużo??? To w końcu jak te ślimaki się łajdaczą , hę ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Dlaczego? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 16:58 elodia napisała: > Hmmm... a ja kiedyś czytałam ostrzeżenie żeby nie umieszczać w akwarium dla > ozdoby jednego ślimaka bo szybko będzie ich dużo??? To w końcu jak te ślimaki > się łajdaczą , hę ? :))) jeden z gatunkow np. tak: 5-8 osobnikow ustawia sie w rzadku, pierwszy pelni funkcje samicy nastepny jest samcem dla pierwszego i samica dla kolejnego itd podobno jeszcze nie wpadly na pomysl zamkniecia petli, ale kto wie moze kiedys Odpowiedz Link Zgłoś