piehemoth 02.04.08, 16:54 No tak... Fordon, Kraina Deszczowców... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volvo7000 Ulica odcięta od świata, bo bus "305" splajtował 02.04.08, 19:50 Czyli jednak! Też dzis widzialem busa z 305 przerzuconego na 309 (tak mi sie bynajmniej wydawalo). ZDMiKP ruszyć d*py i budowac ulice Andersa do końca!! Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Ulica odcięta od świata, bo bus "305" splajto 02.04.08, 19:59 Czy w tamte strony nie miała kursować na nowo utworzona linia 77? Coś mi się wydaje, że była o tym mowa przy okazji wprowadzania A+T. Odpowiedz Link Zgłoś
volvo7000 Re: Ulica odcięta od świata, bo bus "305" splajto 02.04.08, 20:30 intervention napisał: > Czy w tamte strony nie miała kursować na nowo utworzona linia 77? > Coś mi się wydaje, że była o tym mowa przy okazji wprowadzania A+T. ODP.: To prawda, ALE... dopiero po wybudowaniu brakujacego kilkusetmetrowego odcinka ulicy Andersa. Wiec narazie niech se pochodzą pisze te prawie 2 km, a co... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jotka Re: Ulica odcięta od świata, bo bus "305" splajto 03.04.08, 07:44 przepraszam, że sie czepiam, gdyby sie dało to swojego posta napisałabym czcionką 8 żeby się w oczy nie rzucał...chcialam tylko napisac, że "bynajmniej" to nie to samo co "przynajmniej" Odpowiedz Link Zgłoś
antymax Ulica odcięta od świata, bo bus "305" splajtował 02.04.08, 21:03 tak na marginesie to 302 ma nieco inną trasę... tak jakby, hmmm, dłuższą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grams83 Re: Ulica odcięta od świata, bo bus "305" splajto 02.04.08, 21:06 Autor tekstu jak zwykle nie zorientowany raz pisze że 301 jedzie do r.jagiellonów zaraz potem że do r.grunwaldzkiego... Jeździ przez g.grunwaldzkie jakby ktoś nie wiedział;) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 cytat 02.04.08, 22:46 "Wkrótce kłopot będzie jeszcze większy, gdy do bloków budowanych przez Bydgoskie Towarzystwo Budownictwa Społecznego wprowadzi się spora grupa osób niepełnosprawnych." Skąd autor tekstu ma takie informacje??? Czy na Bora-Komorowskiego mają zamieszkać sami trendowaci ? W BTBS raczej to są młode małżeństwa z samochodami, jednak to nie zmienia faktu, iż MZK bagatelizuje problem dojazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
wogrodrycha Re: cytat 03.04.08, 07:52 > "Wkrótce kłopot będzie jeszcze większy, gdy do bloków budowanych > przez Bydgoskie Towarzystwo Budownictwa Społecznego wprowadzi się > spora grupa osób niepełnosprawnych." > > Skąd autor tekstu ma takie informacje??? Czy na Bora-Komorowskiego > mają zamieszkać sami trendowaci ? W BTBS raczej to są młode > małżeństwa z samochodami, jednak to nie zmienia faktu, iż MZK > bagatelizuje problem dojazdu. Niepełnosparwni zamawiają specjalny pojazd przeznaczony do przewozu osób niepełnosprawnych. Jak długo jeżdzę MZK jeszcze ani razu w autobusie nie widziałem osoby na wózku inwalidzkim Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: cytat 03.04.08, 13:04 wogrodrycha napisał: > Jak długo jeżdzę MZK jeszcze ani razu w > autobusie nie widziałem osoby na wózku inwalidzkim Popatrz, a ja niejednokratnie. Ale fakt faktem że częściej widuję wózki dziecięce. Odpowiedz Link Zgłoś
lunch Ulica odcięta od świata, bo bus "305" splajtował 03.04.08, 10:54 Ale bełkot jest w tym artykule. Od kiedy to ZDMiKP jest "miejskim przewoźnikiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
j.borewicz Re: Ulica odcięta od świata, bo bus "305" splajto 25.04.08, 20:45 splajtowało, bo jeździli jak chcieli, ludzie sie wkurzyli i zaczęli korzystać z MZK bo ile można stać i czekać, rozkład sobie a busy sobie jestem młoda, przejdę się, wiosną latem i jesienią to tylko trochę ruchu dla zdrowia ale żal mi ludzi, którzy rano odwożą dzieci do żłobka czy przedszkola te dzieciaczki jak nic maja teraz prawie godzinę mniej snu i koszmarny spacer w środku nocy, by ich rodzice do pracy mogli zdążyć na czas Odpowiedz Link Zgłoś