jolanta-fanta 17.04.08, 13:41 co myślicie o naszym powiatowym gimnazjum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radziejowian-to-ja Re: Gimnazjum Powiatowe 17.04.08, 13:45 Warto by sie przyjrzeć ostatniej rekrutacji. Co dostało się wielu osób z niską średniom, a z wysoka zostali odrzuceni. Odpowiedz Link Zgłoś
habakuk1 Re: Gimnazjum Powiatowe 02.07.08, 15:11 radziejowian-to-ja napisał: > Warto by sie przyjrzeć ostatniej rekrutacji. Co dostało się wielu > osób z niską średniom, a z wysoka zostali odrzuceni. Jest dokładnie tak, jak piszesz. Dziwi mnie, że nikt z władz się temu głębiej nie przyjrzy. Przecież to nie jest prywatny folwark, tylko placówka podległa Powiatowi. Poza tym odrobinę poczucia moralności u dyrkcji też by się przydało...Widocznie za dużo wymagamy... Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.alfred1 Re: Gimnazjum Powiatowe 11.03.09, 23:58 może dlatego tak się dzieje, że z roku na rok w tej szkole uczą nauczyciele o słabszym poziomie wiedzy niż ci z poprzednich lat i nie mogą sobie dać rady z uczniami posiadającymi średnią powyżej 4,5.... Odpowiedz Link Zgłoś
moj-powiat Re: Gimnazjum Powiatowe 17.04.08, 15:23 Rekrutacje w tym gimnazjum są coraz bardziej podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Gimnazjum Powiatowe 12.03.09, 10:11 moj-powiat napisał: > Rekrutacje w tym gimnazjum są coraz bardziej podejrzane. Ciekawe co na to tajna milicja polityczna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
andi-123 Re: Gimnazjum Powiatowe 22.04.08, 21:21 jeszcze kilkanaście lat temu w tym budynku uczyli się sami geniusze. tylko ze średnią 4.75 przyjmowali. A dziś? szkoła spadła na psy!!! Odpowiedz Link Zgłoś