unsatisfied6 10.09.03, 19:33 zanim go weźmiesz , sprawdź ile będzie cię kosztował . do.przodu6.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 będę wdzięczny 10.09.03, 19:46 jak klikniesz kilka słów , czy Ci się podoba , czy nie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: będę wdzięczny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 20:02 podoba sie kolory dalbym inne ale to rzecz gustu napis 'wprowadz' troche mylacy Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: będę wdzięczny 10.09.03, 20:12 Gość portalu: Ted® napisał(a): > podoba sie > kolory dalbym inne ale to rzecz gustu > napis 'wprowadz' troche mylacy > też coś z tymi kolorami mi się nie podoba , lecz na razie dałem sobie spokój jakie słowo jest lepsze od wprowadź ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: będę wdzięczny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 20:16 np. wylicz, oblicz i do pelnego szczescia: wariant z prowizja doliczana do kredytu Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: będę wdzięczny 10.09.03, 20:21 Gość portalu: Ted® napisał(a): > np. wylicz, oblicz > i do pelnego szczescia: > wariant z prowizja doliczana do kredytu byc może nie jest to wyraźne , lecz gdy wstawię 0 w okienku "prowizja", to program liczy bez prowizji , jak jakąś liczbę , to z prowizją , czy nalezaloby to zrobić wyraźniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: będę wdzięczny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 20:38 to zalezy komu ma to sluzyc? jesli J.K. (nie mylic z jolanta kwasniewska) to musi byc łopatologicznie Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: będę wdzięczny 10.09.03, 20:47 Gość portalu: Ted® napisał(a): > to zalezy komu ma to sluzyc? > jesli J.K. (nie mylic z jolanta kwasniewska) to musi byc łopatologicznie myslę , że JK nie będzie z tego korzystać . Odpowiedz Link Zgłoś
kaczorpan Re: kredyt 10.09.03, 20:55 nie liczy dobrze. pewnie ze względu na przyjęte uproszczenia a szwedzi właśnie drugą bramkę strzelili... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: kredyt 10.09.03, 20:58 kaczorpan napisał: > nie liczy dobrze. pewnie ze względu na przyjęte uproszczenia > > a szwedzi właśnie drugą bramkę strzelili... jesteś 100% pewny ? oczywiscie , ze przyjety jest błąd ze względu na algebrę komputerową Odpowiedz Link Zgłoś
kaczorpan Re: kredyt 10.09.03, 21:18 "miesięczna rata" nie uwzględnia odsetek. To dość istotne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: kredyt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 21:27 sa rozbieznosci na drugim miejscu po przecinku byc moze zbyt szybko zaokraglasz wyniki czastkowe (gdybam tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: kredyt 10.09.03, 21:35 Gość portalu: Ted® napisał(a): > sa rozbieznosci na drugim miejscu po przecinku > byc moze zbyt szybko zaokraglasz wyniki czastkowe (gdybam tylko) może można tego uniknąć , lecz 1/100 to dobra dokładność - tym bardziej że zaokrąglałem z dołu i nie chcialem za dużo lupować w szukaniu procentów przy danych spłatach . Odpowiedz Link Zgłoś
kaczorpan Re: kredyt 10.09.03, 21:50 teraz liczy, nie wiem co się stało wcześniej. a co jeśli inflację i prowizję liczymy do dziesiętnych? Np 100000 na 300 rat po 5% przy inflacji 1,8% i prowizji 1,5% Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: kredyt 10.09.03, 21:53 kaczorpan napisał: > teraz liczy, nie wiem co się stało wcześniej. > a co jeśli inflację i prowizję liczymy do dziesiętnych? > Np 100000 na 300 rat po 5% przy inflacji 1,8% i prowizji 1,5% wsatwiasz kropkę zamiast przecinka tzn. 1.8 , 1.5 zamiast 1,8 i 1,5 . Odpowiedz Link Zgłoś