Gość: zonc IP: *.awacom.pl 11.09.03, 19:51 ...właśnie!! Jaka jest najdłuższa ulica w Bydgoszczy?? Chodzi mi o jej długość, a jak ktoś zna to niech poda wszystkich dłuższych długości... z góry dziękuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AA Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... IP: *.visp.energis.pl 11.09.03, 19:55 najdlusza jest torunska, pozniej gdanska, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... IP: *.awacom.pl 11.09.03, 20:02 ....a długości?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicio Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 20:25 Podobno najdłuższe są Wały Jagiellońskie. Jak ktoś tam wejdzie to przez wiele miesięcy może nie wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:28 Fordońska, Grunwaldzka, Nakielska, Toruńska. Jedna z tych. Wojska Polskiego zaraz za nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.03, 11:23 ivica napisał: > stawiam na Fordonska a ja na Torunska, bo az do Torunia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... 28.09.03, 12:10 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > ivica napisał: > > > stawiam na Fordonska > > a ja na Torunska, bo az do Torunia ;) ul.Toruńska w Bydgoszczy nalezy chyba do najdłuższych na świecie :) Mialam kiedyś okazję ją 'przemierzyć' w jakim celu to juz nie powiem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... 28.09.03, 12:20 -bo szłaś do Torunia ? najdłuższa jest Gdańska, bo leci nad samo morze :-) ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... 28.09.03, 12:41 tyciarek napisała: > -bo szłaś do Torunia ? > > najdłuższa jest Gdańska, bo leci nad samo morze :-) Skoro idąc ul.Bydgoska z Torunia przyszłam, myślałam, ze tak też i wrócę :) No, ale co widać i NA TYM FORUM, w Bydg mozna sie spodziewac różnych anomalii. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 12:51 moze wiekszosc anomaili jest spierniczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.03, 13:02 Gość portalu: Ted® napisał(a): > moze wiekszosc anomaili jest spierniczona tylko bez przytykow, prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... IP: *.awacom.pl 28.09.03, 13:48 ...stawiacie, stawiacie a długości nikt nie poda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... 28.09.03, 14:43 Gość portalu: zonc napisał(a): > ...stawiacie, stawiacie a długości nikt nie poda ;p Bierzemy plan miasta, sprawdzamy podzialke, zwaną też skalą, potem bierzemy do łapki linijkę i mierzymy: Toruńska - ok. 10 km Fordońska - ok. 8 km Gdańska i Grunwaldzka po ok. 7 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sant.ander Re: NAJDŁUŻSZA ULICA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 18:05 Najdluzsza jest Nowotorunska jakies 11-12 km. Kiedys bylo o tym w Wyborczej, moze zajrzyj do archiwum. Pozdrawiam == Odi profanum vulgus et arceo Odpowiedz Link Zgłoś