Dodaj do ulubionych

Bydgoska premiera "Starej Baśni"

IP: *.awacom.pl 16.09.03, 23:26
..no comments...
Obserwuj wątek
    • Gość: joł jestem kul Re: Bydgoska premiera IP: *.hipernet.ras.pl 16.09.03, 23:51
      ty lamunie zapierdzielony nie mozesz po polsku-wybrales tak
      slabe haslo , ze az zal mi ciebie
      • Gość: Maria Re: Bydgoska premiera IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 17.09.03, 00:28
        Gość portalu: joł jestem kul napisał(a):

> ty lamunie zapierdzielony nie mozesz po polsku-wybrales tak
        > slabe haslo , ze az zal mi ciebie

No cóż, mamy w kraju bogate zasoby nie wykorzystanej energii. Tupet
        ćwierćinteligentów.

• Gość: €uropejka Re: Bydgoska premiera IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 09:00
          Gość portalu: Maria napisał(a):

> Gość portalu: joł jestem kul napisał(a):
          >
          > > ty lamunie zapierdzielony nie mozesz po polsku-wybrales tak
          > > slabe haslo , ze az zal mi ciebie
          >
          > No cóż, mamy w kraju bogate zasoby nie wykorzystanej energii. Tupet
          > ćwierćinteligentów.
          >

Dziekuje, Mario! S.J.Lec gora! ;)
          • Gość: Maria Re: Bydgoska premiera IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 17.09.03, 13:24
            Gość portalu: €uropejka napisał(a):

> Gość portalu: Maria napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: joł jestem kul napisał(a):
            > >
            > > > ty lamunie zapierdzielony nie mozesz po polsku-wybrales tak
            > > > slabe haslo , ze az zal mi ciebie
            > >
            > > No cóż, mamy w kraju bogate zasoby nie wykorzystanej energii. Tupet
            > > ćwierćinteligentów.
            > >
            >
            > Dziekuje, Mario! S.J.Lec gora! ;)
            Ja z kolei dziękuję Europejko za przypomnienie autora, który jakże trafnie
            określił polską rzeczywistość. Niestety ta energia rośnie ze zdwojoną siłą.
            Pozdrawiam serdecznie

• Gość: Nah, u ain't cool Re: Bydgoska premiera IP: *.trojanchecker.com, / *.telcel.net.ve 17.09.03, 20:40
        Kneel, slut... that's right, unzip'em... yesss, suck it... suck it, you dirty
        cunt... you know you love it... ahh, that's it, right there... now use your
        tongue... oooh yeah, you love the odor of my ass, dontcha... that's my little
        bitch... now back to the kennel with you.
        • Gość: Maria Re: Nawet jeżeli jesteś idiotą, staraj się nie b IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 17.09.03, 21:59
          Gość portalu: Nah, u ain't cool napisał(a):

> Kneel, slut... that's right, unzip'em... yesss, suck it... suck it, you dirty
          > cunt... you know you love it... ahh, that's it, right there... now use your
          > tongue... oooh yeah, you love the odor of my ass, dontcha... that's my little
          > bitch... now back to the kennel with you.
          Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
          Nawet w dziedzinie przyjemności nie wolno nam akceptować egalitarnych
          kryteriów. To, co sprawia przyjemność świni, jest świńską przyjemnością.
          • Gość: Maria Re: Errata IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 17.09.03, 22:02

Powinno byc:
            Nawet jeżeli jesteś idiotą, staraj się nie być głupi.
    • Gość: blofeld Już niedługo nie będzie co kręcić...może Starą Szkapę? IP: cache:* 17.09.03, 12:23
      • tyciarek Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star 17.09.03, 14:04

--albo "Pszczółkę Maję"

a wszystko w tym samym tandetnym stylu.

.......................................................

• qczi Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star 17.09.03, 14:45
          ja tam nigdy nie ywbacze naszym kochanym rezyserom spiepszenia wiedzmina
          (brodzki)
          i cala ta reszta: olbrychski z szabelka, scorupko w tandetnej peruczce itp est
          zenujace
          no ale ja jestem pokolenie wychowane na hollywoodzkiej szmirze ;P
          • tyciarek Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star 17.09.03, 14:51

• qczi Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star 17.09.03, 14:54
              albo zeby komora zaczela dzwonic ;)))
            • Gość: Ted® Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 15:14
              w krzyzakach to caly pociag, taki z lokomotywa
              • Gość: €uropejka Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 15:41
                Gość portalu: Ted® napisał(a):

> w krz[..]akach to caly pociag [...]

co masz na mysli?
                • tyciarek Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star 17.09.03, 15:49

--Ted sugeruje,ze Juranda Krzyżacy odesłali w pociągu

• Gość: €uropejka Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 16:08
                    tyciarek napisała:

>
                    > --Ted sugeruje,ze Juranda Krzyżacy odesłali w pociągu
                    > .......................................................
                    >
                    > .......................................................

tak, tak, ale Ted cos mowil o libido :))
                    • Gość: Ted® Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 16:27
                      mowilem o obiedzie
                      mylisz obiad z libcostam, jakies pociagi w krzakach widzisz
                      az strach pytac
                      • Gość: €uropejka Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 16:49
                        Gość portalu: Ted® napisał(a):

> mowilem o obiedzie
                        > mylisz obiad z libcostam, jakies pociagi w krzakach widzisz
                        > az strach pytac

a ty libido z lokomotywa,
                        az strach myslec
                        • Gość: zonc Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.awacom.pl 17.09.03, 17:00
                          ..kłócicie się jak stare dobre małżeństwo ;-)

... a co do filmu to chciałem zobaczyć co wy o tym sądzicie, ale nadal prawie
                          nic nie ma... dlatego brak komętarza... a ja poczekam.. ;p
                          • Gość: LJane Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 17.09.03, 17:03
                            Obawiam się, że "komętarza" możesz się nie doczekać ;P

Buzi

PS: Ale wredna jestem, co?
                          • Gość: €uropejka Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 17:07
                            Gość portalu: zonc napisał(a):

> ..kłócicie się jak stare dobre małżeństwo ;-)
                            >
                            >
                            > ... a co do filmu to chciałem zobaczyć co wy o tym sądzicie, ale nadal prawie
                            > nic nie ma... dlatego brak komętarza... a ja poczekam.. ;p

Zonc, na premierze nie bylym (choc gra tam moj ukochany),
                            wiec nie moge ci opisac swoich wrazen.
                            (a dzisiaj jestem klotliwa, bo mnie
                            w Piernikowie od gupkow wyzwal, taki jeden,
                            i to jeszcze po niderl. :((
                            • tyciarek mam odtrutkę 17.09.03, 22:56

• tyciarek errata- znowu to samo 17.09.03, 22:56
                                www2.gazeta.pl/film/1093975,23804,1126784,,,5458547,P_FILMY2.html
                                • tyciarek Re: errata- znowu to samo 17.09.03, 23:01

łoje,ale jestem nie w formie.trzeba lulu.

film ma tytuł "Himalaya".
                                  a jak już stukam, to proszę łaskawie zwrócić uwagę na nazwiska aktorów
                                  biorących udział w filmie. ani jednej upudrowanej,wypacykowanej hollywoodzkiej
                                  gwiazdy.miód !

• Gość: pean Re: errata- znowu to samo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 20:17
                                  a ja sie ciesze , ze wydarzylo sie cos na skale krajowa w naszej
                                  zapyziałej brzydgoszcy - czytajac niektore maile mam
                                  wrazenie ,ze jeszcze wiele potrzeba czasu i wydarzen by podniesc
                                  serdni poziom IQ na forach w sieci....
                                  • tyciarek Re: errata- znowu to samo 18.09.03, 20:31

• qczi Re: errata- znowu to samo 20.09.03, 11:35
                                    Gość portalu: pean napisał(a):

> a ja sie ciesze , ze wydarzylo sie cos na skale krajowa w naszej
                                    > zapyziałej brzydgoszcy - czytajac niektore maile mam
                                    > wrazenie ,ze jeszcze wiele potrzeba czasu i wydarzen by podniesc
                                    > serdni poziom IQ na forach w sieci....

no to po co nam zanizasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka