Gość: zonc IP: *.awacom.pl 16.09.03, 23:26 ..no comments... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joł jestem kul Re: Bydgoska premiera IP: *.hipernet.ras.pl 16.09.03, 23:51 ty lamunie zapierdzielony nie mozesz po polsku-wybrales tak slabe haslo , ze az zal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Bydgoska premiera IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 17.09.03, 00:28 Gość portalu: joł jestem kul napisał(a): > ty lamunie zapierdzielony nie mozesz po polsku-wybrales tak > slabe haslo , ze az zal mi ciebie No cóż, mamy w kraju bogate zasoby nie wykorzystanej energii. Tupet ćwierćinteligentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Bydgoska premiera IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 09:00 Gość portalu: Maria napisał(a): > Gość portalu: joł jestem kul napisał(a): > > > ty lamunie zapierdzielony nie mozesz po polsku-wybrales tak > > slabe haslo , ze az zal mi ciebie > > No cóż, mamy w kraju bogate zasoby nie wykorzystanej energii. Tupet > ćwierćinteligentów. > Dziekuje, Mario! S.J.Lec gora! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Bydgoska premiera IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 17.09.03, 13:24 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: Maria napisał(a): > > > Gość portalu: joł jestem kul napisał(a): > > > > > ty lamunie zapierdzielony nie mozesz po polsku-wybrales tak > > > slabe haslo , ze az zal mi ciebie > > > > No cóż, mamy w kraju bogate zasoby nie wykorzystanej energii. Tupet > > ćwierćinteligentów. > > > > Dziekuje, Mario! S.J.Lec gora! ;) Ja z kolei dziękuję Europejko za przypomnienie autora, który jakże trafnie określił polską rzeczywistość. Niestety ta energia rośnie ze zdwojoną siłą. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nah, u ain't cool Re: Bydgoska premiera IP: *.trojanchecker.com, / *.telcel.net.ve 17.09.03, 20:40 Kneel, slut... that's right, unzip'em... yesss, suck it... suck it, you dirty cunt... you know you love it... ahh, that's it, right there... now use your tongue... oooh yeah, you love the odor of my ass, dontcha... that's my little bitch... now back to the kennel with you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Nawet jeżeli jesteś idiotą, staraj się nie b IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 17.09.03, 21:59 Gość portalu: Nah, u ain't cool napisał(a): > Kneel, slut... that's right, unzip'em... yesss, suck it... suck it, you dirty > cunt... you know you love it... ahh, that's it, right there... now use your > tongue... oooh yeah, you love the odor of my ass, dontcha... that's my little > bitch... now back to the kennel with you. Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Nawet w dziedzinie przyjemności nie wolno nam akceptować egalitarnych kryteriów. To, co sprawia przyjemność świni, jest świńską przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Errata IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 17.09.03, 22:02 Powinno byc: Nawet jeżeli jesteś idiotą, staraj się nie być głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blofeld Już niedługo nie będzie co kręcić...może Starą Szkapę? IP: cache:* 17.09.03, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star 17.09.03, 14:04 --albo "Pszczółkę Maję" a wszystko w tym samym tandetnym stylu. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star 17.09.03, 14:45 ja tam nigdy nie ywbacze naszym kochanym rezyserom spiepszenia wiedzmina (brodzki) i cala ta reszta: olbrychski z szabelka, scorupko w tandetnej peruczce itp est zenujace no ale ja jestem pokolenie wychowane na hollywoodzkiej szmirze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star 17.09.03, 14:54 albo zeby komora zaczela dzwonic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 15:14 w krzyzakach to caly pociag, taki z lokomotywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 15:41 Gość portalu: Ted® napisał(a): > w krz[..]akach to caly pociag [...] co masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star 17.09.03, 15:49 --Ted sugeruje,ze Juranda Krzyżacy odesłali w pociągu ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 16:08 tyciarek napisała: > > --Ted sugeruje,ze Juranda Krzyżacy odesłali w pociągu > ....................................................... > > ....................................................... tak, tak, ale Ted cos mowil o libido :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 16:27 mowilem o obiedzie mylisz obiad z libcostam, jakies pociagi w krzakach widzisz az strach pytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 16:49 Gość portalu: Ted® napisał(a): > mowilem o obiedzie > mylisz obiad z libcostam, jakies pociagi w krzakach widzisz > az strach pytac a ty libido z lokomotywa, az strach myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.awacom.pl 17.09.03, 17:00 ..kłócicie się jak stare dobre małżeństwo ;-) ... a co do filmu to chciałem zobaczyć co wy o tym sądzicie, ale nadal prawie nic nie ma... dlatego brak komętarza... a ja poczekam.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 17.09.03, 17:03 Obawiam się, że "komętarza" możesz się nie doczekać ;P Buzi PS: Ale wredna jestem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Już niedługo nie będzie co kręcić...może Star IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 17:07 Gość portalu: zonc napisał(a): > ..kłócicie się jak stare dobre małżeństwo ;-) > > > ... a co do filmu to chciałem zobaczyć co wy o tym sądzicie, ale nadal prawie > nic nie ma... dlatego brak komętarza... a ja poczekam.. ;p Zonc, na premierze nie bylym (choc gra tam moj ukochany), wiec nie moge ci opisac swoich wrazen. (a dzisiaj jestem klotliwa, bo mnie w Piernikowie od gupkow wyzwal, taki jeden, i to jeszcze po niderl. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek errata- znowu to samo 17.09.03, 22:56 www2.gazeta.pl/film/1093975,23804,1126784,,,5458547,P_FILMY2.html Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: errata- znowu to samo 17.09.03, 23:01 łoje,ale jestem nie w formie.trzeba lulu. film ma tytuł "Himalaya". a jak już stukam, to proszę łaskawie zwrócić uwagę na nazwiska aktorów biorących udział w filmie. ani jednej upudrowanej,wypacykowanej hollywoodzkiej gwiazdy.miód ! ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pean Re: errata- znowu to samo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 20:17 a ja sie ciesze , ze wydarzylo sie cos na skale krajowa w naszej zapyziałej brzydgoszcy - czytajac niektore maile mam wrazenie ,ze jeszcze wiele potrzeba czasu i wydarzen by podniesc serdni poziom IQ na forach w sieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: errata- znowu to samo 20.09.03, 11:35 Gość portalu: pean napisał(a): > a ja sie ciesze , ze wydarzylo sie cos na skale krajowa w naszej > zapyziałej brzydgoszcy - czytajac niektore maile mam > wrazenie ,ze jeszcze wiele potrzeba czasu i wydarzen by podniesc > serdni poziom IQ na forach w sieci.... no to po co nam zanizasz? Odpowiedz Link Zgłoś