kowadelko 18.09.03, 12:17 ktokolwiek zna - ktokolwiek wie ? kowadelko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowadelko Re: szukam taty 18.09.03, 12:55 Może go ktoś widział,po upadku z drabiny ma wgniecione czółko. Tato,gdzie jesteś? Odezwij sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: szukam taty IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 12:57 -wesołe? Eeeee to TEŻ już było. Odpowiedz Link Zgłoś
st.oborowy Re: szukam taty 18.09.03, 13:00 Twoj tatuś zajety jest porządkowaniem w oborze.Trzoda to jego specjalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko Re: szukam taty 18.09.03, 16:19 st.oborowy napisał: > Twoj tatuś zajety jest porządkowaniem w oborze.Trzoda to jego specjalnosc. - ale w jakiej oboze ? pseplasam, ale ja sie seplenie casami.Mam to ze strachu, bo tatko mi da znowu lanie.On tak leje i leje i takie wielkachne locy wtedy lobi i pacsy, cy somsady nie bedom ksycaly na niego. a moze ja mu pomoge w tej loboze ? Tylko nie wiem co tam cseba robic ? kowadelko Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko Re: szukam taty 19.09.03, 11:49 Gość portalu: LJane napisał(a): > -wesołe? - ale gdzie tata ? co robi w tej oborze ? > Eeeee to TEŻ już było. - ale jego nie ma moze widzialas tate ? kowadelko Odpowiedz Link Zgłoś
finka7 Re: szukam taty 19.09.03, 11:50 Potencjalnych ojców "Ci u nas dostatek" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: szukam taty IP: 130.94.107.* 19.09.03, 11:55 Ja moge byc mamom Tylko watrobe gdzies zgubilam dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko Re: szukam taty 19.09.03, 14:17 Gość portalu: radca napisał(a): > Ja moge byc mamom > Tylko watrobe gdzies zgubilam dzisiaj - oj nie mow o watrobie,bo moj tata Kowadlo ja zezre zaraz.Mama mowila,ze jemu to mlotem nie wbije sie tej watroby z glowy. on juz ma takiego jednego stale na watrobie kowadelko Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko Re: szukam taty 19.09.03, 12:27 finka7 napisała: > Potencjalnych ojców "Ci u nas dostatek" ;P - ale ten jest jedyny i drugiego takiego niema ,moze go znacie ? Pan starszy Oborowy cos wie ? kowadelko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: szukam taty IP: *.amb.bydgoszcz.pl 19.09.03, 12:43 Kowadełko, a ja myślę, że Ty już na tyle duży chłopiec (?) jesteś, że poradzisz sobie bez ojca ;) Kiedyś 3eba stanąć na własnych nózkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca [...] IP: *.gen.twtelecom.net 19.09.03, 12:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko Re: szukam taty 19.09.03, 17:13 napewno go nie widzielisie ? taki wielki i ma czolo wgniecione, niektorzy to nawet zartuja,ze by mogl grac za Frankensztajna. Nawet i z charakteru do niego podobny, a jakie talenty ma jeszcze,ze ho ho napewno go gdzies spotkaliscie Mama Kowadlowa juz czeka na niego,by mu nawalic po tym kowadle kowadelko ps. tato Kowadlo nie kryj sie, odezwij sie to ja twoje kowadelko Odpowiedz Link Zgłoś
lokator44 Re: szukam taty 19.09.03, 19:31 kowadelko napisał: > napewno go nie widzielisie ? taki wielki i ma czolo wgniecione, niektorzy to > nawet zartuja,ze by mogl grac za Frankensztajna. > > Nawet i z charakteru do niego podobny, a jakie talenty ma jeszcze,ze ho ho > napewno go gdzies spotkaliscie > Narobił duży chłopiec Atomski w majteczki. > Mama Kowadlowa juz czeka na niego,by mu nawalic po tym kowadle > > kowadelko > > ps. tato Kowadlo nie kryj sie, odezwij sie to ja twoje kowadelko Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko Re: szukam taty 19.09.03, 19:37 lokator44 napisała: > kowadelko napisał: > > > napewno go nie widzielisie ? taki wielki i ma czolo wgniecione, niektorzy > to > > nawet zartuja,ze by mogl grac za Frankensztajna. > > > > Nawet i z charakteru do niego podobny, a jakie talenty ma jeszcze,ze ho ho > > > napewno go gdzies spotkaliscie > > > Narobił duży chłopiec Atomski w majteczki. > > > Mama Kowadlowa juz czeka na niego,by mu nawalic po tym kowadle > > > > kowadelko > > > > ps. tato Kowadlo nie kryj sie, odezwij sie to ja twoje kowadelko - ja wiedzialem,ze tak bedzie i znowu beda go tluc kowadelko Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko Re: szukam taty 19.09.03, 19:42 panie lokatorze 44 a moj tatko Kowadlo mowil,ze ma dwoch kumpli do walki na tego radce a ja widze,ze wy dwa w jednym ? oj ma ten moj tatko talent, tak sie pseinacac raz na atomskiego, raz na tyciego arka, a tutaj lokator z 44 ? tata to ma dobze kowadelko ps. tatko a co ty tam u starsego loborowego robiles ? Odpowiedz Link Zgłoś