intervention 15.07.08, 20:28 Może to niewłasciwe skojarzenie, ale po przeczytaniu przyszła mi na myśl agencja towarzyska:). "Za 20 zł umówią cię na randkę, a za 15 - na spotkanie z osobami o podobnych zainteresowaniach" hahahah :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didisuomi One "w sieci" znajdą ci przyjaciół 15.07.08, 23:33 Tylko wlasciwie za co ludzie maja placic te 20zl? Przeciez osoby o tych samych zainteresowaniach mozna znalesc na kazdym forum, czacie czy portalu spolecznosciowym ZA DARMO. Zrozumialabym jezeli kontrolowali by tych ludzi w jakis sposob, eliminujac potencjalnych gwalcicieli itp. ;) Wtedy placono by za jako takie bespieczenstwo...a tak...pytam za co? Mi to moze nie pachnie jeszcze agencja towarzyska, bardziej biurem matrymonialnym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: One "w sieci" znajdą ci przyjaciół 16.07.08, 10:43 dokładnie mysle ze dziewczeta nie rozumieja do czego wykorzystuje sie fora portale społecznosciowe czy portale randkowe Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Dlaczego brak oferty dla ludzi starszych? 16.07.08, 11:03 Dlaczego brak oferty dla ludzi starszych? Po czterdziestce w Polsce sie umiera?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: Dlaczego brak oferty dla ludzi starszych? 17.07.08, 12:26 > Dlaczego brak oferty dla ludzi starszych? Po czterdziestce w Polsce > sie umiera?!!! Nie, tylko przestaje się orientować w forum i traci kontakt z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
illuminatka One "w sieci" znajdą ci przyjaciół 16.07.08, 10:04 Ja mam doskonały pomysł na wypełnienie inej niszy rynkowej. Chcę założyć portal "Chlebiarnia". Za 15 zł wskażę niedaleki sklep z chlebem, a za 5 zł więcej - z rogalikami. Zakupy pieczywa w formule: Misie-Pysie (tzn. z sexem na końcu) - bez hiva 35 zł, bez gwarancji - 12 zł. W wersji "ideolo" - wybór mszy św. wg poglądu na Matkę Boską - 40 zł. Na razie tylko na Wyżynach. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: One "w sieci" znajdą ci przyjaciół 17.07.08, 07:51 Dobre ;) Zostanę Twoim klientem :) Odpowiedz Link Zgłoś
blazejzej Re: One "w sieci" znajdą ci przyjaciół 26.07.08, 15:30 Proba blysktliwej analogii nietrafiona. Dziewczyny nie informuja o tym, gdzie sa ludzie, tylko umozliwiaja ich poznanie (tego na polskim rynku uslug zdecydowanie brakowalo). A to, ze zwykla opcja randkowa (misie-pysie) kojarzy ci sie tylko z sexem, to juz twoj problem! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy 5+1=6. 16.07.08, 10:32 ",,Piąte koło", czyli ludzie o wspólnych zainteresowaniach. Wybierając tę opcję, dołączymy do pięcioosobowego zespołu osób o podobnych pasjach." Jeśli dołączymy do pięcioosobowego zespołu, to będzie nas już sześcioro. Inna sprawa byłaby, gdyby nas dołączono do czteroosobowej ekipy... Odpowiedz Link Zgłoś
minasz ale po to sa fora 16.07.08, 10:41 wchodzi sie na odpowiednie forum tematyczne i jezeli jest sie z duzego miasta mozna sie umawiac np piłke a jak chce sie isc z kims na basen do sie wchodzinp na cafe gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
webmasternhp Re: nazwa 16.07.08, 13:30 To co napisales, to raz. Dwa - przejrzalem ten serwis i widze, ze z takim wygonaniem serwisu to jest przepis na kompletna klape! Jest to prosta stronka zrobiona w archaicznym HTML'u. I tu przyklad z dzialu OGLOSZENIA Instrukcja obsługi ogłoszeń: * Piszecie maila z treścią ogłoszenia i przesyłacie go na adres TU ADRES INTERNETOWY * Przelewacie na konto Ludziarni (TU NUMER KONTA) 5,00 zł * Wysłane przez Was ogłoszenie umieszczamy na stronie biura i podpisujemy je Waszym mailem * Ogłoszenie będzie pojawiało się na stronie przez miesiąc (chyba, że otrzymamy od Was informację, że jest już nieaktualne) PRZECIEZ TO MOZNA W PELNI ZAUTOMATYZOWAC ZA POMOCA PHP, MYSQL I KTOREGOS Z SYSTEMOW PLATNOSCI ONLINE! Po co tak komplikowac? Ludzie chca zalatwic szybko, sprawnie i przyjemnie. Pol biedy jesli ogloszen bedzie kilkanascie. Ale przy kilkudziesieciu juz sie zaczniecie dziewczyny gubic. Przy kilku tysiacach - niewyrabiac z robota. Powiem tak - idea wydaje sie ciekawa. To czy by sie przyjela zdecyduje rynek, a nie czyjekolwiek wypowiedzi lub przeczucia. Mysle, ze warto sprobowac pod warunkiem, ze zainwestuje sie w odpowiednie oprogramowanie i zrezygnuje sie z dwuznacznie kojarzacego sie adresu internetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: nazwa 17.07.08, 12:32 I wszystko sprowadza się do informatyka, który to wykona. Ponadto zmieni nazwę serwisu na swoją - lepszą. Dalej, udostępni usługi za darmo (zyski z reklam). I tak będzie wyglądał sukces "dziewczyn z socjologii".....jedna z nich może wyjdzie bogato za mąż, za informatyka :D Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Może lepsza nazwa "Lodziarnia" :DDDDD 16.07.08, 22:28 Śmiech na sali :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
simon77.pl Re: Może lepsza nazwa "Lodziarnia" :DDDDD 16.07.08, 23:34 no właśnie ;) ciekawe ile by chciały za "loda" ? :) albo pełne bzykanko ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna A tam! 17.07.08, 13:27 czepiacie się. Mnie podoba się to, ze spróbowały. jasne, lepiej byłoby gdyby siedziały na czyimś forum i marudziły....ach, jak jest źle, ach...jaka nuda, ...ach, co zrobić??? Nie wiem, czy wypali, ale dobrze, ze starczyło odwagi na sam początek. No wreszcie Toruń drgnął! Też fajne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hazudo One "w sieci" znajdą ci przyjaciół 17.07.08, 13:59 Na początku właścicielki zapomniały zarejestrować domenę i pochwaliły się pomysłem. Gość ich podkupił i zaczynały projekt jako Ludziarnia.net. Mało profesjonalne podejście jak na bizneswomen. www.wiadomosci24.pl/artykul/ludziarnia_net_69645.html (przeczytajcie komentarze) Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Tez nie widze sensu... 17.07.08, 15:28 Szympansja kosztuje 48 zł na rok (o ile pamietam), a ma mozliwosci autoprezentacji z dowola iloscia tekstu i zdjec plus rozne dodatkowe gadzety, czat, fora, spotkania itd., oczywiscie wyszukiwarke - i mozna umowic sie na dowolna ilosc randek. Zreszta kontakt nawiazac mozna rowniez przez bezpłatne konto. Gazetowe Cafe tez ma forum, wyszukiwarke i te rzeczy i jest w ogole za darmo, o ile wiem. Tak ze pomysł byłby dobry, ale jakies 10 lat temu... bo teraz po prostu mozliwosci sa inne. Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis One "w sieci" znajdą ci przyjaciół 18.07.08, 07:47 Myślę, że p. studentki zostawiły nadal nie wykorzystane nisze rynkowe do zagospodarowania: osoby poniej dolnego pprogu wiekowego i powyzej górnego. Tu chyba zadziałało auto-zafiksowanie - panie mają zapewne ok. 25 lat, więc poniżej dolnego progu do smarkacze a powyżej zgredy. jednymi i drugimi nie warto się interesować. Ale to błąd. Na starszych można zarobić więcej. Mówiąc poważniej serwis jest na oko rasistowski - dyskryminuje ludzi ze względu na wiek. Jako studentki socjologii powinny chyba sobie zdawać z tego sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
furry Re: One "w sieci" znajdą ci przyjaciół 19.07.08, 10:20 Obstrukcja insługi ze strony: /ciach/ * Piszecie maila z treścią ogłoszenia i przesyłacie go na adres kontakt@ludziarnia.net * Przelewacie na konto Ludziarni (BRE BANK SA 46114010100000515853002013) 5,00 zł * Wysłane przez Was ogłoszenie umieszczamy na stronie biura i podpisujemy je Waszym mailem * Ogłoszenie będzie pojawiało się na stronie przez miesiąc (chyba, że otrzymamy od Was informację, że jest już nieaktualne) /ciach/ i jeszcze: Przypominamy, że na razie działamy w województwie pomorskim i kujawsko-pomorskim. - to chyba jakieś kpiny są :-) Dwie praktykantki GW albo jakieś koleżanki postanowiły zrobić sobie reklamę do swej nędznej strony, bo nikt nie zamawia ogłoszeń (ciekawe dlaczego). Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Artykuł-reklama 19.07.08, 11:59 Rzetelność dziennikarska wymaga, aby przy takich artykułach wyraźnie zaznaczać: "Artykuł sponsorowany" lub "Reklama". Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Artykuł-reklama 19.07.08, 13:36 Kiepska strona, reklama za darmo w GW dzięki znajomościom da pewnie niewiele.. Poza tym pseudo-rasistowskie podejście. Jak mam 37 lat, inteligentny i wysportowany to już nie mam szans? Jak dla mnie to dwie smarkule z gilami pod noskami i bez pojęcia..nie skończę zdania. Ech, polska socjologia schodzi na psy. Pewnie to prywatna szkoła "wyższa" typu: "Wyższa Szkoła Krojenia Pietruszki" w Garwolinie, czesne 4680 zł za semestr. I przepraszam Garwolin, mogła być Włoszczowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
blazejzej Re: Artykuł-reklama 26.07.08, 15:36 Wedlug informacji z netu Wyzsza Szkola Krojenia Pietruszki to Uniwersytet Mikolaja Kopernika w Toruniu. Wystarczy zreszta zauwazyc w jaki sposob dziwczyny sformulowaly swoja oferte. Mimo uslug typowo matrymonialnych na stronie nie pojawily sie serduszka i wyswiechtane slogany o milosci, a zamiast kiczowatych nazw typu "sympatia", "my dwoje", "serenada"... dziewczyny zdystansowaly sie do sprawy "misiami-pysiami". Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Nowy portal "Nasza-Laska" :DDDDDD 20.07.08, 01:23 A wystarczyło tylko literki pozamieniać :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
harypota Re: Nowy portal "Nasza-Laska" :DDDDDD 20.07.08, 08:07 To po czesku, he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyzynyonline One "w sieci" znajdą ci przyjaciół 26.07.08, 17:47 generalnie dla mnie żenada ... jednak życzę im wszystkiego najlepszego w biznesie niech się dziewczyna uda, niech zostaną obrzydliwie bogate ... i szczęśliwe przede wszystkim pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś