Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 14:50 Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów zgodził się na połączenie Grupy Żywiec z browarami Van Pur, Kujawiak i Królewskimi, które kontrolowane są przez austriacki koncern Brau Union. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Déjá vu Re: Kujawiaczek ci nasz IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 06.10.03, 14:58 Wiec au revoir ukochany moj Zywcu, juz kto inny bedzie cie BRAU do ust swych spragnionych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Kujawiaczek ci nasz IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 06.10.03, 15:54 martwie sie... a zywcem tego Zywca wezma czy po krolewsku, bo jak sie kiedys pewien Kujawiak za bary z nim Brau, to niezla jatka z tego wyszla a nie piwo... chlop zywcowi nie przepusci...wiec martwie sie Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Kujawiaczek ci nasz 06.10.03, 19:52 Globalizacja sięgnęła piwa! Ot, co! Unifikacja, uniformizacja, globalizacja, macdonaldyzacja życia, "junk food" i inne zło! Zamordowanie marki (choćby z myszą czy inną amebą czasami). Teraz wszędzie będzie to samo gówno i może (inaczej niż w komunizmie) starczy go dla wszystkich. Howgh! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Kujawiaczek ci nasz IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 06.10.03, 21:48 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów zgodził się na połączenie Grupy > Żywiec z browarami Van Pur, Kujawiak i Królewskimi, które kontrolowane są > przez austriacki koncern Brau Union, ktory przejęty został przez Heineken, ktory w Polsce nie od dzis juz kontroluje Grupę Żywiec.. Naturalne nastepstwo faktow. ..a Kujawiaczka Wam raczej nie ubiją, przynajmniej do czasu, az nie porzuca go lokalni patrioci i nie bedzie sprzedazy.. a swoją drogą - fani Kujawiaka Hende hoch! pijecie toto w Bydzi, czy tylko gadacie?.. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Kujawiaczek ci nasz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 22:24 skoro ci odpowiadam to rece mam nie hoch on juz od dawna nie nasz tylko warszawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Kujawiaczek ci nasz IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 06.10.03, 22:32 Gość portalu: Ted® napisał(a): > skoro ci odpowiadam to rece mam nie hoch > on juz od dawna nie nasz tylko warszawski aaa! to dlatego takie cuda wypisywali na bilboardach.. a ja sie smialem gupi naiwny niedouczony. a to co tam tak na górce se stalo, to wyrwali z ziemi i powieźli na Mazowsze, czy jednak stoi, gdzie stalo?.. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Kujawiaczek ci nasz 06.10.03, 22:24 siki! siki! i jeszcze raz siki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Kujawiaczek ci nasz 06.10.03, 23:02 t.king napisał: > siki! siki! i jeszcze raz siki!!! Łżesz! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Kujawiaczek ci nasz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 08:23 Losem Kujawiaka się nie przejmuję, bo po jego spożyciu zwyczajnie boli mnie głowa. Szkoda, że nie jest taki na co dzień, jak przygotowują go na targi. Miałem okazję go skosztować na Poldrinku, smakował rewelacyjnie. A ogólnie polskie piwa to obecnie sztucznie pędzone jedno wielkie badziewie Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś