Dodaj do ulubionych

REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 11:54
Opowieści redaktor Czajkowskiej sięganęły już nie tylko granicę absurdu, ale
dna w najgorszym wydaniu brukowym. Kapitan Klos przy niej to leszcz. ONA wie,
że Gąsiorek sypie, i wiedział , że aresztją komendanta (w policji nie
wiedzieli, Gąsiorek wiedział) i kazał złodziejom wykraść dokumenty z firmy.
Ciekawe jak ich zawiadomił, pewnie wysłał im faks z celi. Złodzieji nie
znaleziono, ale ONA wie, na czyje polecenie działali, bo pewnie ma kontakty ze
światem przestępczym. ZGROZA! Mógł np. przez adwokata kazać je zabrać normalnie
z firmy ( o ile takowe były), ale nie, faksem kazał zabrać włamywaczom. Ciekaw
po co miałby Gąsiorek sypać komendanta. Dla średnio rozumnego to absurd, bo
przecież nikt nie będzie zeznawał przeciw sobie ! ONA jednak wie
lepiej.Słyszałem w tvb, że przeszukania u Gasiorka podczas aresztowania
komendanta nie było, ale to dlatego, że ONA powiadomiła lublinian, że nie mają
czego szukać, bo Gąsiorek kazał w nocy już wszystko zabrać.LOGICZNE? Był już
kiedyś taki redaktor, co to wszystko wiedział o przestępczości najlepiej.
Nazywał się Kriese, a potem okazało się, że pracował od dłuższego czasu w
UOP.Też mogę napisać, że ONA jest tajnym współpracownikiem zarejestrowanym pod
nr 10887\96 o kryptonimie CZAJA, no i co? NIC. Normalny w to nie uwierzy, choć
kto wie. Była już kiedyś wielka afera z szefem drogówki Zdzisławem
Krakowiakiem. ONA zrobiła z niego gangstera, a potem sie okazało, że chłop
niewinny. I co, był artykuł na pierwszej stronie, że się pomylili? Prokuratorzy
z Lublina zatrzymali ostatnio szefa policji z Białej Podlaskiej, pewnie też
kradł razem z Gąsiorkiem, bo przecież jest wątek lubelski. A tak poważnie, to
od w sumie poważnej gazety, można by oczekiwać poważnego podejścia do tematu, a
nie szukać sensacyjnych wątków w najgorszym stylu. Według Czaji wszyscy to
kurwy, złodzieje, oszuści, malwersanci. I to wszyscy bez wyjątku. Oprócz niej
oczywiście.DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolek Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.pl 14.01.02, 13:51
      Ech, to nie jedyna "fantastyczna" z GW.
      A niejaki Karol Dolecki? Kiedys to byla wschodzaca gwiazda, ale
      chlopaczek sie poslizgnal, bo napisal jakis rewelacyjny material o
      przestepczosci zorganizowanej (juz nie pamietam, o czym).
      Po czasie okazalo sie, ze rozmawial tylko z jednym czlowiekiem, ktory
      opowiedzial mu jakas bajeczke (wczeniej bajkopisarz ten odwiedzal tez
      inne redackej, ale one bajek nie drukuja).
      Sprawe ujawnil bodajze super express i od tego czasu mistrz piora
      Dolecki Karol pracuje w oddziale torunskim, ale zajmuje sie proza zycia.
      W jego zyciu nie ma juz miejsca na fantastyke.
      • Gość: tytus Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 15:37
        Zaraz, zaraz, GW miała wielu wybitnych specjalistów od przestpczości w naszym
        mieście. Pamiętamy WYBITNEGO DZIENNIKARZA ŚLEDCZEGO, niejakiego Jarosława
        Kopća. Teraz ponoć za "zasługi w oczernianiu wszystkich i wszystkiego"
        przeniesiono go do działu promocji GW w Bydgoszczy. Ciekawe, gdzie trafi
        Redaktor Czajkowska, bo o jej koledze Kowalskim, to jak na razie nie można sie
        wypowiadać redaktor.Przed tym to jeszcze daleka droga, choć przy takich
        nauczycielach, to kto wie?
    • Gość: fin Nie przesadzaj BRUNER IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.01.02, 17:53
      Również czytałem artykuł, o którym mówisz i jakos zupełnie nie mogę się z Tobą zgodzić.
      Autorzy tego artykułu może i snuli trochę domysłów, ale są to domysły oparte na faktach, a nie
      "science fiction".

Gość portalu: wyborca napisał(a):
      > ONA wie, że Gąsiorek sypie, i wiedział , że aresztją komendanta (w policji nie
      > wiedzieli, Gąsiorek wiedział)

Oczywiscie, że mógł to wiedzieć, bo wiedział, co sam powie prokuratorowi i mógł być pewien, że
      po usłyszeniu tego policja dobierze się Kocińskiemu do d...

> Ciekawe jak ich zawiadomił, pewnie wysłał im faks z celi.

Twierdzisz, że z więzień i aresztów nie przedostają się "na zewnątrz" informacje????? Chyba nie
      wiesz, w jakim kraju żyjesz i brak ci poczucia rzeczywistosci.

>Mógł np. przez adwokata kazać je zabrać normalnie
      > z firmy ( o ile takowe były), ale nie, faksem kazał zabrać włamywaczom.

Tylko wtedy policja mogłaby zażądać od adwokata brakujących dokumentów i ten by musiał je
      wydać. A tak, "niem ma, złodzieje ukradli".

> Ciekaw po co miałby Gąsiorek sypać komendanta. Dla średnio rozumnego to absurd, bo
      > przecież nikt nie będzie zeznawał przeciw sobie !

A pomysl kolego, może prokuratura za te ze zeznania cos Gąsiorkowi obiecała? Może np.
      wyroczek w zawieszeniu?

> Prokuratorzy z Lublina zatrzymali ostatnio szefa policji z Białej Podlaskiej, pewnie też
      > kradł razem z Gąsiorkiem, bo przecież jest wątek lubelski.

Tylko różnica jest w tym, że Biała Podlaska leży w woj. Lubelskim, więc na terenie działania
      prokuratury apelacyjnej w Lublinie. Bydgoszcz zas, leży w zupełnie innym województwie, co
      wskazuje, że sprawy Tomasza G. i Romana K. są niewątpliwie powiązane.

> Według Czaji wszyscy to kurwy, złodzieje, oszuści, malwersanci. I to wszyscy bez wyjątku.
      > Oprócz niej oczywiście.

To już sobie sam wymysliłes. Z artykułu nic takiego nie wynika, autorzy pisali nie o "wszystkich" i
      do tego "bez wyjątku" tylko o panach TG i RK.
      Pozdr
      • Gość: wyborca Re: Nie przesadzaj BRUNER IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 19:34
        A to fajnie kolego Bruner. Myślałem, że Czajkowska ma informację tylko od
        złodzieji, bo przeciez wie po co okradli Gąsiorka. Ale ona jako jedyna w Polsce
        jest informowana przez Prokuraturę Lubelską o śledztwie. Nikt nic nie wie, a
        ONA wie. Do dupy z taką prokuraturą, która zamiast trzymać gębę na kłódkę dla
        dobra śledztwa wszystko klepie Czajkowskiej !!! Bruner, nie bądź na siłę
        bardziej śmieszny niż doktor Wattson w spódnicy z GW. Źle się dzieje kiedy
        deler zamiast handlować autami oszukuje, a policjant, który go ma łapać, kryje
        jego szfindle. Ale to wcale nie znaczy, że dla potrzeb sensacji w poważnej bądź
        co bądź gazecie muszę czytać takie bzdury. Tak jak na delera i komendanta czeka
        sąd, na Czajkowską powinien czekać sąd prawości dziennikarskiej. Ale dla niej
        jest to rzecz zupełnie obca i to jest główny problem zagadnienia, kolego
        Bruner!!!!!!!!!!
        • Gość: wyborca Re: Nie przesadzaj BRUNER IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 19:43
          Pisałem przed chwilą oczywiście do Fina. Z tekstu wynika, że to wcale nie
          ułomek intelektualny, ale mam nadzieję, że się na studia dziennikarskie nie
          wybiera. Pozdrawiam
        • Gość: fin Re: Nie przesadzaj BRUNER IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.01.02, 17:21
          > Myślałem, że Czajkowska ma informację tylko od złodzieji, bo
          > przeciez wie po co okradli Gąsiorka.

Czajkowska i Kowalski (nie wiem, dlaczego pomijasz drugiego współautora artykułu, czyżby tylko
          Czajkowska leżała Ci "na wątrobie"?), połączyli pewne fakty, i z dużym prawdopodobieństwem
          można powiedzieć, że mają rację.

> Ale ona jako jedyna w Polsce jest informowana przez Prokuraturę
          > Lubelską o śledztwie. Nikt nic nie wie, a ONA wie.

No, bez przesady. Tak się składa, że zawsze, w miarę możliwosci, oglądam dziennki na wszystkich
          kanałach telewizyjnych (owszem, jest to pewne zboczenie, ale któż z nas jest całkiem normalny) i
          we wszystkich sprawa bydgoskiego komendanta była jedną z najważniejszych poruszanych
          tematów, i prawie wszyscy łączyli tą sprawę ze sprawą TG. Więc nie było tak, że wiedzieli tylko
          autorzy artykułu w "Regionalnej".

> Ale to wcale nie znaczy, że dla potrzeb sensacji w
          > poważnej bądź co bądź gazecie muszę czytać takie bzdury.

Zdarzenia, opisane w tym artykule "trzymają się kupy" i wyglądają logicznie. Nie wiem (Ty
          również zapewne nie wiesz) ile z tego pochodziło od informatorów i innych źródeł, a ile to
          domysły (jesli takowe wogule były). Być może przekonamy się o tym za jakis czas.
          Dla mnie artykuł jest logiczny, doskonale pasuje do informacji, które podały inne media i nie
          mam autorom nic do zarzucenia.

> Tak jak na delera i komendanta czeka sąd,

Optymista z Ciebie. Obawiam się że jesli nawet przed sądem staną, to wykręcą się sianem,
          (czytaj wyrokiem w zawieszeniu, tak jak TG na ostatniej rozprawie).

Pozdr

• Gość: wyborca Re: Nie przesadzaj BRUNER IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 03:51
        Fin, i co obrońco poszkodowanej redaktor, nie jest Ci po dwóch dniach i nowych
        faktach trochę. Napisz coś budującego o Czaji, bo się dziewczę jeszcze bez
        twojego wsparcia bezie zamartwiać.
      • Gość: analityk Re: Nie przesadzaj BRUNER IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 00:08
        Gość portalu: fin napisał(a):

> Również czytałem artykuł, o którym mówisz i jakos zupełnie nie mogę się z Tobą
        > zgodzić.
        > Autorzy tego artykułu może i snuli trochę domysłów, ale są to domysły oparte na
        > faktach, a nie
        > "science fiction".
        >
        > Gość portalu: wyborca napisał(a):
        > > ONA wie, że Gąsiorek sypie, i wiedział , że aresztją komendanta (w policji
        > nie
        > > wiedzieli, Gąsiorek wiedział)
        >
        > Oczywiscie, że mógł to wiedzieć, bo wiedział, co sam powie prokuratorowi i mógł
        > być pewien, że
        > po usłyszeniu tego policja dobierze się Kocińskiemu do d...
        >
        >
        > > Ciekawe jak ich zawiadomił, pewnie wysłał im faks z celi.
        >
        > Twierdzisz, że z więzień i aresztów nie przedostają się "na zewnątrz" informacj
        > e????? Chyba nie
        > wiesz, w jakim kraju żyjesz i brak ci poczucia rzeczywistosci.
        >
        >
        > >Mógł np. przez adwokata kazać je zabrać normalnie
        > > z firmy ( o ile takowe były), ale nie, faksem kazał zabrać włamywaczom.
        >
        > Tylko wtedy policja mogłaby zażądać od adwokata brakujących dokumentów i ten by
        > musiał je
        > wydać. A tak, "niem ma, złodzieje ukradli".
        >
        >
        > > Ciekaw po co miałby Gąsiorek sypać komendanta. Dla średnio rozumnego to ab
        > surd, bo
        > > przecież nikt nie będzie zeznawał przeciw sobie !
        >
        > A pomysl kolego, może prokuratura za te ze zeznania cos Gąsiorkowi obiecała? Mo
        > że np.
        > wyroczek w zawieszeniu?
        >
        >
        > > Prokuratorzy z Lublina zatrzymali ostatnio szefa policji z Białej Podlaski
        > ej, pewnie też
        > > kradł razem z Gąsiorkiem, bo przecież jest wątek lubelski.
        >
        > Tylko różnica jest w tym, że Biała Podlaska leży w woj. Lubelskim, więc na tere
        > nie działania
        > prokuratury apelacyjnej w Lublinie. Bydgoszcz zas, leży w zupełnie innym wojewó
        > dztwie, co
        > wskazuje, że sprawy Tomasza G. i Romana K. są niewątpliwie powiązane.
        >
        >
        > > Według Czaji wszyscy to kurwy, złodzieje, oszuści, malwersanci. I to wszys
        > cy bez wyjątku.
        > > Oprócz niej oczywiście.
        >
        > To już sobie sam wymysliłes. Z artykułu nic takiego nie wynika, autorzy pisali
        > nie o "wszystkich" i
        > do tego "bez wyjątku" tylko o panach TG i RK.
        Ty fin, a tak po 10 dniach nie jest ci trochę głupio jak patrzysz na te swoje
        analizy sprzed paru dni. widzisz jak można omamić takich jak ty, naopowiada ci
        taka czajkowska z kowalskim troche bzdur i już wierzysz we wszystko jak dziecko.
        Kup sobie dzisiejszą gazete, znowu piszą o zarzutach przeciw komendantowi. musisz
        w nie wierzyc, przecież piszą twoi wspaniali detektywi z GW, są troche inne jak
        tydzień temu, ale to u nich normalka. powiedz chłopie, że trochę ci głupio!

• Gość: mika Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 11:14
      Dlugo zastanawiałam się czy zabrac glos w tej kwestii. Mam nadziej, ze będzie
      brzmiał czysto.Bede mowic do wyborcy.Zastanawiam sie jaki cel mial autor (czyt.
      wyborca).Jezeli Twoim celem bylo osmieszenie i zdeprecjonowanie pracy M.
      Czajkowskiej, to gratuluje. Jednak, Twoje opinie mogly trafic do malowiedzacych
      w tej kwestii.
      Zadaniem dziennikarza jest informowac.Tak tez Czajkowska robi.To jest jej
      praca. Jej teksty sa pozbawione komentarzy.To TY wyborco stales sie
      komentatorem dolnych lotow dziennikarskich.Wspolczuje.
      I nie udawaj takiego niewiniatka, ze nie wiesz, ze znaczna liczba biznesmenow
      lub osob dobrze uposazonych w Bydgoszczy, to ludzie bez skazy. Im wiecej w
      Tobie winy, tym rzucasz kamieniami wiekszego kalibru...
      Dziwnie sie sklada, ze w moim otoczeniu, choc uczciwie place podatki i szlag
      mnie trafia kiedy inni tego nie robia, az roi sie od osob ...przestepcow w
      bialych kolnierzykach.Ja wiem, ze oni sa zwyklymi zlodziejami.Jednak oni mysla,
      ze ja nie wiem. I jakos przelykam te zabe, mowiac im : czesc, jak leci,
      swietnie wygladasz...(chociaz wiem, ze 3 miesiace siedziala w areszcie na
      Walach).
      Czy wedlug Ciebie wyborco mam konatakt ze swiatem przestepczym? Czy tez moze
      nie?
      Tak wiec mozesz obrazac, pluc i naigrywac sie ze sztuki dziennikarskeij, jaka
      reperezentuje Czajkowska. Ja uwazam, ze jej zadaniem jest informowac i to
      zadanie wykonuje, czasami tracac , po drodze, znajomych: owieczki w wilczej
      skorze.
      Tak trzymaj Malgorzata!
      • Gość: atomski Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 11:40
        Ale manto . Sprowokowaliście mnie do przyjrzenia się ww. pani redaktor .
        Tyle uczucia wywołuje naprawdę ktoś nietuzinkowy .
      • Gość: Lolek Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.pl 15.01.02, 16:12
        Odniose sie tylko do sformulowania "jej teksty sa pozbawione
        komentarzy".
        Nie zgadzam sie. Jej teksty sa czesto jednym wielkim komentarzem i
        dywagacja, choc z drugiej strony nie mozna jej odmowic dobrego
        warsztatu. Ale od czasu do czasu traci u mnie to, co zyskuje sobie
        naprawde dobrymi i newsowymi informacjami.
      • radca Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA 15.01.02, 17:41
        Rowniez dodam:

Malgosiu tak trzymaj :)))

i nie daj sie.

radca
      • pus Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS 15.01.02, 21:48
        Tak, zgadzam się z tym co napisałaś. To już tylko do sztuki można zaliczyć a
        nie do dziennikarstwa...
        • blondynka Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS 15.01.02, 22:55
          Radco drogi, czy ty też masz wrażenie, ze wyborca i paru innych odwiedzających
          ten wątek pod tymczasowymi nickami próbuje załatwić jakieś prywatne interesy?
          Może to nie red. Czajkowska specjalizuje się w tekstach na zlecenie?
      • Gość: wyborca Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 00:18
        zerknąłem na twój głos po dziesięciu dniach. no i co jak się czujesz, dalej
        uważasz za swoje bożyszcze red czaj? troche sie okoliczności zmieniły, z
        komendantem nie zadawał sie diler mercedesa tylko toyoty. fajnie, napisz do
        czajkowskiej, żeby ci uprzedzała jak będziecię wpuszczać w maliny. pozdrawiam
    • Gość: 0000007 [...] IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 00:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kpt żbik [...] IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 00:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kpt żbik Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 13:10
        Ciekawy jestem, dlaczego usunięto moją informację dotyczącą Czajkowskiej o jej
        bracie i jego występach motoryzacyjnych. Mice odpowiadam, że adres GW nie musi
        dostawać od tpsa, sam im mogę dać. Chociaż to nielegalne, ale co to dla GW.
    • Gość: mika Do wyborcy i kpt żbika-nagroda za głuptę IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 11:48
      Głupi nie wie, że jest głupi. W nagrodę Redakcja Wyborczej otrzyma Twoj adres w
      tepsie.Czy nie wiesz, ze chociaz jestes "anonimowy" na niby, to Twoje
      połączenie jest rejestrowane? Każdy , nawet głupi odpowiada za swoje
      słowa.Nawet pomrocznośc jasna Ci nie pomoże. :))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: atomski Re: Do wyborcy i kpt żbika-nagroda za głuptę IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 13:00
        mika ty masz jaja !!!
        Jakbym preferował kobiety z jajami ,to bym się w Tobie zakochał .
        Na zabój . I dotarłbym pod Twój balkon śpiewać serenady ,bo Twój IP jest tak
        samo anonimowy jak innych :)))

Na razie nie przyjrzę się głównej bohaterce tego wątku ,bo macam ,co potrafią
        inni (chwilowe znudzenie GW ).
      • Gość: cudak Re: Do wyborcy i kpt żbika-nagroda za głuptę IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 13:30
        ty,jak jesteś taki detektyw, to dlaczego raz sie podpisujesz mikka, a raz
        kottka, nudzisz sie w tej waszej redakcji, to podłub sobie w nosie
      • Gość: Gerwazy Re: MIKA - dziennikarz wyborczej IP: 192.168.1.* 18.01.02, 14:10
        Gość portalu: mika napisał(a):

> Głupi nie wie, że jest głupi. W nagrodę Redakcja Wyborczej otrzyma Twoj adres w
        >
        > tepsie.Czy nie wiesz, ze chociaz jestes "anonimowy" na niby, to Twoje
        > połączenie jest rejestrowane? Każdy , nawet głupi odpowiada za swoje
        > słowa.Nawet pomrocznośc jasna Ci nie pomoże. :))))))))))))))))))))))))))))

Rozumiem, że broni Pan koleżanki z pracy. Ale czy nie wydaje się Panu, że
        niedługo prokuratura dobierze się do pani Czajkowskiej????
        • Gość: Mika Re: MIKA - dziennikarz wyborczej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 20:51
          Gość portalu: Gerwazy napisał(a):

> Gość portalu: mika napisał(a):
          >
          > > Głupi nie wie, że jest głupi. W nagrodę Redakcja Wyborczej otrzyma Twoj ad
          > res w
          > >
          > > tepsie.Czy nie wiesz, ze chociaz jestes "anonimowy" na niby, to Twoje
          > > połączenie jest rejestrowane? Każdy , nawet głupi odpowiada za swoje
          > > słowa.Nawet pomrocznośc jasna Ci nie pomoże. :))))))))))))))))))))))))))))
          >
          PANIE GERWAZY NIC PAN NIE ROZUMIE>>>
          PO pierwsze jestem kobietą-ponoć stuprocentową :)))))))).
          Po DRUGIE praca w gazecie codziennnej jest dla mnie zbyt stresujaca-stad nie
          pracuje w GW. A gdziez bym miala czas na tworcze proznowanie :)))),
          Po trzecie Pani Czajkowska, w co nie watpie ma czyste sumienie, więc dlaczego
          miałaby sie obawiac prokuratury, ktora sie nia zajmuje.
          Po czwarte uważam , ze sa ciekawsze tematy, niz ten. Sądze, ze watek z RED.
          Kowalskim jest ciekawszy.Mlody chlop jest i robotny...no i jeszcze nagrody
          dostaje ;)

> Rozumiem, że broni Pan koleżanki z pracy. Ale czy nie wydaje się Panu, że
          > niedługo prokuratura dobierze się do pani Czajkowskiej????
          To tymczasem Panie Gerwazy,
          buziaki:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

• Gość: kpt żbik Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 13:22
      No i co obrońcy Naszego Klosa w spódnicy? Dzisiaj na drugiej stronie jest
      malutkie sprostowanko, że pan Bokiej nie prowadził żadnych interesów z rodziną
      Kocińskich. Czaja się pomyliła, ale to pryszcz. Okazuje się, że w zarzutach
      postawionych komendantowi, nie ma spraw związanych z Gąsiorkiem. Pomyliła ta
      szołmenka dilera Mercedesa z dilerem Toyoty. Fakt, obaj byli z Brzozy. ZGROZA!
      Jak ma jaja, to niech walnie tytuł "POMYLIŁAM SIĘ" A miało być tak fajnie,
      Gąsiorek sypie komendanta, Bokiej to łapserdak ( przepraszam zainteresowanych-
      tak pewnie myśli o nich Czaja) razem z łapserdakiem Rogackim kantowali pewnie
      do spółki z komendantem. Tak wygląda chory scenariusz naszej dzielnej
      redaktorki. no i co na to nasz dzielny analizator twórczości dziecięcia
      heroldowego.
      • Gość: fin Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.atr.bydgoszcz.pl 16.01.02, 14:17
        Gość portalu: kpt żbik napisał(a):
        > Okazuje się, że w zarzutach
        > postawionych komendantowi, nie ma spraw związanych z Gąsiorkiem. Pomyliła ta
        > szołmenka dilera Mercedesa z dilerem Toyoty. Fakt, obaj byli z Brzozy. ZGROZA!

Sznowny kapitanie. Zamiast się podniecać początkowymi zdaniami dzisiejszego artykułu, może
        bys tak doczytał go do końca?? Ale nie, bo to nie pasuje do Twojego zdania w tej sprawie. A
        dalej możesz przeczytać zdanie prokuratury lubelskiej na ten temat. I o dziwo, potwierdza się to,
        co autorzy napisali w poniedziałkowym artykule.
        Pozdr
        • Gość: glina Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 23:47
          Tak się przyjrzałem tej dyskusji i myślę, że nikt nie docenia prawdziwych
          pomysłodawców tej groteski. Jedną z prawdopodobnej wersji może byc utajniony
          policjant lub grupa, która uznała za stosowne odstrzelić komendanta. Nikt mi
          nie powie, że o nieprawidłowościach w działaniu pana komendanta przed paroma
          laty, jego koledzy policjanci nie wiedzieli.Wiedzieli i jestem pewny, że gdby
          Roman K. nie wychylił się ze swojego dotychczasowego pokoju, to doczekał by w
          wydziale do zwalczania przestępczości gospodarczej spokojnie do niedalekiej
          emerytury. A tak wpuszczono szczura prokuraturze i oczywiście red "Czajce",
          która jak jej koledzy ze stadka wyborczej "łyknęli" temat jak pelikany.
          Gratulacje, redaktorzy,każdy w policji wie, że najprościej wpuścić w maliny
          można was. Teraz zobaczymy, co z tej afery na skalę światową zostanie w
          najbliższym czasie. Wiadomo już, że jak to często bywa nie do końca jest jak
          piszecie. Sami wiecie ile macie rozpraw sądowych w toku, a ile jeszcze was
          czeka. Ciekawe, kiedy doczekamy czasów, że za beztroskie pomówienie będzie
          można żądać wysokich odszkodowań. To jedyny sposób na dziennikarzy, którzy nie
          do końca pracują z poczuciem odpowiedzialności za słowo. A przy okazji,
          prokuratorzy decydujący się zatrzymywać osoby publiczne, powinni podać do
          wiadomości publicznej przyczyn takiego kroku. Niedomówienia powodują taki
          mętlik informacyjny i naginanie faktów do woli. Kto np. będzie pamiętał za parę
          dni, że Gąsiorek sypnął swojego dobroczyńcę komendanta(skruszał w ciężkim
          więzieniu)i przy okazji zlecił złodziejom okraść swoje biuro w celu wyniesienia
          kompromitujących dokumentów jak pisała red Czajkowska. Nie ma nic gorszego w
          naszych ciężkich czasach pomówić kogoś o donoszenie, bez względu na
          sytuację.Lekko to co niektórym przychodzi. Podobnie postępuje redakcja z prof
          Nowakiem. Podrobił podpis i postąpił fatalnie. Ale nie jest to powód, żeby
          systematycznie człowieka niszczyć w sposób zasadniczy. Wydaje mi się, że prof
          powinien popełnić publicznie samobójstwo na Starym Rynku, to może by to
          redakcję satysfakcjonowało. Skąd tyle żółci i zawiści, w gazecie, która ma
          zupełnie inny rodowód. Ale to już inny temat
          • Gość: Julik Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 00:57
            Powiedziałbym, że "Herold Tribune" zawsze gustowało w kiepskich opowiadaniach
            kryminalnych, wielokrotnie wznawianych w celu wypełnienia kolumn tekstem.
            Pisaliśmy już o tym. I o nowym wizerunku też. Że jest zły, słaby i upodabnia GW
            regionalne do szmacianych tygodników.
            Popraw się GAZETO!
            • Gość: wyborca Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 03:47
              No proszę, właśnie na stronie bydgoskiej przeczytałem oświadczenie w sprawie
              zarzutów do komendanta. Jakoś nie widzę nic o Gąsiorku, prawda Czaja? Fajnie,
              może przeproś, że się pomyliłaś, albo w nocy ci się to wszystko przyśniło i to
              skruszenie Gąsiorka i te włamania nakazane przez zatrzymanego. Teraz się
              jeszcze okazało, że jak przyjechali po komendanta, to wcale nie robili
              przeszukania u delera w Mercedesa tylko Toyoty. Ale to tylko przecież 300
              metrów obok !!! I co tam obrońcy warsztatu i sztuki dziennikarskiej dzielnej
              Pani redaktor i jej przydupasa Kowalskiego,w GW nie wiedząc czemu nazywanego
              też redaktorem. No zobaczymy, czego sie jeszcze dowiemy w najbliższych dniach.
              • Gość: kpt żbik Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 23:45
                temacik jakby ucichł, a tu czytam, że prokuratura potwierdza zarzuty dla
                komendanta, które ujawniła Gazeta. Tylko, dalej jakoś nie widzę, aby ktoś się
                przyznał, że dali cynk czajkowskiej, że chodzi o dilera z Brzozy, a ta
                oczywiście oskarżyła na łamach Gąsiorka. Teraz wiemy, że nie chodziło o niego
                tylko o dilera z Brzozy, tylko innej marki -Toyoty !!! A już czytaliśmy, że
                Gąsiorek sypnął komendanta, bo się skruszył w ciężkich warunkach więziennych,
                zlecił włamanie do swojego biura, komendant dawno temu krył jakieś jego sprawy
                i tym podobne bzdury. Gąsiorek to niezły wichłacz, ale to jeszcze nie upoważnia
                Czajkowskiej do robienia z niego dla jakiś swoich celów łapserdaka, kanali i
                kapusia. Manipulują tymi cudakami z Wyborczej jak chcą. Oni piszą bzdety, do
                których po paru dniach sie wstydzą przyznać. Mimo, że ten cały Gąsiorek to
                niezły typek, to trochę mi go żal, że nie może się bronić przed takim czymś jak
                Czajkowska. Pierwszy lepszy student z pierwszego roku prawa, wygrał by w
                imieniu wichłacza Gąsiorka sprawę o zniesławienie. No i co powiedzą obrońcy tej
                wspaniałej dziennikarki. Czytałem trochę wyżej, jak to jest cacy. Nikomu nie
                życzę w życiu , żeby napotkali na swojej drodze ludzi pokroju czajkowskiej,
                która uważa, że tylko dla swoich niewiadomych celów, może z człowiekiem zrobić
                co chce.Nawet zeszmacić go do reszty. Bywało już tak w historii, ale potem
                okazywało sie, że jest odwrotnie. Krótko mówiąc bydgoski dodatek sięga dna,
                dziwię się tylko dlaczego w tak dobrej bądź co bądź gazecie toleruje się
                bydgoskich cudaków. Dzisiaj czaja pewnie z zazdrości gryzie łapki, bo jej
                koledzy z łodzi odkryli naprawdę ważną aferę w pogotowiu, tylko chodzili przy
                tym długo i temat wybadali dokładnie. więc i efekt jest piorunujący. A u Czaji
                tylko frustracja, że dała się wpuścić w liny.
        • Gość: kpt żbik Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 00:28

> Gość portalu: kpt żbik napisał(a):
          > > Okazuje się, że w zarzutach
          > > postawionych komendantowi, nie ma spraw związanych z Gąsiorkiem. Pomyliła
          > ta
          > > szołmenka dilera Mercedesa z dilerem Toyoty. Fakt, obaj byli z Brzozy. ZGR
          > OZA!
          >
          > Sznowny kapitanie. Zamiast się podniecać początkowymi zdaniami dzisiejszego art
          > ykułu, może
          > bys tak doczytał go do końca?? Ale nie, bo to nie pasuje do Twojego zdania w te
          > j sprawie. A
          > dalej możesz przeczytać zdanie prokuratury lubelskiej na ten temat. I o dziwo,
          > potwierdza się to,
          > co autorzy napisali w poniedziałkowym artykule.
          > Pozdr
          ZRÓB MI PRZYJEMNOŚĆ I POWIEDZ FIN, ŻE PO TYCH KILKU DNIACH TROCHĘ CI GŁUPIO, ŻE
          DAŁES SIE WPUŚCIĆ W KANAŁ Z TYM KOMENDANTEM I GĄSIORKIEM PRZEZ REDAKTORÓW Z
          GW.UWAŻAJ, BO JAK W TAKICH SPRAWACH DAJESZ SIE WPUSZCZAĆ, TO JAK SOBIE DASZ RADĘ
          W TYCH OKRUTNYCH CZASACH, BIEDAKU. [POZDRAWIAM
          • Gość: kgb Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 00:20
            Wy się Żbik tak nie frustrujcie- bo głupio wyglądacie. Lepiej jakieś ziółka
            weźcie Żbik na wstrzymanie. Bo smrodek za Wami się ciągnie w całej okolicy.
            • Gość: kpt żbik Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 13:38
              KGB masz chyba rację, trza wziąć ziółka i zejść z tematu, bo się chyba
              wyczerpał.Pozdrawiam.
              • Gość: Kowal Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 19:31
                "Czajka"! Czytałaś i ten Twój szef "Głuchy" co niejaki Lewandowski w
                prawdziwej "Gazecie Pomorskiej" napisał o komendancie K.? To jest prawdziwe
                dziennikarstwo. Wreszcie wiem o co chodzi. "Głuchy"! Działasz w tle? Takiś
                mądry!? Posługujesz się ...klobiecą naiwnością? "Czajka" idź po rozum do głowy.
                • Gość: janusz Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 00:44
                  przypadkowo trafiłem na ten wątek, ale chyba się już wyczerpał
                  • Gość: czujny Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 00:32
                    A znacie nowość. Pani red Czajkowska, miała mieć postawiony zarzut przez
                    prokuraturę w Lublinie, za, jeśli dobrze spamietałem, upublicznienie tajemnicy
                    śledczo- operacyjnej. Jednak dziwnym trafem odstąpiono od tego zamiaru. Może
                    sie koleżanka czajkowska wypowie na ten temat, co ? No jak tam Pani Gosiu
                    prawda to, czy tylko domniemanie ?
                    • radca Re: PRZESTEPCY zawsze beda narzekac i kto jeszcze 01.02.02, 00:45
                      Tych UPUBLICZNIEN -to sie boja PRZESTEPCY I PROKURATORZY.Jak wtedy mozna
                      ZATUSZOWAC PRZESTEPSTWA ? To dla PRZESTEPCOW I TYM POMAGAJACYM -beda zawsze
                      NIEWYGODNI DZIENNIKARZE.

Skad my to znamy ?

radca
                      • Gość: czujny Re: PRZESTEPCY zawsze beda narzekac i kto jeszcze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 02:26
                        radca, ty chyba spadłeś z choinki. nie chodzi o gnebienie dziennikarzy, tylko o
                        ich świadomość i odpowiedzialność za słowo pisane. Nie zawsze wiedza operacyjna
                        zbierana przez różnego rodzaju donosicieli jest wiedzą dowodową. Ot i wszystko
                        radco.
                  • Gość: gość Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 02:31
                    Oj nie wyczerpie się nigdy, nie przy tej ekipie harcerzy z GW
                    • Gość: wyborca Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 00:02
                      Pani Gosiu, jestem niepocieszony. Kowalski Panią prześciga, czekam na nowości z
                      pani strony.
                      • Gość: klasista Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 20:42
                        Co wy z tą Gosią. Jak pamiętam, że szkoły podstawowej, to Czajkowska miała na
                        imię Sławomira. Patrzcie wyparła się imienia, które nadał jej Tatuś i
                        Mamusia.Czajkowska jak ty masz w końcu na imię ? A pamietasz jak w 1983 czy
                        1984 dałaś plamę na imprezie u naszego szkolnego koleżki? To by się gawiedź
                        ucieszyła, gdybym to opisał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam, Koleś z klasy
                        • Gość: lolita Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 20:58
                          Tak czytam te wypociny i od smiechu to sie posiusialam w majtki. Serio.
                          POCZYTAJCIE SE LEPIEJ zBRODNIE I KARE DOSTOJEWSKIEGO, A NIE TAKIE BZDETY...TU,
                          EEEEE!!!
                          kOMU ZLEZY NA ROBIENIU PUBLICITI PANI m. cZAJKOWSKIEJ?
                          czY ZLE CZY DOBRZE MOWIA, SWIETNIE ... BO NAJGORZEJ GDY ZAMILKNA.
                          pO PROSTU GAWIEDZ ...
                          A JA KOCHANI WYJEZDZAM NA... mAURITIUS.I CO WY NA TO szaraczki???

• Gość: Kowal Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 18:49
                            A ja na żadne wyspy się nie wybieram - Sławciu!!!!!!!!! I jak Twoje
                            samopoczucie (to do Czajki, a nie do "blondynki", chyba, że Czajka
                            jest "blondynką"), pewnie świetne, bo niewiele brakowało,bya prokuratorzy w
                            Lublinie wzięli Cię na duże koło. Ale czy Ty wyciągnęłaś z tego jakieś wnioski?
                            Jeśli tak, to daj jakiś sygnał np. pisząc o modzie z AP w roli głównej. Tylko
                            na Boga, nie przypominaj jej, że wyszla za mąż za producenta trawy, bo to jest
                            już nudne.
                            • blondynka Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS 04.02.02, 19:21
                              Jestem sama sobą, a nie nikim innym! :)

Troszkę po prostu nie rozumiem tych waszych emocji.....
                            • Gość: mecenas Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydg.gazeta.pl 05.02.02, 12:12
                              Gość portalu: Kowal napisał(a):
                              k Twoje
                              > samopoczucie (to do Czajki, a nie do "blondynki", chyba, że Czajka
                              > jest "blondynką"), pewnie świetne, bo niewiele brakowało,bya prokuratorzy w
                              > Lublinie wzięli Cię na duże koło. Ale czy Ty wyciągnęłaś z tego jakieś wnioski?
                              >
                              Ktoś tu nie rozumie na czym polega dziennikarstwo. Dobry reporter diabła zje, żeby dostać dobrą
                              informację, szybciej niż inni. Prokurator może tylko palce gryźć z bezsilności, gdy ma do czynienia z
                              reporterem, który wie tyle samo niż on sam. Oczywiście w takich wypadkach przesłuchuje sie
                              dziennikarza, pyta się go skąd ma tajne informacje. A on z szelmowską miną odpowiada: tajemnica.
                              Takie przesłuchanie jest formalnością. Dziennikarz ma prawo do nieujawniania źrodeł informacji.
                              Wiem coś o tym, bo sam jestem prawnikiem.

• Gość: matma Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: 212.244.106.* 05.02.02, 13:56
                                oj, to jakżeś ty zdał swoje egzaminy?!? :)))
                                Bo w prawie powiedziano: sąd może zwolnić dziennikarza z tajemnicy i nakazać
                                ujawnienie informatora...
                                wtedy - dupa blada... Trzeba powiedzieć, z którym wydziałem się współpracuje...
                                Takie życie...
                                • Gość: As Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydg.gazeta.pl 05.02.02, 15:27
                                  O czym ty dupku mówisz. Czajkowską ma przesłuchiwać prokurator,a nie sąd!!!. Tajemnica
                                  dziennikarska nie obowiązuje tylko w przypadkach wagi panstwowej.
                                  A swoją drogą, czy ty przypadkiem nie jesteś jakims sfrustrowanym reporterem , ktoremy nigdy nie
                                  udało się znaleźć newsa.
                                  Ty się nie ciesz, że Czajkowska bedzie coś zeznawała w prokuraturze, martw się, że sam jestes taki
                                  kiepski.
                                  • Gość: wodorski Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 16:07
                                    Gość portalu: As napisał(a):

> O czym ty dupku mówisz. Czajkowską ma przesłuchiwać prokurator,a nie sąd!!!. Ta
                                    > jemnica
                                    > dziennikarska nie obowiązuje tylko w przypadkach wagi panstwowej.
                                    > A swoją drogą, czy ty przypadkiem nie jesteś jakims sfrustrowanym reporterem ,
                                    > ktoremy nigdy nie
                                    > udało się znaleźć newsa.
                                    > Ty się nie ciesz, że Czajkowska bedzie coś zeznawała w prokuraturze, martw się,
                                    > że sam jestes taki
                                    > kiepski.

Widzę, że im niżej w tym słupku wypowiedzi, tym wyższy poziom intelektualny
                                    dyskutantów:)))
                                    Coś słyszałem w jakiejś reklamie żarcia dla psów: jedząc Asa będziesz hasał:)))
                                    Pozdrawiam.
                                  • Gość: kpt żbik Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 16:09
                                    Jak tak się przyglądam , to wydaje mi się, że co drugi zabrany głos pochodzi od
                                    dzinnikarzy GW. Więc wam powiem, że nie jest sztuką znaleźć newsa, gdy
                                    dostarczają go na patelni zaprzyjaźnieni pracownicy odpowiednich służb, często
                                    jak to było w przypadku komendanta i Gąsiorka, wpuszczając was w maliny. ( a
                                    gdzie przeproszenie Gąsiorka ?) Jednak mogą się pojawic kłopoty, bo do służb
                                    wraca czerwone, więc z przeciekami wiarygodnymi dla GW może być kłopot. Od i
                                    tyle mądre głowy z GW.
    • Gość: fin Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.atr.bydgoszcz.pl 05.02.02, 18:23
      Bardzo mnie ciekawi, czy ta cała ekipa "życzliwych", którzy pojawiają się na forum wyłącznie w
      tym wątku i tylko po to, by czepiać się jednej dziennikarki, jak "pijany płotu", to jej koledzy z
      redakcji GW, czy może z "konkurencyjnych, bydgoskich redakcji". A może to jakies łebki, którym
      kiedys nastąpiła na odcisk?
      Pozdr
      • radca Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS 05.02.02, 18:45

> Bardzo mnie ciekawi, czy ta cała ekipa "życzliwych", którzy pojawiają się na fo
        > rum wyłącznie w
        > tym wątku i tylko po to, by czepiać się jednej dziennikarki, jak "pijany płotu"
        > , to jej koledzy z
        > redakcji GW, czy może z "konkurencyjnych, bydgoskich redakcji". A może to jakie
        > s łebki, którym

Raczej te lepki-tak mi sie wydaje.Bo komu tak moze zalezec na ublizaniu.
        UKLADY i UKLADY -boja sie niektorzy,ze ich sie rownierz wyciagnie.
        Skad my to znamy.....

radca
        > kiedys nastąpiła na odcisk?
        > Pozdr

• Gość: janusz Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 12:57
          popularności red. Czajkowskiej można tylko pozazdrościć. Nie ważne jak mówią,
          ważne, że mówią. I o to, też w tym zawodzie chodzi. Tematy, które porusza red.
          Czajkowska są kontrowersyjne, to nie ma się co dziwić, że i opinię są podobne.
          Jednak pdejrzewam, że każdy w swoim fachu chciałby budzić tyle różnych
          namietności.
          • radca Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS 06.02.02, 15:10
            Gość portalu: janusz napisał(a):

> popularności red. Czajkowskiej można tylko pozazdrościć. Nie ważne jak mówią,
            > ważne, że mówią. I o to, też w tym zawodzie chodzi. Tematy, które porusza red.
            > Czajkowska są kontrowersyjne, to nie ma się co dziwić, że i opinię są podobne.
            > Jednak pdejrzewam, że każdy w swoim fachu chciałby budzić tyle różnych
            > namietności.

Zgadza sie

radca
            • Gość: jk Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 23:45
              Czajka, co się dzieje, nic nie masz do roboty. Stęskniłem sie za twoimi
              wypocinami.
              • Gość: jk Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:01
                Co się dzieje z cajką ?
                • Gość: error Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.nat.tvknet.pl 26.02.02, 19:25
                  Gochna, tak jak i ty ja tez jestem z branzy. Po kolezensku doniose ci wiec co
                  mowia na twoj temat. Otoz mowia, ze Herold trzyma cie tylko po to zeby
                  cie "wypompowac", a jak juz nie bedziesz tak blyskotliwa (a z pewnoscia
                  przyjdzie taki dzien) pozbeda sie ciebie jakbys nigdy swojego cennego czasu dla
                  Gazety nie poswiecala. Jestes bystra, wiec zauwazylas pewnie, ze po pietach
                  depcze ci niejaki (mko) - pistolet, ktorego kandydature wysuneliscie (o zgrozo)
                  do tytulu dziennikarza roku. Ale i w pistolecie tez sie naboje kiedys skoncza.
                  • andy12 Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS 26.02.02, 19:48
                    Z jakiej ty jesteś branży? Chyba nie dziennikarskiej. Poziom twojej wypowiedzi wskazuje na niezły
                    rynsztok.
                    andy12
                    • Gość: wyborca Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 22:24
                      Gratuluję czajka, wyszłaś na kompletną .......... ! Nie można było napisać dwa
                      miesiące temu poprostu tak jak inni o Gąsiorku prawdy, że go zatrzymali za to i
                      za to, zarzuty takie a takie i basta. Dorobiłaś historie przy okazji
                      komendanta, a teraz wyszłas na dziennikarkę jak z koziej pupy trąba. Gratuluję,
                      powinnaś dostać premię od konkurencji, za systematyczne obniżanie i
                      sprowadzanie bydgoskiego dodatku do poziomu rynsztoku.
                  • Gość: święty Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 03:31
                    Święte słowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: ja Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 03:35
                    Gość portalu: error napisał(a):

> Gochna, tak jak i ty ja tez jestem z branzy. Po kolezensku doniose ci wiec co
                    > mowia na twoj temat. Otoz mowia, ze Herold trzyma cie tylko po to zeby
                    > cie "wypompowac", a jak juz nie bedziesz tak blyskotliwa (a z pewnoscia
                    > przyjdzie taki dzien) pozbeda sie ciebie jakbys nigdy swojego cennego czasu dla
                    >
                    > Gazety nie poswiecala. Jestes bystra, wiec zauwazylas pewnie, ze po pietach
                    > depcze ci niejaki (mko) - pistolet, ktorego kandydature wysuneliscie (o zgrozo)
                    >
                    > do tytulu dziennikarza roku. Ale i w pistolecie tez sie naboje kiedys skoncza.
                    wybrałeś mi to z ustów, drogi przyjacielu
    • Gość: wyborca Re: REDAKTOR CZAJKOWSKA - BYDGOSKI KAPITAN KLOS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 03:40

> Opowieści redaktor Czajkowskiej sięganęły już nie tylko granicę absurdu, ale
      > dna w najgorszym wydaniu brukowym. Kapitan Klos przy niej to leszcz. ONA wie,
      > że Gąsiorek sypie, i wiedział , że aresztją komendanta (w policji nie
      > wiedzieli, Gąsiorek wiedział) i kazał złodziejom wykraść dokumenty z firmy.
      > Ciekawe jak ich zawiadomił, pewnie wysłał im faks z celi. Złodzieji nie
      > znaleziono, ale ONA wie, na czyje polecenie działali, bo pewnie ma kontakty ze
      > światem przestępczym. ZGROZA! Mógł np. przez adwokata kazać je zabrać normalnie
      >
      > z firmy ( o ile takowe były), ale nie, faksem kazał zabrać włamywaczom. Ciekaw
      > po co miałby Gąsiorek sypać komendanta. Dla średnio rozumnego to absurd, bo
      > przecież nikt nie będzie zeznawał przeciw sobie ! ONA jednak wie
      > lepiej.Słyszałem w tvb, że przeszukania u Gasiorka podczas aresztowania
      > komendanta nie było, ale to dlatego, że ONA powiadomiła lublinian, że nie mają
      > czego szukać, bo Gąsiorek kazał w nocy już wszystko zabrać.LOGICZNE? Był już
      > kiedyś taki redaktor, co to wszystko wiedział o przestępczości najlepiej.
      > Nazywał się Kriese, a potem okazało się, że pracował od dłuższego czasu w
      > UOP.Też mogę napisać, że ONA jest tajnym współpracownikiem zarejestrowanym pod
      > nr 10887\96 o kryptonimie CZAJA, no i co? NIC. Normalny w to nie uwierzy, choć
      > kto wie. Była już kiedyś wielka afera z szefem drogówki Zdzisławem
      > Krakowiakiem. ONA zrobiła z niego gangstera, a potem sie okazało, że chłop
      > niewinny. I co, był artykuł na pierwszej stronie, że się pomylili? Prokuratorzy
      >
      > z Lublina zatrzymali ostatnio szefa policji z Białej Podlaskiej, pewnie też
      > kradł razem z Gąsiorkiem, bo przecież jest wątek lubelski. A tak poważnie, to
      > od w sumie poważnej gazety, można by oczekiwać poważnego podejścia do tematu, a
      >
      > nie szukać sensacyjnych wątków w najgorszym stylu. Według Czaji wszyscy to
      > kurwy, złodzieje, oszuści, malwersanci. I to wszyscy bez wyjątku. Oprócz niej
      > oczywiście.DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO TAK DLA PRZYPOMNIENIA TEMATU CZAJKA, TO PISAŁAS PARE TYGODI TEMU, MUSZĘ
      UWAŻAĆ, ŻEBY MI ZAJADY NIE POPĘKAŁY ZE ŚMIECHU !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka