Gość: fdg IP: *.toya.net.pl 04.02.06, 02:41 panie prezydnecie. Miał pan moze i dobre i zamiary ale nie wział pan poprawki na to z kim pan rozmawia. PiS to malo wiarygodni karierowicze. porażka panie Kropiwnicki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boards_of_warsaw Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: 212.180.161.* 04.02.06, 09:23 niestety poprzez swoją arogancję i butę chyba nie ma co Pan liczyć na reelekcję. Pojawili się inni kandydaci bardziej utożsamiani z nurtem chrześcijańskim i zasadami, które ten nurt reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:52 Jacy kontrkandydaci z części chrześcijańsko- narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlaand Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:07 Panie Prezydencie.ma pan za mały klub,niech pan zrobi wszystko aby z list pana ugrupowania weszło po paru kandydatów.PiS w Lodzi nie ma struktur wykazały to ostatnie wybory, czy w czerwonej lodzi wystarczy szyld.W naszym miescie pewnie wystarczą same skrzydla ,trzeba je solidnie rozbudować.PIórami w tych skrzydłach niech będą między innymi-pisiurki jeżeli czymś zaimponują a nie tylko przynależnościa półroczną do partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.smrw.lodz.pl 04.02.06, 11:15 Szanowny Panie Prezydencie niech pan jak najsztbciej zerwie swój romans z braćmi kaczyńskimi a na 99% zostanie pan prezydentem na drugą kadencje pod warunkiem ze wybory beda bezposrednie jak poprzednie pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: Przegrał Pan i wcale się temu niie dziwię 04.02.06, 11:31 Może kiedyś, powiem to Panu osobiście, dlaczego. Skończył się czas romantyków w polityce. I niech Pan rozejrzy się wokół siebie, zobaczy jakich posiada Pan współpracowników. Zapracowali na Pana klęskę bardzo solidnie. Z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Przegrał Pan i wcale się temu nie dziwię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:17 Może kiedyś, powiem to Panu osobiście, dlaczego. Skończył się czas romantyków w polityce. I niech Pan rozejrzy się wokół siebie, zobaczy jakich posiada Pan współpracowników. Zapracowali na Pana klęskę bardzo solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Przegrał Pan i wcale się temu nie dziwię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:18 Łaszkiewicz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yxz Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:25 tak tak trzeba szybko umyć ręce z kaczego gówna w które sie niechcący wdepnęło. zarząd komisaryczny na stanowisku wojewody w osobie starej panny z koziogrodu chyba najlepiej to nakazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxvz Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:26 tak tak trzeba szybko umyć ręce z kaczego gówna w które sie niechcący wdepnęło. zarząd komisaryczny na stanowisku wojewody w osobie starej panny z koziogrodu chyba najlepiej to nakazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrolew Łódź Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.vline.pl / *.77.rev.vline.pl 04.02.06, 12:10 Panie prezydencie. Niech Pan nie wchodzi w umowy z PIS-em i braćmi Kaczyńskimi. Jako prezydent Łodzi Pan się sprawdził i nawet elektorat strickte lewicowy (który ja reprezentuję) jest skłonny na Pana ponownie głosować. Jest Pan dobrym gospodarzem naszego miasta. Ale koligacje z PIS tylko Panu zaszkodzą. Już brak nominacji Vice-prezydenta Tomaszewskiego (który byłby idealnym kandydatem na stanowisko wojewody) powinien Panu pokazać, że dla PIS-u nie liczy się dobro miasta/regionu, ale władza poprzez lojalnych ludzi. Z wyrazami szacunku i podziękowania za dotychczasową pracę. Wierzę, że Pan ponownie będzie kandydował na stanowisko prezydenta naszego miasta. Centrolew Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:22 tak tak trzeba szybko umyć rece z kaczego gówna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: 213.17.170.* 06.02.06, 12:57 Tak. Łódzcy PiS -owcy już zdążyli pokazać gdzie mają nasze miasto sprowadzając nam na wojewodę z Lublina, która w swoich rodzinnych stronach ma opinię delikatnie mówiąc nie najlepszą. Oznacza to, że wsadzając nam taka osobę na to stanowisko podpisują się za zahamowaniem rozwoju regionu. Za to zostana przez nas rozliczeni w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: ZChN skrzydłem PiS? 04.02.06, 13:15 Panie Prezydencie! Ma Pan szansę na wybór na kolejną kadencję głosami łodzian popierających wszelkie partie, od elektoratu SLD po elektorat LPR, ponieważ w wielu sprawach sprawdził się Pan jako gospodarz miasta! Jednak jeśli będzie Pan kandydatem PiS, straci Pan bardzo wiele głosów, na pewno więcej, niż na tym zyska! W Łodzi PiS jest nielubiane, ponadto zaczyna spadać w sondażach. Człowiek o poglądach bardziej liberalnych lub centrolewicowych jest skłonny na Pana zagłosować, ale nie zrobi tego, jeśli będzie świadom, że głosuje na kandydata PiS-u! Proszę, niech Pan stanie się kandydatem bardziej wszystkich łodzian, niż tych kilkunastu procent popierających partię Kaczyńskich. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajto Prawo "na oko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:27 Prezydent doliczył przy wypowiadaniu opłat rocznych za użytkowanie wieczyste VAT za 2006 r., BO NIE MA JASNEJ WYKŁADNI W TEJ SPRAWIE(!) Prezydent nie działa zgodnie z prawem , tylko tak jak mu się wydaje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjalista_Arek Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:53 Noe wyobrażam sobie lepszej formacji od SLD i pokrewnych mu ugrupowań, tylko My możemy zapewnić ludziom to, czego oczekują od sprawnie działającego państwa : demokrację, wolność słowa i chleb, zeby nikt nie mógł powiedzieć, że jest głodny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:01 "Jako prezydent Łodzi Pan się sprawdził..." ciekaw jestem w której sprawie??? może dlatego że zalatwił kilka (podkreślam kilka) podstawowych rzeczy które w innych miastach od dawna są juz załatwione i nawet dawno zapomniane... "Noe wyobrażam sobie lepszej formacji od SLD i pokrewnych mu ugrupowań, tylko My możemy zapewnić ludziom to, czego oczekują..." no to żeś mnie rozbawił do łez - nawet nie bede tegoi komentował Odpowiedz Link Zgłoś
alexwo Re: ZChN skrzydłem PiS? 04.02.06, 16:37 nie wystarczy głosić "wartości chrzescijańskich" i powoływać się na autorytet Jana Pawła II trzeba to okazywać w codziennych kontaktach z ludżmi, a nie przymykać oczy na to co się tu i uwdzie wyprawia dążąc po przysłowiowych trupach do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecylia30 Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 08:48 Sld to powinno zostać zdelegalizowane za te wszystkie przekrety i afery ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Dlatego w Polsce jest bieda i nedza ?! IP: *.cybernet.ch 06.02.06, 18:27 Przekrety i afery SLD. Dlatego w Polsce jest bieda i nedza ?!... Czy tak mam to rozumiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio_pysio Chcesz Pan reelekcji - z dala od Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:04 już żałośnie Pan wyglądał na 'laudacji' rydzykowej w wykonaniu tego sapiącego capa mentalnego. niech Pan nie rozmienia na drobne swojego dorobku życiowego poprzez zadawanie się z takim obciachowym towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromek Re: ZChN skrzydłem PiS? 05.02.06, 18:40 przeciez doprowadził pan do zupełnego upadku ZChN, no to jakie to by miało być skrzydło dla Kaczorów? Myślę ze wypił pan już tyle czarej polewki, że więcej sie panu nie zmieści. Dlatego odradzam: pakuj sie pan i na emeryturę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala powinni założyć PSL Piast IP: *.toya.net.pl 05.02.06, 21:18 powinni założyć PSL Piast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju zcas Panie prez Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: 194.228.34.* 05.02.06, 22:30 Czas na bambosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studenci UL Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: 194.228.34.* 05.02.06, 22:32 lodz potrzebuje manadzera a nie czlowieka ktory nie wie czego chce. Dlaczego pani Wiola tak bardzo jest za Kropa, Pani Wiolu przeciez to jest kwiatek on nic dla miasta nie robi , dlaczego pani jest taka stronnicza. Niech pani opisze co dzieje ze z jego swita. Prosza o to studenci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: ZChN skrzydłem PiS? IP: *.uml.lodz.pl 06.02.06, 12:22 Studenci WUML? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala dobry ekonomista to dobry gospodarz i menager IP: *.toya.net.pl 06.02.06, 08:11 Kropa jest dobrym gospodarzem i wygra z każdym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssun.kpoj DOBRY ???!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 08:56 Pan Kropiwnicki namawia do wykupywania lokali po preferencyjnych cenach, z wyjątkowymi upustami , po czym własną decyzją nienależnie nalicza podatek VAT niczego nieświadomym wieczytym użytkownikom. Dopiero postawienie "pod ścianą sądową" skutkuje cofnięciem decyzji !!!! A ustawa o pracownikach samorządowych w art.15 ust.2 mówi coś o przestrzeganiu prawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: DOBRY ???!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:19 podatek VAT nalicza się przy nabywaniu nowych mieszkań pierwszy raz sprzedawanych i zasiedlanych - co za debil tego nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś