genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:32 qczi napisała: > za chwile sie zacznie a Iwonka ladna? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:38 nie moj typ hihi sam zobacz na polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:45 qczi napisała: > nie moj typ hihi > sam zobacz na polsacie Szkoda, bo jak ladna by byla to ja tez moglbym byc z nia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:48 ha ha haaaaaaaaaaa bulgareczka polozona po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:53 genuine, ach jak slodki jestes piszac 'iwonka jestesmy z toba' mialam na mysli i zastosowalam popularny okrzyk kibicow, zagrzewajacy sportowcow do walki i majacy im oznajmic, ze lacza sie z nimi - sportowcami - duchowo, przekazujac pozytywna energie, a takze zyczac im zwyciestwa piszac zdanie 'iwonka jestesmy z toba' nie mialam natomiast na mysli poligamicznego i czesciowo lesbijskiego zwiazku z iwona guzowska - jak mniemam, tak wlasnie zinterpretowales landrynkowy genuinq moja wypowiedz... aby uniknac linczu, ktory ostatnio dotyka poslanke b. nadmienie, iz nie jestem homofobem aby nie urazic dla ortodoksyjnych jezykologow i feministek powtorze to w zmienionej formie: nie jestem homofobką Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:55 E, nie tlumacz sie. Wiesz o czym mysli kazdy mezczyzna co 5 minut? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:57 > o jedzeniu? Zawartosci portfela :) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:57 ja sie nie tlumacze, ja Ci dogryzam Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:08 bulgarka napila sie soku z gumi-jagod hihihihiih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 24.10.03, 21:12 qczi jest dowcipna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:13 wyslales juz smsa do GAZETY? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:16 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LALALA HURA HURA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 24.10.03, 21:26 Nie i tego niezrobie, aktualnie niemoge wyslac sms do Polski, mieszkam za granica. Piszac tu na forum poprawiam moj Polski. Hm, tak mi sie zdaje. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:29 Gość portalu: MMM napisał(a): > Nie i tego niezrobie, aktualnie niemoge wyslac sms do Polski, mieszkam za > granica. Piszac tu na forum poprawiam moj Polski. > Hm, tak mi sie zdaje. :-))) wyslij smsa, dodajac po prostu na poczatku kierunkowy do polski, czyli nie widze za bardzo problemu Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:17 > ja sie nie tlumacze, ja Ci dogryzam Dobrze zes napisala. Zaraz lepiej sie poczulem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:26 naprawde pomyslalam, ze nie zrozumiales >) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:29 > naprawde pomyslalam, ze nie zrozumiales >) Eeeee.... aaaa.... iiiii.... uuuuu...... Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:31 hehe, no coz, takie wlasnie wrazenie sprawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:33 > hehe, no coz, takie wlasnie wrazenie sprawiasz z natury nie jestem zlosliwy wiec nie powiem glosno jakie wrazenia mam o slodkiej quci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:36 alez powiedz, powiedz ;) dobranoc, btw Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:38 > alez powiedz, powiedz ;) > dobranoc, btw Po co? Czyzbys jednak chciala porozmawiac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 25.10.03, 09:21 Patrzcie, patrzcie. qczi lubi patrzec jak dwie panienki obijaja sie po m... hmm, ry..... tez nie po swoich buzkach. toz to gorsze niz lesbijstwo :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 12:54 ivica napisał: > toz to gorsze niz lesbijstwo :PPPPP Ktoś tu obraża uczucia mniejszości seksualnych w Polsce ;) Baaaardzo nieładnie! Iv, zajrzyj do wątku o ksiązkach. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:31 > > toz to gorsze niz lesbijstwo :PPPPP > > Ktoś tu obraża uczucia mniejszości seksualnych w Polsce ;) > Baaaardzo nieładnie! > Nie MANIPULUJ Lisiczko!!! Toc wyraznie napisal, ze lesbijstwo jest LEPSZE! Czyz nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:35 Abstrahując od tego, co napisał: dla mnie ciekawszym zjawiskiem jest widok dwóch kobiet i bynajmniej NIE na ringu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:37 Gość portalu: LJane napisał(a): > Abstrahując od tego, co napisał: dla mnie ciekawszym zjawiskiem jest widok > dwóch kobiet i bynajmniej NIE na ringu ;) Ja tez tak uwazam. nie tylko ciekawszym ale i piekniejszym. Nie moge patrzec na dwoch facetow ciagnacych sie za paluszki, a na kiebietki to i owszem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:38 genuine44 napisał: Nie moge patrzec na dwoch facetow ciagnacych sie za paluszki, a na kiebietki to i owszem. :) Jakie "paluszki"? Jakie znowu "paluszki?! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
arek.tyciarek Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:40 Gość portalu: LJane napisał(a): > genuine44 napisał: > > Nie moge patrzec na dwoch facetow ciagnacych sie za paluszki - wiem,zes zazdrosny a za co ty ciagniesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:41 > > Jakie "paluszki"? Jakie znowu "paluszki?! ;P Ajjj. Cos mi sie wydaje, ze masz kosmate mysli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:42 genuine44 napisał: > Ajjj. Cos mi sie wydaje, ze masz kosmate mysli. :) Ja?! Ależ skąd! Jestem przedstawicielką płci, która nie ma czasu, by myśleć o TYM sprawach "co 5 min." ;P To co z tymi "paluszkami"? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:44 > Jestem przedstawicielką płci, która nie ma czasu, by myśleć o TYM sprawach "co > 5 min." ;P > Popatrz, a ktos mi mowil, ze to wlasnie kobietki mysla co 5 minut o portfelu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:46 genuine44 napisał: Popatrz, a ktos mi mowil, ze to wlasnie kobietki mysla co 5 minut o portfelu. :) KTOŚ się bardzo pomylił ;) Robił sobie test na IQ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:48 > Robił sobie test na IQ? ;P Co to IQ? Jakas nowa, lepsza plec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:52 genuine44 napisał: > Robił sobie test na IQ? ;P > Co to IQ? Jakas nowa, lepsza plec? :) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Trwam na postrunku 26.10.03, 04:55 qczi napisała: > o portfelu wspomnial genuine :) A o czym mialem wspomniec. Wy wszystkie baby macie kosmate mysli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
atornski Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 15:31 genuine44 napisał: > Gość portalu: LJane napisał(a): > > > Abstrahując od tego, co napisał: dla mnie ciekawszym zjawiskiem jest widok > > > dwóch kobiet i bynajmniej NIE na ringu ;) > > Ja tez tak uwazam. nie tylko ciekawszym ale i piekniejszym. Nie moge patrzec na > > dwoch facetow ciagnacych sie za paluszki, a na kiebietki to i owszem. :) Gdyby nie ten usmiech na koncu zdania to może i bym uwierzył. Ale to przeciez przy twojej odmiennosci niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
atornski Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 25.10.03, 15:27 genuine44 napisał: > E, nie tlumacz sie. Wiesz o czym mysli kazdy mezczyzna co 5 minut? Geniu,nie każdy. Tylko taki "dziwak jak ty" Nie wiedziałem ,ze myslisz o tym co 5 minut. Kup sobie do...rkę. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 25.10.03, 16:12 Zbieracz zlomu z austriackim przyglupem znowu sie bawia. Pocalus krzyzaczku lysinke andrzejka i zaraz cieplo wam sie zrobi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 25.10.03, 21:19 ciekawy temat zakonczyl sie hm.... szybciej, niez sie dobrze zaczal ;(( Odpowiedz Link Zgłoś