Dodaj do ulubionych

IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ

24.10.03, 20:31
za chwile sie zacznie
Obserwuj wątek
    • genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:32
      qczi napisała:

> za chwile sie zacznie

a Iwonka ladna?
      • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:38
        nie moj typ hihi
        sam zobacz na polsacie
        • genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:45
          qczi napisała:

> nie moj typ hihi
          > sam zobacz na polsacie

Szkoda, bo jak ladna by byla to ja tez moglbym byc z nia. :)
          • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:48
            ha ha haaaaaaaaaaa bulgareczka polozona po raz pierwszy
            • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:53
              genuine, ach jak slodki jestes
              piszac 'iwonka jestesmy z toba' mialam na mysli i zastosowalam popularny okrzyk
              kibicow, zagrzewajacy sportowcow do walki i majacy im oznajmic, ze lacza sie z
              nimi - sportowcami - duchowo, przekazujac pozytywna energie, a takze zyczac im
              zwyciestwa

piszac zdanie 'iwonka jestesmy z toba' nie mialam natomiast na mysli
              poligamicznego i czesciowo lesbijskiego zwiazku z iwona guzowska - jak mniemam,
              tak wlasnie zinterpretowales landrynkowy genuinq moja wypowiedz...

aby uniknac linczu, ktory ostatnio dotyka poslanke b. nadmienie, iz nie jestem
              homofobem

aby nie urazic dla ortodoksyjnych jezykologow i feministek powtorze to w
              zmienionej formie: nie jestem homofobką
              • genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:55
                E, nie tlumacz sie. Wiesz o czym mysli kazdy mezczyzna co 5 minut?
                • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:56
                  o jedzeniu?
                  • genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:57

> o jedzeniu?

Zawartosci portfela :)
                    • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:07
                      hm
                  • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 20:57
                    ja sie nie tlumacze, ja Ci dogryzam
                    • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:08
                      bulgarka napila sie soku z gumi-jagod
                      hihihihiih
                      • Gość: MMM Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 24.10.03, 21:12
                        qczi jest dowcipna ;-)
                        • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:13
                          wyslales juz smsa do GAZETY?
                          hihihi
                          • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:16
                            HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                            LALALA HURA HURA
                          • Gość: MMM Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 24.10.03, 21:26
                            Nie i tego niezrobie, aktualnie niemoge wyslac sms do Polski, mieszkam za
                            granica. Piszac tu na forum poprawiam moj Polski.
                            Hm, tak mi sie zdaje. :-)))
                            • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:29
                              Gość portalu: MMM napisał(a):

> Nie i tego niezrobie, aktualnie niemoge wyslac sms do Polski, mieszkam za
                              > granica. Piszac tu na forum poprawiam moj Polski.
                              > Hm, tak mi sie zdaje. :-)))

wyslij smsa, dodajac po prostu na poczatku kierunkowy do polski, czyli
                              nie widze za bardzo problemu
                    • genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:17

> ja sie nie tlumacze, ja Ci dogryzam

Dobrze zes napisala. Zaraz lepiej sie poczulem. :)
                      • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:26
                        naprawde pomyslalam, ze nie zrozumiales >)
                        • genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:29
                          > naprawde pomyslalam, ze nie zrozumiales >)

Eeeee.... aaaa.... iiiii.... uuuuu......
                          • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:31
                            hehe, no coz, takie wlasnie wrazenie sprawiasz
                            • genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:33

> hehe, no coz, takie wlasnie wrazenie sprawiasz

z natury nie jestem zlosliwy wiec nie powiem glosno jakie wrazenia mam o
                              slodkiej quci. :)
                              • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:36
                                alez powiedz, powiedz ;)
                                dobranoc, btw
                                • genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 24.10.03, 21:38

> alez powiedz, powiedz ;)
                                  > dobranoc, btw

Po co? Czyzbys jednak chciala porozmawiac? :)
                                  • ivica Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 25.10.03, 09:21
                                    Patrzcie, patrzcie. qczi lubi patrzec jak dwie panienki obijaja sie po m... hmm, ry..... tez nie po swoich buzkach.

toz to gorsze niz lesbijstwo :PPPPP
                                    • Gość: LJane Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 12:54
                                      ivica napisał:

> toz to gorsze niz lesbijstwo :PPPPP

Ktoś tu obraża uczucia mniejszości seksualnych w Polsce ;)
                                      Baaaardzo nieładnie!

Iv, zajrzyj do wątku o ksiązkach.
                                      • genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:31

> > toz to gorsze niz lesbijstwo :PPPPP
                                        >
                                        > Ktoś tu obraża uczucia mniejszości seksualnych w Polsce ;)
                                        > Baaaardzo nieładnie!
                                        >

Nie MANIPULUJ Lisiczko!!! Toc wyraznie napisal, ze lesbijstwo jest LEPSZE! Czyz
                                        nie?

:)
                                        • Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:35
                                          Abstrahując od tego, co napisał: dla mnie ciekawszym zjawiskiem jest widok
                                          dwóch kobiet i bynajmniej NIE na ringu ;)
                                          • genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:37
                                            Gość portalu: LJane napisał(a):

> Abstrahując od tego, co napisał: dla mnie ciekawszym zjawiskiem jest widok
                                            > dwóch kobiet i bynajmniej NIE na ringu ;)

Ja tez tak uwazam. nie tylko ciekawszym ale i piekniejszym. Nie moge patrzec na
                                            dwoch facetow ciagnacych sie za paluszki, a na kiebietki to i owszem. :)
                                            • Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:38
                                              genuine44 napisał:

Nie moge patrzec na dwoch facetow ciagnacych sie za paluszki, a na kiebietki to
                                              i owszem. :)

Jakie "paluszki"? Jakie znowu "paluszki?! ;P
                                              • arek.tyciarek Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:40
                                                Gość portalu: LJane napisał(a):

> genuine44 napisał:
                                                >
                                                > Nie moge patrzec na dwoch facetow ciagnacych sie za paluszki

- wiem,zes zazdrosny
                                                a za co ty ciagniesz ?
                                              • genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:41

>
                                                > Jakie "paluszki"? Jakie znowu "paluszki?! ;P

Ajjj. Cos mi sie wydaje, ze masz kosmate mysli. :)
                                                • Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:42
                                                  genuine44 napisał:

> Ajjj. Cos mi sie wydaje, ze masz kosmate mysli. :)

Ja?! Ależ skąd!
                                                  Jestem przedstawicielką płci, która nie ma czasu, by myśleć o TYM sprawach "co
                                                  5 min." ;P

To co z tymi "paluszkami"?
                                                  • genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:44

> Jestem przedstawicielką płci, która nie ma czasu, by myśleć o TYM
                                                    sprawach "co
                                                    > 5 min." ;P
                                                    >

Popatrz, a ktos mi mowil, ze to wlasnie kobietki mysla co 5 minut o portfelu. :)
                                                  • Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:46
                                                    genuine44 napisał:

Popatrz, a ktos mi mowil, ze to wlasnie kobietki mysla co 5 minut o portfelu. :)

KTOŚ się bardzo pomylił ;)
                                                    Robił sobie test na IQ? ;P
                                                  • genuine44 Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 13:48

> Robił sobie test na IQ? ;P

Co to IQ? Jakas nowa, lepsza plec? :)
                                                  • Gość: LJane Re: Trwam na postrunku IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:52
                                                    genuine44 napisał:

> Robił sobie test na IQ? ;P
                                                    > Co to IQ? Jakas nowa, lepsza plec? :)

;)

• qczi Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 21:18
                                                    o portfelu wspomnial genuine :)
                                                  • genuine44 Re: Trwam na postrunku 26.10.03, 04:55
                                                    qczi napisała:

> o portfelu wspomnial genuine :)

A o czym mialem wspomniec. Wy wszystkie baby macie kosmate mysli. :)
                                            • atornski Re: Trwam na postrunku 25.10.03, 15:31
                                              genuine44 napisał:

> Gość portalu: LJane napisał(a):
                                              >
                                              > > Abstrahując od tego, co napisał: dla mnie ciekawszym zjawiskiem jest widok
                                              >
                                              > > dwóch kobiet i bynajmniej NIE na ringu ;)
                                              >
                                              > Ja tez tak uwazam. nie tylko ciekawszym ale i piekniejszym. Nie moge patrzec
                                              na
                                              >
                                              > dwoch facetow ciagnacych sie za paluszki, a na kiebietki to i owszem. :)

Gdyby nie ten usmiech na koncu zdania to może i bym uwierzył.
                                              Ale to przeciez przy twojej odmiennosci niemozliwe.
                • atornski Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 25.10.03, 15:27
                  genuine44 napisał:

> E, nie tlumacz sie. Wiesz o czym mysli kazdy mezczyzna co 5 minut?

Geniu,nie każdy.
                  Tylko taki "dziwak jak ty"
                  Nie wiedziałem ,ze myslisz o tym co 5 minut.
                  Kup sobie do...rkę.
                  • genuine44 Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 25.10.03, 16:12
                    Zbieracz zlomu z austriackim przyglupem znowu sie bawia. Pocalus krzyzaczku
                    lysinke andrzejka i zaraz cieplo wam sie zrobi. :)
                    • qczi Re: IWONKA JESTEŚMY Z TOBĄ 25.10.03, 21:19
                      ciekawy temat zakonczyl sie hm.... szybciej, niez sie dobrze zaczal ;((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka