unsatisfied6 01.11.03, 00:35 idę spać , czego i wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 czekajcie 01.11.03, 00:36 najpierw powiedzcie jakie to skarpetki , bo nie zasnę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: czekajcie 01.11.03, 00:39 kolorowe. Idzcie spac towarzyszu. Zycze wam by przysnila sie wam czerwona rewolucja kalsy robotniczej Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: czekajcie 01.11.03, 00:41 ivica napisał: > kolorowe. Idzcie spac towarzyszu. Zycze wam by przysnila sie wam czerwona rewol > ucja kalsy robotniczej > dziękuję towarzyszu . mogę spać spokojnie . cholera , a co zrobię mam zrobić z czerwonymi skarpetkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: czekajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 00:42 zalozyc na uszy Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: czekajcie 01.11.03, 00:47 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > zalozyc na uszy no faktycznie , nie pomyślałem . na uszach mogą być . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: czekajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 00:50 no wiesz na uszy to ... nieschematycznie na nos nie radze Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: czekajcie 01.11.03, 01:08 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > no wiesz na uszy to ... nieschematycznie > na nos nie radze już towarzysz gnuine44 podpowiedział - krawat , czerowony krawat ze skarpetki zrobię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: czekajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 01:10 dobranoc mezczyzno, styrany za groszem jak mrowka dobranoc i niech ci przysnia czerwone skarpetki na gruszkach... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: czekajcie 01.11.03, 01:12 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > dobranoc mezczyzno, styrany za groszem jak mrowka > dobranoc i niech ci przysnia czerwone skarpetki na gruszkach... co za sny będę miał : skarpetki na gruszkach żaba w czeronej skarpecie pod gruszą uraban bez skarpetek na kobyle fajne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: czekajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 01:14 podsumowania zawsze mile widziane - ale tylko w skarpetkach daj szanse zabie! nie olewaj jej czerwonych potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: czekajcie 01.11.03, 01:16 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > podsumowania zawsze mile widziane - ale tylko w skarpetkach > daj szanse zabie! nie olewaj jej czerwonych potrzeb masz rację , czerwone skarpetki dla wszyskich żab . żaby wszyskich krajów łączcie się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: czekajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 01:19 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > > > podsumowania zawsze mile widziane - ale tylko w skarpetkach > > daj szanse zabie! nie olewaj jej czerwonych potrzeb > masz rację , czerwone skarpetki dla wszyskich żab . > żaby wszyskich krajów łączcie się . żaby wszyskich krajów łączcie się we wspolnym galopie na kobyle urbana z czerwonym NIE za skarpeta i z gruszka na uszach ale galop!!! jak mustangi Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: czekajcie 01.11.03, 00:49 > cholera , a co zrobię mam zrobić z czerwonymi skarpetkami ? Zalozyc biala koszule askarpetki na szyje zawiazane w muszke. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: czekajcie 01.11.03, 01:06 genuine44 napisał: > > cholera , a co zrobię mam zrobić z czerwonymi skarpetkami ? > > Zalozyc biala koszule askarpetki na szyje zawiazane w muszke. towarzysz ma rację , tak trzeba zrobic . dziękuję towarzyszu i dobrej nocy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś