Gość: jf IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:49 Dla wtajemniczonych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Weronika Re: Whassup? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:52 Whassssssssssssssssssssssssssup? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny Re: Whassup? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:16 true true :) Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: Whassup? 06.08.01, 17:11 Watchin'' game, having Bud.... just chillin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Whassup? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 18:41 True Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeride Re: Whassup? IP: *.bydgoski.pl 31.08.01, 11:10 yo! łoozaaaaaaap??? (pol. ver) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Whassup? 31.08.01, 14:34 Gość portalu: Freeride napisał(a): > yo! > łoozaaaaaaap??? (pol. ver) Moze mi powiedziec ktos O CO CHODZI??? to jakies teksty z ICQ-cokolwiek by to bylo bo mi sie z IRc''em kojarzy.Z gory dziekuje z info. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: Whassup? 31.08.01, 17:24 wasssup!!! to seria reklam (genialnych zreszta) piwa budweisser. w polsce niepokazywanych poza programem ”kamel tropi”. nie wiem ile ich jest - ja widzialem siedem. czesc z nich mozesz zobaczyc na www.budweisser.co.uk w dziale ”bud ads” - polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Whassup? 31.08.01, 17:32 chewie napisał(a): > wasssup!!! to seria reklam (genialnych zreszta) piwa budweisser. w polsce > niepokazywanych poza programem ”kamel tropi”. nie wiem ile ich jest > - ja > widzialem siedem. czesc z nich mozesz zobaczyc na www.budweisser.co.uk w > dziale ”bud ads” - polecam!!! Dzieki obejrze.Co do Kamela-jego program jest swietny choc ostatnio jakos nie mialem okazji :((( KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Whassup? 31.08.01, 20:28 najmocniej przepraszam ale podany link nie dziala :( jezeli mozna to prosze o inny. Pozdrowki-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: Whassup? 31.08.01, 20:36 sorki - moj error!!! http://www.budweiser.co.uk/ dziala na pewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Whassup? 01.09.01, 23:36 Krotoss! zajrzyj koniecznie. Super spoty!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysyoo Re: Whassup? 06.09.01, 21:29 I co KroTosS widziałeś te filmiki, bo ja ostatnio widziałem nowy o kosmitach... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Whassup? 06.09.01, 21:40 krzysyoo napisał(a): > I co KroTosS widziałeś te filmiki, bo ja ostatnio widziałem nowy o kosmitach... Nawet sobie posciagalem ale odtwarzacza do nich nie moge bo byl dead link do niego ale sprobuje znow... KroTosS Ps.Wlasnie lece zobaczyc jak tam ten link... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Whassup? 06.09.01, 22:16 krotoss napisał(a): > krzysyoo napisał(a): > > > I co KroTosS widziałeś te filmiki, bo ja ostatnio widziałem nowy o kosmita > ch... > > Nawet sobie posciagalem ale odtwarzacza do nich nie moge bo byl dead link do > niego ale sprobuje znow... > > KroTosS > > Ps.Wlasnie lece zobaczyc jak tam ten link... No sciagnalem quictime ale instalne jutro winplayer nie chce odtworzyc bo mu filtrow jakis brak ale dwa odpalil -kosmici i what are you doing.Kosmici naprawde dobrzy tylko szkodz iz zaczalem od tego odcinka... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Whassup? 08.09.01, 14:04 Tak, szkoda. Najpierw byloby lepiej wczuc sie w klimat innymi;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Whassup? 08.09.01, 14:18 .weronika. napisał(a): > Tak, szkoda. Najpierw byloby lepiej wczuc sie w klimat innymi;) Tak ale pierwsze mi wlasnie nie odpalaly ale i tak jes switnie KroTosS Ps.WHASSUP ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Whassup? 31.08.01, 13:55 Tikanis?! To samo, tylko w innym języku. kto pierwszy zgadnie, w jakim to języku, ten dostanie nagrodę - post wychwalający :)) pozdr. z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7iron Re: Whassup? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 14:34 grecki? Odpowiedz Link Zgłoś