city_blue 02.01.09, 18:06 Nikt nie dostenie tylu głosów w nastepnych wyborasz co K. Dombrowicz. Cała Bydgoszcz na niego zagłosuje na 100%, bo to jedyny odpowiedzialny człowiek w tym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieski.kapturek @ city-blue 02.01.09, 18:14 babbik/kuroslip - witaj Arku, dawno Cię u nas nie było... i pisz, pisz jak najwięcej - pamiętaj tylko, że kto sieje wiatr, zbiera burzę... Każdym słowem kręcisz sznur na szyję nie tylko swoją, ale pięknego przecież Torunia. Jeśli tego chcesz - pisz śmiało! :) Tylko Torunia mimo wszystko żal... Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: @ city-blue 02.01.09, 18:25 zapomniał sie przelogowac na maximus100 (pomylił nicki), ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 Re: @ city-blue 02.01.09, 19:01 pojebało mu się w tym pustym łbie.Jeszcze pod szlachcic to coś też pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re 02.01.09, 22:22 co to to nie ja jestem tylko jeden i niepowtarzalny Odpowiedz Link Zgłoś
marsianin Re: Re 03.01.09, 08:11 Tak , pojebany kundelek z ratusza , i masz problemy gastryczne, jak idziesz , smród taki że nawet ptaki padają. Odpowiedz Link Zgłoś
marsianin Re: Brawo prezydent Dombrowicz! 03.01.09, 08:17 Zapomniałeś burku jeden dodać , że na takie łajno się nie głosuje. Można tylko dodać że klakierzy zaczeli posty pisać. Czy to nowy pomysł Grześkowiaka ?. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Brawo prezydent Dombrowicz! 03.01.09, 10:53 city_blue napisał: > Nikt nie dostenie tylu głosów w nastepnych wyborasz co K. Dombrowicz. > Cała Bydgoszcz na niego zagłosuje na 100%, bo to jedyny > odpowiedzialny człowiek w tym miescie. Czyżby Toruńczycy się tutaj przenieśli na to forum. Tylko Metropolia Bydgoska Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Brawo prezydent Dombrowicz! 03.01.09, 12:58 sposobem was bierzemy, pomalu. Ja na ten przyklad juz dostalem synekure od Prez.Dombrowicza; bede biegal za miejskiego hycla, wylapywal co bardziej kasliwe psy w Bydgoszczy, przetapial na smalec. Poznacie mnie po tej dyskretnej bialej oponczy z torunskim czarnym krzyzem na grzbiecie. Radze sie strzec. Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: Brawo prezydent Dombrowicz! 03.01.09, 15:29 swiniopas6 napisał: > sposobem was bierzemy, pomalu. muvon, masz jeszcze jakieś wątpliwości wobec tego że świniopas to kolejne wcielenie krzyżackiego łgarza? Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Brawo prezydent Dombrowicz! 03.01.09, 13:52 city_blue napisał: > Nikt nie dostenie tylu głosów w nastepnych wyborasz co K. Dombrowicz. > Cała Bydgoszcz na niego zagłosuje na 100%, bo to jedyny > odpowiedzialny człowiek w tym miescie. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Jedno jest pewne Rafał Dutkiewicz to nie jest. Tylko Metropolia w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś