09.11.03, 01:22
Krzaczkowej Kasi sopelek srebrzysty :

"małe lśniące swiatełko
zaprowadzi ich do mnie
uśmiech rozjaśnia moją twarz
pragnę usnąć i śnić o owcach
jednak przebudzi mnie każdy dźwięk
zapuszczanie motoru , krzyk mew
chciałabym mieć ze sobą radio
odszukałabym jakieś przyjazne głosy
opowiadające choćby bzdury
nie mogę mieć otwartych oczu
nie mogę być sama ze swoją wyobraźnią
pozwól mi być sobą
zasnąć i śnić o owcach
mają ciepły oddech
pachną snem i obiecują
zabrać mnie do domu
niczym maki gnące się od ciężaru nasion
wciągają mnie coraz głębiej
jest wspaniale
wszedzie tak biało
rzeka zamarzła
na lodzie nie ma nikogo
jestem tylko ja
ślizgam się
pędem mijam drzewa
zostawiam za sobą
małe linie wycięte w śniegu
po lodem coś się porusza
próbuje się wydostać z zimnej wody
TO JA"
Obserwuj wątek
    • cygne Re: Tchnienie 05.12.03, 23:43
      elodia napisała:

>
      > "małe lśniące swiatełko
      > zaprowadzi ich do mnie
      > uśmiech rozjaśnia moją twarz"

zycze Ci tego elodio, usmiechnij się wszystko bedzie dobrze :))
      • wsn Re: Tchnienie 05.12.03, 23:46
        elodio
        a ten kochajacy maz pozwala ci tak samotnie siedziec w piatkowy wieczor na forum?
        • zonc Re: Tchnienie 05.12.03, 23:50
          głupie uwagi idą spać...
          • wsn Re: Tchnienie 05.12.03, 23:51
            elodio
            zonk wysyla cie do lozka ;D
            • cygne Re: Tchnienie 05.12.03, 23:58
              wsn napisała:

> elodio
              > zonk wysyla cie do lozka ;D

Powinnam to tak zostawić żebys brnęła dalej i pokazała jaka jestes głupia.
              Nazwano Cię tu już pindą, cipą, idiotka, kretynka.
              jeszcze kilka epitetów znalazłoby się, ale nie chce psuc elodii nastroju, bo
              dla niej ten watek wyciągnełam.
              To nie dzisiejszy watek matematyczna głowo.
              • elodia Re: Tchnienie 06.12.03, 02:04
                Mąż w tym czasie czyta gazety, wcześniej - w dzień mieliśmy dużo czasu dla
                siebie nawzajem , teraz pora na zajęcia osobno.

Cygne, nie wiem jak to będzie bo wiesz ja się nie tylko uśmiecham ale w ogóle
                dużo śmieję dopóki nie pomyślę o forum bydgoskim albo jakaś durny liścik nie
                przyjdzie... mąż powiada - a daj ty sobie dziewuszko spokój, są inne fora ale
                sęk w tym, że tu wielu fajnych ludzi... Europejka Gall BB Krotoss Wiech
                Ivica... eeech dużo by wymieniać i nie mam jak inaczej porozmawiać np z
                Europejką czy Gallem albo BB...
                • elodia Re: Tchnienie 06.12.03, 02:06
                  i za Deja vu tęskniła bym bardzo
                  • angoulene Re: Tchnienie 06.12.03, 10:07
                    łubu dubu
                    to mowilam ja, elodia
                    • ivica Re: Tchnienie 06.12.03, 10:36
                      Atak Klonów??
                • cygne Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 14:45
                  elodia napisała:

> Mąż w tym czasie czyta gazety, wcześniej - w dzień mieliśmy dużo czasu dla
                  > siebie nawzajem , teraz pora na zajęcia osobno.
                  >
                  > Cygne, nie wiem jak to będzie bo wiesz ja się nie tylko uśmiecham ale w ogóle
                  > dużo śmieję dopóki nie pomyślę o forum bydgoskim albo jakaś durny liścik nie
                  > przyjdzie... mąż powiada - a daj ty sobie dziewuszko spokój, są inne fora ale
                  > sęk w tym, że tu wielu fajnych ludzi... Europejka Gall BB Krotoss Wiech
                  > Ivica... eeech dużo by wymieniać i nie mam jak inaczej porozmawiać np z
                  > Europejką czy Gallem albo BB...

...i przyjemnie:)
                  Ja wyznaje taka zasade od pewnego czasu, a bywało, że łezke uroniłam :)
                  NIe warto elodio podchodzic powaznie, zwłaszcza do niektórych, to wszystko
                  fikcja, slowem Jedno Wielkie Palenie Glupa.
                  Jesli jesteś w zgodzie ze soba to najważniejsze, a na reszte nie masz wplywu.
                  Piszesz w innym wątku, ze nikomu już nie wierzysz, własnie wiara, zwłaszcza
                  ta 'na kredyt' jest powodem Twojego rozczarowania. Tak mysle, więc nie warto,
                  chociaz to smutne bardzo traktować ludzi niepoważnie :(
                  Cóż, gdy dookola tyle obłudy, fałszu to ciężko sie z tym pogodzić.
                  Co do Euro i Galla to sie zgadzam, 'dołożę' jeszcze Marię, ivicę, U6, a z BB to
                  warto by bylo sie upic chyba:))
                  Dla mnie koniaczek, jesli juz:)

pozdrwawiam
                  • megalomaniac Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 14:53
                    cygne moze byc Capa-Negra...
                  • angoulene Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 14:53
                    nikomu już nie wierzysz, własnie wiara, zwłaszcza
                    ta 'na kredyt' jest powodem Twojego rozczarowania

.
                    • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 06.12.03, 15:17
                      to straszne.czuję się odrzucony.
                      załamka.
                      ale,ale...
                      musze w sobie znaleźć nowe siły.

jak to zrobić gdy dziś Mikołaj, a wszystkie zabawki jakie dostały dzieciaki
                      okazały się sie na baterie ?
                      nawet głupia kuchenka wyje bez sensu jakies melodyjki.
                      a pociąg tak łomocze,ze ludzie zaczeli do nas przychodzić z walizkami.

• ivica Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 15:20
                        co za czasy!!! co za ludzie!!!

:))
                        • Gość: LJane Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 06.12.03, 16:00
                          Chore czsy, chorzy ludzie, Iv ;)

Ktoś jakiś czas temu napisał tu słowa, które nie przeszły bez echa - żeby nie
                          kopać leżącego. Szkoda, że również TA zasada jest stosowana wybiórczo i
                          oczywiście z jak najbardziej obiektywnych przesłanek.
                          No ale czego tu można oczekiwać?
                          "Zaufania na kredyt"?
                          Raczej patologicznej więc rozrywki cudzym kosztem.
                          Chyba wszystko już zostało powiedziane przez kilka ostatnich dni.
                          Apeluję więc cichutko, by wygasać atmosferę wrogiej propagandy i zająć się czyś
                          pożytecznym, czyms co Komuś pomoże, a nie zaszkodzi np.
                          W końcu Święta zbliżają się nieuchronnie...
                          A dziś może zabawmy się w Mikołaja i nie sprawiajmy sobie nawzajem przykrości,
                          możemy?
                          Sama nie wiedziałam, ze qczi pisze pod kilkoma nickami, ale to nie jest TO, co
                          tępilismy u innych, to nie było na zasadzie produkcji kowadłowej, nie ubliżała
                          nikomu, nie poruszała kwestii, których nie poruszyłaby qczi, czyż nie?
                          Dlatego proszę i ufam, że nie proszę o wiele - spójrzmy na to z boku i
                          nabierzmy dystansu... na Święta chociaż.
                          Postarajmy się.

Pozdrawiam serdecznie @ll a szczególnie Elodię i qczi (kolejność alfabetyczna)

l_jane vel lisiczkaa w czapce Św. Mikołąja ;)
                          • ivica Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 16:03
                            ha odezwala sie sprawczyni calego halasu:)))

lisiczka vel Helena Trojańska :)
                            • Gość: LJane Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 06.12.03, 16:06
                              Bardzo smieszne, doprawdy - bardzo śmieszne.
                              Dzieki, Iv
                              • rhemek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 16:12
                                Nazwal cie Helena.. To przewrotne, ale jednak do dzis helena jest symbolem
                                piekna...
                                • ivica Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 16:13
                                  to tez.....
                                  • rhemek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 16:15
                                    A moze ... Ty zberezniku:) Ivica!!
                                    • ivica Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 16:19
                                      ??
                            • cygne Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 18:19
                              ivica napisał:

> ha odezwala sie sprawczyni calego halasu:)))

Co do tego nikt chyba nie ma żadnych wątpliwosci, tylko nie kazdy to "podkreśli"

"Sama nie wiedziałam, ze qczi pisze pod kilkoma nickami, ale to nie jest TO, co
                              tępilismy u innych, to nie było na zasadzie produkcji kowadłowej, nie ubliżała
                              nikomu, nie poruszała kwestii, których nie poruszyłaby qczi, czyż nie?
                              Dlatego proszę i ufam, że nie proszę o wiele - spójrzmy na to z boku i
                              nabierzmy dystansu... na Święta chociaż.
                              Postarajmy się."

- powiedziała L.Jane, osoba nagminnie powodująca zamęt na forum
                              różnymi "pozaforumowymi" gierkami, raz to atakujaca radcę, raz miłująca siostrę
                              elodię, to znow męża qczi, organizująca, mieszająca itd.
                              Zazdroszczę Ci 'samokrytyzyzmu' i dystansu do samej siebie największa
                              szkodniczko na forum, może tego nieświadoma, ale to już nie mój problem.

--
                              • Gość: LJane Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 20:58
                                Żal mi Ciebie, Koleżanko, wiesz?

Nie odpowiadaj.
                                Znam odpowiedź.

3maj się, zgorzkniała Profesorko od siedmiu boleści
                                • cygne Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 21:20
                                  Gość portalu: LJane napisał(a):

> Żal mi Ciebie, Koleżanko, wiesz?
                                  >
                                  > Nie odpowiadaj.
                                  > Znam odpowiedź.
                                  >
                                  > 3maj się, zgorzkniała Profesorko od siedmiu boleści

haha, wcale nie jestem zgorzkniała, ani profesorka tez nie jestem od żadnych
                                  boleści:)
                                  Twoj żal to Twoja sprawa, a moja opinia to moja,
                                  rozwinęłam troszkę może dosadniej:) opinię ivicy i to wszystko,
                                  że ty jej nie przyjmujesz to zrozumiałe:))
                                  Np, zdanie elodii, że nie podkreślała przedtem tego, że mam w czymś rację ze
                                  względu na Ciebie nie daje Ci do myślenia, nie wstydzisz sie ani troszeczkę, że
                                  najwyraźniej manipulujesz poza forum?
                                  Wybacz, ale Twoje regulaminowe "pozdrawiam ciepło' wcale nie jest ciepłe, tylko
                                  mdlące, ale mi ciebie nie żal, taki jest twój wybór, twoja sprawa.
                                  pa
                                  ale mi ciebie nie żal bo
                                • Gość: LJane Jeszcze jedno... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 21:21
                                  Oczywiście masz prawo uważać, że fakt, że zareagowałam w ten, a nie inny
                                  sposób na CHOMIKA w hymnie było sprawcą tego całego zamieszania.
                                  Ale na ile jest to pogląd obiektywny i uzasadniony - sama musisz sobie
                                  odpowiedzieć w swojej łabędziej główce.
                                  Mała podpowiedź - zareagowałabym w taki sam sposób, gdyby napisał to
                                  ktokolwiek inny.
                                  Napisałaś to Elo, że ważne, żeby postępowała w zgodzie z samą sobą. Mądra
                                  rada, przyznam.
                                  Ja tak robię.
                                  I ja, w przeciwieństwie do Ciebie, moja Droga - nie sprawiam nikomu świadomie
                                  przykrości.
                                  I bardzo Cię proszę - daj mi już spokój, bo te Twoje perfidne docinki na
                                  każdym kroku wyprowadzają mnie z równowagi.
                                  Nie chciałabym zacząć się odwdzięczać, bo to nie jest w moim stylu i tu
                                  przyznam masz druzgocącą przewagę nade mną.

Żegnam Panią.
                              • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 06.12.03, 21:19
                                jejku,rzeczywiscie oko mi sie omskło po tej wypowiedzi (czyżbym miał juz nawyk
                                przelatywania po wypowiedziach LJane ?)
                                hłe hłe.

a jest co prostować:

> "Sama nie wiedziałam, ze qczi pisze pod kilkoma nickami, ale to nie jest TO,
                                co tępilismy u innych, to nie było na zasadzie produkcji kowadłowej

1. Niepokojące słowo "tępilismy". Liczba mnoga tego słowa jest jeszcze
                                bardziej niepokojąca.
                                Może chodziło o "potepialismy" ?
                                W obecnej formie brzmi baaardzo niesympatycznie. Nie podpisuję się. Nie
                                utozsamamiam.

2. Od ilu nicków na raz produkcja już jest kowadłowa ?
                                Najwyrazniej od 4, bo qczi,wsn i angoulene to dopiero trzy. Problem
                                kolejny,ze tamtych było dwóch, wiec ich ilosc trzeba by podzielić przez dwa :-)

3. Niewidzenie wielonikowości qczi jest mocno podejrzane. Bo ponoc ona sam się
                                z tym nie kryje.

> nie ubliżała nikomu, nie poruszała kwestii, których nie poruszyłaby qczi,
                                czyż nie?

- tego nie rozumiem. oczywiscie,ze ubliżała,ale fragmentu o poruszaniu kwestii
                                nie kumam.

> Dlatego proszę i ufam, że nie proszę o wiele - spójrzmy na to z boku i
                                > nabierzmy dystansu... na Święta chociaż.
                                > Postarajmy się."

-ktos ci spuszcza na głowe młotek z częstotliwoscią co 5 minut.
                                spróbuj nabrać dystansu na swięta.
                                wesołego alleluja
                                • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 06.12.03, 21:58
                                  zapomniałem przeciez o nicku z andrzejem w nazwie.
                                  czyli od 5 mamy produkcję kowadłową.
                                  • qczi Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 22:06
                                    przegiales
                                    wywlokles gadu na forum
                                    licz sie konsekwancjami
                                    • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 06.12.03, 22:33
                                      a co byś powiedziała qczi,słoneczko,gdybym upublicznił tutaj twoje groźby
                                      jakie przesłałas mi łaskawie przed chwilą z nieswojego konta na gadu gadu ?

spróbuje ci moze wytłumaczyć o co mi chodzi:

1. pierwsza przeginka- styl spotkania.żenująca maskarada,ale pal
                                      licho.przebolałbym gdyby nie ciąg dalszy:
                                      2. druga przeginka- odwołanie na forum do mojej wypowiedzi o poczuciu humoru
                                      i komentarz (twój komentarz).
                                      3. odwołanie się na forum publicznym do mojego ubioru.
                                      4. głupie udawanie i bezczelne wciskanie mi,ze ten nick to ja. nie lubię jak
                                      sie robi ze mnie debila.

masz jeszcze ochotę poprzeginać ?
                                      ale będzie polewka.
                                      • qczi Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 22:46
                                        Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> a co byś powiedziała qczi,słoneczko,gdybym upublicznił tutaj twoje groźby
                                        > jakie przesłałas mi łaskawie przed chwilą z nieswojego konta na gadu gadu ?

upublicznij
                                        w zasadzie to mam to w dupie

> 1. pierwsza przeginka- styl spotkania.żenująca maskarada,ale pal
                                        > licho.przebolałbym gdyby nie ciąg dalszy:

haha
                                        no coz
                                        :)
                                        w koncu wiedziales od razu, kto zacz

> 2. druga przeginka- odwołanie na forum do mojej wypowiedzi o poczuciu humoru
                                        > i komentarz (twój komentarz).

nikt nie wiedzial, o czyja wypowiedz biega, poki sie nie przyznales

> 3. odwołanie się na forum publicznym do mojego ubioru.

?????
                                        gdzie?????

> 4. głupie udawanie i bezczelne wciskanie mi,ze ten nick to ja.

??????????????????
                                        co ty bredzisz chlopie???

> nie lubię jak
                                        > sie robi ze mnie debila.

z ciebie juz sie nie da zrobic debila
                                        tak jak z kretyna nie da sie zrobic kretyna

> masz jeszcze ochotę poprzeginać ?
                                        > ale będzie polewka.

rozczaruje ci
                                        nie dostarcze ci rozrywki w ten wieczor
                                        i nie bede sie z toba klocic
                                        ;>
                                        • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 06.12.03, 22:54
                                          > w koncu wiedziales od razu, kto zacz
                                          -łał, słodkie wytłumaczenie.

ad2 i ad3. chodzi oczywiscie o brązowe spodnie.
                                          trzy kolejne naruszenia mojej prywatnosci. pojedynczo niegrozne i niezbyt
                                          powazne,kazały się jednka domyslac,ze to dopiero początek.

no to pociągnąłem za hamulec ręczny. prrrrrrrrrrrrr qczi, prrrrrrrrrrrr.
                                          starczy juz tych aluzji do moich prywatnych wypowiedzi na forum publicznym,
                                          starczy.

co do punktu ostatniego. spytaj człeka od którego nadajesz.
                                          no jak przeginamy ?

podstawa to dobra polewka,nie ?
                                          • qczi Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 07.12.03, 00:39
                                            tyciarek :
                                            >> w koncu wiedziales od razu, kto zacz
                                            >-łał, słodkie wytłumaczenie.

polewka. zrozum. nie tetrycz. ;)

>ad2 i ad3. chodzi oczywiscie o brązowe spodnie. (q: aaaaaaaaaaaaaaaa...)
                                            >trzy kolejne naruszenia mojej prywatnosci. pojedynczo niegrozne i niezbyt
                                            >powazne

w odpowiedzi na twoje...

>,kazały się jednka domyslac,ze to dopiero początek.

my chyba z podobnej gliny, jak zauwazyl... wiesz kto. pewien madry czlowiek

>no to pociągnąłem za hamulec ręczny. prrrrrrrrrrrrr qczi, prrrrrrrrrrrr.

ja ci pokazalam, gdzie jest hamulec

>starczy juz tych aluzji do moich prywatnych wypowiedzi na forum publicznym,
                                            >starczy.

no popatrz jak sie pieknie zrozumielismy. to juz roqje na przyszlosc

>co do punktu ostatniego. spytaj człeka od którego nadajesz.
                                            >no jak przeginamy ?

nieobecni niech pozostana nieobecni
                                            ty zaczales
                                            ja koncze
                                            i tak dalej bym nie poszla, zal mi ci, jesli o tym nie wiesz

>podstawa to dobra polewka,nie ?
                                            poki pozostaje polewką
                                            • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 07.12.03, 02:08
                                              qczi napisała:

bla bla.

-żadna z tych rzeczy nie była dla mnie polewką.
                                              przedstawiłem czym była i dosadnie to ująłem: pogrywaniem w chujki była.
                                              to przykre, ze udało ci sie wciągnąc do tej żenady...

co do chronologii to sobie sama sprawdz daty kto kogo ?

z tej samej gliny jestesmy ?
                                              no teraz to mnie powaznie ubodłaś.
                                              musze pomysleć o eutanazji.skonczyc ze sobą.
                                              serki z Tesco, mózgi na Starym Rynku, polewka za polewką...

> >podstawa to dobra polewka,nie ?
                                              > poki pozostaje polewką

- o jej koteczek ma jednak jakies granice polewki ?
                                              trochę dalej ode mnie i bliżej siebie-ale ma ?
                                              to miło. przyda sie takie doswiadczenie koteczkowi jak bedzie sobie robił
                                              nastepną polewkę.
                                              • Gość: q Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 02:17
                                                • Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl
                                                Gość: tyciarek 07.12.2003 02:08 odpowiedz na list

qczi napisała:

bla bla.

-żadna z tych rzeczy nie była dla mnie polewką.

wiem
                                                nie lubie wychodzic poza granice polewki
                                                zmusiles mnie do tego
                                                ;)

przedstawiłem czym była i dosadnie to ująłem: pogrywaniem w chujki była.
                                                to przykre, ze udało ci sie wciągnąc do tej żenady...

??

co do chronologii to sobie sama sprawdz daty kto kogo ?

blabla
                                                niewazne kto kogo
                                                wazne ze koniec

z tej samej gliny jestesmy ?
                                                no teraz to mnie powaznie ubodłaś.

hm/ serio?

musze pomysleć o eutanazji.skonczyc ze sobą.
                                                serki z Tesco, mózgi na Starym Rynku, polewka za polewką...

:))))))))))))))))))

> >podstawa to dobra polewka,nie ?
                                                > poki pozostaje polewką

- o jej koteczek ma jednak jakies granice polewki ?
                                                trochę dalej ode mnie i bliżej siebie-ale ma ?
                                                to miło. przyda sie takie doswiadczenie koteczkowi jak bedzie sobie robił
                                                nastepną polewkę.

skoncz z kotdeczkiem
                                                nie patrz na plec

pozwol
                                                odpisze pozniej
                                                pax??
                                                • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 07.12.03, 02:53
                                                  zdaje sie ,ze masz powazny problem z chronologią zdarzeń.
                                                  to styl spotkania,twoje personalne zajawki o moim humorze i spodniach
                                                  spowodowały,ze cie odkryłem cokolwiek.w celu wyhamowania własnie twoich
                                                  polewkowych zapedów.ty zaczęłas plumkać pozniej.
                                                  nie odwrotnie. skup się.

> pax??
                                                  -ja jestem stabilny w uczuciach.

• qczi Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 07.12.03, 03:02
                                                    Gość: tyciarek
                                                    zdaje sie ,ze masz powazny problem z chronologią zdarzeń.

w tym stanie? zrozum
                                                    wiem jedynie, ze ty wygadales sie o andrzeju
                                                    a wczesniej o plci zenskiej
                                                    nie wybacze
                                                    dlugo

>to styl spotkania,twoje personalne zajawki o moim humorze i spodniach
                                                    >spowodowały,ze cie odkryłem cokolwiek.w celu wyhamowania własnie twoich
                                                    >polewkowych zapedów.ty zaczęłas plumkać pozniej.
                                                    >nie odwrotnie.

gupi jestes jesli sadzisz, ze naprawde trzeba bylo mnie hamowac
                                                    JA mam luz totalny
                                                    moge isc daleko
                                                    ale nie ide, inni nie moga
                                                    qrwa, naprawde nie rozumiesz??????????

> skup się.
                                                    nie moge ;)

> pax??
                                                    -ja jestem stabilny w uczuciach.

rozumiem wiec - pax
                                                    ale nuuudno bedzie
                                                    niepax
                                                    plz
                                                  • qczi Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 07.12.03, 03:09
                                                    >to styl spotkania

polewka
                                                    ciekawosc
                                                    ;D
                                                    lepszy facet bez łabądka
                                                    niż atoma powiedzonka
                                                  • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 07.12.03, 03:22
                                                    qczi napisała:

> >to styl spotkania
                                                    >
                                                    > polewka
                                                    > ciekawosc
                                                    > ;D

-żenada
                                                    głupizna
                                                    szczeniactwo
                                                  • ivica Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 07.12.03, 03:27
                                                    zycie.....
                                                  • qczi Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 07.12.03, 03:28
                                                    Gość portalu: tyciarek napisał(a):
                                                    > -żenada
                                                    > głupizna
                                                    > szczeniactwo

tere fere ;)
                                                    :)
                                                    nie Twoj pomysl wiec glupizna?
                                                    :))))))
                                  • Gość: LJane Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 22:53
                                    Mowiąc o produkcji kowadłowej miałam na mysli całą kowadłową rodzinkę.
                                    Przypominać nie będę i wywoływać wilka z lasu również.
                                    Reszty nie chce mi się komentować.

Pa
                          • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 06.12.03, 16:15
                            nie zdzierzyłem.
                            gdy pani w kapeluszu przyszła po bilet do Kutna wziałem lokomotywę,rozkreciłem
                            i przeciałem kabelek do głosnika. już nie sapie. nie dudni i nie udaje, że z
                            jej brzucha bucha. za to jeszcze świeci :-)
                            może być. spojrzałem łaskawym okiem.
                            kuchence zkleiłem otwór z którego wydawała dzwieki.jest trzy razy ciszej.
                            teraz czaję na bąka. skubaniec jak się kręci też jakieś amerykanskie kolędy
                            zapodaje wrrrr.
                            • ivica Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 16:20
                              idz szybko sprawdz czy to co zona dodala do ciasta to na pewno byl cukier puder :P
                            • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 06.12.03, 16:20
                              oła! ale byk.fuj
                              • Gość: tyciarek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 06.12.03, 16:29
                                nic nie zostało. wszystko zuzyła :-)
                                (a to fuj, to oczywiscie moje: zkleić)

• angoulene Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 15:24
                        sa ludzie, ktorzy nic nie dostali
                        np dzieci w afryce
                        i te stare dzieci
                        :(
                        • ivica Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 15:26
                          takie zycie. Młodsi wypieraja starszych :)
                          • qczi Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 07.12.03, 00:59
                            hm
                            no, moze cos dostalam
                            ;))))))))))))))))))))
                  • Gość: Ted® Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 15:08
                    "nie warto, chociaz to smutne bardzo, traktować ludzi niepoważnie"

zaprawde godne to i sprawiedliwe
                    ludzi nalezy traktowac powaznie, nawet tych niepowaznych

coz za glebia, ech
                    • rhemek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 15:13
                      Jak qczi......... smutne, jednak mieliscie co do niej racje...
                      • Gość: LJane Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 06.12.03, 16:03
                        To było żałosne, Rhemi, prawdziwie żałosne.
                        Teraz wreszcie poznałeś znaczenie tego słowa.

Pozdrawiam mikołajkowo "aspartamowa chorągiewko"
                        • rhemek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 16:10
                          Nie rozumiem qczi, jej zachowania.. I tyle...
                          • Gość: LJane Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 06.12.03, 16:21
                            Kiedys rozumiałeś...
                            Zastanawiasz się dlaczego?
                            • rhemek Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 16:22
                              :) Ale mi sie zart udal:)
                    • cygne Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 15:15
                      Gość portalu: Ted® napisał(a):

> "nie warto, chociaz to smutne bardzo, traktować ludzi niepoważnie"
                      >
                      > zaprawde godne to i sprawiedliwe
                      > ludzi nalezy traktowac powaznie, nawet tych niepowaznych
                      >
                      >
                      > coz za glebia, ech

<Należy> - owszem, ale...

Poważny traktowany niepowaznie to smutne
                      Niepowazny traktowany poważnie to głupie

-dzięki za przecinek
                      • Gość: Ted® Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 15:21
                        nie moge sie z pania profesor zgodzic
                        wszystkich ludzi nalezy traktowac powaznie, co w zadnym wypadku nie oznacza, ze
                        nie mozna sobie z nich pozartowac - to sa zupelnie dwie rozne sprawy

czy szanowna pani chwyta te subtelna roznice?

- drobnostka
                        • cygne Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 15:24

> nie moge sie z pania profesor zgodzic
                          > wszystkich ludzi nalezy traktowac powaznie, co w zadnym wypadku nie oznacza,
                          ze
                          > nie mozna sobie z nich pozartowac - to sa zupelnie dwie rozne sprawy
                          >
                          > czy szanowna pani chwyta te subtelna roznice?
                          >
                          > - drobnostka

Widzę, ze szanowny pan w ogóle nie wie co znaczy traktować ludzi poważnie,
                          skoro o pożartowaniu mowa..

I daruj sobie ta pania profesor, bo zaczynasz mnie wkurzać.
                          • ivica Re: Traktuj forum lekko, łatwo... 06.12.03, 15:26
                            bylo nie wspominac ze wkurza bo teraz pewnie pozostanie...:)
                          • Gość: Ted® Re: Traktuj forum lekko, łatwo... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 15:52
                            no tak, brak uscislenia powoduje nieporozumienie
                            powaznie w sensie: na serio, z szacunkiem, z zachowaniem godnosci

nie wyklucza to moim zdaniem zartobliwosci i poczucia humoru

w tym sensie traktuje ludzi powaznie, a pani?
                            dziwnie latwo przeszla pani docent nad swoja oczywista pomylka, przeciez chciala
                            pani napisac, ze ludzi nalezy traktowac niepowaznie
                  • cygne powaznie- niepoważnie - sprostowanie:) 06.12.03, 18:34
                    cygne napisała:

> Tak mysle, więc nie warto sie zanadto przejmować,
                    > chociaz to smutne bardzo, traktować ludzi niepoważnie :(

taki sens był w zamyśle, prostuję, bo ktoś tam poniżej, łapie mnie za słowka:))

• Gość: Ted® Re: powaznie- niepoważnie - sprostowanie:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 19:28
                      gdziezbym smial lapac pania za cokolwiek
                      ale gdyby, to jednak bardziej powyzej niz ponizej
                      :)))))))
    • rhemek Re: Tchnienie 06.12.03, 15:38
      Elodio mialas racje.
      Oddaje ci honor.
      • Gość: Ted® Re: Tchnienie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 15:57
        w warszawie tez widze wiatr hula, hhh
        uwazaj zebys sie nie zlamal
        • Gość: €uropejka Re: Traktuj forum lekko, latwo.... IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.03, 21:27
          Cygne, jak wiele tresci w Twoich slowach:
          "Powazny traktowany niepowaznie to smutne,
          Niepowazny traktowany powaznie to glupie" ;)

Ja przywiozlam z soba Edyte Geppert, wlasnie slucham:

"Jaki ranek taki dzien
          Nie dziwi nic
          Jaka woda taki brzeg
          Nie dziwi nic
          Jaka posciel takie sny
          Nie dziwi nic
          Jakie serce taki lek
          Nie dziwi nic
          Jaka slabosc taki grzech
          Nie dziwi nic
          Jaka kieszen taki gest
          Nie dziwi nic
          Jaki kamien taki cios
          Nie dziwi nic...."

.....po kazdym nalezy oczekiwac tego, na co go "stac"...
          i nie dziwic sie ;)

pozdrawiam Was, wyposazona po pewnym, waznym dla mnie
          spotkaniu, w motywacje do pracy literacko-tworczej;
          (narecze materialow na biurku, glowa pelna pomyslow :)
          sila i zapal, po uslyszeniu, ze jest sie wartosciowym
          czlowiekiem, potrafi przenosic gory i wygladzac ksztalt
          kamieni...
          eh, zycie, kocham cie nad zycie :))

BB, Cygne zamowila koniaczek,
          a dla mnie, jesli mozna, prosze
          sok z grejpfrutow :))

• qczi Re: Traktuj forum lekko, latwo.... 06.12.03, 22:10
            > Jak qczi......... smutne, jednak mieliscie co do niej racje...

bo cie palancie w koncu zbanowalam na gadu?
            sory
            nie moglam juz zdzierzyc twojej glupoty
            i postow co 10 sekund z emotikonka
            co za duzo to niezdrowo
            • rhemek Re: Traktuj forum lekko, latwo.... 07.12.03, 16:33
              qczi napisała:

> > Jak qczi......... smutne, jednak mieliscie co do niej racje...
              >
              > bo cie palancie w koncu zbanowalam na gadu?
              > sory
              > nie moglam juz zdzierzyc twojej glupoty
              > i postow co 10 sekund z emotikonka
              > co za duzo to niezdrowo

Boze jaka idiotka;)))
              Lecz sie puki jeszcze mozesz, gowniaro.
          • cygne Kiedysie dziwić przestanę... 06.12.03, 22:17
            europejka napisała:

> BB, Cygne zamowila koniaczek,
            > a dla mnie, jesli mozna, prosze
            > sok z grejpfrutow :))

eee tam, ja już tez nie pije nie palę, ale jak trzeba uświetnić to i owo,
            to i z całą butelką szampanem moge sie zmierzyć, w odpowiedniej przestrzeni
            czasowej rzecz jasna:)
            a na okoliczność dziwienia się i Twojego powrotu dedukuję Ci
            słowko od Kofty:))

Kiedy się dziwić przestanę...

Kiedy się dziwić przestanę
            Gdy w mym sercu wygaśnie czerwień
            Swe ostatnie, niemądre pytanie
            Nie zadane, w połowie przerwę
            Będę znała na wszystko odpowiedź
            Ubożuchna rozsądkiem maleńkim
            Czasem tylko popłaczę sobie
            Łzami tkliwej i głupiej piosenki
            By za chwilę wszystko zapomnieć
            Będzie po mnie

Zgubię śpiewy podziemnych strumieni
            Umrze we mnie co nienazwane
            Co mi oczy jak róże płomieni
            Dni jednakim rytmem pobiegną
            Znieczulone, rozsądne, żałosne
            Tylko życia straszliwe piękno
            Mnie ominie nieśmiałą wiosną
            Za daleko jej będzie do mnie
            Będzie po mnie

Lżej mi będzie i łatwiej bez tego
            Ścisną szczęścia i bóle wyśmiane
            Bo nie spytam już nigdy - dlaczego?
            Błogi spokój wyrówna mi tętno
            Gdy się życia na pamięć
            Wiosny czułej bolesne piękno
            Pożyczoną poezją zakłamię
            I nic we mnie i nic koło mnie
            Będzie po mnie

>
            >
            >
            >
            • qczi Re: Kiedysie dziwić przestanę... 06.12.03, 22:24
              aha
              Cygne
              prosze, pogodz sie z LJane
              dla Ciebie to forumowa rozgrywka
              popis elokwencji itp
              dla kogos innego moze to byc powod do smutku i takich innych pierdol
              • cygne Re: Kiedy się dziwić przestanę... 06.12.03, 22:48
                qczi napisała:

> aha
                > Cygne
                > prosze, pogodz sie z LJane
                > dla Ciebie to forumowa rozgrywka
                > popis elokwencji itp
                > dla kogos innego moze to byc powod do smutku i takich innych pierdol

no i jak tu przestać sie dziwić:)
                Zawsze jak 'otwieram' post qczi spodziewam sie łubudubu, a tu masz - prośba.
                Qczi ja nie prowadzę żadnej forumowej rozgrywki, a tymbardziej popisuje sie
                elokwencją, po prostu czytam co ktoś pisze i później piszę to co w odpowiedzi
                mi do ptasiego móżdżka przyjdzie. Na tym koniec.
                Z Jane 'stoczyłam' już niejedną potyczke słowną jak jeszcze Ciebie tu nie było
                w takiej ilości jak teraz.
                Zdania nie zmienię, uważam że Jane niepotrzebnie wprowadza zamieszanie na
                forum, było juz niejedno, ale to już historia..
                Moze ma dobre chęci, ale w co to sie wszystko obraca widać równiez teraz.
                Twoja 'sprawa' to tez pośrednio produkt działalności lisiczki, taka jest prawda.
                Nie umiecie oddzielić prywatnych kontaktów od anonimowych dyskusji na forum,
                zdradzanie korespondencji, treści rozmów na GG to naprawde żenujące
                przedstawienie.
                Więc dlaczego taka doświadczona forumowiczka jak Jane, wykształcona osoba
                para sie takimi historyjkami?
                Jak niedawno napisałam, że czułabym się smiesznie wymieniając na forum prywatne
                uwagi itp ze swoimi koleżankami, ted na to - niedorzeczność=
                a jednak....
                sytuacje mamy jaka mamy :))

pozdrawiam
            • Gość: €uropejka Re: Kiedysie dziwić przestanę... IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.03, 23:46
              cygne napisała:

> a na okoliczność dziwienia się i Twojego powrotu dedukuję Ci
              > słowko od Kofty:))
              >
              >
              >
              > Kiedy się dziwić przestanę...
              >
              >
              > Kiedy się dziwić przestanę
              > Gdy w mym sercu wygaśnie czerwień
              > Swe ostatnie, niemądre pytanie
              > Nie zadane, w połowie przerwę
              > Będę znała na wszystko odpowiedź
              > Ubożuchna rozsądkiem maleńkim
              > Czasem tylko popłaczę sobie
              > Łzami tkliwej i głupiej piosenki
              > By za chwilę wszystko zapomnieć
              > Będzie po mnie
              >
              > Zgubię śpiewy podziemnych strumieni
              > Umrze we mnie co nienazwane
              > Co mi oczy jak róże płomieni
              > Dni jednakim rytmem pobiegną
              > Znieczulone, rozsądne, żałosne
              > Tylko życia straszliwe piękno
              > Mnie ominie nieśmiałą wiosną
              > Za daleko jej będzie do mnie
              > Będzie po mnie
              >
              > Lżej mi będzie i łatwiej bez tego
              > Ścisną szczęścia i bóle wyśmiane
              > Bo nie spytam już nigdy - dlaczego?
              > Błogi spokój wyrówna mi tętno
              > Gdy się życia na pamięć
              > Wiosny czułej bolesne piękno
              > Pożyczoną poezją zakłamię
              > I nic we mnie i nic koło mnie
              > Będzie po mnie

coz mam napisac?,... chyba zaczne sie znow dziwic,
              nie chce mi sie jeszcze duchowo zejsc ;)
              dziekuje
    • ivica Re: Tchnienie 06.12.03, 23:44
      uff ale zamieszanie wyszło z ta Helena. Wiec moze rozwine mysl. Tak wiec postac Heleny przywolana jest jako synonim konfliktu dwóch bohaterow o jedna osoba. a taki konflikt mial tutaj miejsce. Elodia nazywana przez Lisiczke siostra byla w bbb. dobrych stosunkach z ta druga. Natomiast potem pojawila sie "łajfka" qczi, z ktora jane bardzo szybko sie porozumiala. Elo i qczi to przeciwstawne charatery. To ze dojdzie miedzy nimi do spiecia bylo wiecej niz pewne. No i doszlo czego jestesmy swiatkami :) A ze przy okazji dostalo sie rhemkowi, krotiemu i Gallowi to juz wina chrakterku qczi. Tak wiec reasumujac mowic iz lisiczkaa jest sprawczynia zamieszania mialem na mysli "bierna" wine czyli nie przeciwdzialanie obecnej sytuacji.

PS: jakby komus chodzily po glowie jakies glupie skojarzenia to w ponizszym wywodzie nie ma zadnych skojarzen homoseksualnych jak i sugerowania tego typu herezji. :))

PS2: Nie zauwazyliscie jak sybko wypełnilismy pustke po braku radcy z krzyzakiem. Czy my juz nie potrafimy nic tylkosnuć intrygi, kłócic sie i wyzywac??

pzdr.
      • t.king Re: Tchnienie 06.12.03, 23:49
        pogański kraj,pogańskie obyczaje
      • Gość: LJane Dzieki, Iv... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 23:57
        ... ale to już bez znaczenia.

Pozdrawiam.
        • elodia Re: Dzieki, Iv... 07.12.03, 02:52
          Pozdrawiam serdecznie @ll a szczególnie Elodię i qczi (kolejność alfabetyczna)

UMIEŚCIŁAŚ mnie w jedej linijce, jednym pozdrowieniu z... moim wrogiem- nawet
          nie czuję się na siłach cokolwiek na to odpowiedzieć, zacisnę zęby i wytrzymam
          by nie zacząć tu wyć z bólu na forum i nie dać tym samym powodu do radości qczi.
          Dziękuję Ci Jane za całe piękno, które od Ciebie dostałam, jeśli jednak masz
          choć odrobinę miłosierdzia w sercu nie wymieniaj mojego i jej imienia jednym
          tchem...

Qczi - Rhemek nie jest palantem tylko kulturalnym mężczyzną z ginącego już (ku
          mojej rozpaczy) gatunku romantyków.
          • elodia Re: Dzieki, Iv... 07.12.03, 03:06
            MŁODE WINO
            Piliśmy wczoraj młode wino
            w parku za dworcem pod jarzębiną
            podpatrywały nas posągi
            pogwizdywały na nas pociągi

Młode wino spijaj ostrożnie
            w młodym winie czai się zdrada
            młodym winem racz się nabożnie
            spójrz na mnie taka jestem chwiejna i blada

On mnie porzucił przed godziną
            mówił, że urok mój spłowiał i spłynął
            że zwiędły pąki, że włosy strąki
            a młode wino ścierpło w stągwi

Zostałam sama w strugach łez
            czyżby czar mój zemdlał i spełzł
            byłam królową łanią
            damą serca białą skałą

Młodą miłość rozchylaj ostrożnie
            młoda miłość rani jak szpada
            najpierw oswój ją tkliwie przemożnie

młode wino spijaj ostrożnie
            Jakubowicz Martyny cenna rada:)))
            • qczi Re: Dzieki, Iv... 07.12.03, 03:34
              gupia
              spijaj cole
    • Gość: LJane Ode mnie... od Martyny... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 03:28
      Chodź i usiądź obok mnie
      zostań ze mną
      a gdy ciemność przyjdzie znów
      juz nie będzie taka zła
      zamknij oczy, zamknij drzwi
      dzień wczorajszy to już wiek
      pomóż przetrwać czasy złe
      pragnę kogoś obok mnie

kto pomoże przetrwać noc
      kto przegoni myśli złe
      chodź i usiądz obok mnie
      (...)

kołysz mnie
      kołysz mnie
      kołysz mnie
      (...)

• elodia Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 04:28
        dla kogo Ljane to cudo???
        • qczi Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 12:35
          raczej nie dla ciebie
          i hope
          • qczi Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 12:47
            elodia:

>UMIEŚCIŁAŚ mnie w jedej linijce, jednym pozdrowieniu z... moim wrogiem- nawet
            >nie czuję się na siłach cokolwiek na to odpowiedzieć,

nie jestem twim wrogiem
            jestm anonimowa osoba z forum
            jesli nie chcesz widziec swojego nicka obok mojego... no coz, sama wiesz

> zacisnę zęby i wytrzymam
            >by nie zacząć tu wyć z bólu na forum i nie dać tym samym powodu do radości
            >qczi.

raczej konsternacji
            zreszta juz dalas

>Dziękuję Ci Jane za całe piękno, które od Ciebie dostałam, jeśli jednak masz
            >choć odrobinę miłosierdzia w sercu nie wymieniaj mojego i jej imienia jednym
            >tchem...

hehe
            popatrz
            qczi-elodia qczi-elodia qczi-elodia qczi-elodia qczi-elodia qczi-elodia qczi-
            elodia qczi-elodia qczi-elodia qczi-elodia qczi-elodia qczi-elodia qczi-elodia

hehe

>Qczi - Rhemek nie jest palantem tylko kulturalnym mężczyzną z ginącego już (ku
            >mojej rozpaczy) gatunku romantyków.

elodio
            remek to sfrustrowany glupi niespelniony erotoman, plytki itp itd
            • rhemek Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 16:30
              Jak tylko pzrestalem podzielac kazda opinie qczi stalem sie erotomanem...
              Nigdy z nia na takie tematy nie rozmawialem. z dziecmi unikam takich rozmow.
              Choc ona probowala...
              No dalej wyzywaj mnie jeszcze, wyladuj na mnie flustracje swojego pustego
              zycia...
              • qczi Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 16:59
                JA probowalam?
                a kto probowal narzucic mi cyberwieszco? dlatego sie wtedy zmylam z gadu
                odwal sie ode mie w koncu
                dobrze ci radze
                caly czas mam archiwum
                nie wklejam
                nie wkleje
                ale swierzbi
                • rhemek Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 17:05
                  qczi napisała:

> JA probowalam?
                  > a kto probowal narzucic mi cyberwieszco? dlatego sie wtedy zmylam z gadu
                  > odwal sie ode mie w koncu
                  > dobrze ci radze
                  > caly czas mam archiwum
                  > nie wklejam
                  > nie wkleje
                  > ale swierzbi

Moze JA wkleje:)
                  Mam caly zapis i tez swierzbi
                  Zreszta mam zapis WSZTSTKICH NASZYCH ROZMOW I chyba niedlugo je powlejam zeby
                  ludzie zobaczyli jaka jestes naprawde.
                  Chcesz tego, to prowokuj dalej.
                  Malo juz brakuje.
                  • Gość: Ted® Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 17:29
                    alez z ciebie gnida, blee
                    tobie to chyba noge na zgode a nie reke
                    • rhemek Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 17:30

> alez z ciebie gnida, blee
                      > tobie to chyba noge na zgode a nie reke

Nic do ciebie nie ma Ted.
                      rozumiem, ze bedziesz jej bronil czy ma racje czy nie.
                      • Gość: Ted® Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 17:37
                        ja tez nic do ciebie nie mam
                        ale szantaz i ujawnianie korespondencji?
                        gdzie ten nasz slodki, poetyczny rhemekus aspartamus
                        • rhemek Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 17:39
                          Nie ujawnie. Nie jestem chamem.
                          Zreszta ja daje spokoj
                  • qczi Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 17:33
                    a moze mi podbijesz oko?
                    • rhemek Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... 07.12.03, 17:34
                      ?????
                      Obydwoje zaczynacie przeginac...
                      Szkoda na was slow.
                      Nie udalo sie z jednnej strony, to prubujecie z drugiej??
                      • Gość: Ted® Re:głupiam alee jeszcze się łudzę... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 17:36
                        rhemek napisał:

> ?????
                        > Obydwoje zaczynacie przeginac...
                        > Szkoda na was slow.
                        > Nie udalo sie z jednnej strony, to prubujecie z drugiej??
                        >

odwal sie zboczku, sam sobie probuj z wszystkich stron, nie jestem zainteresowany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka