Dodaj do ulubionych

Moje ulubione radio

06.08.01, 19:35
W wolnym czasie lubie posluchac dobraj muzyki. Kiedy znudza mi sie moje plyty, wlaczam radio. Gluwnie interesuje mnie muzyka, nieraz lubie posluchac wiadomosci czy jakiegos reportarzu. Przewaznie wlaczam Elite, Zetke... A czego WY sluchacie?
Obserwuj wątek
    • .weronika. Re: Moje ulubione radio 06.08.01, 19:36
      Jaki bezsens... nie wiem dlaczego ten watek zalozyl mi sie dwa razy...
      • Gość: Thomek Re: Moje ulubione radio IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 19:44
        Ja słucham przeważnie Zetki. Polecam Czystą listę.
        Nieraz właczam trójkę, rmf lub eske.
        Jak słucham Grand Prix to przełaczam na Pika.
        • .weronika. Re: Moje ulubione radio 07.08.01, 14:24
          Niektore kawalki na Czystej sa OK, ale niektore przyprawiaja mnie odreszcz przerazenia...
    • Gość: kasia Re: Moje ulubione radio IP: *.studio.net.pl 07.08.01, 09:40
      jedynie Zetki
      • Gość: coma Re: Moje ulubione radio IP: 64.124.150.* 07.08.01, 10:08
        Nie mogę słuchać żadnego radia. Denerwuje mnie mieszanka popu i dowcipkujących DJ-ów. Wszystkie stacje są
        takie same. Za to jak jestem we Wrocławiu, Warszawie lub w innym dużym mieście od razu szukam Radiostacji.
        Co prawda tamtejsi DJ-e to kompletne dno, ale za to w ich muzyce nie ma ani grama popu. Uwielbiam to radio.
        Chciałbym żeby kiedyś trafiło do Bydgoszczy.
        • Gość: luj Re: Moje ulubione radio IP: 10.10.70.* 07.08.01, 10:26
          Jeżeli nie możesz, słuchać już żadnego radia, bo wszystkie się do siebie tak
          upodobniły, że różni je już tylko częstotliwość, na której nadają to polecam Ci
          gorąco Radio Bis ( w Bydgoszczy 106.6 ).
          Nie ma tu infantylnych rozmów ze słuchaczami "o dupie Maryni". Znajdziesz za to
          wspaniałe audycje edukacjne (szczególnie polecam językowe), o podróżach,
          popularyzujące jakąś dzidzinę, no i muzyczne - zawsze opatrzone ciekawymi
          komentarzami o kompozytorze czy wykonawcy. Bardzo często usłyszysz to co znasz
          z Radiostacji, której u nas niestety nie ma. Nigdy natomiast nie usłyszysz
          muzyki wind i toalet, którą cały dzień puszczają Zetka czy RMF.
          PS Mam pytanie do Weroniki: jakiego reportażu wysłychałaś ostatnio ( albo
          kidykolwiek ) w Elicie lub Zetce.
          • Gość: kasia Re: Moje ulubione radio IP: *.studio.net.pl 07.08.01, 10:36
            chyba moge odpowiedziec na to pytanie...? ... w Zetce slyszalam w ostatni
            weekend, audycja "swiat wedlug blondynki" cykliczna audycja... opisuje podroze
            aytorki, mowi o wlasnych doswiadczeniach (wazne a nie suche fakty).. zaprasza
            ciekawych gosci... informacje interesyjace i mile dla ucha... dobre rady..
            obrazowo podane... ciekawy tez jest wakacyjny "dziennik adama zawodnego" z
            humorem i polotem... na stronie mozna poczytac archiwalne odcinki... wielkim
            atutem Zetki jest tez strona.. biezace informacje i nie tylko...
            • .weronika. Re: Moje ulubione radio 07.08.01, 14:22
              Mowiac o Elicie, mialam na mysli TYLKO muzyke. Reportarzy tam nie ma. Za to w Zetce sa, chociazby ten, o ktorym pisze Kasia.
              • Gość: Thomek Re: Moje ulubione radio IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 22:14
                No i jeszcze Sensacje XX wieku.
                Niestety w wakacje tego nie puszczaja.

.weronika. napisał(a):

> Mowiac o Elicie, mialam na mysli TYLKO muzyke. Reportarzy tam nie ma. Za to w Z
                > etce sa, chociazby ten, o ktorym pisze Kasia.

• Gość: jerzy Re: Moje ulubione radio IP: 10.10.70.* 07.08.01, 10:53
      Elita dla muzyki, tylko tam są słabo robione wiadomości. Więc jak chcę się dowiedzieć, co się wokół
      dzieje to przełączam na Zetkę, ew. RMF
    • Gość: zoe Re: Moje ulubione radio IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 13:28
      rmf,zet(ostatnio rzadziej),trójka,eska-
      • krotoss Re: Moje ulubione radio 07.08.01, 16:08
        Ja tak sport(żużel) to wiadomo PiK,i jeszcze to radyjko dla programu nocnego
        Ryszarda Lewandowskiego w kazda niedziele od 24.00 (aktualnie ma ten Pan urlop
        wiec audycja wroci za jakies chyba 3 tygodnie-polecam)i na PiK jeszcze "Dziwy
        naszego swiata choc ostatnio nie mialem okazji ale tez dobre i w niedziele.Jak
        humor to 3-powtorka z rozrywki niestety leci mniej wiecej w tym czasie co
        audycia w Zetce Weissa(nie wiem czy tak sie pisze to nazwisko).Zetki lubie
        czasem tez dla muzyczki posluchac.RMFFM nie lubie zbytnio wiec unikam.Z
        bydgoskich to jeszcze Eske polecam bo tez niezle graja.Wiadomosci to mozna w
        zasadzie na wszystkich posluchac, a reportaze to dobre ma tez PiK.

KroTosS
    • lord_samsel Re: Moje ulubione radio 07.08.01, 22:03
      RadioZet

Lord_Samsel
    • Gość: sonia Re: Moje ulubione radio IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 22:08
      Eska i Zet
    • coolek Re: Moje ulubione radio 07.08.01, 22:18
      Ja przede wszystkim słucham zetki. Jednak, w mniej więcej co drugą niedzielę
      przełączam się na PIK. Dla kibiców czarnego sportu chyba wszystko jasne.

Coolek
      • Gość: Sin Re: Moje ulubione radio IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 03:13
        Trójka-tyle razem dróg przebytych...Chociaż w samochodzie tylko Zetka i RMF,
        czasem program IIPR, Przy "opusach" jazda jest potrójną
        przyjemnością...Szczególnie nocą.
    • Gość: pablo Re: Moje ulubione radio IP: *.mega.bydgoszcz.pl 08.08.01, 05:03
      Moim ulubionym radiem jest radio Z a reszta bydgoskich rediów jest do D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka