.weronika. 06.08.01, 20:46 nie jestesmy juz skazani na nudne reklamowki. Nikektore spoty sa swietne. Co o tym sadzicie? Jaka reklama najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thomek Re: Najlepsza reklama IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 21:03 Najlepsze reklamy ma Frugo. Z fajnościa reklam jest różnie. Większość jest nudna jak flaki z olejem. Na przykład proszki do prania. Nie chce mi sie ogladac takich reklam. Mam dosyć spotów z tymi samymi Paniami, które nie wiedzą jak i czym prać, albo mają brud jak cholera w łazience. Wygląda na to, że Polacy to brudasy a sprzątają tylko, gdy któs przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Najlepsza reklama 06.08.01, 21:19 Mi podobaja sie niestety nie emitowane u nas reklamy Budweisera. Widziales? Piwo krolewskie tez ma fajne reklamy, mimo, ze w Wyborczej przyznano im skorupe. Zreszta za tydzien po tej nominacji jakis koles napisal, ze ta reklama trafia i do Zenka i Franka spod budki i do przeintelektualizowanych studentow. Zgadzam sie. Poza tym podoba mi sie spot tepsy(mimo, ze instytucji jako takiej za bardzo nie kocham), w ktorym Wieczorkowski ustylizowany na Gajosa zastananawia sie, kogo wybrac do tanszych polaczen(ta reklama tez dostala skorupe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Najlepsza reklama IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 21:49 Niestety nie widziałem reklamy o której mowiłaś. Reklama tepsy jest rzeczywiście dobra. Królewskie- nie zdecydowanie Nie. Reklama podobałaby mi się, gdyby to piwo miało inną nazwę(np.Giermkowe), ale nie Królewskie. Reklama takiego piwa powinna wyglądać zupełnie inaczej. Nazwa chyba do czegoś zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Najlepsza reklama 06.08.01, 21:53 Jak dla mnie to ta nazwa jest przesmiewczo-ironiczna. Mi sie podoba. Te reklamy przypominaja mi troche komedie Barei... A co do reklam Frugo.sa to rzeczywiscie calkiem zgrabne filmki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Najlepsza reklama IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 22:10 Ja jednak zostanę przy swoim. Reklama Królewskiego jest do niczego. Na pewno nie kupię tego piwa. :( Pozdrowienia (szczególnie dla Weroniki-jest na forum non stop już jakieś 80 minut). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Najlepsza reklama IP: 213.25.90.* 06.08.01, 22:12 a mnie się właśnie podoba. dzisiaj trzy strzeliłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Najlepsza reklama 06.08.01, 22:15 Dzieki za pozdrowienia. rzeczywiscie ostatnio duzo siedze na forum. Zaraz musze sie zmywac, bo unterek u tepsy (przy calym szacunku dla jej reklam) nie jest zatani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Najlepsza reklama IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 22:21 Ale jutro wrócisz? Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Najlepsza reklama 06.08.01, 22:28 Zreszta szczerze mowiac jeszcze nie odeszlam, ale zaraz to zrobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Re: Najlepsza reklama IP: 216.104.228.* 08.08.01, 15:39 Nie oglądajcie tego badziewia. One Wam robią wodę z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Najlepsza reklama 08.08.01, 20:01 Ja uwazam reklamy ogolnie sa do bani ale zdarzaja sie perelki(taki mozna bylo zobaczyc w programie "Kamel tropi"-najsmiesniejsze reklamy na swiecie-boki zrywac).Jednak chcialem tu powiedziec o zenujacym poziomie reklam piwa- bezalkoholowego oczywiscie ;).Wyjatkiem jest tu Reeds i moze Palm moze jeszcze by sie ze 2 znalazly.Ale polskie piwka to dno ciagle o tym sztucznym braterstwie i poswieceniu wzajemnym kilku gosci co razem pracuja i po pracy dzien w dzien ida razem do baru-czy oni sie soba nie nudza?.Drugi typ to tez braterstwo tylko ze z jakims pokrzywdzonym palantem:jednemu sie Audi zepsulo i go holuja zlomem a on zreszta niezgodnie z przepisami wlacza awaryjne jak go ciagna, albo kolesia przesladuje jakis wiekszy od niego gosciu sciskajac go namietnie za szyje.Mi od tego sie chce wymiotowac-to juz wole tak jak na iemieckich stacjach:ladne widoczki na nature i piekne zimne piwko na koncu.Mam nadzieje ze nasze piwne reklamy osiagna w koncu choc taki poziom. Pozdrawiam szczegolnie wszystkich piwoszy ;))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Najlepsza reklama IP: *.studio.net.pl 09.08.01, 11:11 ...niezapomniana reklama dla mnie jest pani Jadzia ze stacji Statoil.. no i Idea z rodowita bydgoszczanka w roli glownej... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Najlepsza reklama 09.08.01, 12:04 A teraz podam moja ulubiona jak sie idzie domyslic z poprzedniego mojego postu- piwa :).Jest to reklamka Bosmana z tym gosciem na kanapie co mowi:"Ja tak patrze, obserwoje i cieszy mnie to bardzo ze w Polsce coraz bardziej staje sie piwo bezalkoholowe ;)" KroTosS Ps.Gosc podobny jest do mojego wojka wiec moze dla tego. Odpowiedz Link Zgłoś
qron Re: Najlepsza reklama 09.08.01, 14:05 pamiętam fajną reklamę McDonaldsa (nie lubię tam jeść ale reklama mi się podobała) jak dziecko się bujało na huśtawce i raz płakało a raz śmiało się w zależności czy bujaczka była u góry(skąd było widać restaurację) czy na dole. Zapraszam wszystkich na toruńskie forum gdzie można zagłosować na ulubioną reklamę w reklamowej liście przebojów. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Najgorsza reklama 23.09.01, 19:50 Dostaje szalu na widok reklamowki Cilita czy czegos takiego... Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś