Dodaj do ulubionych

Najlepsza reklama

06.08.01, 20:46
nie jestesmy juz skazani na nudne reklamowki. Nikektore spoty sa swietne. Co o tym sadzicie? Jaka reklama najlepsza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Thomek Re: Najlepsza reklama IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 21:03
      Najlepsze reklamy ma Frugo.
      Z fajnościa reklam jest różnie. Większość jest nudna jak flaki z olejem.
      Na przykład proszki do prania. Nie chce mi sie ogladac takich reklam. Mam dosyć
      spotów z tymi samymi Paniami, które nie wiedzą jak i czym prać, albo mają brud
      jak cholera w łazience. Wygląda na to, że Polacy to brudasy a sprzątają tylko,
      gdy któs przychodzi.
      • .weronika. Re: Najlepsza reklama 06.08.01, 21:19
        Mi podobaja sie niestety nie emitowane u nas reklamy Budweisera. Widziales? Piwo krolewskie tez ma fajne reklamy, mimo, ze w Wyborczej przyznano im skorupe. Zreszta za tydzien po tej nominacji jakis koles napisal, ze ta reklama trafia i do Zenka i Franka spod budki i do przeintelektualizowanych studentow. Zgadzam sie. Poza tym podoba mi sie spot tepsy(mimo, ze instytucji jako takiej za bardzo nie kocham), w ktorym Wieczorkowski ustylizowany na Gajosa zastananawia sie, kogo wybrac do tanszych polaczen(ta reklama tez dostala skorupe).
        • Gość: Thomek Re: Najlepsza reklama IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 21:49
          Niestety nie widziałem reklamy o której mowiłaś.
          Reklama tepsy jest rzeczywiście dobra.
          Królewskie- nie zdecydowanie Nie. Reklama podobałaby mi się, gdyby to piwo
          miało inną nazwę(np.Giermkowe), ale nie Królewskie. Reklama takiego piwa
          powinna wyglądać zupełnie inaczej. Nazwa chyba do czegoś zobowiązuje.
          • .weronika. Re: Najlepsza reklama 06.08.01, 21:53
            Jak dla mnie to ta nazwa jest przesmiewczo-ironiczna. Mi sie podoba. Te reklamy przypominaja mi troche komedie Barei... A co do reklam Frugo.sa to rzeczywiscie calkiem zgrabne filmki.
            • Gość: Thomek Re: Najlepsza reklama IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 22:10
              Ja jednak zostanę przy swoim. Reklama Królewskiego jest do niczego. Na pewno
              nie kupię tego piwa.
              :(

Pozdrowienia (szczególnie dla Weroniki-jest na forum non stop już jakieś 80
              minut).

• Gość: pepe Re: Najlepsza reklama IP: 213.25.90.* 06.08.01, 22:12
                a mnie się właśnie podoba. dzisiaj trzy strzeliłem :)))
              • .weronika. Re: Najlepsza reklama 06.08.01, 22:15
                Dzieki za pozdrowienia. rzeczywiscie ostatnio duzo siedze na forum. Zaraz musze sie zmywac, bo unterek u tepsy (przy calym szacunku dla jej reklam) nie jest zatani.
                • Gość: Thomek Re: Najlepsza reklama IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 22:21
                  Ale jutro wrócisz?
                  • .weronika. Re: Najlepsza reklama 06.08.01, 22:25
                    TAK. POZDRAWIAM:)
                    • .weronika. Re: Najlepsza reklama 06.08.01, 22:28
                      Zreszta szczerze mowiac jeszcze nie odeszlam, ale zaraz to zrobie:)
    • Gość: big Re: Najlepsza reklama IP: 216.104.228.* 08.08.01, 15:39
      Nie oglądajcie tego badziewia. One Wam robią wodę z mózgu.
    • krotoss Re: Najlepsza reklama 08.08.01, 20:01
      Ja uwazam reklamy ogolnie sa do bani ale zdarzaja sie perelki(taki mozna bylo
      zobaczyc w programie "Kamel tropi"-najsmiesniejsze reklamy na swiecie-boki
      zrywac).Jednak chcialem tu powiedziec o zenujacym poziomie reklam piwa-
      bezalkoholowego oczywiscie ;).Wyjatkiem jest tu Reeds i moze Palm moze jeszcze
      by sie ze 2 znalazly.Ale polskie piwka to dno ciagle o tym sztucznym
      braterstwie i poswieceniu wzajemnym kilku gosci co razem pracuja i po pracy
      dzien w dzien ida razem do baru-czy oni sie soba nie nudza?.Drugi typ to tez
      braterstwo tylko ze z jakims pokrzywdzonym palantem:jednemu sie Audi zepsulo i
      go holuja zlomem a on zreszta niezgodnie z przepisami wlacza awaryjne jak go
      ciagna, albo kolesia przesladuje jakis wiekszy od niego gosciu sciskajac go
      namietnie za szyje.Mi od tego sie chce wymiotowac-to juz wole tak jak na
      iemieckich stacjach:ladne widoczki na nature i piekne zimne piwko na koncu.Mam
      nadzieje ze nasze piwne reklamy osiagna w koncu choc taki poziom.

Pozdrawiam szczegolnie wszystkich piwoszy ;)))

KroTosS
      • Gość: kasia Re: Najlepsza reklama IP: *.studio.net.pl 09.08.01, 11:11
        ...niezapomniana reklama dla mnie jest pani Jadzia ze stacji Statoil.. no i
        Idea z rodowita bydgoszczanka w roli glownej...
        • krotoss Re: Najlepsza reklama 09.08.01, 12:04
          A teraz podam moja ulubiona jak sie idzie domyslic z poprzedniego mojego postu-
          piwa :).Jest to reklamka Bosmana z tym gosciem na kanapie co mowi:"Ja tak
          patrze, obserwoje i cieszy mnie to bardzo ze w Polsce coraz bardziej staje sie
          piwo bezalkoholowe ;)"

KroTosS

Ps.Gosc podobny jest do mojego wojka wiec moze dla tego.
          • qron Re: Najlepsza reklama 09.08.01, 14:05
            pamiętam fajną reklamę McDonaldsa (nie lubię tam jeść ale reklama mi się
            podobała) jak dziecko się bujało na huśtawce i raz płakało a raz śmiało się w
            zależności czy bujaczka była u góry(skąd było widać restaurację) czy na dole.
            Zapraszam wszystkich na toruńskie forum gdzie można zagłosować na ulubioną
            reklamę w reklamowej liście przebojów.
            • .weronika. Najgorsza reklama 23.09.01, 19:50
              Dostaje szalu na widok reklamowki Cilita czy czegos takiego... Koszmar!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka