unsatisfied6 30.11.03, 18:40 zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu walczymy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 71 30.11.03, 18:41 unsatisfied6 napisał: > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu > > walczymy? 71 Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 70 30.11.03, 18:41 unsatisfied6 napisał: > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu > > walczymy? 70 Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Zadnego kubka nie ma. Po prostu nie ma 30.11.03, 18:45 unsatisfied6 napisał: > > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu > > walczymy? Az sie wierzyc nie chce, ze tak uwazny ''czytacz'' forum jak unsatisfied przeoczyl wazny post redakcji w tym temacie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9395393&a=9395944 reasumujac: 1) nie ma kubkow na skladzie (chyba ze chodzi o ten blaszany, ktory przyniosl sobie do pracy z domu admin) 2)nie przewidujemy honorowania kubkami zasluzonych - mimo ze rozwazamy jakies jubileuszowe spotkanie 3) ''wyscigow'' po rekordowy post nie popieramy i nie nagradzamy, bo forum jest dyskusyjne a nie liczbowe. A poza tym wszystkim - - serdecznie pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Zadnego kubka nie ma. Po prostu nie ma 30.11.03, 18:48 redakcja.bydgoszcz napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 post > u > > > walczymy? > > Az sie wierzyc nie chce, ze tak uwazny ''czytacz'' forum jak unsatisfied > przeoczyl wazny post redakcji w tym temacie: nie czytaczę i nie jestem czytaczem . nie należałem do uważnych uczniów na nudnych lekcjach Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Zadnego kubka nie ma. Po prostu nie ma 30.11.03, 18:51 redakcja.bydgoszcz napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 post > u > > > walczymy? > > Az sie wierzyc nie chce, ze tak uwazny ''czytacz'' forum jak unsatisfied > przeoczyl wazny post redakcji w tym temacie: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9395393&a=9395944 > reasumujac: > 1) nie ma kubkow na skladzie (chyba ze chodzi o ten blaszany, ktory przyniosl > sobie do pracy z domu admin) > 2)nie przewidujemy honorowania kubkami zasluzonych - mimo ze rozwazamy jakies > jubileuszowe spotkanie > 3) ''wyscigow'' po rekordowy post nie popieramy i nie nagradzamy, bo forum jest > > dyskusyjne a nie liczbowe. podyskutujmy zatem -100 000 jest liczbą a nie wątkiem > > A poza tym wszystkim - > - serdecznie pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 69 30.11.03, 18:42 unsatisfied6 napisał: > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu > > walczymy? 69 Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: 69 30.11.03, 18:43 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu > > > > walczymy? > 69 redakcja sobie zastrzegła, ze pustaków nie honoruje:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: 69 30.11.03, 18:44 cygne napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 post > u > > > > > > walczymy? > > 69 > > redakcja sobie zastrzegła, ze pustaków nie honoruje:) od kiedy 67 > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 68 30.11.03, 18:43 unsatisfied6 napisał: > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu > > walczymy? oddacie walkowerem? 68 Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: 68 30.11.03, 18:45 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu > > > > walczymy? > oddacie walkowerem? 66 a dlaczego akurat o kubek? może o coś innego? Np o autograf ulubionego redaktora(ki)? > > Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: 68 30.11.03, 18:49 cygne napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 post > u > > > > > > walczymy? > > oddacie walkowerem? > > > 66 > a dlaczego akurat o kubek? > może o coś innego? Np o autograf ulubionego redaktora(ki)? 65 albo serdeczny uściśk dłoni > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: o kubek redakcji 30.11.03, 18:52 unsatisfied6 napisał: > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu > > walczymy? skoro kubak nie ma nie walczę Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: o kubek redakcji 30.11.03, 18:59 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 postu > > > > walczymy? > skoro kubak nie ma nie walczę Ja kubka nie chcę, tez nie walczę Ale autograf może najlepiej.. ze zdjęciem to i owszem:) Mam juz upatrzonego redaktora, nie wiem jak wyglada, ale jak pisze.. eehhh :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:12 cygne napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > zostało tylko kilkadzisiąt postów dla zwycięzcy , autora 100 000 post > u > > > > > > walczymy? > > skoro kubak nie ma nie walczę > > Ja kubka nie chcę, tez nie walczę > Ale autograf może najlepiej.. ze zdjęciem to i owszem:) > Mam juz upatrzonego redaktora, nie wiem jak wyglada, ale jak pisze.. > eehhh :)) a jaki ma nick na forum? > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:18 unsatisfied6 napisał: >> post > > u > > > > > > > > walczymy? > > > skoro kubak nie ma nie walczę > > > > Ja kubka nie chcę, tez nie walczę > > Ale autograf może najlepiej.. ze zdjęciem to i owszem:) > > Mam juz upatrzonego redaktora, nie wiem jak wyglada, ale jak pisze.. > > eehhh :)) > a jaki ma nick na forum? Czyżbys cos sugerował? Czy to pewność, czy tylko dedukcja?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:21 cygne napisała: > unsatisfied6 napisał: > > >> post > > > u > > > > > > > > > > walczymy? > > > > skoro kubak nie ma nie walczę > > > > > > Ja kubka nie chcę, tez nie walczę > > > Ale autograf może najlepiej.. ze zdjęciem to i owszem:) > > > Mam juz upatrzonego redaktora, nie wiem jak wyglada, ale jak pisze.. > > > eehhh :)) > > a jaki ma nick na forum? > > Czyżbys cos sugerował? Czy to pewność, czy tylko dedukcja?:)) to więcej niż pewne ale ręki sobie nie dam uciąc , bo jeszcze pomyłkowo ktoś mi głowę odrąbie . > Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:26 unsatisfied6 napisał: > > Czyżbys cos sugerował? Czy to pewność, czy tylko dedukcja?:)) > to więcej niż pewne ale ręki sobie nie dam uciąc , bo jeszcze > pomyłkowo ktoś mi głowę odrąbie . No tak, ale jak sie okaże, ze jestem wielbicielka jakiegos Redaktora, który okaże sie moim wrogiem na forum? Co wtedy? Moze jakoś mi dasz znać?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:28 cygne napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > > Czyżbys cos sugerował? Czy to pewność, czy tylko dedukcja?:)) > > to więcej niż pewne ale ręki sobie nie dam uciąc , bo jeszcze > > pomyłkowo ktoś mi głowę odrąbie . > > No tak, ale jak sie okaże, ze jestem wielbicielka jakiegos Redaktora, który > okaże sie moim wrogiem na forum? > Co wtedy? > Moze jakoś mi dasz znać?:)) > a jak go rozpoznam , skoro nicka nie poda ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:30 rhemek napisał: > :)) > tzreba liczyc na szczescie:) eh, na szczęście trzeba zapracować . Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:32 unsatisfied6 napisał: > rhemek napisał: > > > :)) > > tzreba liczyc na szczescie:) > eh, na szczęście trzeba zapracować . > > Masz mi dac znac kto wg ciebie jest redaktorem to wtedy będe wiedziala czy chce jego autograf czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:38 rhemek napisał: > TY moze cygne?? wtedy nie pogardzę uscisku dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:43 i co frajerzy jestem tu po raz drugi i to JA zalapuje sie na 100 000 post!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:35 cygne napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > rhemek napisał: > > > > > :)) > > > tzreba liczyc na szczescie:) > > eh, na szczęście trzeba zapracować . > > > > > Masz mi dac znac kto wg ciebie jest redaktorem to wtedy będe wiedziala czy chce > > jego autograf czy nie faktycznie , to ta grupa ściemniaczy forumowych niekoniecznie musi byc pracownikami redakcji . > > Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:38 unsatisfied6 napisał: > > > eh, na szczęście trzeba zapracować . > > > > > > > > Masz mi dac znac kto wg ciebie jest redaktorem to wtedy będe wiedziala czy > > chce > > > > jego autograf czy nie > faktycznie , to ta grupa ściemniaczy forumowych niekoniecznie musi > byc pracownikami redakcji no jesli grupa, to już odpada:) pozostane przy swoim typie:)) kobieca intuicja jest niezawodna > Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:41 cygne napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > > > eh, na szczęście trzeba zapracować . > > > > > > > > > > > Masz mi dac znac kto wg ciebie jest redaktorem to wtedy będe wiedzial > a czy > > > > chce > > > > > > jego autograf czy nie > > faktycznie , to ta grupa ściemniaczy forumowych niekoniecznie musi > > byc pracownikami redakcji > > no jesli grupa, to już odpada:) > pozostane przy swoim typie:)) > kobieca intuicja jest niezawodna mam nadzieję , że cię nie zawiedzie > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: o kubek redakcji 30.11.03, 19:44 unsatisfied6 napisał: > cygne napisała: > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > > > eh, na szczęście trzeba zapracować . > > > > > > > > > > > > > > Masz mi dac znac kto wg ciebie jest redaktorem to wtedy będe wie > dzial > > a czy > > > > > > chce > > > > > > > > jego autograf czy nie > > > faktycznie , to ta grupa ściemniaczy forumowych niekoniecznie musi > > > byc pracownikami redakcji > > > > no jesli grupa, to już odpada:) > > pozostane przy swoim typie:)) > > kobieca intuicja jest niezawodna > mam nadzieję , że cię nie zawiedzie ja wiem na pewno, tylko myślałam, ze uzułełnie sowją wiedzę o Twoje spostrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: o kubek redakcji 30.11.03, 20:25 cygne napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > cygne napisała: > > > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > > > > > eh, na szczęście trzeba zapracować . > > > > > > > > > > > > > > > > > Masz mi dac znac kto wg ciebie jest redaktorem to wtedy będ > e wie > > dzial > > > a czy > > > > > > > > chce > > > > > > > > > > jego autograf czy nie > > > > faktycznie , to ta grupa ściemniaczy forumowych niekoniecznie mu > si > > > > byc pracownikami redakcji > > > > > > no jesli grupa, to już odpada:) > > > pozostane przy swoim typie:)) > > > kobieca intuicja jest niezawodna > > mam nadzieję , że cię nie zawiedzie > > ja wiem na pewno, tylko myślałam, ze uzułełnie sowją wiedzę o Twoje > spostrzeżenia chętnie bym uzupełnił swoją niewiedzę o twoją wiedzę . > > Odpowiedz Link Zgłoś