redakcja.bydgoszcz 04.12.03, 16:55 Zaczynamy doroczny plebiscyt ''Artysta Roku''. Tutaj znajdziecie najważniejsze informacje o zasadach: twojemiasto.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35588,1809758.html a w niniejszym wątku prosimy o kandydatury. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 największa gwaizda stulecia 04.12.03, 17:05 redakcja.bydgoszcz napisał: > Zaczynamy doroczny plebiscyt ''Artysta Roku''. > Tutaj znajdziecie najważniejsze informacje o zasadach: > twojemiasto.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35588,1809758.html > a w niniejszym wątku prosimy o kandydatury. > Pozdrowienia proponuję największą gwiazdę na artystę stulecia , nie tylko muzyki ale i teatru i rozrywki . animatorkę życia kulturalnego w Bydgoszczy opisywaną niejednokrotnie prze największych pisarzy lokalnych gazet . Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: największa gwaizda stulecia 04.12.03, 17:35 Ty adminie jestes gwiada tego forum, o panie!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: największa gwaizda stulecia 04.12.03, 17:36 rhemek napisał: > Ty adminie jestes gwiada tego forum, o panie!! a qczi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias My vote IP: *.phys.uni.torun.pl 04.12.03, 17:45 Odpowiem inaczej , rozumujac slowo artysta calkowicie odmienien Wcale nie uwazam ze asrtysta to osoba tworzaca cos po przez talent Dla mnie w skorcie to istota o czystym sercu Dlatego moim malym typem jest nikomu nie znana moja mala koleznaka Karolina Cz......a Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Moja propozycja:-))) 04.12.03, 19:11 a ja proponuje poete Stefka PAstuszewskiego:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Kandydatury - ARTYSTA ROKU 04.12.03, 20:11 a ja zostaję przy swojej kandydatce forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9483134&a=9483306 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Artur Rojek... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 04.12.03, 21:16 ... bez dwóch zdań. Dzieki takim, jak On może wreszcie co poniektórych dotrze, że Polska nie graniczy ze Szwajcarią ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Do megalo 05.12.03, 11:54 A'propos celnika, megalo Nie sądzę, choć na pewno nie jest człowiekiem o zawężonych horyzontach powiedzmy. Wspominając o tej Szwajcarii miałam na myśli kontekst z CCNu, w którym wpomniano pewnego słonecznego dnia, że Polska graniczy ze Szwajcarią (lub Austrią, nie pamiętam) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Kandydatury - ARTYSTA ROKU 09.12.03, 12:09 redakcja.bydgoszcz napisał: > Zaczynamy doroczny plebiscyt ''Artysta Roku''. > Tutaj znajdziecie najważniejsze informacje o zasadach: > twojemiasto.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35588,1809758.html > a w niniejszym wątku prosimy o kandydatury. > Pozdrowienia najwieksza gwiazda stulencia , animatorka życia kulturalnego w Bydgoszczy zasługuje na Oscara . Odpowiedz Link Zgłoś