unsatisfied6 04.12.03, 20:18 mam wrażenie , że koalicja próbuje sforsować jakieś buble legislacyjne podczas gdy opozycja im czasami przeszkadza korzystając przy tym z tego co podają gazety . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 Re: rola koalicji i opozycji 05.12.03, 11:37 unsatisfied6 napisał: > mam wrażenie , że koalicja próbuje sforsować jakieś > buble legislacyjne podczas gdy opozycja im czasami > przeszkadza korzystając przy tym z tego co podają gazety . > > kto podał inforamcję o ostaniej aferze w grach hazardowych ? politycy czy media , jedno źródło czy kilka źródeł w tym samym czasie , brak afer czy ich wybiórczość ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Pytania retoryczne? 05.12.03, 23:40 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > mam wrażenie , że koalicja próbuje sforsować jakieś > > buble legislacyjne podczas gdy opozycja im czasami > > przeszkadza korzystając przy tym z tego co podają gazety . > > > > > kto podał inforamcję o ostaniej aferze w grach hazardowych ? > politycy czy media , jedno źródło czy kilka źródeł w tym samym > czasie , brak afer czy ich wybiórczość ? > pytania retoryczne , czy nie znacie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś