emeryt21 Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 17.05.09, 07:16 Moim zdaniem pomysl dobry marketingowy.Niestety nie w smak Torunczykowi Calbeckiemu,bo utrudnia idee budowy lotniska w Toruniu. Czy Torun jest bardziej znany niz Bydgoszcz to kwestia wysoce dyskusyjna,bo ani jedno ani drugie miasto nie jest znane w Europie nie mowiac o swiecie. Szczegolowa znajomosc geografii Europy Wschodniej w krajach zachodnio-europejskich jest wyjatkowo mizerna.Dla nich Polska to Warszawa i ewentualnie Krakow.Reszta kraju to dzikie pola.... Nasze kolejne rzady nic nie robia aby zainteresowac tamtych angoli i zabojadow naszym krajem.Jedynie niemiaszki cos wiedza ze wspomnien swoich tatusiow z wycieczki Wehrmachtu.Niestety taka jest prawda... Kolejne klotnie miedzy naszymi miastami pogarszaja tylko sytuacje,osmieszaja nas w oczach Warszawiakow nie mowiac juz o cudzoziemcach.Jedynie realna budowa podwojnego miasta moze cos dac jako ciekawostka geograficzna i wygoda dla mieszkancow obu miast. Odpowiedz Link Zgłoś
skr85 Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 17.05.09, 09:38 Jeszcze raz powtarzam: lotnisko w Toruniu nie powstanie. Jego istnienie nie ma sensu ekonomicznego. Budowanie czegoś tylko dla prestiżu skończy się bardzo źle. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 17.05.09, 10:11 a bo to pierwszy raz coś takiego powstanie za czasów marszałków? Odpowiedz Link Zgłoś
jonasdavidsson Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 17.05.09, 11:06 Ja nie mam nic przeciwko, jeżeli tylko nowy stadion żużlowy będzie się zwał Motoarena Toruń - Bydgoszcz i przy ewentualnej organizacji GP 50% wpływów zasili budżet Polonii lub Bydgoszczy, albo zmiana nazwy UMK w Toruniu na UMK w Toruniu i Bydgoszczy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dgrey Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 17.05.09, 12:47 A Ryan Air niech wyp... Odpowiedz Link Zgłoś
4tech Mpl bydgoszcz-toruń...tak i nie 17.05.09, 12:59 sam w sobie pomysł dwuczłonowej nazwy nie jest zły,na świecie istnieje bardzo dużo lotnisk ktore maja w swojej nazwie dwa miasta....warunek musi byc jeden,Toruń musialby partycypowac w kosztach jego funkcjonowania na zdrowych zasadach, problem polega na tym ze wlodarze Torunia tego nie chca. Najlepszym pomyslem byloby zmiana nazwy na Miedzynarodowy Port LOtniczy POmorza i Kujaw im. Paderewskiego w Bydgoszczy....a wtedy mozna zaprosic do wspolfinansowania lotniska wszystkie miasta i gminy regionu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Mpl bydgoszcz-toruń...tak i nie 17.05.09, 21:12 Walcie sie z ta upadajacą stodołą.Chcielibyscie,zeby Torun dopłacał do tej padliny? Dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
kojocinski Re: Mpl bydgoszcz-toruń...tak i nie 17.05.09, 23:02 > Walcie sie z ta upadajacą stodołą.Chcielibyscie,zeby Torun dopłacał > do tej padliny? > Dramat. Dramat to poziom Twojej wypowiedzi. A te pieniądze to sobie zatrzymajcie. Jeszcze kilka lat i może na kolumny pod nowy most uzbieracie. Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo104 Re: Mpl bydgoszcz-toruń...tak i nie 17.05.09, 23:04 blue chcesz banana? umiesz już obrać czy nadal ze skórą wpie.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Mpl bydgoszcz-toruń...tak i nie 25.05.09, 00:36 Biedny /umysłowo/ niebieski pomiocie zważ, że bez Bydgoszczy bylibyście biedakami na pograniczu /tak ukochanego przez was/ wojewodztwa pomorskiego, a kasy własnej mielibyście tyle ile kot napłakał. Paroma słowy "bieda z nędzą drogą pędzą". Odpowiedz Link Zgłoś
kongresowy_pepek_europy Re: Mpl bydgoszcz-toruń...tak i nie 18.05.09, 07:12 POMORZA (i Kujaw) powiadasz? Nie wiem czy Szczecin, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Koszalin, Słupsk itd. byłyby aż tak chętne dopłacać do Międzynarodowego Portu Lotniczego POMORZA i Kujaw... Odpowiedz Link Zgłoś
kadarka1976 Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 18.05.09, 04:21 ok proponuje bulwar filadelfijski przemianowac na bulwar filadelfijsko- bydgoski...Moto-Arene..na bydgosko-torunskie centrum zuzlowe...a Bydgoskie przedmiescie na Osiedle przyjazni bydgosko-torunskiej... tylko...nie przenoscie nam Radia Maryja...mimo ze w bydzi powstalo pierwsze radio po wojnie... p.s. Pisane pod wplywem torunskich piernikow...i podczas picia wodki z torunskiego Polmosu...mam nadzieje, ze ten post zrozumieja Ci...do ktorych jest adresowany!Kocham Toruń- bydgoszczak Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 18.05.09, 10:13 Bydgoszczaku, kochajacy Toruń. To nie jest tak jak myslisz. Mnie chodziło przede wszystkim o to,- aby Torun który w przeciwienstwie do Bydgoszczy- doskonale sobie w czasach kryzysu radzi , nie podzielił losy waszego miasta.Dla wielu jest janse,ze Bydgoszcz nie ma szans na utrzymanie dotychczasowej pozycji lidera regionu. Od jakiegos czasu przejał Torun.Tu trzeba przyznac,ze doskonale mu to wychodzi.dlatego nie rzucajmu jego kreatywnosci kłód pod nogi. Bydgoszcz , nie tylko ze względu na swoje tragiczne poozenie geograficzne, musi sie pogodzic ze sromotna porazka, chociaz wiem,ze dla wielu z Was jest to nie do zaakceptowania. My to juz dawno zrobilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 18.05.09, 10:55 ty juz głupszy nie będziesz Areczku. Tylko błagam Cię nie opowiadaj tych debilizmów wycieczko bo się oplują ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 18.05.09, 11:23 a nie mowilem zeby wprowadzic surowy nakaz Prezydenta Bydgoszczy: przybysze z Torunia maja obligatoryjnie nosic biala krzyzacka oponcze, zabrania sie im miec sztylet u pasa aby nie wbili go w plecy komus w Bydzi. No i koniecznie maja placic na rogatkach miasta myto: za prawo oddychania bydgoskim powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 18.05.09, 14:25 swiniopas6 napisał: > a nie mowilem zeby wprowadzic surowy nakaz Prezydenta > Bydgoszczy: przybysze z Torunia maja obligatoryjnie > nosic biala krzyzacka oponcze, zabrania sie im miec > sztylet u pasa aby nie wbili go w plecy komus w Bydzi. > No i koniecznie maja placic na rogatkach miasta myto: > za prawo oddychania bydgoskim powietrzem. Mam wazne pytanie.Czy bedzie moznaq oddychac pełna piersią czy pozwolicie tym z krzyzami tylko tyle zaczerpnąc,zeby przezyc pobyt w tym pieknym miescie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
1.rojber Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 18.05.09, 14:39 blue_city napisała: > swiniopas6 napisał: > > > a nie mowilem zeby wprowadzic surowy nakaz Prezydenta > > Bydgoszczy: przybysze z Torunia maja obligatoryjnie > > nosic biala krzyzacka oponcze, zabrania sie im miec > > sztylet u pasa aby nie wbili go w plecy komus w Bydzi. > > No i koniecznie maja placic na rogatkach miasta myto: > > za prawo oddychania bydgoskim powietrzem. > > Mam wazne pytanie.Czy bedzie moznaq oddychac pełna piersią czy > pozwolicie tym z krzyzami tylko tyle zaczerpnąc,zeby przezyc pobyt w > tym pieknym miescie? :) Nie trzeba dawać się wkręcać Toruniakom i łączyc ich z nazwą Krzyżacy oni by chcieli jakos się identyfikować ,równie dobrze możemy siebie nazywać Szwedami mamy tyle samo wspólnego co oni z ZNMP W 95% to przybysze ze wsi i z taką mentalnością bardziej pasowałoby do nich Wieśniaki Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 18.05.09, 14:46 1.rojber napisała: > blue_city napisała: > > > swiniopas6 napisał: > > > > > a nie mowilem zeby wprowadzic surowy nakaz Prezydenta > > > Bydgoszczy: przybysze z Torunia maja obligatoryjnie > > > nosic biala krzyzacka oponcze, zabrania sie im miec > > > sztylet u pasa aby nie wbili go w plecy komus w Bydzi. > > > No i koniecznie maja placic na rogatkach miasta myto: > > > za prawo oddychania bydgoskim powietrzem. > > > > Mam wazne pytanie.Czy bedzie moznaq oddychac pełna piersią czy > > pozwolicie tym z krzyzami tylko tyle zaczerpnąc,zeby przezyc pobyt > w > > tym pieknym miescie? :) > Nie trzeba dawać się wkręcać Toruniakom i łączyc ich z nazwą Krzyżacy > oni by chcieli jakos się identyfikować ,równie dobrze możemy siebie > nazywać Szwedami mamy tyle samo wspólnego co oni z ZNMP > W 95% to przybysze ze wsi i z taką mentalnością bardziej pasowałoby > do nich Wieśniaki Nasisz co własnymy słowami cieciu! To nie sztuka, przytaczac czyjs tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
1.rojber Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 18.05.09, 14:56 Użyłem kilku być może dla ciebie trudnych słow , ale nie bedę tego samego pisał jescze raz w sposób dla ciebie zrozumiały Może masz w pobliżu przyjaciela to ci wytłumaczy o co chodzi .Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
danone_kr Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 18.05.09, 12:01 "Wojtkowiak wykluczył także uruchomienie nowych połączeń z Bydgoszczy. Powody są co najmniej dwa. Pierwszy to dominacja Ryanaira. - Przewoźnicy nie decydują się na połączenia z lotnisk opanowanych przez tanie linie - powiedział prezes portu. Drugi powód to... remont pasa startowego." (G.Pomorska 16. maj 2009) Pytania są wiec proste? Jak wziększyć rentowność lotniska jak nie przez nowe połączenia? Czy po remoncie pasa Ryanair zmieni zdanie? Tyle jest ciekawych mozliwych połączeń do uruchomienia. Przypuszczam, że znalazłoby się kilka lini lotniczych, które za dotacje "na reklamę na stronie internetowej" uruchomiło by kilka ciekawych połączeń... Może przy kraje otwierające swój rynek pracy... Bruksela, Kopenhaga (za rozsądną cenę), Oslo, Malme, Sztokholm czyli do panstw gdzie pracują lub bedzie pracować coraz więcej Polaków. A moze też Paryz-Beauvais - byloby to jedyne polaczenie z tej cześci Polski! Przyjeżdzali by do nas i z Gdańska i Poznania - zawsze bliżej niż do Warszawy. Tak wiec prezesie, zamias wymyślać rewelacyjne pomysły mające uzdrowić nasz port w bliżej nieokreślowy, cudowny sposób weź się facet do roboty i zadbaj o swój pierwszy podstawowy obowiązek - ilość samolotów! Odpowiedz Link Zgłoś
torunczyk2 ktoś mi powie dlaczego Bydgoszczanie są przeciw? 18.05.09, 15:23 Przecież na dołączenie nazwy Toruń do nazwy lotniska mogą tyko zyskać. Nic nie tracą? No chyba że ja o czymś nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
1.rojber Re: ktoś mi powie dlaczego Bydgoszczanie są przec 18.05.09, 15:44 Bo to są działania pozorne. Za komuny jak nie wiedziano co zrobić to zbierała się egzekutywa żeby zagadać problem. Tutaj trzeba działan nazwa lotniska może mieć dwa człony,pięć albo w ogóle nazywać się np. L-1 ,żadna róznica Zastanów się czy lecąc na Łotwę robi Ci róznicę czy polecisz na lotnisko Ryga czy Ryga-Dyneburg ,rozpoznawalność tego drugiego nie mniejsza niż Torunia Szkoda czasu i energii trzeba działać z połączeniami , pasami ,dojazdem Odpowiedz Link Zgłoś
kojocinski Re: ktoś mi powie dlaczego Bydgoszczanie są przec 18.05.09, 16:48 > Przecież na dołączenie nazwy Toruń do nazwy lotniska mogą tyko zyskać. Nic nie > tracą? No chyba że ja o czymś nie wiem? Co zyskać? Macki z Torunia na kolejnej bydgoskiej instytucji? Za parę lat przyjaciele z Torunia w ramach reanimacji miasta zmienią nazwę na Bydgoszcz-Toruń. W końcu to wszystko z chęci pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: ktoś mi powie dlaczego Bydgoszczanie są przec 18.05.09, 20:16 torunczyk2 napisał: > Przecież na dołączenie nazwy Toruń do nazwy lotniska mogą tyko zyskać. Nic nie > tracą? No chyba że ja o czymś nie wiem? ja ci odpowiem. Niech twoje miasto dołoży KASĘ dla portu lotniczego, a dopiero później niech pyta o mozliwość zmiany nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 21:10 Trupa sie zakpouje,a nie reanimuje.Nie wiem czy to dla ciebie bedzie zrozumiałe ? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 21:29 widze, ze to ty mnie nie zrozumiałeś. niejednokrotnie na tym forum udowodniłeś, że jesteś po prostu głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.36 Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 21:30 blue_city napisała: > Trupa sie zakpouje,a nie reanimuje.Nie wiem czy to dla ciebie bedzie > zrozumiałe ? a więc drogi blue_city jakie są twoje propozycje w sprawie rekatywacji jak to określiłeś trupa? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 21:35 Proste. Lotnisko , oczywiscie tzw lotnisko,- przepraszam, powinno sobie dalej istniec jak tylko długo przetrwa. A moze, daj Boze sie mu uda wyjsc na prosta. Male lotnisko do obsługi niewielkich samolotów w Toruniu na początek musi powstac. I niech funkcjonuje.Niekt nie wie, ile małych samolotów mogłby sie pojawic w tym pieknym miescie? Tyle na poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 21:51 blue_city napisała: > Proste. > Lotnisko , oczywiscie tzw lotnisko,- przepraszam, powinno sobie > dalej istniec jak tylko długo przetrwa. oraz >Niekt nie wie, ile małych samolotów mogłby sie > pojawic w tym pieknym miescie? idź w chole.. z takimi sąsiadami. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 21:56 Autor: facet.36 a więc drogi blue_city jakie są twoje propozycje w sprawie rekatywacji jak to określiłeś trupa? Odpisałem. Prtzykro mi cooler,ze nie potrafisz dyskutowac na argumenty, ty wolisz dalej pierniczyc na poziomie ucznia po zawodówce. (powiedz , jestes mechanikiem samochodowym ze specjalizacja dorabianie kluczyków) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 22:12 powiedz , jestes mechanikiem samochodowym ze specjalizacja > dorabianie kluczyków) > hahahaha prosty żeś strasznie. nawet gdybym był mechanikiem samochodowym to przynajmniej mam rozum, czego o tobie powiedzieć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 18:10 Bongo Tyfusie! Powiedz,ze nie mam nosa! hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Ja ci odpowiem 25.05.09, 00:40 blue_city napisała: > Bongo Tyfusie! > Powiedz,ze nie mam nosa! hahahahahaha Przecież to ty jesteś tyfusem /TYF 2145/. Paranoja z tymi sąsiadami z za Wisły. Całe to "dwumiasto" to przysłowiowy "śmiech na sali". Odpowiedz Link Zgłoś
kuj-pom Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 21:56 blue_city napisała: > Male lotnisko do obsługi niewielkich samolotów w Toruniu na początek > musi powstac. Takie lotnisko Toruń juz ma . Odpowiedz Link Zgłoś
kojocinski Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 22:06 @blue_city - nie uwiera Cię słoma w butach? Toruń jest takim pasożytem na Bydgoszczy. Odłączy się to zdechnie. A Bydgoszcz będzie miała się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 22:12 Małe lotnisko rzeczywiscie ma,ale ono musi byc NOWOCZESNE. To tu maja ladowac małe samoloty dla Sharpa, biznesmeni czy bardziej zamozni torunianie chcacy poleciec np. swoim samolotem do Berlina czy Rzymu. O GP na zuzlu juz nie wspomne. Całbecki musi znalezc na nie pieniadze.Cały region musi pomoc, bo sami mozemy nie dzwignąc budowy mostu i lotniska. Mysle,ze to jasne i krótko napisane. I oczywiscie logiczne,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekad Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 22:26 blue_city napisała: > To tu maja ladowac małe samoloty dla Sharpa, biznesmeni czy > bardziej zamozni torunianie chcacy poleciec np. swoim samolotem > do Berlina czy Rzymu. Z tymi zamożnymi z własnymi samolotami to żart stulecia :D powinieneś chłopie robić jako wędrowny komik (pajac), nieźle się ubawiłem. Już widzę jak tłumy biznesmenów walą "oknami i drzwiami" by startować z torunia. Jak narazie z waszego lotniska korzystają tylko dziki. www.aeroklub.torun.pl/index.php?main=news&sekcja=3 Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Ja ci odpowiem 18.05.09, 23:15 powinieneś chłopie robić jako wędrowny komik (pajac), nieźle się ubawiłem Uwazaj,zebys sie tylko nie posikal, bo tu i ówdzie słyszy sie,ze popuszczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekad Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 00:54 Nie dość że pajac to jeszcze z zafajdanymi uszami, coś źle słyszysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 07:32 Zaczynam cie lubic bydgoski fajfusie.Serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekad Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 10:06 blue_city napisała: > Zaczynam cie lubic bydgoski fajfusie.Serio :) Och, jaki zaszczyt mnie spotkał :D Nie licz jednak na wzajemność. Takich jak ty to nawet psy na strówce obsikują. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekad Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:09 Uważaj jak śpisz na ławce czy jakimś kartonie żeby ciebie nie obsikał jakiś kundel Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:11 leszekad napisał: > Uważaj jak śpisz na ławce czy jakimś kartonie żeby ciebie nie obsikał jakiś kun > del Ciebie to juz spotkało zapewne wiele razy, powiedz teraz ile razy cie jakis duzy kundel w....ł? Chcciaz to wstydliwe, spróbuj sie otworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:29 ulubiona zabawa pieskaleszka jest goldenshower:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekad Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:32 O moich ulubionych zabawach to ty niewiele wiesz. Ja natomiast wiem, że twoją ulubioną zabawą jest łapanie na sobie pcheł i wszy. Po tylu latach pewnie robisz to perfekcyjnie. Może wystartujesz w jakichś zawodach dla meneli?? Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:32 a w łazience zamiast wody, goldenshower dla ochłody hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
leszekad Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:29 blue_city napisała: > Ciebie to juz spotkało zapewne wiele razy, powiedz teraz ile razy > cie jakis duzy kundel w....ł? Po co pytasz, przecież ty mógłbyś już książkę o tym przeżyciu napisać, tyle razy ci się to juz zdarzyło że dla ciebie to normalka a pewnie i przyjemność, dlatego śpisz na kartonie na starówce. Podaj dokładną miejscówkę to podeślę ci paru kochanków na czterech łapach Odpowiedz Link Zgłoś
brzeszczot_bdg Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:38 leszekad napisał: > Podaj dokładną miejscówkę to podeślę ci paru kochanków na czterech łapach Nie trzeba, sam sobie da radę :) To materiał miejskiego monitoringu w Toruniu z niedzieli, pewnie dlatego tak długo nie było go na forum: www.youtube.com/watch?v=hTywthC-dGQ aaaaahahahaha nic dziwnego że ciągle tylko Azory i Azory mu w głowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
leszekad Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:45 blue_city wyszedłeś bardzo realistycznie na tym filmiku www.youtube.com/watch?v=hTywthC-dGQ dzięki marcioo30 za linka, gdyby nie ty nigdy bym nie wiedział jak wygląda blue_city Odpowiedz Link Zgłoś
leszekad Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:46 sorry podzieowania oczywiście należą się brzeszczotowi :) za dużo pracy, oj za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
brzeszczot_bdg Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 09:26 blue_city napisała: > > Uwazaj,zebys sie tylko nie posikal, bo tu i ówdzie słyszy sie,ze > popuszczasz. Brawo Areczku! Ale Ty masz poczucie humoru :) Największy skretyniały błazen internetu znów w akcji w swojej najwyższej formie :) Klub miłośników Areczka z Torunia stale się powiększa - mamy już w swoich szeregach ponad sto osób z Polski, dwie z UK, jedną z Papui-Nowej Gwinei, dwa koty i świnkę morską, świnka oczywiście ma na imię Areczek z Torunia na cześć idola :) zarzuć coś jeszcze :) A-re-czek!!! A-re-czek!!! ech...żeby tak jeszcze można było zobaczyć Cię w telewizji :) Może spróbuj w eliminacjach do "mam talent"? talent do robienia z siebie idioty masz niepowtarzalny, szkoda by zmarnować taki brylant :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcioo30 Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 10:33 proponuje zrobić wycieczkę do areczka i posłuchać jaki będzie mądry i inteligentny na żywo :)) o ile wcześniej nie narobi w pampersa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:09 Ty fajfusie zrobisz w tego pampersa jak europejski PORT LOTNICZY w Bydłoszczy zostanie zamkniety. A w Toruniu zacznie sie budowa lotniska! Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:31 tak napinaczu. gdy konczy sie rozum to chęć na bójke nastaje. to takie bydgoskie. napisz mi czy to z bezsilności, czy raczej taki prosty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
marcioo30 Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:36 chce sprawdzić czy jesteś coś wart i powiesz mi na żywo to samo co tutaj, ale widze że ty wolisz wyzywać i obrażać każdego tylko w necie Odpowiedz Link Zgłoś
brzeszczot_bdg Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 11:48 ogóle nie zadawaj się z kitem_ciotą - to to jakiś frustrat, umie tylko bluzgać ludzi zza swojego monitorka, pewnie wyżywa się za to że pochodzi z Torunia :) Wstąp do fanklubu Areczka - u nas przynajmniej jest wesoło :))) www.kochamyareczkaztorunia.com - strona w budowie na razie ( tłumaczenie na papuaski trochę powoli nam idzie ) ale powstaje tak szybko jak toruńskie lotnisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Ja ci odpowiem 19.05.09, 12:02 najpierw nauczcie się angielskiego. Lotnisko potrzebuje władajacych:) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city [...] 19.05.09, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Zabolało? 20.05.09, 20:03 Jak nie masz pajacu argumentów, to kasujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
altkin Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 21.05.09, 13:35 Ja bym jeszcze dodał Kraków, Warszawę, Częstochowę, Oświęcim, Gdańsk i Wrocław - te miasta też są bardzo rozpoznawalne dla zagranicznych turystów Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 21.05.09, 13:51 Ja zostawiłbym tylko Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 21.05.09, 13:52 Czyżby dzisiaj nie było kogo oprowadzać po starówce? Odpowiedz Link Zgłoś
marcioo30 Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 21.05.09, 15:52 jest troche wycieczek geriatrycznych z Niemiec i jak zwykle sporo wycieczek szkolnych w naszej potędze turystycznej, morskiej i lotniczej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 21.05.09, 16:18 a w Bydłoszczy panuje choroba snietych ryb, sprzedawanaych prosto z brdy! Jak nie tyfus to chorobna snietych ryb! Bidaki idzcie sie utopic! Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo104 Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 21.05.09, 16:42 Blue świetny, film uśmiałem sie do łez. Wstrząsajaca kreacja, która zapewne przejdzie do historii światowego kina i zaowocuje nagrodami. I nie wypieraj się że to nie ty bo w dzisiejszym temacie z forum toruńskiego wyraźnie napisałeś że bolą ciebie 4 litery hahaha. Oto dowód:))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=95571434&a=95571434 No i na końcu szczegół który zapewne umknął wielu oglądającym, blue ty masz na nogach kalosze hahaha. Zawsze codzisz po Toruniu w kaloszach? hahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 25.05.09, 07:45 Zaskoczyłes mnie! Tym,ze umiesz czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Prezes chce dodać "Toruń" do nazwy lotniska 25.05.09, 07:47 mac_byd napisał: > Czyżby dzisiaj nie było kogo oprowadzać po starówce? Mam dobry humor, oprowadze cie za free,a na koniec wrzuce do Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
tutejszy80 Tylko lufthansa 25.05.09, 07:54 Nazwa nie ma znaczenia. Lotnisko będzie rozpoznawalne jeśli będą do niego latać poważne linie lotnicze!!! Kto dużo lata ten wie, ze tylko Lufthansa jest gwarancją sukcesu. Dlaczego zatem gdy Lufthansa BYŁA zainteresowana lotami do Bydgoszczy - pan "Wentylator" ich olał? Odpowiedz Link Zgłoś