mac_byd 27.05.09, 14:24 Bardzo fajnie zapowiada się ten weekand. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpmie Smooth Festival: Kalosze nie będą potrzebne 27.05.09, 14:34 Ciekawe ile miasto na tym zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
newsnews Smooth Festival: Kalosze nie będą potrzebne 27.05.09, 15:08 Na litość, z jakim "hukiem"? Te parę billboardów na krzyż, za to brak jakiejkolwiek reklamy telewizyjnej, a radiowa jedynie w Złotych Przebojach - to jest "huk"? I na to wydano "kilka milionów złotych"? Odpowiedz Link Zgłoś
bartdab Re: Smooth Festival: Kalosze nie będą potrzebne 27.05.09, 19:45 nie wiem jak w innych miastach ale w Warszawie billboardy o tym festiwalu sa na co drugim rondzie i skrzyzowaniu. Jest tego duzo, chyba za duzo jak na taki maly festiwal. Oppener sie tak nie reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wentres4 Smooth Festival: Kalosze nie będą potrzebne 27.05.09, 15:24 Nie będą potrzebne? Tak, bo po gruzie trzeba będzie chodzić. Wstyd pójdzie w Polskę i świat! Odpowiedz Link Zgłoś
jozin_z_bydzi Re: Smooth Festival: Kalosze nie będą potrzebne 27.05.09, 20:54 Nie zrzędź już - "kto ciągle zrzędzi ten z Torunia" Możesz oglądać smażenie troci przez pana Zaleskiego zamiast Smooth Festival na gruzie - Twój wybór. Byłem na wielu niezapomnianych koncertach w o wiele gorszych warunkach w błocie czy kurzu i nikt nie wspominał nic o żadnym wstydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
harypota Smooth Festival: Kalosze nie będą potrzebne 27.05.09, 21:24 Jasna cholera! Czy nikogo tu nie stać na to by powiedzieć: "Król jest nagi!!!"? Co wy pierniczycie o wspaniałościach Młyńskiej Wyspy?!? Cała jest rozpieprzona, błoto, gruz, syf z malarią. I nie jestem z Torunia, że tak mówię. Wyspa Młyńska jest piękna POTENCJALNIE! Ale na razie - przez dziadostwo i opóźnienia - to zwykła kicha. I żadne głupie Grześkowiaki ze swoim dodatkowym gruzem narzuconym na błoto tego nie zmienią! Uważam, że robienie festiwalu na rozwalonej, niedokończonej wyspie - to błąd. A opowieści, że liczą się przede wszystkim wrażenia artystyczne, to prawda, tylko niech wówczas nie opowiada się pierdół o promocji miejsca - bo ono estscie sprawi wyraźny zawód. Odpowiedz Link Zgłoś