Dodaj do ulubionych

Dlaczego Warszawiacy to takie buce!!!

IP: *.euv-frankfurt-o.de 29.01.02, 19:50
Oczywiscie nie wypowiadam sie o wszystkich mieszkancach stolicy.
Co by jednak nie mowic wielu z nas zna typowy obraz wasiawiaka.
przykre to, bardzo przykre... :^(
www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=GOSPODARKA&wid=1579&aid=1579

Obserwuj wątek
    • Gość: sz Re: Dlaczego Warszawiacy to takie buce!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.01.02, 11:22
      ach tam buce .. od razu
      oni tam wszyscy przyjechali za lepszym dniem
      oni, ich rodzice ...
      a tam nie jest lekko
      brzydko jest
      i ludzie niemili
      to trzeba było w sobie wykrztałcić nawyczki, żeby przetrwać
      i to się pieknie rozwija ... dzieci, rodzice .. nowi rodzice ,..nowe dzieci

e w o l u c j a (w zachowaniach)

a moze nie trzeba było tego miasta odbudowywać?
      przynajmniej lewej strony rzeki?

he he ;-)
    • Gość: Warsaw Re: Dlaczego Warszawiacy to takie buce!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.01.02, 21:03
      Widać znasz obraz "warszawiaka" , a nie warszawiaka. Ci , o których mówisz to
      napływowa chołota z folwarków , która psuje renomę prawdziwej stolicy.
      pozdrawiam
      • zoe_bydg Re: Dlaczego Warszawiacy to takie buce!!! 30.01.02, 22:09
        Gość portalu: Warsaw napisał(a):

> Widać znasz obraz "warszawiaka" , a nie warszawiaka. Ci , o których mówisz to
        > napływowa chołota z folwarków , która psuje renomę prawdziwej stolicy.
        > pozdrawiam

Och, cóż za kultura!
        chołota.folwarki. och!
        A tak właściwie , to gdzie urodzili sie Twoi rodzice i dziadkowie, paniczu?
        Lubie ten ton! 70-80% ludnosci W-wy jest napływowa, swego czasu odbudowywali
        stolicę, kosztem innych miast.
        A i dzisiaj po tzw. metryke muszą jechac godzinami do parafii. Człowiek! Nie badż
        taki zarozumiały i pełen wyższości. A cóż to Warszawa? Z kilkoma naprawdę fajnymi
        miejscami, to zakorkowane miasto, gdzie mieszkaja takie buce jak ty! czym więc
        tak się szczycisz?
        moge sie założyć/ orzechy przeciwko dolarom!/, że pochodzisz z W-wy od niedawna
        lub z okolic /np. Wołomin lub Ząbki/. Prawdziwi, rdzenni warszawiacy nigdy się
        tak głupio nie zachowuja .Wiem , co mówię, gdyz mieszkałam tam.
        Spadaj koleś razem ze swoimi wypowiedziami.bez pozdrowień :(
        • Gość: Warsaw do zoe bydg IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.01.02, 10:43
          zoe_bydg napisał(a):

> Gość portalu: Warsaw napisał(a):
          >
          > > Widać znasz obraz "warszawiaka" , a nie warszawiaka. Ci , o których mówisz
          > to
          > > napływowa chołota z folwarków , która psuje renomę prawdziwej stolicy.
          > > pozdrawiam
          >
          > Och, cóż za kultura!
          > chołota.folwarki. och!
          > A tak właściwie , to gdzie urodzili sie Twoi rodzice i dziadkowie, paniczu?
          > Lubie ten ton! 70-80% ludnosci W-wy jest napływowa, swego czasu odbudowywali
          > stolicę, kosztem innych miast.
          > A i dzisiaj po tzw. metryke muszą jechac godzinami do parafii. Człowiek! Nie ba
          > dż
          > taki zarozumiały i pełen wyższości. A cóż to Warszawa? Z kilkoma naprawdę fajny
          > mi
          > miejscami, to zakorkowane miasto, gdzie mieszkaja takie buce jak ty! czym więc
          > tak się szczycisz?
          > moge sie założyć/ orzechy przeciwko dolarom!/, że pochodzisz z W-wy od niedawna
          >
          > lub z okolic /np. Wołomin lub Ząbki/. Prawdziwi, rdzenni warszawiacy nigdy się
          > tak głupio nie zachowuja .Wiem , co mówię, gdyz mieszkałam tam.
          > Spadaj koleś razem ze swoimi wypowiedziami.bez pozdrowień :(

A TY POCAŁUJ MNIE W SZPIC CHUJA AŻ CI ŁEB ZABUJA GŁUPIA ZAKOMPLEKSIOMA
          DZIWKO.PIZDO SIWA!!!!!
          TEŻ BEZ POZDROWIEŃ BO NA TAKĄ KURWĘ JAK TY TO NAWET NIE WARTO SIĘ ZESRAĆ.
          • Gość: fin Re: do zoe bydg IP: *.atr.bydgoszcz.pl 31.01.02, 11:44
            Gość portalu: Warsaw napisał(a):
            > A TY POCAŁUJ MNIE W SZPIC CHUJA AŻ CI ŁEB ZABUJA GŁUPIA ZAKOMPLEKSIOMA
            > DZIWKO.PIZDO SIWA!!!!!
            > TEŻ BEZ POZDROWIEŃ BO NA TAKĄ KURWĘ JAK TY TO NAWET NIE WARTO SIĘ ZESRAĆ.

No, proszę państwa. "Zapachniało" na naszym forum "prawdziwom stolycom". Na szczęcie znam kilku
            Warszawiaków i mogę was zapewnić, że ten idiota to nie jest przykład typowego mieszkańca Warszawy.
            • Gość: adek Re: do zoe bydg IP: *.ic.net.pl 31.01.02, 12:16
              Ależ daliście się sprowokować.
              • zoe_bydg Re: do zoe bydg- do adek 31.01.02, 12:21
                masz rację,faktycznie poniosło mnie; nie warto wdawać się w głupie pyskówki na
                poziomie poniżej zera, czyli dna., ale czasami człowieka poniesie. thanks :)
          • zoe_bydg Re: do zoe bydg- do warsaw 31.01.02, 12:16
            no i proszę, folwark i słoma z butów wychodzi od razu, biedny,
            zakompleksiony, prowincjonalny troglodyta
            • Gość: Mruk Przepraszam Was Bydgoszczenie za tego ćwoka ... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.01.02, 23:32
              ...Warsaw. On nie jest z Warszawy - patrzcie na adres poleczki.dialup Na naszym
              forum nie ma nikogo z takim adresem, jest za to ktoś taki na forum łódzkim i
              często wywołuje zadymiarskie wątki.To się nazywa buc.
              Pozdrawiam z Warszawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka