Gość: €uropejka IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.03, 12:37 Kiedy komar z dębu spadł, rzekł: "Rozgniotłem sobą świat" (J.Sztaudynger) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cygne Skoro o 'zwierzetach'.:)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 13:46 Dokuczliwość małości Bardziej potrafi nam popsuć krew Pchła niźli lew. (autor j/w) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Skoro o 'zwierzetach'.:)) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 15.12.03, 19:07 Nie udławić się Wróbla dławi Ogon pawi... (autor j/w) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Samokrytycyzm IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.03, 19:33 Gwiazdy nie pojmą nigdy, że się robi jasno, Dopiero wtedy, Gdy one pogasną. (autor j/w) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Co innego orły IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 15.12.03, 19:41 Najgłośniejsze hurra W orła nie zmieni knura... (autor j/w) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Skoro o 'zwierzetach'.:)) 15.12.03, 23:26 Gość portalu: cygne napisał(a): > > Dokuczliwość małości > > Bardziej potrafi nam popsuć krew > Pchła niźli lew. > > (autor j/w) "Nawet najlepsza kobieta nie zastąpi najgorszego komputera". (autor: ja) Hu! Hu! Hu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Skoro o 'zwierzetach'.:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 13:40 lokator napisal: Gość portalu: cygne napisał(a): > Dokuczliwość małości > > Bardziej potrafi nam popsuć krew > Pchła niźli lew. >"Nawet najlepsza kobieta >nie zastąpi najgorszego komputera". reasumujac: " bywa, ze kobieta pospiesznie łapiąc pchłę na klawiaturze, przegapi lwa " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Dobre samopoczucie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 19:37 "Kobiety lubią giełdę próżności; niekoniecznie chcą się sprzedać, ale chcą znać kurs." (Dyonizy Hugo Steinhaus) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Dobre samopoczucie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 15.12.03, 19:59 "Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć." /Oscar Wilde/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.king Re: Dobre samopoczucie IP: *.byd.elnet.pl 15.12.03, 20:52 i tak moja sentencja jest najlepsza! --- GŁUPICH NIE SIEJĄ SAMI SIĘ RODZĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Dobre samopoczucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 22:08 Do ptaszka Tak ptaszku śpiewaj swoje kuranty, By jedni mieli za pro, a drudzy za anty. :-) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Dobre samopoczucie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 15.12.03, 23:14 Kto z kim przestaje Kto z kim przestaje, takim się staje. Na pewno znacie te obyczaje? Bocian po deszczu człapał piechotą, bo lubi nogi zanurzać w błoto. Świnia podobne miewa słabostki i chętnie w błoto włazi po kostki. Ona do niego szła przy sobocie żeby jej pomóc nurzać się w błocie. Kwiczała, dzięki dzięki stokrotne bardzo mi służą kąpiele błotne! Tak spotykali się wciąż na zmianę bocian ze świnią, świnia z bocianem. Lecz minął okres pierwszych uniesień powiało chłodem, nastała jesień I bocian starym swoim zwyczajem właśnie zamierzał rozstać się z krajem. Wtem wpadła świnia zirytowana. To w błocie byłam dobra dla pana? W błocie, w kałuży i nawet w bagnie a teraz pan mnie porzucić pragnie? Niech pan pomyśli co pan wyczynia? Odrzecze bocian, wiem, jestem świnia! Kto z kim przestaje, takim się staje. Rzekł. I odleciał w dalekie kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Dobre samopoczucie 16.12.03, 09:45 "Spotkałem człowieka tak nie oczytanego, że musiał cytaty z klasyków wymyślać sam." Lec Stanisław Jerzy Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Głos w telefonie IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 18:57 Hallo - tu sumienie. Czy pan zamowił budzenie? (J.Sztaudynger) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 19:41 Chwaliła się, że jest duża Kałuża No cóż? Nie znała jezior i mórz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: * * * IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 20:01 Padła przed lustrem na kolana - Tak była w sobie zakochana. (J.Sztaudynger) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito "Głowa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 20:08 Charakterystyka pewnej głowy W tej głowie... Pustkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Mistrzowie IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 20:12 Wielu mistrzami się stało, Jak mowić prawdę niecałą. (J.Sztaudynger) Odpowiedz Link Zgłoś