tech80 24.06.09, 12:26 Państwo prawa czy bezprawia ? Kto włamuje się do prywatnych skrzynek, kto za tym stoi ? Co robi prokurator ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.creosote Rega to menda 24.06.09, 13:14 Rega to wyjątkowa menda, więc nie dziwi mnie, że donosi na swoich kolegów. Nie dziwi mnie również, że po pijaku zdradził komuś hasło do swojej skrzynki mailowej. Alkohol temu chłopaczkowi wyjątkowo nie służy. Słaby łeb ma nie tylko do polityki, ale też do alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
zzy135 Re: Rega to menda 24.06.09, 14:10 Ciekawy kim jest ów "anonimowy polityk" i czy nie jest to przypadkiem jeden z członków klubu radnych Dombrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
smog158 Re: Rega to menda 24.06.09, 16:17 Nigdzie nie jest napisane, że po pijaku! Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Rega to menda 24.06.09, 23:24 Parę lat temu, jak wschodziła "gwiazda" tego radnego, miałem z nim ostre starcie, chodziło o lokalizację kauflanda na Wyżynach. Oczywiście bydgoskich kupców miał w .... Po tym starciu już nikt z ówczesnego PiS-u z posłem Markowskim na czele nie chciał ze mną rozmawiać. Wniosek nasuwa się tylko jeden i każdy pewnie wie jaki. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerpol Re: Rega to menda 24.06.09, 23:40 semeon napisał: > Parę lat temu, jak wschodziła "gwiazda" tego radnego, miałem z nim > ostre starcie, chodziło o lokalizację kauflanda na Wyżynach. > Oczywiście bydgoskich kupców miał w .... Po tym starciu już nikt z > ówczesnego PiS-u z posłem Markowskim na czele nie chciał ze mną > rozmawiać. Wniosek nasuwa się tylko jeden i każdy pewnie wie jaki. zupełnie żaden. co ma kaufland do maili?? co ma kwestia odzywasnia do donosów? co mają kupcy do Regi? nie za wiele raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Rega to menda 25.06.09, 19:10 ...co ma kwestia.... A moim zdaniem ma, gdyż pokazuje sposób działania pana radnego i jego niektóre cechy osobiste, a te z kolei mogły mieć wpływ na opisywane wypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
smog158 Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 24.06.09, 16:06 Każdy może zbłądzić, nawet radny Rega. Powinien na moje przeprosić radne, powiedzieć, że nie chciał. Ogłosić to w mediach i po sprawie. A panie niech go rozgrzeszą. Powtarzam, niech przeprosi i koniec. Niech gazeta też go nie męczy, bo jak już pisałem, każdy popełnia błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
for_educational_purposes_only Re: Pana Regę na taczce za mury miasta... 24.06.09, 16:22 "- Była impreza zimą w restauracji na Starym Rynku - opowiada. - Sam byłem świadkiem, jak Tomek krzyczał na pół knajpy, którego polityka już załatwił, a którego załatwi. Ale też zdradzał swoje PIN-y do kart bankomatowych." Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerpol Re: Pana Regę na taczce za mury miasta... 24.06.09, 16:45 Prosiłbym o wymienienie polityków, których to miał załatwić, a których załatwi! To chyba jedyna ciekawa rzecz. Czemu się nie spytano o te osoby. Na Starym Rynku, czyli gdzie? Dziś pada, tym się zajmijmy. Kryzysem, przecenami w sklepach, czymś ciekawym. Odpowiedz Link Zgłoś
olbwymimuwyn Re: Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 24.06.09, 17:44 Hahaha. Następna spektakularna akcja w wykonaniu Regi. Niedawno jeszcze pisano o nim jak to "zupełnie bez protekcji" dostał pracę na stanowisku kierowniczym :) Tajemnicą poliszynela jest, że pracę stracił z powodów alko. Sam widziałem go kilka razy pijanego jak messershmit w Olympic Bowling Center. Wiadomo niech sobie chłopaczyna pije, problem polega na tym, że przy okazji wykrzykuje jakieś brednie. W tym świetle artykuł wydał mi się mocno prawdopodobny :) uśmiałem się do łez. On powinien być wpisany do księgi Guinessa! kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.killman Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 24.06.09, 18:04 Na pewno miał łatwe hasło np. dupa albo coś podobnego. Bardziej skomplikowanego nie dał rady wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
goudapl Re: Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 24.06.09, 20:10 Ale się skompromitował! Odpowiedz Link Zgłoś
tigerpol Re: Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 24.06.09, 23:07 hasło miał kondom. wiem, widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
comment99 Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 24.06.09, 21:20 widać, że ktoś miał hasło do jego skrzynki he, he. Więc to on mogł wysyłać i za niego ... Kto ma hasło ten wysyła :-) Proste jak drut. Odpowiedz Link Zgłoś
olbwymimuwyn Re: Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 24.06.09, 22:08 proste jak drut dla prostych jak drut. Domyślam się, że elektorat pisu? Ilu to już członków pisu było bohaterami bydgoskich aferek? Odpowiedz Link Zgłoś
comment99 Re: Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 24.06.09, 22:56 każdy nawet średniokumaty wie, że do wysłania maila wymagane jest od paru lat uwierzytelnianie hasłem, kiedyś nie było to potrzebne, więc się nie trudź jak nie rozumiesz. jak wszędzie widzisz tylko pis, to się zgłoś na karłowicza jeśli nie jest za późno. brgds olbwymimuwyn napisał: > proste jak drut dla prostych jak drut. Domyślam się, że elektorat pisu? > Ilu to już członków pisu było bohaterami bydgoskich aferek? Odpowiedz Link Zgłoś
olbwymimuwyn Re: Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 25.06.09, 10:28 Jasne. Sepleniący Tomaszek jest niewinny bo ktoś bałdzo fe go włobił. Osobiście widziałem żyda i masona co mu podłożyli świnie. Przecież mieli hasło! Odpowiedz Link Zgłoś
smog158 Re: Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 25.06.09, 12:56 A gdzie się podział "radca"?? zawsze komentuje na forum różne afery, a jak kwestia kolegi radnego, to nagle wypowiedzi nie widac. Obaj panowie przecież się znają. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
smog158 Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 25.06.09, 09:17 Rega w szpitalu wylądował. Tak się kończy historia. Pewnie kłopoty z sercem, musi go mocno bolec. Mądry Polak po szkodzie, niestety. Apelowałem o publiczne przeprosiny, ale oczywiście odpowiedzi nie było. Apeluje więc ponownie. No! Raz a dobrze i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerpol Afera e-mailowa w bydgoskim ratuszu 25.06.09, 13:53 Mimo wielu zastrzeżeń do p. Jakuty, nie wolno pisać donosów, to niedopuszczalne. To nie piaskownica, ani dzieci z zabawkami, aby z płaczem biec do innych (czyt. organów ścigania), jak się nabroiło. Inna sprawa, że kwestia mandatów p. Jakuty i p. Rusielewicz musi być sprawdzona, bo bez względu na to, że jak podaje Gazeta, donos napisał prawdopodobnie ich kolega radny, to jeżeli łamią ustawę, powinny ponieść konsekwencje. P. Rega natomiast niech pamięta, że na niego też był donos. Działanie w myśl zasady, im więcej brudu wokół, tym mniej widać nie popłaca. Moralnie się pogrąża. Odpowiedz Link Zgłoś