areabis 14.07.09, 18:41 Rychu Czarnecki pomoże bydgoszczakom . Mają tak wielkie zaufanie do tego polityka , że rozwiąże im wszystkie problemy . Nawet będzie latał z wiadrem . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labeo Re: Wiadro zamiast toalety w centrum Bydgoszczy 14.07.09, 19:36 Prawda, niech się wykaże!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.creosote Arogancki cham! 14.07.09, 21:08 Co za arogancki cham! Jak widać u Konarzewskiego stan posiadania jest odwrotnie proporcjonalny do kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
thornwald Re: Wiadro zamiast toalety w centrum Bydgoszczy 14.07.09, 22:35 Jeśli ulica Częstochowska jest w centrum Bydgoszczy, to ja jestem premierem RP :) Ten artykuł pisały chyba jakieś praktykantki :) Odpowiedz Link Zgłoś
przykra_sprawa Re: Wiadro zamiast toalety w centrum Bydgoszczy 13.11.09, 08:53 takie tematy w GW już nie pierwszy raz dają początkującym dziennikarzynom. Jedna z autorek to dziecko w liceum, druga jest na pierwszym roku studiów na fenomenalnej uczelni - UKW na licencjacie z dziennikarstwa, po szkołach w jakiejś małej miejscowości. pogratulować doboru autorów przez naczelnego. Z drugiej strony nikt poważny nie chce się narazić na odpieranie obrony prawników pana Konarzewskiego, dlatego piszą to osoby mało zorientowane w polskich realiach. Odpowiedz Link Zgłoś
74n105c wylac mu na biurko to wiadro :D 15.07.09, 04:54 babcia klozetowa kontra klient :) bk: -kootasinski placic! kl: -za co? bk: -za goowno! kl: -nie bylo papieru! bk: -a chciales? Odpowiedz Link Zgłoś
michelle77 Wiadro zamiast toalety w centrum Bydgoszczy 15.07.09, 07:29 I bardzo dobrze..Wywalić lumpy do slumsów, niech se tam balangują. Widać, że to margines. Dla mnie przegięciem pały jest konieczność załatwienia im lokali zastępczych..A niby z jakiej paki? Za lanie na klatkach schodowych i robienie syfu? A koleś ma prawo robić na swoim terenie co mu się podoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
tfu1 Wiadro zamiast toalety w centrum Bydgoszczy 15.07.09, 09:26 Książkowy przykład buraka, który był nikim i dorwał się do pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
tommy113 Re: Wiadro zamiast toalety w centrum Bydgoszczy 15.07.09, 10:09 nie do końca buraka. Przecież mogą wynająć mieszkania. Komercyjnie. AAAA, ale to trzeba by było iść do pracy i trochę więcej płacić, albo w ogóle płacić. Popieram "buraka", bo nie ma innego sposobu. Mi nikt nigdy nie dawał nawet slumsu, musiałem wynająć jak chciałem mieszkać i płacić. Nikt nie pytał czy mam czym. Może w końcu skończą się kwaterunki, będą dostępne tylko dla naprawdę potrzebujących tj. niepełnosprawnych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Wiadro zamiast toalety w centrum Bydgoszczy 15.07.09, 11:20 przez telefony rodzinne będziecie podawać UWAGA JA CHCĘ SIĘ ZAŁATWIĆ Odpowiedz Link Zgłoś